Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
morrigan
09-02-2016, 18:35
Herkese merhabalar,
Siteye yeni katıldım, yeni bilgiler öğrenmek ve güzel sohbetler etmek için burdayım.
Dialectics
09-02-2016, 21:51
Sn. Morrigan, tekrar hoşgeldiniz. Güzel sohbetler yapabilmeyi biz de dileriz. Gözünüzü korkutmak gibi bir amacı olmamakla beraber, sırf bu harika sloganın kullanımı daha yaygınlaşsın diye, gecenlerde birinin teist olarak konu actigi ama tartismayi devam ettirebilmek icin careyi deist olarak görünmekte buldugu bir sürecte, saygideger bir arkadasimiz tarafindan bu site icin yapilmis bir tanimi tekrar paylasmak isterim: "Yok etmek icin gelenlerin yok olmaya mahkum olduğu yerdesiniz"
Sadece forum ve potansiyeli acisindan fikir versin diye..
Hoşgeldin mübarek , nice güzel pilavlı sohbetler ederiz umarım , maklube yok ama , et pahalı olduğu için güç yetiremiyoz
morrigan
09-02-2016, 22:36
Herkese teşekkür ederim, hoşbuldum.
Şunu da belirteyim, dini inancım islamdır, Müslümanım ama Müslümanlık görevlerini yerine getiremeyen bir Müslüman sayılabilirim. Dinler ve evrim hakkında bilgiler öğrenmek ve buna göre neye inanıcağım konusunda daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorum, bunun için buradayım.
Yıldıztozu
09-02-2016, 22:40
Dinler ve evrim hakkında bilgiler öğrenmek ve buna göre neye inanıcağım konusunda daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorum, bunun için buradayım.
Doğru bir başlangıç niyeti. Belki tek değiştirilmesi gereken kısmı ''neye inanacağım konusunda'' yerine ''neyi bilmem gerekiyor'' olabilir.
İnanç, bilgilerde oluşan boşluklardır. Bilemediğimiz şeyleri inanarak doldururuz. Bu yüzden inanmayı değil bilmeyi isteyin.
morrigan
10-02-2016, 17:46
Profil resmi ekleyemiyorum, ebatlara ve kb cinsinden veri boyutuna dikkat ettiğim halde ''resmi kaydedemezsiniz'' diye bir uyarı çıkıyor? Nasıl halledebilirim?
spartacus
11-02-2016, 00:55
Hoşgeldin...
Profil resmi ekleyemiyorum, ebatlara ve kb cinsinden veri boyutuna dikkat ettiğim halde ''resmi kaydedemezsiniz'' diye bir uyarı çıkıyor? Nasıl halledebilirim?
Resimi görebilmemiz için, herhangi bir upload sitesine atıp linki paylaşabilir misin?
"Profiliniz" kısmındaki "Profil resmini değiştir" kısmından değil, "Ayarlar & Özellikler" kısmındaki "Üye Resmini değiştir" kısmından yapmalısın.
Hoşgeldin!
morrigan
11-02-2016, 14:42
@erreta
Teşekkür ederim halletim. Hoşbuldum.
Yıldıztozu
11-02-2016, 15:16
o nasıl bir profil fotoğrafı :D
şeytan-melek karışımı bir görüntüsü var
bir anlamı var mı?
o nasıl bir profil fotoğrafı :D
şeytan-melek karışımı bir görüntüsü var
bir anlamı var mı?
https://en.wikipedia.org/wiki/Morrigan_Aensland
Yıldıztozu
11-02-2016, 16:18
https://en.wikipedia.org/wiki/Morrigan_Aensland
ne çok japon video oyun karakteri varmış.
ben en son tekkende kalmıştım:sick: