PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sitede müslümanlar azaldı mı?

commandante
10-04-2007, 13:35
siteye ilk üye olduğum günleri hatırlıyorumda sitede konuuştuğum insanların çoğu müslümandı yanlış yere geldiğimi sanmıştım.bugün bakıyorum ki onların hiçbiri ortalarda görünmüyor ve itiraf etmeliy ki onların burada olması güzel bir tartışma ortamı yaratıyordu.

tewderi
10-04-2007, 13:42
Mep Â*göle serme ve döküm bazende dinamit kulanarak bütün sazanların soyunu tüketi bahar mevsimi yumurtlama zamanları ama yinede mep durmuyor. Bir elinde dinamit bir elinde olta arkasında yampa yawrum bak bahar mevsimi yazıktır balıklar yumurtlama dönemi diyen mahaledeki caminin imamını dinlemiyor .Nerde Mepte Din iman:) Â*gözlerini balık eti bürümüş aklında sazanlar acaba bugün sermemi ,yoksa dökümü atayım diye düşünüyor tabi hızlı adımlarlada göle doğru yol alıyor. Eşeğide mepi seviyor mepin ıslığı ile hemen yanına yaklaşıyor(Kör oğlunun atı gibi) Â*eşeği Mep 'e yardım ve yataklıktan ceheneme bile gideceğini bir bilse ..:)

önce sazanları avlıyor sonrada eşeğine yükleyip pazaramı gidiyor kendis bir blog(market açmış )orayam ı götürüyor bilmiyorum ...

gameover
10-04-2007, 16:44
ya evet arkadaşlar benim de dikkatimi çeken bi durum. nedendir acep ?

mhmd
10-04-2007, 16:53
Bak sen...
Daha önce müslüman iken ateist olanlar bile şaşırıyor!!!

beelzbb
10-04-2007, 17:20
Öhö Öhö burdayız yav nerden çıktı ? Pek sesimiz soluğumuz çıkmıyo galiba? Tew dostum gene coşturmuşsun herzamanki gibi formun yerinde...

mep
10-04-2007, 19:00
Tew abim Allah seni inandırsınki ,kaçak avlanma yapmıyom.
hatta 2-3 gündür biraz yoğun olduğum için,ava bile çıkamıyom.
geleni kaçırıyosunuz,ayıp valla!

vartor
10-04-2007, 19:35
Dogru soze haci emmin ne desin? Herhalde yazilanlara katiliyorlar, va mi baska izahi?

vartor
10-04-2007, 19:38
Ozlemini cektiginiz sevgili Soro olmali, digerleri yerinde duruyor. O da belki yeni arabasini parlatmakla mesgul, nasil olsa yorulacak veya bikacak bu yeni oyuncagindan da, o gune kadar sabir.

intizar
10-04-2007, 19:45
Sizler artık ümitsiz vakasınız ondan olmasın? :) :)

gameover
10-04-2007, 19:59
aynı kalıba girmeyince ümitsiz vaka mı olunuyo :)

mep
10-04-2007, 20:10
Sizler artık ümitsiz vakasınız ondan olmasın?

*Dünya kurulduğundan bu güne,Binlerce din çıkmış,
zamanını dolduranlarsa,tarihteki yerlerini almıştır.
Günümüz dinleride aynı kaçınılmaz akibete doğru,
ÜMİTSİZ *bir şekilde yol almaktadır.
Ümitsiz vaka olduğumuzu düşünmüyorum!
aksine bu yönde büyük ümitler taşıyorum.
Dün Hadislere,Sünnete gık diyemiyenler bu gün
Hadislerin,sünnetin cenderesinden kendini kurtarma
çareleri peşinde,yarınsa Ayetlerden kurtulma derdi başlıyacak
ve son olarakta,tanrıdan! Ümitsiz vaka değiliz!
Ümitle bekliyoruz aydınlığı!

commandante
11-04-2007, 16:59
evet ses aldık müslimlerden:D

antimuhammed
11-04-2007, 17:05
Evet yaa bir durgunluk vardı bir ara, hatta Kuran eyetlerinden hangisini aramıza tartışalım diyerek zar falan atacaktık.

ama son zamanlarda yeni isimler giriyor ve daha önce girenler gibi aynı başlangıcı yapıyorlar, sonra ortadan kayboluyorlar.

Bazıları mep in av sezonu haricinde dinamitle avlanmasına bağladı bunu ama bilmem

habilis
11-04-2007, 18:08
bilmem,, doğru galiba.. ama sanki müslüman arkdaşlarımız artık eskisi kadar hırçın değil,, ateşli tartışmalar olmıyor epeydir. he ne dersiniz !

bunada şükür be abii ,, baksana hiç hırıstıyan arkadaşımız yok ortada.. belki vardırda çekiniyolardır :)

mep
11-04-2007, 18:18
Bazıları mep in av sezonu haricinde dinamitle avlanmasına bağladı bunu ama bilmem

*Valla usulsüz avlanmıyom abiler!
olay sadece bilinçlenme olayı,artık SAZAN gibi değil ADAM gibi girmeyi
tercih ediyolar herhalde siteye,Benim işler kesat oluyo ama hiç değilse
forumlar derli toplu duruyo.

tewderi
11-04-2007, 18:21

Â*Valla usulsüz avlanmıyom abiler!
olay sadece bilinçlenme olayı,artık SAZAN gibi değil ADAM gibi girmeyi
tercih ediyolar herhalde siteye,Benim işler kesat oluyo ama hiç değilse
forumlar derli toplu duruyo.

Mep gece geç saatlerde çıkıyorlar su yüzeyine Â*Sazanlar gece 12 ile sabah 2 arasında su üstüne çıkar birde sabahları 7 ile 9 arası şimdi sen gelip saat gündüz 12 de veya akşama doğru dinamit patlatırsan sazan mazan avlayamazsın.. Sahi işler kesata sen o blogu (marketi ) hangi para ile açtın kredi falanmı çektin:D

Unutmadan sen en iyi avı göç yoları olan gogole dinamit koy :)

habilis
11-04-2007, 19:06
DOĞRUDUR ABİ

commandante
11-04-2007, 21:27
:D :D

yaren
11-04-2007, 21:38
sitede müslümanlar gerçekten azaldımı ? sizce nedeni nedir ?

bir insan eğer aynı iseolojiyi paylaşmıyorsa bunu tartışmalıdır, konuşmalıdır. bazılarıysa yasalolmayan yollara başvuruyor. hackerler mesela..

müslümanlar özellikle neden bu akılsızca yollara başvurur. çürütemezmi sevgili turan dursunumuzun araştırmalarını, ve sevgili öğrencilerinin tezlerini !

vartor
11-04-2007, 21:54
Curutebilselerdi kafasina kursun sikmazlardi. Bu alcaklar kahpece vurup bir de allahin gozune girdiklerini sanan budalalardir. Bilmezler ki allahin isini elinden alip daha buyuk gunaha girdiklerini. Biraksaniza imtihana isi, cakacaksa allah dediginiz versin karari .

gameover
11-04-2007, 22:01
bazıları hem imtihan derler, hem de cezayı kendileri vermeye kalkarlar. vartora katılıyorum.

ne acı

HACI (alıntıdır :) )

antimuhammed
11-04-2007, 22:17
Ben her zaman diyorum onların bu hareketleri bilinçaltlarında Tanrı ya olan güvensizlikterindendir.
Tanrı cehennemde bir sürü işkence hazırlamış ve kafirleri nasıl cezalandıracaklarını ballandıra ballandıra anlatmıtır.

Müslümanlar ya Tanrı nın bu cezasını yeterli bulmuyorlar, yada Tanrı ya güvenmiyorlar..

Tabi birde işin Cennete gidiop Huri kapma hayali var ki böyle bir bencillkik için tetiği çeken kişiye insan denemez...

maddeoz
12-04-2007, 20:40
yolcu,
ac_aba,
meas,
macera000,
eslemtu,
agnos.,
tekadım,
bayseyyah,
humayun,
ebu_leheb,
kul,
meas_0,
liquid666,
cokgülünc,
lagaluga,
korelmis,
aspartam,
cehhennem,
gerçekler,
aliminyum,
kültigin,
M.onur,
ve artık forumlarda aramaktan sıkıldıklarım...
İlgili rumuzlar incelenip, açtıkları başlıklara (ki döndürdükleri hep aynı terane) verilen cevaplara bakılırsa, artık müslümanların neden siteye gelmedikleri anlaşılabilir.
Ayrıca son dönemlerde, sazannus sanallus'lara aktif cevap verenlerin sayısınındaki artış da etkili olsa gerek bunda.
Değerli fikirlerini forumlara yazan herkeze teşekkürler.
edit: walla rumuzlu arkadaş listeye yanlışlıkla dahil edilmiş olup, frodo abimizin uyarısı üzerine listeden çıkarılmıştır.

commandante
12-04-2007, 20:44
ya ben suvari yada diğer adıyla elçi yada diğer adıyla hamza o nerelerde