PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : nereye gidiyoruz

commandante
11-04-2007, 17:54
son 5 yıldır türkiyede birşeyler geriye doğru evriliyor.
heryerde mantar gibi çoğalan kuran kursları tam gün eğitim yapıyorlar ve ucube şeklinde örtülü kadınlar sokaklarda dolaşıyor.1924 tarihli tehvidi tedrisat kanunu delik deşik durumda bir yanda laik eğitim kurumları sefalet içinde ve öğretmen denilen şahıslar cemaatlerin içinde bir yanda tam gün körpe cahil beyinlere geri kafalı cahil imamlarca kuran safsatası aşılanıyor bir yanda fetullah ve diğerlerinin açtığı okul yurt ve evlerde devrim karşıtı insanlar yetiştirliyor.nereye gidiyoruz?

bugün çok garipsediğim bir olayla karşılaştım koskoca tabela devletin belediyesi asmış BEDİÜZZAMAN SOKAK diye gözlerime inanamadım laik türkiye cumhuriyetne noldu yerimden bile kıpırdıyamadım sinir ve hınçla.ne zaman dur denilecek bu gidişe ne zaman kurtulunacak bu bu geriye gidişten

sosyalist-R
11-04-2007, 18:18
sevgili comadante yoldaş bu konu biz devrimcilerin ülkemizde her sınıf insana üzerine basa basa anlattığımız en *büyük tehlikedir.çok partili sisteme geçişten sonra ülkemizde iktidara gelen sağ partiler eğitim sistemimizi islamlaştırmanın ötesinde neredeyse tarikatlaştırmıştır.özellikle ki fettullah gülen ve nur cemaati (benim gözümde en tehlikeli şeriatçı tarikattır) *devlet kadrolarının her kademesine sızarak( ki asker dahil) iğrenç amaçlarına ulaşmaya çalışmaktadır.
onların dünyanın heryerine kurdukları okulların amacı kesinlikle dünyanın heryerinde kuran saçmalığı ile genç beyinleri uyuşturmaktır .
devlet adamından tutunda işadamlarına kadar okadar büyük bir cematleri oluşmuştur ki değil bedüzzaman sokak yakında fettullah gülen bulvarı duyarsak şaşırmamak gerekir

eğitim sistemimizde ki diğer bir eksik ve yanlış uygulama din dersleri konusudur hepimiz iyi biliriz ki okullarda ki din eğitimi *tamamen sunni bilgileri içerir *büyük devletimiz her yerde olduğu gibi 20 milyon alevi vatandaşını yine *unutmuştur alevi bir çocuk daha o yaşta gereksiz yere sunni inançla karşılaşmaktadır bence okullarda hiçbir şekilde din dersi verilmemeli her insan alacaksa din eğitimini ailesinden almadır ama çok kez gündeme gelmesine rağmen bu konuda hala çözülememiştir

hepinize en derin sevgi ve saygılarımla

habilis
11-04-2007, 19:05
bindik bir alamete , gidiyoz gıyamete :)

commandante
11-04-2007, 21:05
yani bu kursların kapatılması için ve eğitim birliğinin sağlanması için kılını kıpırdatabilecek bir kurum yada kuruluş yok mu bu ülkede

yaren
11-04-2007, 21:11
nereye gittiğimiz konusu gerçekten karmakarışık .. eğer ateistsen geleceğin pek parlak değil.. tanrıya inanmassan ve eğer tanrı gerçektende varsa ozaman işin çok kötü.

hırıstıyansan mesihin kanıyla kurtulursun .. aklanırsın .. sevaplarla , işlerle değil , tanbrının lütfuyla !!