PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cumhuriyetin sonu geldi mi?

Deep
13-04-2016, 23:57
Mevcut sapik iktidar partisinin her gecen gün saldirganliginin arttigini izliyoruz.

Erdoğan simdi de yerli ve milli bir polis teskilatindan bahsediyor.Bunu duyunca kulaklarima inanamadim.Neler oluyor dedim,Aklima İran Devrimi geldi..

Türkiye sinsi sinsi bir yeşil devrime ilerliyor ve artik bu devrime doğru güçleri de her gecen sene arttigindan daha da pervasiz davraniyorlar.

Şeriat namina daha yasa yok ama toplum hizla dönüştüğü için neler olabileceğini kestiremiyorum.Yeni anayasa,milli bir anayasa diyorlar,milli kelimesi de korkutuyor.

Aklim artik Cumhuriyetin ve Laikliğin sonu geldi diyor,hani Erdoğan a ve AKP ye karsi bir umut kaynagi olsa uzulmeyecegim,bekleyecegim.Ama ülkemde ele gecirilmeyen bir yer kalmadi,bunlarin üstünden sadece ordu geçer diye düşündüm orduyu da bitirdiler.Bundan sonra artik asiri umitsizim,çünkü bir dayanak yok artik.

Deep
14-04-2016, 00:02
Ulkede hala bir catisma olmamasi garip,bu tepkisizlik neden acaba?Facebookta,Twitterda ve diğer sanal ortamlarda insanlari gozlemliyorum,bu insanlar ayni ülkede nasil iç savaş cikarmadan duruyorlar diye sasiyorum,insanlar birbirini bogazlayacak seviyeye gelmiş ama sosyal medyadan kufurlerini,saldirilarini surdurduklerinden frenleniyor herhalde bu catisma...

Neva
14-04-2016, 02:32
Ulkede hala bir catisma olmamasi garip,bu tepkisizlik neden acaba?

Nasil bir catisma mesela burada bahsedilen?

turin
14-04-2016, 03:44
Soru kritik!!

Ama şu hep unutuluyor; bugünleri bekleyen , doğrudan veya dolaylı bir şekilde ülkeye yön veren sessiz ama etkili kalabalık... Sıra onlarda!!

Lakin şu var; herkesler kaçıyor, terkediyor..

Durup düşünmek lazım??