PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : turandursun foruma neden ulaşılamıyor

Antidogmatik
11-06-2016, 23:21
bir kaç gündür bu foruma neden ulaşılamıyor. teknik bir sebep mi var. yoksa dışarıdan müdahale mi

Şüpheci Dinsiz
12-06-2016, 01:03
Sevgili Antidogmatik,
bir kaç gündür bu foruma neden ulaşılamıyor. teknik bir sebep mi var. yoksa dışarıdan müdahale mi

Sitemize ve bizim gibi dinlerden özgür sitelere sanal cihatçı müslümanlar saldırılar düzenliyor. Durum bundan ibaret. Amaçları belli, siteye erişimi engelleyerek okunmasına mani olmak.

Arada oluyor böyle.

Sevgiler.

Antidogmatik
12-06-2016, 03:18
Sevgili Antidogmatik,

Sitemize ve bizim gibi dinlerden özgür sitelere sanal cihatçı müslümanlar saldırılar düzenliyor. Durum bundan ibaret. Amaçları belli, siteye erişimi engelleyerek okunmasına mani olmak.

Arada oluyor böyle.

Sevgiler.

lanet olsun bu yobazlara. sorulara cevap vermeleri gerekirken engelleme yapmaya çalışıyorlar. bu bile haksız olduklarının ispatıdır

bu arada saldırı olduğundan eminmisiniz. devlet erişim engeli yapıyor olmasın

İlahimasal
01-09-2016, 20:19
Foruma girmekde,konuları görmekde ,uyelik girişi yapmakta, sıkıntı yaşıyorum.5 gun öncesine kadar çok iyiydi.
Diğer üyelerde durum aynımı bilmiyorum.
Bilgilendirirseniz sevinirim.

Barlas
01-09-2016, 20:46
İki gündür bende de aynı, ilk kez şimdi rahat girebildim ve yazabiliyorum.

Engse Hohol
10-09-2016, 01:02
Az önce gönderdiğim iletinin (http://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=589062&postcount=7) içeriğine kapalı link verdim. AF (http://www.ateistforum.org/index.php?/topic/12249-gerdanl%C4%B1k-ve-kurban/&do=findComment&comment=1351665) forumunda kullandığım eğik çizgi ve yıldız işaretini burada da kullanayım dedim ama kullanamadım. Gönerdikten sonra baktım bozuk, anlamsız karakterlere bürünerek göründüler. Sonra düzeltme yapmak istedim ama aynı karakterleri verdim. Gönderme yaptıktan sonra, bu sefer sanki foruma saldırı yapmışım gibi forum erişimini kapattı bana. 10-15 dakika falan bekledikten sonra tekrardan foruma girebildim.

Odyssey
07-11-2016, 22:16
Her zaman yazmasam da, genelde forumu takip ediyorum. tekrar yayına girmesinde, emeği geçenlere teşekkürler.

Yıldıztozu
16-01-2017, 16:24
3-4 aydır forumu kapalı sanıyordum ben.

ara sıra kontrol ediyorum ve girilmiyordu.

en son turandursun.freeforums.net'de takılıyorduk.

şu linkten girdiğim için siteye ulaşamadım sanırım, https://www.turandursun.com/forumlar/index__1.php

halbuki buradan girsem açılacakmış, http://turandursun.com/forumlar/index__1.php

Nero
06-08-2017, 17:11
Foruma çok zor girebiliyorum ve girsem de yazmak için imzamla giriş yapmakta çoğu zaman zorluk ve sorun yaşıyorum. O nedenle sanırım bir süre yazmaya ara vermem gerekecek.

upuaut
06-08-2017, 18:50
3-4 aydır forumu kapalı sanıyordum ben.

ara sıra kontrol ediyorum ve girilmiyordu.

en son turandursun.freeforums.net'de takılıyorduk.

şu linkten girdiğim için siteye ulaşamadım sanırım, https://www.turandursun.com/forumlar/index__1.php

halbuki buradan girsem açılacakmış, http://turandursun.com/forumlar/index__1.php

Yanlış biliyorsun. Her ikisiyle de siteye giriş yapabilirsin. Fakat adresin sonundaki "index__1.php" ifadesindeki alt çizgiye dikkat etmelisin. Orada 1 tane alt çizgi var sanıyorsun ama 2 tane var. Bu yüzden siteye giremiyorsun. Aklın varsa, siteye bu adreslerden birinden girdiğin zaman, bu adresleri gözatıcında kaydetmen olacaktır. Çünkü böylece elle girişteki hatalardan kurtulmuş olursun!

Siteye girememenin bir diğer nedeni aynı Wikipedia'da olduğu gibi Hotspot kullanmaman olabilir. Cepten girdiğin zaman bu programı mutlaka kullanman gerekir. Çünkü bu programı aktif etmeden ben de siteye giremiyorum.

Özetle, ben şimdiye kadar siteye girişte hiçbir zorluk çekmedim.

upuaut
06-08-2017, 18:51
Foruma çok zor girebiliyorum ve girsem de yazmak için imzamla giriş yapmakta çoğu zaman zorluk ve sorun yaşıyorum. O nedenle sanırım bir süre yazmaya ara vermem gerekecek.

Cep ya da tabletten mi girmeye çalışıyorsun?

Yıldıztozu
06-08-2017, 19:38
Yanlış biliyorsun. Her ikisiyle de siteye giriş yapabilirsin. Fakat adresin sonundaki "index__1.php" ifadesindeki alt çizgiye dikkat etmelisin. Orada 1 tane alt çizgi var sanıyorsun ama 2 tane var. Bu yüzden siteye giremiyorsun. Aklın varsa, siteye bu adreslerden birinden girdiğin zaman, bu adresleri gözatıcında kaydetmen olacaktır. Çünkü böylece elle girişteki hatalardan kurtulmuş olursun!
Paylaştığım linklerin ikisi de birebir aynı görünüyor, ama birinde index kısmı yazmaması lazımdı.

Bazen farklı bilgisayardan giriş yaptigimda "sayfa goruntulenemiyor" diyebiliyor. Bazen de virüs uyarısı vererek giremiyor.
Telefondan ise sadece wi-fi bağlı iken girebiliyorum, mobil veriden yine girmiyor.

Vefik Sami
06-08-2017, 19:46
Ben de vpn ile giriş yapmayı denediğimde Kaspersky "Zararlı bağlantı" uyarısı verip siteye bağlanmamı engelliyor.

Felâsife
07-08-2017, 23:18
Sitede bir sıkıntı görünmüyor, büyük ihtimal yanlış alarmdır, izin verin gitsin.

Şüpheci Dinsiz
07-08-2017, 23:38
Sevgili Spartacus müdahale etti, şimdi sıkıntı kalmamış olması lazım. Kontrol edip sonucu yazar mısınız?

Nero
10-08-2017, 11:46
Cep ya da tabletten mi girmeye çalışıyorsun?

Evet. Tabletten girebiliyordum, artık giremiyorum. Cepten de ancak okuyabiliyoyurm ama üye girişi yapamıyorum.

Abdullah Rzayev
10-08-2017, 11:49
Arkadaşlar konu açmak için ne yapmalıyım? Konuşmanızla alakalı değilde yardım ede bilirsinizmi?

Yıldıztozu
10-08-2017, 13:52
Kontrol edip sonucu yazar mısınız?
Bende bir değişiklik olmadı. Biraz önce bağlantı hatası verdi, sayfa görüntülenemedi. Biraz bekleyip denedim öyle girdi. Virüs uyarısı da verdi yine.
Ama sonuçta bir şekilde siteye ulaşım sağlayabiliyorum.

Arkadaşlar konu açmak için ne yapmalıyım? Konuşmanızla alakalı değilde yardım ede bilirsinizmi?
Konuyu açmak istediğin bölümü seç önce. İslam forumu, bilim forumu gibi bölümlerden. Daha sonra sol üstte ''yeni başık aç'' butonunu göreceksin.

Abdullah Rzayev
10-08-2017, 14:49
Özür dilerim amma, oraya nasıl ulaşıyoruz?

Abdullah Rzayev
10-08-2017, 14:52
Buldum şimdi teşekkürler

Nero
08-09-2017, 12:03
Siteye tabletten girmek genelde mümkün oluyor da, neden çevrimiçi olamıyorum, onu merak ediyorum.

Dün hiç çevrimiçi olamadım. Ama mesajları okuyabiliyordum. Ancak bunlara cevap yazmak için giriş yapamıyordum. On kere girmeyi denesem, birinde anca girebiliyorum.

Ne tuhaf bir altyapısı var bu sitenin! Sorumlusu kimse bir ilgilense iyi olacak.

Sırf bu nedeni merak ettiğim için o kadar uğraştım, ama çözemedim. Tamamen tesadüf eseri giriyorum veya giremiyorum.

Yeni kayıt yapmak istedim. O da olmuyor. Forum kurallarını kabul ettiğim halde, kuralları kabul etmediğim için üye olamayacağımı belirten bir yazı çıkıyor.