Orijinalini görmek için tıklayınız : Siteye Noldu 1 Aydır Kapalı
Save The Day
24-07-2016, 21:43
Arkadaşlar 1 aydır siteye girilmiyor. Sitenin kapattırıldığını düşündüm ve endişelendim. Sizleri de çok özledim. Bu sitenin yerini başka hiçbir site tutamıyor. Ne oldu yahu siteye? Meraktan çatlayacağım. Siteye anca şimdi girebildim taaa ne zamandır. Birisi açıklasın lütfen.
Save The Day
24-07-2016, 21:44
bu arada vpn ile giriliyor şu anda. normal olarak yine girilmiyor fakat önceden vpn de kurtarmıyordu. birinin açıklama yapmasını bekliyorum.
spartacus
24-07-2016, 22:10
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=587281#post587281
Save The Day
24-07-2016, 22:23
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=587281#post587281
Niye saldırı oldu, kim saldırdı spartacus? Devletin bir parmağı mı var? Müslümanlar mı saldırıyor kim yapıyor? Amaçları ne? Sitenin teknik kısmına sen mi bakıyorsun, kimler bakıyor? Siteyi daima açık tutmayı düşünüyor musunuz? Açık tutun yılmayın sevgili spartacus.
spartacus
24-07-2016, 22:56
Niye saldırı oldu, kim saldırdı spartacus? Devletin bir parmağı mı var? Müslümanlar mı saldırıyor kim yapıyor? Amaçları ne? Sitenin teknik kısmına sen mi bakıyorsun, kimler bakıyor? Siteyi daima açık tutmayı düşünüyor musunuz? Açık tutun yılmayın sevgili spartacus.
5 Yıldır saldırılar var ve bu imkanlarla başetmesi zor, zira saldırılar BOTNET saldırısı, salt bizim site değil, hosting firmalarıda sahte trafikten, paylaşımlı sunucularda diğer sitelerde olumsuz etkileniyor.
Neden saldırıyor? Basit; kendisi gibi düşünmeyene söz, yaşam şansı tanımayan hakim bir zihniyete sahip olduğu için, cahil olduğu için ve bu şekilde gidişlerin sonunun ortaçağın sonuyla aynı olacağı, aynı kaderi paylaşacağını bilmediği için(gelecek aydınlık günler, lakin bir kaç yüzyıl sonra)...
Sundance
24-07-2016, 23:09
5 Yıldır saldırılar var ve bu imkanlarla başetmesi zor, zira saldırılar BOTNET saldırısı, salt bizim site değil, hosting firmalarıda sahte trafikten, paylaşımlı sunucularda diğer sitelerde olumsuz etkileniyor.
Neden saldırıyor? Basit; kendisi gibi düşünmeyene söz, yaşam şansı tanımayan hakim bir zihniyete sahip olduğu için, cahil olduğu için ve bu şekilde gidişlerin sonunun ortaçağın sonuyla aynı olacağı, aynı kaderi paylaşacağını bilmediği için(gelecek aydınlık günler, lakin bir kaç yüzyıl sonra)...
Bayağıdır giremiyordum. Geçmiş olsun
Yıldıztozu
25-07-2016, 00:09
Geçmiş olsun.
Bunu yapanların zihniyeti radikal islamcılara ve cihatçılara benziyor.
İslami siteler hiç saldırıya uğruyor mu? sanmam. Çünkü ateislerin çoğu insan haklarına ve özgürlük anlayışına saygılı olacak bilince sahip insanlar.
Save The Day
25-07-2016, 12:49
Geçmiş olsun.
Bunu yapanların zihniyeti radikal islamcılara ve cihatçılara benziyor.
İslami siteler hiç saldırıya uğruyor mu? sanmam. Çünkü ateislerin çoğu insan haklarına ve özgürlük anlayışına saygılı olacak bilince sahip insanlar.
hocam cihat da savaş değildir falan diyorlar
kasarsis
27-07-2016, 02:12
neyse bu siteye hiç giremeyeceğim diye çok üzülmüştüm.....
AYDINLANMA bu siteyle olacak