PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba ben irem =)

missysoul
29-07-2016, 01:20
Herkse Merhaba,

Ben İrem , transkadınım henüz erkek bedenindeyim ama :) :yo:
Dinlerin Kadınlara,LGBT'lere ve farklı fikirlere karşı büyük bir nefret barındırdığını ve zararlı olduklarını düşünüyorum.Ama tüm bunlara karşın inanç sahibi insanlarada onlar saygı duydukları sürece bende saygı ile yaklaşıyorum.

Turan Dursun'un din bu adlı kitap serisinin ilkini az çok okudum , bazı bölümleri atladım,Dinler ve içindeki hikayeler ilgimi çekiyor,Fantastik bir masal olarak.Turan Dursun için çok üzüldüm.

Forumu uzun zamandır ziyaretçi olarak ara ara okuyordum fakat şimdi kayıt olmaya karar verdim :) :welcome:

pianola
29-07-2016, 01:32
Sitede kalici olmaniz umidiyle, hosgeldiniz.

vartor
29-07-2016, 06:55
Aramiza hos geldiniz.
Dinler insanliga dusmandir. Var olmayan sacma masal kahramanlari ugruna, insanlari telef edebilirler. Tarihte defalarca orneklerini gorduk ve gormege devam ediyoruz.

aliyarasfal
01-08-2016, 06:24
Hoşgeldin İrem dostum,

Sanada diyeceğim kaybolma ortadan, kalıcı ol, dünyada eşi yok bu sitenin, çünkü biz maalesef islam denen dinle kuşatılmış bir coğrafyanın çocuklarıyız.Emperyalizmin gözbebeği bu dinler varken meramımızı anlatmak hayli zor insanlara.

Tekrar hoşgeldin.

Şimdilik saygımla gittim...

spartacus
01-08-2016, 16:15
Herkse Merhaba,

Ben İrem , transkadınım henüz erkek bedenindeyim ama :) :yo:
Dinlerin Kadınlara,LGBT'lere ve farklı fikirlere karşı büyük bir nefret barındırdığını ve zararlı olduklarını düşünüyorum.Ama tüm bunlara karşın inanç sahibi insanlarada onlar saygı duydukları sürece bende saygı ile yaklaşıyorum.

Turan Dursun'un din bu adlı kitap serisinin ilkini az çok okudum , bazı bölümleri atladım,Dinler ve içindeki hikayeler ilgimi çekiyor,Fantastik bir masal olarak.Turan Dursun için çok üzüldüm.

Forumu uzun zamandır ziyaretçi olarak ara ara okuyordum fakat şimdi kayıt olmaya karar verdim :) :welcome:
Merhaba missysoul

Hoşgeldin.

Şüpheci Dinsiz
01-08-2016, 16:36
Hoşgeldiniz sevgili missysoul. :)

İlahimasal
02-08-2016, 20:51
Hoş geldiniz. İrem @ missysoul

Sundance
02-08-2016, 21:31
Aramıza hoş geldin İrem.

Kim okurdu kim yazardı