Orijinalini görmek için tıklayınız : Bravo Hüsnü Mahalli,Ayşenur Aslana
Medya mahallesinden Hem halka hem Chp'ye ayar.
Cumhuriyete saldırı ile ilgili tartışırlarken Hüsnü "biraz sert konuşacağım"dedi.
Ayşenur Aslanda herşeyi göze almış bir ifade ile"konuş,dilediğin kadar sert konuşabilirsin"dedi.
Ve Hüsnü Mahalli"Ey Chp bu gün sokağa çıkmazsanız ,Cehennemin dibine gidin" diye sürdürdü konuşmasını.
Bu iki insan faşizme karşı dimdik duruşlarıyla tarihe kazındılar bugün.
Bravo Soylu devrimciler,bravo size,Bravo Ayşenur Aslan bravo Hüsnü Mahalli.
Bu gün sokaklar ve meydanlarda seslerimiz çığlık olmalı.
Faşize başkaldırı günü.
Susmayalım boyun eğmeyelim.
Sohbet bitti ,şiir bitti
İsyan edin....isyan edin ...isyan edin...,
No pasaran deme günü,susmayın haykırın,uyanın ve ayağa kalkın,
Onurlu başlarımızı kaldırma günü işte bu gün.
Şeriate baş kaldırı günü.
Demokrasiyi bu gün savunmayanlar faşizme onursuzca boyun eğerler.
Chp den medet umulmaması gerekir ama yinede chp nin bu suskunluğa bu işe yaramazlığına aklı başında chp liler tokat atmalılar!
Sevgili Kızıl;
Anti faşist mücadeleye onları çağırmak ve silkelemek zorundayız.
Burada tüm demokratlara,alevlere sünnilere kürtlere,hatta sağdan muhalefete yer açmamız ve bağrımıza basmamız zorunluluk.saygıyla.
Her şey bitti gençler zaman sokağa çıkma zamanı değil dağılma zamanıdır.
Olan oldu adamlar kazandı.
Geç kaldınız.
dine mine ne
01-11-2016, 03:14
Her şey bitti gençler zaman sokağa çıkma zamanı değil dağılma zamanıdır.
Olan oldu adamlar kazandı.
Geç kaldınız.
:yo:
dine mine ne
01-11-2016, 03:17
Dağılan arkadaşlara da:wave:
aliyarasfal
01-11-2016, 10:53
Çok yakın tanıdığım ve bu ülkeyi dağıtmada rol almış biri var. Halada üst düzey görevli biri bu. Neyse onunla geçen yaz başında sohbetimiz olmuştu.Özeti şu idi sözlerinin;
Ulus devletlerin sonu geldi. Yani küçük parçalara bölünecek tüm dünya ve tek elden yönetilecek.Emperyalizmin önünde durulmaz. Bu gerçeği kabul etmeli ve biat etmeliyiz. Aynı zamandada Osmanlı hayali kuruyor arkadaş.Tezatlığı düşünün.
Sonuç mu? Türkiye tek parça kalacak sanan bu muhterem üstüne üstlük tıpkı burda bazı insanımsılar gibi Türkiyenin topraklarının artacağını, Musul, Halep vesaireninde bize verileceği hayalini kuruyor.
Suriye-Irak dağıldı, dönüşü yok bizdekilerde bu kafa varken, Türkiye nedir, ulus devlet değil mi diye sordum bu muhtereme? Kem küm , Sıra bizde değil mi dedim, el cevap, biz izin vermeyiz :)
Barzani ve Suriyede kürt bölgesi bize geçecekmişmiş, biz dağılmayacakmışız, ama dünyada ulus devlet kalmayacakmış ve bunu kabul etmeliymişiz. Hayal kurmak güzeldir.
Örneğin bende böyle insanımsıların olmadığı bir dünya hayal ediyorum. Tamamen kendi küçük hayalleri uğruna ne çok insanı harcıyorlar, basit bir inançla nasılda kendilerini dahi kandırabiliyorlar.
Eh banada bu tanıdığıma annemden bana hatıra türkü sözlerini söylemek kaldı.
Gün doğmadan neler doğuran felek
Aslanı çakala boğduran felek
Sonuç; anlayamadı, yada anlamak istemedi, gülümsedi bitti sohbet.
Çakal olmaktan mutlu insan sayısı bu kadar çokken, leş olsunda kimin olursa olsun derken, post giymekle aslan olunmayacağını anlayamazken insanımsılar bir gün o arkanmızdan sallanan eller elbette bir yerlerine kaçar.Ha biz görmeyebiliriz, olsun ben peşinen mezarına tüküreyim hepsinin :)
Şimdilik saygımla gittim...
üfffff ne diyon ya.Ne yapabileceğini sanıyorsun.Önce neredeydin.Sokağa çıkıp ne yapacan gezide yaptığınız gibi milletimi kandıracaksınız.
Dağılan arkadaşlara da:wave:
Sanki kendisi bir şey yapmış adamlar dağıtırken oh oldu demekten başka.
Sol nesnelliğin ortaya çıkardığı bir ideolojidir.
Sınıflar arası ilişkilerin uzlaşılmazlığı nedeniyle,sınıf mücadelesi sürer gider.
Ülkedeki şeriatçı faşizmin yükselen saldırılarının arkasında yağmalanmış kamu mallarından oluşturdukları cennetin kaybedilmesi korkusu vardır,burjuva demokrasisi yağma ile servet edinilmesini taşıyamıyacaktır.
Sermayenin yağmacı kanadı yani emperyalizm,arap sermayesi ve onların türkiyedeki uzantılrını Yağma cennetlerini koruması zorunludur,ve faşizmi gerekli kılıyor.
Yağma kamu mallarıyla sınırlı tutulmayıp burjuvalarada uzanmıştır.
Osüreç Cem uzanın mallarıyla başlamış Fetöye uzanmıştır,ve diğerlerini tehdit etmekteir.
Bu hırsızlık ancak faşizmle mümkündür.
Bizler dağılmıyacak birleşeceğiz.
Dağılan insanar çıkabiilir,faşist namussuzlar çıkabildiği gibi.
Öleceğz belki ama teslim olmayacak ve dağılmıyacağız.
Faşizme geçit vermeyeceğiz.
Emekçiler yok edilmedikçe sol bitmez.
Kavgada bitmez.
Hiçbir köpek tarihi geri çeviremez
Bizleri dağıtamaz
Sol nesnelliğin ortaya çıkardığı bir ideolojidir.
Sınıflar arası ilişkilerin uzlaşılmazlığı nedeniyle,sınıf mücadelesi sürer gider.
Ülkedeki şeriatçı faşizmin yükselen saldırılarının arkasında yağmalanmış kamu mallarından oluşturdukları cennetin kaybedilmesi korkusu vardır,burjuva demokrasisi yağma ile servet edinilmesini taşıyamıyacaktır.
Sermayenin yağmacı kanadı yani emperyalizm,arap sermayesi ve onların türkiyedeki uzantılrını Yağma cennetlerini koruması zorunludur,ve faşizmi gerekli kılıyor.
Yağma kamu mallarıyla sınırlı tutulmayıp burjuvalarada uzanmıştır.
Osüreç Cem uzanın mallarıyla başlamış Fetöye uzanmıştır,ve diğerlerini tehdit etmekteir.
Bu hırsızlık ancak faşizmle mümkündür.
Bizler dağılmıyacak birleşeceğiz.
Dağılan insanar çıkabiilir,faşist namussuzlar çıkabildiği gibi.
Öleceğz belki ama teslim olmayacak ve dağılmıyacağız.
Faşizme geçit vermeyeceğiz.
Emekçiler yok edilmedikçe sol bitmez.
Kavgada bitmez.
Hiçbir köpek tarihi geri çeviremez
Bizleri dağıtamaz
Bu gün çıktım baktım toplasan yüz tane burjuva kapitalist cumhuriyeti kurtarıyordu.İnan çevrede bir kaç polisten başka polis yoktu.
Hiç kurulmamış olmayan cumhuriyeti proletarya savunacak değildir.Dost söyler acı söyler.Geç kaldınız dağılın.Dağılmazsanızda bir şey olmaz merak etmeyin.Arkanızdan gelecek Kürt hareketide yok artık meydanlarda tek başınıza takılırsınız.Kimse size bir şey yapmaz.
Hırsızların ve demokrasi düşmanlarıın savunuculuğu için namussuzluk şarttır.
Azda kalsak dağılmıyacağız.
İlahimasal
01-11-2016, 21:07
Arkanızda kürtler yok derken?
Kürtler dediğin, geziciler darbeci diyen demirtaş ve türevlerimi?
Kürtler dediğin , kemalist köpekler diyen sırrı sakıkmı?
Kürtler dediğin şu arap bozması, dinci mahluk, takunyalı kürtlermi?
Bu iki grupda KÜRTCÜDÜR. Aynı kumaşın deişik renkleri yani senin anlayacağın.
Kürtlerin tarihde ismi ne zaman ortaya çıkmışsa o günden beri TÜRKLERE düşmandır.( Türklere diyorum bak) Türkler islam denen arap ırkçılığını kabul etmez,etmedi,etmeyecekde. Piyasada Türküm! Diye gezen ,kürtler gibi arap bozmaları TÜRK deildir.( hangi milleti sayarsan say )
Şimdi gelelim kürtlerin bizlerin ( insanların) arkasından gelip gelmemesine , hiç bir zaman yoktunuzki ,neden kendinize don biçtiniz anlam vermeye gayret ediyorum.
Terör ayağı kandil ..........oslodan ,kandile akp nin arkasında.....ne arkası omuz omuza
Terör başı apo ...............tayyipden,binaliye akp nin arkasında...ne arkası omuz omuza
Siyasi ayağı demirtaş.....tayyipden,binaliye akp nin arkasında...ne arkası omuz omuza
Pkk denen aşırı kürtcüler akp ne zaman dara düşdü, duruma göre ,ateş kes yaptı, duruma göre askere kurşun attı.
Kime benzetiyorum kürtleri biliyormusun?? bahçeliye . Sizler akp nin ,sol ve sağ koltuk değneğisiniz.
Akp denen yapı ne zaman sendelese
Ya pkk
Ya apo
Ya demirtaş
Ya fetö
Ya bahçeli
Ya amerika
Ya rusya
Ya avrupa orada bitiyorsunuz.Bu aralar bahçeli değneği piyasaya sürüldü
Biz arkamızda olmanızı istemeyiz .Neden biliyormusunuz.? Siz arkadan kurşun atan adamlarsınız.Arkamızda falan olmayın. Döner biz sizi vururuz.
Bize el sallamayı başarı sanan salaklar , erken öten horoz durumundasınız bilesiniz.
Sanmayınki TÜRKÇÜLÜK yapıyorum. Türke düşman olana haddini bildiriyorum......arap bozuntusu halayıklar sizi.
Arkanızda kürtler yok derken?
Kürtler dediğin, geziciler darbeci diyen demirtaş ve türevlerimi?
Kürtler dediğin , kemalist köpekler diyen sırrı sakıkmı?
Kürtler dediğin şu arap bozması, dinci mahluk, takunyalı kürtlermi?
Bu iki grupda KÜRTCÜDÜR. Aynı kumaşın deişik renkleri yani senin anlayacağın.
Kürtlerin tarihde ismi ne zaman ortaya çıkmışsa o günden beri TÜRKLERE düşmandır.( Türklere diyorum bak) Türkler islam denen arap ırkçılığını kabul etmez,etmedi,etmeyecekde. Piyasada Türküm! Diye gezen ,kürtler gibi arap bozmaları TÜRK deildir.( hangi milleti sayarsan say )
Şimdi gelelim kürtlerin bizlerin ( insanların) arkasından gelip gelmemesine , hiç bir zaman yoktunuzki ,neden kendinize don biçtiniz anlam vermeye gayret ediyorum.
Terör ayağı kandil ..........oslodan ,kandile akp nin arkasında.....ne arkası omuz omuza
Terör başı apo ...............tayyipden,binaliye akp nin arkasında...ne arkası omuz omuza
Siyasi ayağı demirtaş.....tayyipden,binaliye akp nin arkasında...ne arkası omuz omuza
Pkk denen aşırı kürtcüler akp ne zaman dara düşdü, duruma göre ,ateş kes yaptı, duruma göre askere kurşun attı.
Kime benzetiyorum kürtleri biliyormusun?? bahçeliye . Sizler akp nin ,sol ve sağ koltuk değneğisiniz.
Akp denen yapı ne zaman sendelese
Ya pkk
Ya apo
Ya demirtaş
Ya fetö
Ya bahçeli
Ya amerika
Ya rusya
Ya avrupa orada bitiyorsunuz.Bu aralar bahçeli değneği piyasaya sürüldü
Biz arkamızda olmanızı istemeyiz .Neden biliyormusunuz.? Siz arkadan kurşun atan adamlarsınız.Arkamızda falan olmayın. Döner biz sizi vururuz.
Bize el sallamayı başarı sanan salaklar , erken öten horoz durumundasınız bilesiniz.
Sanmayınki TÜRKÇÜLÜK yapıyorum. Türke düşman olana haddini bildiriyorum......arap bozuntusu halayıklar sizi.
Kürtler değil Kürt hareketi.
Cumhuriyetiniz eşittir tek vatan tek millet tek dil demek.Bunların da bir numaralı savunucu zaten başta.
Tehlikede olmayan şeyin savunuculuğuna soyunmak anlamsızdır.Cumhuriyetiniz tehlikede değildir.
Sana bir şekilde katılıyorum.Keşke bunları cumhuriyet gazetesine yazsan da bizden elini çekse.
spartacus
01-11-2016, 22:14
Önemsenmesi gereken siyasetin verili koşullara göre yapıldığı, geçmişte olmuş görüş ayrılığı, farklı değerlendirme, hataları öne sürerek, kin/nefret tarzlı ayrıcı/ayrımcı siyasetten uzak durulması. Bu şekilde bir yere varılamaz, zira ona bakarsanız Deniz Baykal'da Erdoğan'a siyaset yolunun nasıl açılacağı konusunda kilit rolü oynamıştı... Böyle olmaz...
Türkiyede millet ve mezhep esaslı bölücülük, ayrımcılık sorunu ne yazık ki bu çarpık binanın temeline atıldı, yüz yıla yakın acısını bu toplum her kademe de çekti, çekmeye de devam ediyor, etmeye de devam edecek, zira aklı başına gelmiş, insan özneli düşünebilen insan sayısı hala çok az.
ha insanları alevi, sünni, müslüman yarı müslüman, tam müslüman diye ayrımak ha da türk, kürt, rum diye ayırıp birisini yüceltirken diğerlerine yaşam şansı tanımamak, adaletsiz olmak, bunlar akıl/mantık sağlığı kadar toplumsal sağlığa da, bilimin, sosyal hayatın gerçeklerine de ters sorunlar.
ha birileri elbette adiyetler üzerinden saraylık, sultanlık sultası sürüyordur ama ne yazık ki bu temele atılmış yanlış harc, yerine doğru döşenememiş tuğlalar ekseniyle en başından beri hiç değişmedi, eğer bu sorunu değiştirmiyor, aşmıyorsak, ses tellerinizi yırtana kadar AKP iktidarına karşı sloganda atıyor olsanız aksine diğer yönüyle de destekçisi haline gelmekten ileri gitmiyorsunuz demektir.
Artık bırakalım insanları kültürleri, renkleri, dili, dişi, kaşı gözüyle ayırıp bu ayrımlar üzerine sulta sürenlere meze olma yanlışını, hem birilerine meze olunmasa bile, bilime aykırı, insanın doğasına aykırı, biyolojiye aykırı, felsefeye, akıla, mantığa aykırı hasılı aptallık...
Dinci söylemlerdeki abartılar, insanı ayırıp sanki diğerleri farklı biyolojik yapıdaymış gibi, A mezhebinden olanlar, B mezhebindekinden daha güçlü, türk tüm diğer insanlardan daha güçlüdür, örneğin kansere yenilmez, hasta olmaz, ölmez, acıkmaz, ezilmez, yenilmez..... bunlar sersemlik mahsulü, kaldı ki siyaseti akıllıca olsun, heleki açın tarih kitaplarını inceleyin, tümü de yüzüne tükürülesi masabaşı yalan yazınıi, masal ağırlıklı. Osmanlı tarihini, yüzüklerin efendisi gibi anlatan tarih kitapları, çocuklara daha 6 yaşında kafasına vura, vura slogan attırıp siyasi olarak şartlı, arızalı, tarafgir yapan eğitim sistemi, her şey kabak gibi ortada, açık, ne ekiliyorsa o biçiliyor, ekenin ektiğinden hoşnut değilseniz, ekime ortak olmayın ve bu tür ayrıştırıcı kafa ile gidişin sonu toplumsal parçalanmışlık olur, bu ise acıyı, gözyaşını, pişmanlığı, parçalanmışlığın fiziğede yansımışlığını getirir, eğer aynı ahmaklık üzre kalnırsa bu seferde kişiler kendi hatasını görmek yerine, kolayca bir suçlu bulup, onun yüzünden demeye başlar, bu da hatasını/yanlışını, asıl sebebin kendisi olmasını görmesini süreğen zorlaştırır, imkansızlaştırır, ahmaklığın kolay yüzüne düşülür...
mevcut ikidar uzun zamandır diktatörlük, gericilik esaslı üstelik, tam bir insan, bilim, çağ, özgürlük, demokrasi, hak/hukuk düşmanlığı, sulta rejimi, ancak elde olan demokratik toplumsal bilinç ve kitle, örgütlülük gücü çok zayıf, iktidar böylece bu rahat koşullarda dilediği gibi sulta sürerken, haramiler saltanatı olan bir avuç ve yandaşıyla birlikte coğrafyanın iliğine yapışmış durumda. bu türden yönetimlerin özü kene gibidir, emerken, emerken damarda kan kalmaz hale gelir, damar cehalet malzemesi ile örülüdür. o günler ise kapıda(damarda kanın tamamen çekilmişliği), yakın ve bu süreçte hakim anlayış, kitleleri dilediği gibi manipüle edip, dilediği alanlara çatışma ölçekli, ayrışma ölçekli kanalize edebilr, bunu fiili durum haline getirebilir, basit afaki gündemler, düşmanalr yaratarak yukarıda özetlediğim ahmaklığın, ayrımcı politika egemenliğinin kolay yüzünü kullanabilir vs.
bakın Cumhuriyet gazetesine uygulanan faşist baskıya, MHP den nasılda salyalı, sümüklü bangır, bangır destek geliyor, aidiyet, din, mezhep, milliyetçilik gibi yapay ve yüzeysel siyasetlerin, siyasetçilerin tiynetinin derecesi bellidir, bu dalt Türkiye değil, tüm Dünya üzerinde de ortadadır(işte Ortadoğu ve insan yerine etiket-aidiyet, yüzüklerin efendisi siyasetinin sonu), toplum bir çok dertten muzdarip kıvransa dahi gündemleri de, dertleride, sorunalrı da olmaz, tek dertleri aidyetin kullanımındaki sultalarının devamı ve bağımlılığın artmasıdır, dışı boyalı, cilalı içi boş tenekedirler ve tüm siyasetleri dışlarının boyası ve cilasının ne kadar da parlak olduğu-propagandasıyla ilgilidir. Dışı cilalı içi boş, dışı cilalı içi bok... tabiri caizse, mutfaktaki işleri, toplumlara dışı tatlı bir krema ile kapatılmış, içi ise bok olan pastalar yedirmektir.
faşizm, gökten zembille inmez, kitle desteği alması şarttır, o destek yıllar boyu fazlasıyla elde edildi ve son faşist darbelerde de, sözde muhalif görünen MHP gibi faşist yapıların da desteğini tam gaz almış durumda, oysa MHP lafızda devletin, yapısının vb koruyuculuğu lafını istismar eder, ama her türlü sütun yıkılırkende elde balyoz vurmaya çalışır, çünkü bundan beslenir, bir eliyle yıkar diğer eliylede yıkıyorlar propagandasıyla varolur. neyse, her geçen gün faşizm yerleşiyor, toplumsal yapı durumu kanıksıyor ve kanıksamış halde, gezi dönemlerindeki toplum ile şimdi ki bir mi? Çünkü faşizimin diğer bir özelliği, kendisini kanıksatmasıdır, baskı, sindirme, yalan, yanlış, kandırma, sahtekarlık-yandaşlık, her şeyi olmadığı gibi gösterme politikaları derken kitleler durumunu kabullenir hale gelir...
Sen kimsin ki benim hakkımda yalan falan gibi şeyler yazıyorsun terbiyesiz.
Ölen öldü kalan kaldı kalanlarıda kemalist zırtapozlar peşinden uzak tutacağız.
Tayyip yıkacaksa sizin sisteminizi yıkacaktır.Cumhuriyetin oyununa gelmeyeceğiz.
FETO terör örgütünün cumhuriyete sızmış olma ihtimali sızmamış olma ihtimalinde milyon kere fazla.
dine mine ne
03-11-2016, 05:22
http://i.hizliresim.com/mEYWMP.jpg (http://hizliresim.com/mEYWMP)
http://i.hizliresim.com/B8p5aD.jpg (http://hizliresim.com/B8p5aD)
Filimin ismi bu sahneden gelmis olsa gerek.Ama zigildikten sonra tükürsen ne ise yarar. Yemeden önce tükürseydin canin o kadar yanmazdi aptal kiz.Ama adamin boyu da uzun yav.Uzun adam gecirmis bir kere tükürsen ne yazar.
dine mine ne
03-11-2016, 05:35
Sen kimsin ki benim hakkımda yalan falan gibi şeyler yazıyorsun terbiyesiz.
Ben mi ? ben yüce manitu ya sen kim?.
Dağılan arkadaşlara el sallıyorduk, el sallamak terbiyesizlikmi sayin marcus mokarios.
Ben mi ? ben yüce manitu ya sen kim?.
Dağılan arkadaşlara el sallıyorduk, el sallamak terbiyesizlikmi sayin marcus mokarios.
İnsanları yalancılıkla itham etmek doğru davranış mı?
Marcus mokarios ne alaka.Bu nickle yazan biri olduysa o ben değilim.Kıbrısın devrik cumhurbaşkanını kastediyorsan benimle alakasını anlamadım.
Çizgim bellidir.O çizgi üzerinde hareket ederim.Türk solunun ve Kemalistlerin Kürt hareketini kullanmasına tahammülsüzüm.Çünkü yaptıkları doğru değil.AKP yi ve Tayyip ERDOĞAN' ı devirmek Kürt hareketinin meselesi değil.Demokratik Kürt hareketinin oluşma amacı barışı sağlamak devletle uzlaşma zemini aramaktı.Birileri hareketi amacından saptırdı.Yalancı olan varsa onlardır ben değilim.En başından beri diyalog barış demiş biriyim.ERDOĞAN Türkiye' ye başkan olmak istiyorsa onun karşısında duracak olan Kürt hareketi değildir.Kürt hareketinin yapması gereken ERDOĞAN ile pazarlık yapmaktır.
dine mine ne
04-11-2016, 15:09
Neymiş demokrasi imiş, neymiş Demokrat mış, Gezi Parkı olayında da sandıkla gelmiş iktidara hangi hakla bu Havalimanı köprü dayatmalarni yaptı. Bunun adına devrim denmiyor bunun adı apaçık darbedir. Ben bu insanlara bu zırvaları dinlesin diye oy veremedim. Anarşi ile istenen talepler yerine getirilmemelidir. Yoksa her iktidara karşı aynı oyun oynanır.
Kürt hareketi, hangi kürt hareketi?,birkaç kendini bilinmezin bölünme işteyi ne zamandan beri kürt hareketi oldu.
Birkaç azınlık üzerinden tüme nasıl varılıyor?. Seçimler ortadaydı, yapıldı, yapıldığında Kürt halki neredeydi.Kürt insanınıni diline dolamakmi lKürt hareketi.
şerefsiz O***** çocuğu Demirtaş, insanları kandırmaktan Başka ne yaptı. Kürtler PKK zulmünden kurtulmak istediği için ona oy vermişti, biz onları dağlardan indireceğiz sloganları ile seçimlere girdi satılmış p.zengin dölü
Kürt milletine bu Hendek açılarını yarattığı için bin beter olur inşallah.
Neymiş demokrasi imiş, neymiş Demokrat mış, Gezi Parkı olayında da sandıkla gelmiş iktidara hangi hakla bu Havalimanı köprü dayatmalarni yaptı. Bunun adına devrim denmiyor bunun adı apaçık darbedir. Ben bu insanlara bu zırvaları dinlesin diye oy veremedim. Anarşi ile istenen talepler yerine getirilmemelidir. Yoksa her iktidara karşı aynı oyun oynanır.
Kürt hareketi, hangi kürt hareketi?,birkaç kendini bilinmezin bölünme işteyi ne zamandan beri kürt hareketi oldu.
Birkaç azınlık üzerinden tüme nasıl varılıyor?. Seçimler ortadaydı, yapıldı, yapıldığında Kürt halki neredeydi.Kürt insanınıni diline dolamakmi lKürt hareketi.
şerefsiz O***** çocuğu Demirtaş, insanları kandırmaktan Başka ne yaptı. Kürtler PKK zulmünden kurtulmak istediği için ona oy vermişti, Biz onları dağlardan indireceğiz sloganları ile seçimlere girdi p.zengin dölü .
Hayatında hiç kitap okumamış zaafları olan bir adamı yönlendiremediler.Çok büyük bir fırsatı kaçırdılar.Tayyip ERDOĞAN' dan istedikleri herşeyi alabilirlerdi kemalistler bunu gördü kendileri ERDOĞAN ile anlaştı HDP bunu anlamadı.
Adamlara bende kızıyorum ama annesine küfür kabul edilemez.Aynı zamanda bu suçtur.
dine mine ne
04-11-2016, 15:40
Recep Tayyip Erdoğan'dan ne isteyeceklermiş bunlar. Bu topraklar hepimizin, Erdoğan'ın değil. Bu Topraklara dokunmak isteyeni zigerler , buna Erdoğan da dahil.
Kürt insanının devletten yıllar boyunca istenecek hakları vardı. Erdoğan gelip bu hatalara zaten el attı. Daha neyin nesi pasarlanacak ?.
Ne verecekti Erdoğan bunlara?. Her sey de ne demek.
Recep Tayyip Erdoğan'dan ne isteyeceklermiş bunlar. Bu topraklar hepimizin, Erdoğan'ın değil. Bu Topraklara dokunmak isteyeni zigerler , buna Erdoğan da dahil.
Kürt insanının devletten yıllar boyunca istenecek hakları vardı. Erdoğan gelip bu hatalara zaten el attı. Daha neyin nesi pasarlanacak ?.
Ne verecekti Erdoğan bunlara?. Her sey de ne demek.
Belediyeye kayyım atanıyor.Hadi diyelim belediyeler suç işlemiş.Belediye önünde ki Kürtçe tabela neyin suçunu işlemiş ki kaldırılıyor.Kürtlerin isteği Kürtçenin kullanılmasının kaldırılması mı Kürtler bunu mu istiyor.
Ülkede birliği bütünlüğü sağlamak için Kürtlerin yaşadığı şehirler için buralar sonsuza kadar müslüman Türk milletinin toprağı olarak kalacak demek mi gerekiyor. AKP yi desteklemiş Kürtlerde dahi bu söylem şok etkisi yarattı. Kürtlerin isteği yaşadıkları yerlerin müslüman Türk milletinin toprağı olarak tanınması mı?
FETO cular için ne istedilerde vermedik deniyor ya HDP için de benzer durum söz konusudur aslında.Selahattin DEMİRTAŞ seni başkan yaptırmayacağız diyene kadar her istenilen veriliyordu.
dine mine ne
04-11-2016, 18:32
Belediyeye kayyım atanıyor.Hadi diyelim belediyeler suç işlemiş.Belediye önünde ki Kürtçe tabela neyin suçunu işlemiş ki kaldırılıyor.Kürtlerin isteği Kürtçenin kullanılmasının kaldırılması mı Kürtler bunu mu istiyor.
Ülkede birliği bütünlüğü sağlamak için Kürtlerin yaşadığı şehirler için buralar sonsuza kadar müslüman Türk milletinin toprağı olarak kalacak demek mi gerekiyor. AKP yi desteklemiş Kürtlerde dahi bu söylem şok etkisi yarattı. Kürtlerin isteği yaşadıkları yerlerin müslüman Türk milletinin toprağı olarak tanınması mı?
FETO cular için ne istedilerde vermedik deniyor ya HDP için de benzer durum söz konusudur aslında.Selahattin DEMİRTAŞ seni başkan yaptırmayacağız diyene kadar her istenilen veriliyordu.
Türkçe olmayışıdır, orası Türkiye ise o zaman oranın tabelası Türkçe olur. Sen Kürtçe tabela koyarsan adamdan lazaca tabela diker romanda romanca tabelasini diker.Burası Türkiye ise Türkçe tabela dikilir kardeşim, bunun zartu zurtu lami kimi cimi yok.
Türkiye'nin sınırları bellidir, sınırları içerisinde yaşayan tüm vatandaşlar Türk pasaportuna sahiptir, ve böylece Tabii ki Türk milletine dahil olmuş oluyorlar. Iran'da görüyorsun Kürtleri asıyorlar sen kalkmış Türk milleti sözüne kafanı takma biliyorsun. Evet haklısın yaklaşım sakat, ben de kınıyorum . Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin devlet adamı böyle konuşmak mecburiyetindedir bunu da düşünmek lazım. Koskoca Turgut Özal Kürt idi,adamın ağzından Türkiye'den başka bir şey çıkmıyordu,demek istediğim Devlet adamının işi gereği zaten başka bir şey söyleyemez ki, söylerse bile büyük sorunlar yaşayabilir. Erdoğan'ı da gördün bir Türk kelimesine taktı diye ortalık çalkalandı.
Selahattin DEMİRTAŞi takan vardımi ki ona bir şeyler veren olsun.Demirtaş Amerika tarafından desteklendi, Amerika'da Ortadoğu projesini hayata geçirebilmesi için kendisini destekledi. Bölge Kürtler üzerinden koparılacak ve sonunda israil'e yem olacaktır, hedefleri bu başka bir şey de yok. Kürdistan mürdistan olay yok,Ha pardon var ,var ama sadece geçici.
dine mine ne
04-11-2016, 18:47
Türkçe olmayışıdır, orası Türkiye ise o zaman oranın tabelası Türkçe olur. Sen Kürtçe tabela koyarsan adamdan lazaca tabela diker romanda romanca tabelasini diker.Burası Türkiye ise Türkçe tabela dikilir kardeşim, bunun zartu zurtu lami kimi cimi yok.
Türkiye'nin sınırları bellidir, sınırları içerisinde yaşayan tüm vatandaşlar Türk pasaportuna sahiptir, ve böylece Tabii ki Türk milletine dahil olmuş oluyorlar. Iran'da görüyorsun Kürtleri asıyorlar sen kalkmış Türk milleti sözüne kafanı takma biliyorsun. Evet haklısın yaklaşım sakat, ben de kınıyorum . Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin devlet adamı böyle konuşmak mecburiyetindedir bunu da düşünmek lazım. Koskoca Turgut Özal Kürt idi,adamın ağzından Türkiye'den başka bir şey çıkmıyordu,demek istediğim Devlet adamının işi gereği zaten başka bir şey söyleyemez ki, söylerse bile büyük sorunlar yaşayabilir. Erdoğan'ı da gördün bir Türk kelimesine taktı diye ortalık çalkalandı.
Selahattin DEMİRTAŞi takan vardımi ki ona bir şeyler veren olsun.Demirtaş Amerika tarafından desteklendi, Amerika'da Ortadoğu projesini hayata geçirebilmesi için kendisini destekledi. Bölge Kürtler üzerinden koparılacak ve sonunda israil'e yem olacaktır, hedefleri bu başka bir şey de yok. Kürdistan mürdistan olay yok,Ha pardon var ,var ama sadece geçici.
Engse Hohol
16-12-2016, 17:56
\\ (http://breaking100news.com/tr/turkiye/aysenur-aslan-gazeteciligi-birakti/) Ayşenur Arslan gazeteciliği bıraktı. Halk TV'de Medya Mahallesi isimli programı hazırlayıp-sunan Gazeteci Ayşenur Arslan veda etti.
\\ (http://breaking100news.com/tr/turkiye/aysenur-aslan-gazeteciligi-birakti/) Ayşenur Arslan gazeteciliği bıraktı. Halk TV'de Medya Mahallesi isimli programı hazırlayıp-sunan Gazeteci Ayşenur Arslan veda etti.
Gazeteciligi mi birakti yoksa programi mi bitirdi?