PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Levent Üzümcü'nün oyunu iptal edildi

Neva
27-11-2016, 17:10
Tiyatro oyuncusu Levent Üzümcü'nün ‘Anlatılan Senin Hikayendir' adlı oyun Artvin Çoruh Üniversitesi'nce iptal edildi.
Levent Üzümcü'nün Artvin'deki Çoruh Üniversitesi'ne bağlı A. Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi'nde 3 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak, ‘Anlatılan Senin Hikayendir' adlı oyunu Artvin Çoruh Üniversitesi tarafından iptal edildi.

dihaber'in haberine göre; Levent Üzümcü, kararı Twitter hesabından 'İptal edildi' dövizi ile birlikte şu sözlerle duyurdu: "Çok değil, birkaç yıl öncesine kadar valiler, belediye başkanları, rektörler, oyunlarımıza gelirdi. Günümüzde ise biz o şehirde oynamayalım diye gerekçe gösterilmeden sahneler elimizden alınıyor. Tüm Artvin seyircisinden özür dilerim. Sahnelerimiz son anda elimizden alınmazsa Trabzon ya da Rize oyununa beklerim."

http://www.birgun.net/haber-detay/levent-uzumcu-nun-oyunu-rektorluk-tarafindan-gerekcesiz-iptal-edildi-137112.html

Engse Hohol
12-06-2018, 17:12
https://www.youtube.com/watch?v=nv_XC9Bgd8Q&feature=youtu.be

Levent Üzümcü, Nevşin Mengü'nün konuğu olduğunda güzel fikirlerini dinledim. Türkiye'de gerçeklikten kopma durumu var diyor özetle ve evet bu teşhise katılıyorum. Yeni osmanlıcı diziler tarih bilgisi zayıf yurttaşlarımızı gerçeklikten kopma noktasına getirdi.

Turdur
28-12-2018, 02:35
Yapımcılar oyunculara "siyasi açıklama yapmayacağım" diye sözleşme imzalatıyorlarmış. Levent Üzümcü böyle diyor.

ForumKirpisi
28-12-2018, 02:39
Yapımcılar oyunculara "siyasi açıklama yapmayacağım" diye sözleşme imzalatıyorlarmış. Levent Üzümcü böyle diyor.

tv sohbetlerinin de taslağı benim bildiğim yayın öncesi tartışılıyor orada da bi ayar çekiyorlardır. tek istisna grup tartışmaları.

levent üzümcü adamdır da kimin umrunda ülkenin girdiği yol belli :D

ForumKirpisi
28-12-2018, 03:11
bu arada levent üzümcü zazadır. kendi bile bilmez. sünni türklerden sanatçı çıkmaz hepsi zazadır.

Turdur
28-12-2018, 03:14
bu arada levent üzümcü zazadır. kendi bile bilmez. sünni türklerden sanatçı çıkmaz hepsi zazadır.

Girit göçmeniyim diyor.

ForumKirpisi
28-12-2018, 03:16
Girit göçmeniyim diyor.

Girite Palu'dan göçmüştür. Sapına kadar Zazadır.
Babasıda çok ama çok yiğid bir delikanlı idi hala da Gazi Mahallesinde ikamet ediyor.