PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aranıza Katıldım

libertaraf
12-03-2017, 20:29
Herkese selam, ben aranıza katıldım. İsmim Yunus. 21 yıllığım. Turan Dursun'un yaktığı mumun daha çok karanlığı aydınlatması uğruna çabanızı çok beğendiğimden destek olmak, en azından +1 olmak istedim.

Hafızamın kaydetmeye başladığı andan itibaren, sıkı birer dindar olan ailem tarafından, gerekse tek varlığı dini olan çevrem tarafından din aktarımına maruz kaldım. Takdir edersiniz ki normal bir çocukluk ve ergenlik yaşamadım. Bana dikilen bu elbiseyi yeni çıkardım, boyunduruğumu yeni kırdım attım. Haliyle biraz üşüyorum ve boynum kaşınıyor. En çok da psikolojik olarak yorgunum. Bu yüzden elle tutulur bir faydam şimdilik olmayabilir. Liberty'e ulaşmak için, taraf olmamayı ve arafta kalmayı bertaraf etmek istedim. Libertaraf oldum :)

Ahlaksız
12-03-2017, 20:37
Hoşgeldiniz..
Ben ateizmi,kişinin sağlığına kavuşması olarak değerlendiririm..Eğer tüm tinsel şeylerden kurtulduysanız,geçmiş olsun..Kurtulmadıysanız,size kolay gelsin..
Kişinin dinden kurtulması,zorlu ama zevkli bir süreçtir..

İlahimasal
12-03-2017, 20:42
Hoş geldiniz libertaraf.

pianola
12-03-2017, 20:45
Hoşgeldin libertaraf, umarım kalıcı olursun :)

bilgivehis
12-03-2017, 20:50
Hoş geldin libertaraf, üşümen geçicidir ısınmaya dogru gidiyorsun :)

libertaraf
12-03-2017, 22:43
Hoşgeldiniz..
Ben ateizmi,kişinin sağlığına kavuşması olarak değerlendiririm..Eğer tüm tinsel şeylerden kurtulduysanız,geçmiş olsun..Kurtulmadıysanız,size kolay gelsin..
Kişinin dinden kurtulması,zorlu ama zevkli bir süreçtir..

Çok çok teşkkür ederim, sizler iyi ki varsınız. 3-4 yıldır uğraşıyordum,tinsel şeylerden kurtuldum. Antik uygarlıkların gelenekleri, artık benim için sadece tarihi bilgi.

libertaraf
12-03-2017, 22:44
Hoş geldiniz libertaraf.

Hoş buldum.

libertaraf
12-03-2017, 22:47
Hoşgeldin libertaraf, umarım kalıcı olursun :)

Hoşbuldum, kalıcı olmayı bilemiyorum. Sonuçta birkaç yıl önce Allah yolunda bir kul idim, hemen sonra agnostik oldum, hemen sonra ateist, sonra tekrar agnostik, sonra 19 mucizesiyle bir daha denedim, olmadı. İşte şimdi burdayım. :)

libertaraf
12-03-2017, 22:49
Hoş geldin libertaraf, üşümen geçicidir ısınmaya dogru gidiyorsun :)

Hoş buldum, teşekkür ederim. Umarım her şey güzel, aydınlık olur.

world
12-03-2017, 23:23
Hoşbuldum, kalıcı olmayı bilemiyorum. Sonuçta birkaç yıl önce Allah yolunda bir kul idim, hemen sonra agnostik oldum, hemen sonra ateist, sonra tekrar agnostik, sonra 19 mucizesiyle bir daha denedim, olmadı. İşte şimdi burdayım. :)

19'u savunmak Müslümanlık'ı savunmaktan daha zor bence.

Natan
13-03-2017, 02:28
Merhaba,

Sitemize ve aramiza katildiginiz icin mutluyuz.
umarim kalici ve katilimci olursunuz. Iyi dileklerimizle,

Selamlar

kartopu
13-03-2017, 09:48
Hoş Geldin libertaraf.