PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eşcinsellik sel felaketi getiriyormuş

bilgivehis
15-03-2017, 16:26
http://odatv.com/hollandada-sel-felaketinden-on-binlerce-insan-oldu-cunku-escinsel-evlilik-yasal-1503171200.html

Save The Day
15-03-2017, 17:26
Gülü seven, dikenine katlanır.

bilgivehis
15-03-2017, 17:29

Eşcinsellik sel felaketi getirir mi diyorsun?

Save The Day
15-03-2017, 17:31
Eşcinsellik sel felaketi getirir mi diyorsun?

Tesadüf mü sence?

bilgivehis
15-03-2017, 17:40
Tesadüf mü sence?

Sel felaketini eşcinsellige dayandırmanın gerekçesi nedir sence?

Save The Day
15-03-2017, 17:43
Sel felaketini eşcinsellige dayandırmanın gerekçesi nedir sence?

Neden dayandırıyorlar söyleyim. Binlerce, milyonlarca eşcinselin olduğu yerlerde sel falekati olup binlerce kişi oluyorsa bu işte bi iş vardır diyorlar. Dini kısmı da var tabi. Mesela milleti dolandırıp, illegal yollardan yani haram para kazananın batması kaçınılmaz deniyor. O para onda kalmaz deniyor. Allah cezalandırıyor deniyor. Bunu söyleyenler koskoca üniversite mezunları. En yakınımda bulunan kişilerden bizzat duydum bu para mevzusunu. Adam İTÜ bitirmiş bunu söylüyor.

bilgivehis
15-03-2017, 17:58
Neden dayandırıyorlar söyleyim. Binlerce, milyonlarca eşcinselin olduğu yerlerde sel falekati olup binlerce kişi oluyorsa bu işte bi iş vardır diyorlar. Dini kısmı da var tabi. Mesela milleti dolandırıp, illegal yollardan yani haram para kazananın batması kaçınılmaz deniyor. O para onda kalmaz deniyor. Allah cezalandırıyor deniyor. Bunu söyleyenler koskoca üniversite mezunları. En yakınımda bulunan kişilerden bizzat duydum bu para mevzusunu. Adam İTÜ bitirmiş bunu söylüyor.

İstanbul'da deprem olmuştu binlerce insan ölmüştü, öyleyse İstanbul halkı haram para yiyor ya da eşcinsel mi oluyor?

Save The Day
15-03-2017, 18:08
İstanbul'da deprem olmuştu binlerce insan ölmüştü, öyleyse İstanbul halkı haram para yiyor ya da eşcinsel mi oluyor?

Bu şekilde düşünen milyonlarca insan bulabilirsin. Hem de aralarında çok sayıda üniversite mezunu bulunmakta. Bizzat yakın çevremde denk geldiğim için söylüyorum. Yani adamlar İTÜ bitirmiş ama bunu düşünüyor. Yani çok ciddi ve bilgili adamlar bile düşünüyorsa, dalga geçilecek bir görüş değil. Ciddiye alınacak bir görüş.

bilgivehis
15-03-2017, 18:14
Bu şekilde düşünen milyonlarca insan bulabilirsin. Hem de aralarında çok sayıda üniversite mezunu bulunmakta. Bizzat yakın çevremde denk geldiğim için söylüyorum. Yani adamlar İTÜ bitirmiş ama bunu düşünüyor. Yani çok ciddi ve bilgili adamlar bile düşünüyorsa, dalga geçilecek bir görüş değil. Ciddiye alınacak bir görüş.

Daha da saçmalarına inanan milyonlarca insan oldugunu ben de biliyorum sen fikrini söyle arkadaşım, başkalarının fikriyle mi karar veriyorsun, senin fikrin, görüşün, dayanagın yok mu?

Save The Day
15-03-2017, 18:16
Daha da saçmalarına inanan milyonlarca insan oldugunu ben de biliyorum sen fikrini söyle arkadaşım, başkalarının fikriyle mi karar veriyorsun, senin fikrin, görüşün, dayanagın yok mu?

Emin değilim ama imkansız değil bence

Ahlaksız
15-03-2017, 18:31
Seli eşcinselliğe bağlıyan kafa,mesela terörü de şöyle ''Türkiye'de onyıllardır terör var,çünkü Türkiye'de yurtlarda din hocaları çocuklara tecavüz ediyor'' diye açıklayabilir..Olmadı mı?Hocalara laf sokmuş gibi mi oldum:)
Şöyle düzelteyim bari; ''Türkiye'de onyıllardır terör var,çünkü Türk televizyonlarında evlenme programları var''
Şimdi oldu mu hocam:)

Save The Day
15-03-2017, 18:37
Seli eşcinselliğe bağlıyan kafa,mesela terörü de şöyle ''Türkiye'de onyıllardır terör var,çünkü Türkiye'de yurtlarda din hocaları çocuklara tecavüz ediyor'' diye açıklayabilir..Olmadı mı?Hocalara laf sokmuş gibi mi oldum:)
Şöyle düzelteyim bari; ''Türkiye'de onyıllardır terör var,çünkü Türk televizyonlarında evlenme programları var''
Şimdi oldu mu hocam:)

Evlenme programlarında zina olmaz ki adı üstünde evleniyorlar

bilgivehis
15-03-2017, 18:42
Emin değilim ama imkansız değil bence

Bazı istisnalar dışında her şeyi varsayımlara dayandırmak, kişinin kendi karakterinin karar verici bilinçte ve özellikte olmadıgını gösterir.
Eğer bir şey sorgulanıyorsa, olabilirlik ile onu kestirip atmak onun sorgulanmadıgı anlamına gelir. Siz de aynısını yapıyorsunuz, hem sorgulayıp hem de hiç bir araştırmaya gerek görmeden varsayımı yeterli görüyorsunuz.
Oysa sorgulama ve varsayım her ne kadar birbirinin yardımcısı olsa da belirli bir sonuca gitmek için araştırılmalı, okunmalı, bilgi edinilmeli, fikir yürütülmeli ve hepsi derlenerek ulaşabildigin kadarına ulaşılmalıdır.
Bağlantıdaki yazıyı yazan gerici--çıkarcı-yobaz, halkın bu gibi sorgulama refleksinden yoksun oldugunu bildigi için konuyu takdiri ilahiye rahatlıkla bağlayabiliyor, çünkü yutturabildigi kadar kendisi var olacaktır.
Save The Day ise onun tuzagına düşenleden sadece biri, çünkü onun istedigi de budur, insanlara "olabilir" dedirtmek...

kartopu
15-03-2017, 18:45
Eş cinsellik sel felaketi getirmiş.
Vay be tanrı insanların kıçına dikmiş gözü başka bakacak yeri kalmamış. İnsanların. Bence evi işi aşı varmı ona baksın

Save The Day
15-03-2017, 18:47
Bazı istisnalar dışında her şeyi varsayımlara dayandırmak, kişinin kendi karakterinin karar verici bilinçte ve özellikte olmadıgını gösterir.
Eğer bir şey sorgulanıyorsa, olabilirlik ile onu kestirip atmak onun sorgulanmadıgı anlamına gelir. Siz de aynısını yapıyorsunuz, hem sorgulayıp hem de hiç bir araştırmaya gerek görmeden varsayımı yeterli görüyorsunuz.
Oysa sorgulama ve varsayım her ne kadar birbirinin yardımcısı olsa da belirli bir sonuca gitmek için araştırılmalı, okunmalı, bilgi edinilmeli, fikir yürütülmeli ve hepsi derlenerek ulaşabildigin kadarına ulaşılmalıdır.
Bağlantıdaki yazıyı yazan gerici--çıkarcı-yobaz, halkın bu gibi sorgulama refleksinden yoksun oldugunu bildigi için konuyu takdiri ilahiye rahatlıkla bağlayabiliyor, çünkü yutturabildigi kadar kendisi var olacaktır.
Save The Day ise onun tuzagına düşenleden sadece biri, çünkü onun istedigi de budur, insanlara "olabilir" dedirtmek...

Varsayımlardan kurtulamıyoruz. Evrim hakkında röportaj yapılıyor yurtdışında. Evrim örneği veremiyorlar, verdikleri en fazla lenski deneyi falan. Röportaj yapan adam da onlar hala bakteri diyerek köşeye sıkıştırıyor. Kitleniyor tartışma. Orada da varsayımlarla kalıyorlar. Benzerlikle yetiniyorlar. Sadece burda varsayım yok yani.

https://www.youtube.com/watch?v=oaP-qHnjIgs&t=1s

kartopu
15-03-2017, 18:54
Evrende cevapı bulunamayan soru çok ama cevaplar yine de evrimcilerden gelecek. Yaradılışcılar ancak evrimcilerin vereceğe cevaplara hayır diyecektir.
Çünkü soru sorulan kuşku duyulan araştırılan tek alan bilimdir. Bilim bulacak evrimciler arayacak.Yaradılışçılar sadece ayak bağı olmaya çalışacak.

Ahlaksız
15-03-2017, 18:58
Save the day;senin TROL olduğunu düşünüyorum..Sana özelden de belirttim bunu..

Şu konuda iki mesaj yazıp,sonrasında konuyu evrime getirip ''evrimci ateistlerin cevaplayamadığı sorular'' videosunu eklemişsin..

Böyle dikkatimi çeken mesajlar yazarsan,yönetime seni şikayet etmek zorunda kalabilirim..

Bu forumda özellikle evrim karşıtlığı yapmak için bulunuyorsun sanki..Açtığın konular,yazdığın mesajlar hep bu minvalde..

Baban,hatta deden yaşındaki adamlarla burada dalga geçme..

Konuya yazdığın ilk mesaja bak;
Bu lafları normal birisi edemez..Sende anormal bir durum var..
Benim eşcinsel olduğumu düşünsene..Şu ilk mesajını okusam,sana ne derim acaba?
Buna sanal literatürde trollük deniyor..

Save The Day
15-03-2017, 22:26
Save the day;senin TROL olduğunu düşünüyorum..Sana özelden de belirttim bunu..

Şu konuda iki mesaj yazıp,sonrasında konuyu evrime getirip ''evrimci ateistlerin cevaplayamadığı sorular'' videosunu eklemişsin..

Böyle dikkatimi çeken mesajlar yazarsan,yönetime seni şikayet etmek zorunda kalabilirim..

Bu forumda özellikle evrim karşıtlığı yapmak için bulunuyorsun sanki..Açtığın konular,yazdığın mesajlar hep bu minvalde..

Baban,hatta deden yaşındaki adamlarla burada dalga geçme..

Konuya yazdığın ilk mesaja bak;

Bu lafları normal birisi edemez..Sende anormal bir durum var..
Benim eşcinsel olduğumu düşünsene..Şu ilk mesajını okusam,sana ne derim acaba?
Buna sanal literatürde trollük deniyor..

Burada düşünce ve görüşler paylaşılıyor. Çeşitli varsayımlar da paylaşılabilir. Sizinkilerden farklı diye ''troll'' yaftası yapıştırmışsınız. Görüşlerime katılmıyor olmanız farklı bir şeydir, troll farklı bir şeydir. Ayrıca evrimden örnek verdim. Her türlü konudan örnek verilebilir. Evrim karşıtlığından ziyade emin olmak istiyorum fakat varsayımlar karşımıza çıkmaktadır.

Ahlaksız
15-03-2017, 22:36
Save the day;Evrime niye bu kadar kafayı takıyorsun?

Save The Day
15-03-2017, 22:39
Save the day;Evrime niye bu kadar kafayı takıyorsun?

Müthiş tartışmalar dönüyor. Halka da inen bir konu. Başka bir konunun bu kadar tartıştıldığını bilmiyorum. En azından şu an için en çok tartışma dönen ve şüphe duyulan şey. Kutuplaşmalar var. Ben de işin aslı astarı nedir diye bakınıyorum.

Ahlaksız
15-03-2017, 22:46
Save the day;Evrim ile ilgili bir tane bilimsel kitap okudun mu?
Okuduysan,hangi kitapları okudun?

Save The Day
15-03-2017, 22:49
Save the day;Evrim ile ilgili bir tane bilimsel kitap okudun mu?
Okuduysan,hangi kitapları okudun?

Başladım okumaya ama yarım kaldı. Fakat vikipedi ve evrim ağacını okudum. Birçok da video izledim.

Ahlaksız
15-03-2017, 22:54
1 tane kitap okumamışsın..1 tane..!
Ama burada sıkılmadan,çekinmeden evrimi kötülüyorsun/aşağılıyorsun..

Arkadaşım akpli..Hayatında bir tane kitap okumamış..Akpli olmayanlara küfrediyor..

Senin bu akpliden ne farkın var?

Save The Day
15-03-2017, 23:10
1 tane kitap okumamışsın..1 tane..!
Ama burada sıkılmadan,çekinmeden evrimi kötülüyorsun/aşağılıyorsun..

Arkadaşım akpli..Hayatında bir tane kitap okumamış..Akpli olmayanlara küfrediyor..

Senin bu akpliden ne farkın var?

Kitap, dıdığının dıdığını öğrenmek için lazım. Vikipedi maddesi bile yeter aslında konuşabilmek için.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Evrim

manas
16-03-2017, 00:50
hollanda'nın kötü olduğunu desteklemek için dinden vurgu yapıyorlar. ceza verecek olan tanrı iddia edilen sodom gibi ülkeyi yerle bir eder, öyle dünyanın her yerinde olan sel gibi şeylerle uğraşmaz. bu kitapların tanrıları da kendi yaratıp programladığı insanları cezalandırması da acayip birşey.

Felâsife
16-03-2017, 02:22

"Düşünüyorum, öyleyse hayal kuruyorum!"

Birileri bir olaydan "durumdan vazife çıkartıyor" ve DÜŞÜN! diyor...
Bunu düşünen de o çizgideyse, Aa! hakikaten doğru diyor!

Hayal kurmak böyle bir şey, bir hayal (düşünce) başka bir hayalle (düşünceyle) pişti oluyor.

Ortada hiç bir şey yok, sadece düşün emri var! ve ortak bir bilinç.
ve her şey hayalde kurgulanıyor, gerçekte o olayın öyle olduğu, veya başka ne şekilde olduğu ise MUĞLAK, KARANLIK ama düşünce olayı birden bire BERRAK bir hale getiriyor!

Özetle DÜŞÜNMEK delil olmaz, temeli HAYALDİR çünkü.

Save The Day
16-03-2017, 02:27
Özetle DÜŞÜNMEK delil olmaz, temeli HAYALDİR çünkü.

Ben delil olur demedim. ''Öyle düşünüyorlar, o halde kesin olarak doğrudur.'' gibi bir iddiam olmadı. Koskoca üniversite mezunlarının bile öyle düşündüğünü ifade ettim. Dalga geçilecek ve ciddiye alınmayacak bir görüş olmadığını söyledim.

Felâsife
16-03-2017, 02:42
Ben delil olur demedim. ''Öyle düşünüyorlar, o halde kesin olarak doğrudur.'' gibi bir iddiam olmadı. Koskoca üniversite mezunlarının bile öyle düşündüğünü ifade ettim. Dalga geçilecek ve ciddiye alınmayacak bir görüş olmadığını söyledim.

Düşünüyorlar diye ciddiye mi alayım? Bende düşünüyorum n'olacak ki!
Düşünce/düşünmek bir şeyi çözmez, düşün dur bir işe yaramaz!
Temeli hayal neticede.

1931 de Çin'de ki selde 3.7 milyon insan ölmüş, bu dalga geçilmeyecek, ciddi insanlar bu konuda ne düşünür?
Ya da İspanyol gribinde 100 milyona yakın insan ölmüş, sırf Hindistan da 17 milyon ölmüş.
Bunlar konusunda ne düşünüyorlar acaba?
Veba salgınında Avrupa ile beraber Osmanlıda neredeyse nüfusun 3/1 ni kaybetmiş.

Daha böyle çok facialar var dünya üzerinde, bunların sebebi nedir merak ediyorum, acaba nedir?

Biri masa başında iki satır yazı yazarsa öğreniriz !...

Hayat, hayal kurana güzel... Hayal kurmanın asortik adı da düşünce olmuş, bu da hepsinden güzel...

Aslında düşünce, düş-hayal anlamına geliyor ama düşünce deyince bir asalet katıyor insana.

spartacus
16-03-2017, 03:07
Kitap, dıdığının dıdığını öğrenmek için lazım. Vikipedi maddesi bile yeter aslında konuşabilmek için.

O halde dıdığının dıdığını oku, yeter mi, yetmez mi o zaman kıyaslarsın...

https://docs.google.com/file/d/0ByqZ_r-s-R1PNjd1T1hIRl9aem8/view

Save The Day
16-03-2017, 03:33
O halde dıdığının dıdığını oku, yeter mi, yetmez mi o zaman kıyaslarsın...

https://docs.google.com/file/d/0ByqZ_r-s-R1PNjd1T1hIRl9aem8/view

Hocam verdiğiniz kitap muhteşem bir eser olabilir ama güncel olmayabilir. Darwin'den sonra birçok şeyin değiştiğini ve bilgilerin güncellendiği sıkça söyleniyor bilirsiniz. Yani güncel bir kitap okusam daha iyi değil mi? Hangisini tavsiye dersiniz güncel olarak?

Save The Day
16-03-2017, 03:39
Düşünüyorlar diye ciddiye mi alayım? Bende düşünüyorum n'olacak ki!
Düşünce/düşünmek bir şeyi çözmez, düşün dur bir işe yaramaz!
Temeli hayal neticede.

1931 de Çin'de ki selde 3.7 milyon insan ölmüş, bu dalga geçilmeyecek, ciddi insanlar bu konuda ne düşünür?
Ya da İspanyol gribinde 100 milyona yakın insan ölmüş, sırf Hindistan da 17 milyon ölmüş.
Veba salgınında Avrupa ile beraber Osmanlıda neredeyse nüfusun 3/1 ni kaybetmiş.

Daha böyle çok facialar var dünya üzerinde, bunların sebebi nedir merak ediyorum, acaba nedir?

Biri masa başında iki satır yazı yazarsa öğreniriz !...

Hayat, hayal kurana güzel... Hayal kurmanın asortik adı da düşünce olmuş, bu da hepsinden güzel...

Aslında düşünce, düş-hayal anlamına geliyor ama düşünce deyince bir asalet katıyor insana.

Ciddiye alın diye bir dayatma yapamam. Sizin de düşünüyor olmanız neyi gösterir ki bize? Sizi de mi ciddiye almalıyım? Ne demeye çalışıyorsunuz ki?

Hayal kurmak diye cümleler kurulabilir. Olmayacak bir şeyin ya da o an için imkansız olanın zihinde canlandırılması denebilir hayale. Oysa olmayacak bir şey diye zihinde canlandırılmıyor bu tanrı ve cezalandırma meselesi. Gerçek olduğunu düşünüyorlar. Hayal falan demiyorlar yani.

Yaşanan felaketleri vermişsiniz. İlgili kişiler, tanrının sınavı ya da cezalandırması olarak yorumlayacak ve öyle düşünecektir. Sizin yorumunuz başka olabilir, onlarınki başka olabilir. Aynı olmasını dayatamayız. Bu faciaların sebebi hakkında ortaya farklı şeyler atılır. Birçok da iddia atılır. Tanrının sınavı ya da cezalandırması olarak yorumlayanlar var. Aralarında üniversite mezunları olduğunu belirtmiştim. O yüzden dalga geçilecek bir düşünce olmadığını dile getirmştim. Yani boş beleş adamlar değil, cahil değiller. Üniversite bitirmiş şahsiyetler. O yüzden böyle bir atıfta bulundum. Siz hayal olarak yorumlayabilirsiniz, orası sizin bileceğiniz bir iş.

aliyarasfal
16-03-2017, 09:01
Safsatacılar kralı iş başında.

Sel olunca eşcinsellere kızan bir tanrı ceza veriyor. A oda ne, eşcinsel olmayan çoluk çocukta ölmüş.Eşcinselliğe niye kızıyorsa bu tanrı oda ayrı konu, doğada bol bol gözlemlenir,eşcinsel atı vuran arabın tanrısına tapan İTU mezunu adamlar söylüyormuş nede olsa adamlar diplomalı ve diploman varsa bilim adamısındır :) Ne koymuşlar bilim adına ortayada diplomasına bakıp ciddiye alacağız safsatayı onlar diyorsa ciddiye almalıyız öyle mi?

Hadi ülen bide ordan evrime atlamış:)

Sen senden sonra gelecek kuşakların ortak atasısın. Şimdi birebir senin kopyan olan tek birey göster, yani hiç bir farklılığa sahip olmayan ve değişmeden doğurmuş olduğun tek bir çocuk sonra gel safsata pazarla buralarda. Milyarlarca yıllık süreçte canlılarda bu değişim gelişim ortak benzerlikler , hücre yapısı, organ kullanımlarının benzeliklerinden tut bir çok kanıt ile ve işte bu dediğim hiç bir bireyin birebir aynı olarak doğumlarda kopyalanmayıp değişimlerle devam etmesi ortak atanın en baba kanıtıdır.

Uydurduğun hatalin etki-yetki vede tepkisine dair tek bir ipucu sunamayıp laf salatası garnitür sunup , adam inanıyor( inanmak) hemide diploması bilem var, e vardır bildiği salaklığını akıl ve bilim dışılığını burda olasılık sanıp yutturmaya kalkmak tam Taslaman denen asalağın müritlerine yakışır davranış :)

HY nin buda filozofum diyerek masallar yutturan şubesi.

Offf midem bulanıyor lan sizi okudukça:)

Neyse sen evrimi değil Caner abini pazarlama peşindesin ama bu pazarda beş para etmez :) İTÜ dediğine göre bazen senin Caner Taslaman olduğun konusunda şüphelerim var, çünkü bilim alanında kaspasiten onun gibi aşağılarda sürünüyor, yok değilim diyorsan ondan bilim falan öğrenemezsin, ancak zamane din tüccarlığını öğrenirsin :)

Ha unutmadan bu diplomalı abilerin ve o koyduğun videodaki namussuzlar lenski deneyinin ne olduğunu biliyor mu? Peki bir adet deney yada inceleme yapmışlar mı? Ne sunmuşlar katkıları ne ve yapılan ve ortaya koyulanı safsata( boş konuşma ve çarpıtma) dışında ne ile çürütmeye çalışıyorlar.

Bir katilin katil olduğunu gözlemlemiyorsak kanıtlar bi işe yaramaz. O halde kimseyi itiraf etmedikçe yargılayamayız ve biz katilin kim olduğunu bilmeyiz.Gözlemlemeliyiz cinayeti, tecavüzü, işkenceyiki kanıt sayalım:)

Bak safsatacılar kralı, kanıtlarla ortaya koyulan (fosil, DNS, ortak biyolojik yapı, körelmiş organlar, deneyler v.s.) varlıktan elde edilen (somut) bilgilerle somut bir (izi takip etmek ) geçmişe doğru olan biteni açıklamaya çalışmaktır.

Big bange sarılan bu dinci zevat sanki bigbang çok gözlemlenmiş gibi (çok kanıtları varmış gibi) sahiplenir.Nedenide din tüccarlarının o teoriyi dahi çarpıtıp içine tanrı eklemleme gayretinden dolayı ilk neden sorusunun arkasına belki saklarızda kurtarırız belki işi düşüncesi.

Çünkü bilim bu gün evrendeki işleyişte bir tanrıya ihtiyaç olmadığını ortaya koymuş durumda,tanrıyı puttan soyuta, soyuttanda BigBang denen evrenin ilk oluşum teorisinin arkasındaki (şimdilik) bilinmezliğe kaçırmak zorunda kalanlar evrimin vurduğu büyük darbeyide (kutsal kitaplara aykırılık) şimdi safsatalarla yok etme çabasında.

İşte bu Big Bang kalpazanları oysa belki milyon kere daha sağlam ve kanılarla desteklenmiş evrime gelince kanıtları iplemezler ve en küçük bu teoriye karşı deney, kanıt veya somut elle tutulur herhangi bir şey sunamadıklarını bile bile, laf salatasıyla bir adey soyut hayal( pinokyo) monteleyerek banane kabul etmiyom, oynamıyom işte, o olmaz, göster bakim hani nerde tarzıyla müthiş anlamaza yatarlar.

İnanmayı kanıt sayanlar, somut kanıtları red ediyor ya hasiktir be ya :)

Katili nasıl bulcez? Görmemiz lazım abi :)

Olum bak ipucu, kanıtlar katili gösteriyor. Yok o katil değil, ne olmuş elinde silah varsa ve kanlı ayak izleri onun evine kadar gidiyorsa, bence katil pinokyo.

olum pinokya diye bişi yok.

Koskoca İTÜlü var diyo, ciddiye almak lazım , diplomanı göster olum abilere ablalara. Hanimişte benim diplomalı üfürükçüm.

Şimdilik saygımla gittim...

kartopu
16-03-2017, 09:44
Eş cinsellik sel felaketi, çocuklara tecavüz deprem, enses iliksi yanardağ patlaması, aile içi cinsel davranış tusunami, hayvalara tecavüz yıldırm çarpması. Uydur uydur söyle yalandan vergi almıyorlar nasıl olsa.

Bu allah bir türlü kalpten yukarısını görememiş nedense insanda bir beyin de olabileceğini hiç düşünememiş her işi kalple anlatmış.
Alahı kullan da kullan ticarette kullan. Siyasette kullan, çal kullan, yalan söyle kullan, Ama nedense paradan saltanattan güçten allah için bile vaz geçmiyorlar.

bilgivehis
16-03-2017, 15:20
Bu yobazlar, eşcinselleri allah yaratmadı diyemiyorlar ama onların tabiriyle allahın yarattıgını da kötülemekten geri kalmıyorlar.
Öyle ise allahınızda bir sorun var, belki allahınız da eşcinsel olamaz mı öyle ya allahınızın cinsiyeti belirsiz diyen sizlersiniz...

Oysa eşcinsellerin nüfus çogunlugu, güç sahibi olan kral, padişah ve diğerleri tarafından oluşturulmuştur. Toplumdan alınan çocuklar, kral-padişahların haremine koyulmuş ve onlar için içoğlan da denilen özel bölümler yapılmıştır. Binlerce yıl süren bu uygulama sonucunda eşcinsel nüfusu bugünkü halini almıştır.
Sonuçta eşcinsellerin cins farkından başka diğer insanlardan bir farkının olmamasını hazedemeyen yobazların bu dayanagı, feodalizm yıkıldıktan sonra ortada kalan içoğlanların saraydaki sırları bilmelerindeki korkuya dayanıyor...

Ahlaksız
16-03-2017, 20:30

Hakkında bir kitap dahi okumadığın bir konuyu,bu forumda karalaman normal değil..
Kitap okumadan konuşamazsın,yorum yapamazsın..
Bak benim ömrüm dinle/imanla geçti ama bu konularda yorum yapmakta gerçekten zorlanıyorum..Sadece geçen sene 40 teoloji kitabı okumuşum ve çok zorlanıyorum..Çünkü işin içine girdikçe,hele ki bu iş teoloji ise,yorum yapman çok zor oluyor..
Sen bir bilimsel olguyu reddediyorsun ama 1 tane bu konuda bilimsel kitap okumamışsın..
Sonra biz sana ''trol'' deyince de ''hayır değilim'' diyorsun..
Bilmediğin birşeyi nasıl kötülersin?
Ateistim ve tanrıların ne olduğunu biliyorum..Bildiğim için bu tanrıları kötüleyebilirim..Bu konuda bir sürü kitap okudum..Anlıyor musun beni?
Bilen insan kötüleyebilir,yok sayabilir veya kabul edebilir..Sen hiçbir şey bilmiyorsun ama zeytinyağı gibi hep üsttesin..

Kimse sana bu forumda mutasyonu veya genetik sürüklenmeyi filan anlatmaz..Bunu bekleme..Bunları öğrenmek için mutlaka KİTAPLAR okuman lazım..

NoOneCares
16-03-2017, 22:27

*Tanrı; inanırlarının biatini test etmek için bir aileyi katledip çocuklarına tecavüz ettikten sonra o çocukları cariye olarak almalarını da isteyebilir. Hatta o o ailede ve o cariyede normal ruh yok, onlar sadece inanırın biatinin test edilmesi için yaratılmış boş bedenlerdir*

Ola bilir?

"Anaaaaa, bu siyasi singe olan TURBAN takmamış! Başımıza daş yağmadan tepikleyelim" diyenlere de *ola bilir, onca insan öyle düşünüyor* diyormusunuz?

Milyonlarca uni mezunu kendi dininden olmayanları katletmenin cennette yer kapma yolu olduğuna inanıyor mesela? Ola bilir mi?

Zamanım olsa ben de ola bilir derdim fakat sizin ola bilir demeniz sanki benim aklımdakinden farklı gibi!

Sadist, manyak, psikopat vb. bir deneyci varlığın kuklaları isek bu gibi bazı durumlar ola bilir derdim!

Fakat sizin olabilir demeniz sanki din etkisinde kalmanızdan kaynaklı gibi geldi bana. Din etkisi ile *ola bilir* diyenlerin din adına her türlü pisliği yapma potansiyeli olduğu gerçeğini bildiğimden "umarım teist yada deist değilsinizdir. Umarım aklı başında bir agnostiksinizdir ve neden olabilir dediğinizi açıklayabilirsiniz" diyorum...

Not= cvp yazarsanız cvp veremiyebilirim. Çok nadiren zamanım oluyor!

Neva
17-03-2017, 09:55

Oyle konulari zinhar(!) sorgulamazlar ne gerek var?
Cunku bu konulari sorgularsan, dinci'lere zarar gelir olur mu hic? Allah'in, tanrinin vs. hikmetinden sual olunmaz deyip gececeksin. Ibadethaneye girip dua edeceksin en basit veba, grip vs. gecsin diye, eski doneme iliskin, alternatif tip dedigimiz geleneksel basit urunleri bile seytan(!) isi diye yorumlayip, bunlarin icine seytan kacmis diye yakacaksin. Iste bu yuzden o resimleri koymustum, dusunmeyecegini bilerek.

Bu tip orjinal(!) fikirler nedense geneli degil ama cogunluk belli kitle uzerinden uretiliyor, farkinda misin? Donup dolasip hukuku oteleyip, ahlak'a, oradan da tanriya vs. baglama azmi.

Felâsife
17-03-2017, 14:35
Sizin de düşünüyor olmanız neyi gösterir ki bize? Sizi de mi ciddiye almalıyım? Ne demeye çalışıyorsunuz ki?

Dediğim şey çok basit, düşünmek hayaldir, hayalde delil olmaz!
Bunda anlaşılmayacak bir şey yok, ama tabi siz anlamadım dedikçe ben yeniden aynı şeyleri anlatacağıma göre, bunları tekrarda etmeyeceğim. Gerek yok.
Yok eğer anladığınız halde, anlamamış gibi yaparsanız da gene anlatmama gerek yok.

Her iki halde de ya anladınız ya da anlamadınız, benim TEKRAR etmeme gerek kalmadı demektir bu...
Arife tarif gerekmez!

... Gerçek olduğunu düşünüyorlar. Hayal falan demiyorlar yani.
Kimse ayranım ekşi demez tabi, düşünmenin gerçekte hayal olduğunu, en kalın kitaplarda bile göremezsiniz. Çünkü insanlara düşünmek "allı pullu, süslü" gösterilmiştir, düşünüyorsa o gerçektire bile gelir mesele ki, zaten sizde onlar düşünüyorsa bu GERÇEKTİR demeye getirdiniz.
Ne diyeyim hayırlı uğurlu olsun. HAYAL kurmak insanların en büyük özelliği, hayallerine tabi olmayacaklar da neye tabi olacaklar.

Sevgiler

Felâsife
17-03-2017, 14:48
Bu tip orjinal(!) fikirler nedense geneli degil ama cogunluk belli kitle uzerinden uretiliyor, farkinda misin? Donup dolasip hukuku oteleyip, ahlak'a, oradan da tanriya vs. baglama azmi.

Zaten bu Ahlak takıntısı olmasa, kimse kimseyi de eleştiremez ama insan eleştirmek için, çok uygun bir zemin oluşturuyor ahlak.
Kriteri ölçüsü ise yok, ahlaksızlık dedin mi herkes anlıyor.

Kişi kendi yaparsa sorun yok(!) ama başkası yaparsa veryansın.

Engse Hohol
25-06-2017, 11:28
Popstar yarışmasında Bülent Ersoy, bir anısını anlatırken eşcinsel bir erkeğe "hafif kırığımsı" dedi;

"Hak teala ona o duyguyu vermişse neyi olmuyor? Biz milletin belden aşağısıyla mı uğraşacağız" diyerek,

"Eşcinsel erkekler, Türk halkına kötü örnek oluyorlar" diyen Ebru Gündeş'e karşı eşcinselliği savundu.

O değil de, Orhan abi senin ne işin var orada?

https://www.youtube.com/watch?v=a1i_Zl3XMAY

Vefik Sami
25-06-2017, 12:22
İnsan soyu için en büyük tehdit olan cehâlet felâketini binyıllardır her an, her sâniye yaşarız, umurumuz olmaz da arada bir karşılaştığımız doğal felâketler karşısında çıkardığımız gürültü, uzayın derinliklerinden duyulacak derecede fazladır.