PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk sanal parti kuruldu: AHBAP

Şüpheci Dinsiz
19-04-2017, 19:35
Birgun.net (http://www.birgun.net/haber-detay/haluk-levent-anadolu-halk-ve-baris-partisi-ni-kurdu-156162.html)

Haluk Levent, 'Anadolu Halk ve Barış Partisi'ni kurdu

http://static.birgun.net/resim/haber-detay-resim/2017/04/19/haluk-levent-anadolu-halk-ve-baris-partisi-ni-kurdu-275720-5.jpg

Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden Haluk Levent, sosyal medya hesabından parti kurduğuna ilişkin esprili mesajlar paylaştı. Levent, Twitter takipçileriyle yaptığı uzun istişareler sonucunda ‘Anadolu Halk ve Barış Partisi'ni (AHBAP) ‘ kurduğunu' açıkladı.

Haluk Levent'in kurduğu partiyle ilgili esprili mesajları şöyle:

Bana bir parti ismi bulun. Partiyi kuruyorum. Bak söz verdiniz "Parti kur oy verelim" diye.. Tüm oylar benim partiye tamam mı?

Rt yaptıklarımdan hangisinden fazla beğeni alırsa o parti ismi tamamdır ve bio'ya yazılacaktır.

Anadolu Halk Partisi tamamdır. Hayırlı olsun.

Batman temsilcimiz Mansur abimizdir. İlk işimiz Doğu ve Güneydoğu arkadaşlar! O bölgenin en güzel abisi organizatörü @mansurobut tur

Tüm illerde ilçelerde ön seçim olana kadar geçici olarak atamaları ben yapacağım. Parti içi demokrasi var kardeşim

Parti üyeleri artık abi demeyecek yasak! ‘Sayın genel başkanım' diyeceksiniz. Diğer takipçilerim abi demeye devam edebilir

Parti il ve ilçe başkanlarının ve belediye ve milletvekili adaylıklarında erkek kotamız yüzde 20 olacaktır.

"Sanal bir partidir"

Levent, paylaşımlarının haber olmasından sonra Yurt gazetesinin konuyla ilgili bir tweetini alıntılayarak "Değerli basın mensupları kurduğumuz parti sanal bir partidir . Lütfen ciddiye almayınız. Beni de içeri attırmayınız :)" diye yazdı.

Neva
01-01-2019, 06:33
Geride kalan yılın en koşturanı, hastasından öğrencisine, dana Ferdinand'dan Kolombiyalı dansçılara kadar her kesime destek olan sanatçı Haluk Levent, "Yeni yılda eğlenin, gülüşün, yaşadığınız ülkeyi ve dünyayı siz güzelleştirin" diyor.

Bugün vedalaşmaya hazırlandığımız 2018 yılının en koşturanı, en insana dokunan sanatçısı Haluk Levent. Kansere yakalanan, organ bağışı bekleyen hastalar, burs arayan, eğitim hakkı elinden alınan öğrenciler onu buldu ya da kurduğu AHBAP'ın kapısını çaldı.

BirGün'e 2018'in son söyleşisini veren Haluk Levent, "2019 sadece iyi niyet dilekleriyle değil, birbirimize sahip çıkmakla, yaşadığımız topraklar için verdiğimiz mücadeleyle, hayatımızı güzelleştirmek için gösterdiğimiz çabayla iyi geçer. Son 2 yıldır ben binlerce gençle birlikte hareket ederek bunu anlattım, yüzlerde tebessüm bıraktım" diyor.

-----/------

AHBAP öncülüğünde bir buçuk yıldır koşturuyorsunuz. Neden?

Gittikçe kutuplaşıyoruz. Ötekileştirme artıyor. Bencillik artıyor. Buna karşı çıkmak, buna karşı dayanışma eylemlerinde bulunmak hem motive edici hem mutluluk verici. İnsanın ve toplumun özünde olan iyilik yapma, dayanışmada bulunmak hissini yüzleri tebessüm ettirerek, eğlendirerek ve eğlenerek yapıyoruz.

İmamı ve sosyalisti ortak bir platformda bencilliğe, kötülüğe karşı çıkıyor. Ferdinand'ı birlikte barınağa gönderdik, 12 gün havalimanında kalan Kolombiyalı dansçıları evlerine bu dayanışmayla gönderebildik. Ameliyatlar, hastalara çeşitli destekler, fidan dikmek… Özellikle gençler bu paydada buluşuyor.
https://www.birgun.net/haber-detay/2019u-birlikte-guzellestirelim.html

ForumKirpisi
01-01-2019, 06:54
Haluk Levent adamdır ya. Nereden hortlattınız bu konuyu iyi etmişiniz.

Keşke Haluk Levent gibi sanatçılar ülkemizde dikkate alınsa söz sahibi olsa. Sabah programlarının
starlarını siyasetin sözcüsü olarak görüyoruz iğrenç bir durum.

Tam benim kafamda realist sol esintili merkez fikirlere sahip olduğunu düşünüyorum Leventin.

Felâsife
01-01-2019, 13:17
İsmi güzelmiş, AHBAP :D