PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 mayısta Amerikancı faşistler katlettiler

gungormez
06-05-2017, 20:46
6 mayısta Amerikancı faşistler Deniz Gezmiş ,Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ı katlettiler.Çok ağlamıştım.
Onlar Nerede grev varsa yanındaydılar,gecekonduları yıkılan yoksulların yanında savaşırlardı,Abd askerlerini görünce dellenirlerdi,Kahrolsun Abd kahrolsun nato diye gürlerlerdi.Ve denize atarlardı onları.
Dinci şeriatçıların, Abd gemilerni kıble belledikleri günlerdi,o alçaklardan nefretim taaa o zamanlardan ..Yine bir 6 mayısta babamı yitirdim...
6 mayıslardan nefret ettim...ve yemin ettim emperyalizmin kahrı için,hala yeminimdeyim.6 mayıslarda Iraklı çocukar Made in usa patentli petrol bombalarıyla katledildi,nefretim büyüdü.
Suriyeli bebekler öldü ege 'de Abd öldürmeye doymuyordu.
Denizleri Morrisson Süleymanlar,cindoruklar(perinçekin ağabeyleri)katleti.
Ben unutamadım,unutmayacağım,Bu gün Ali İsmayilleri katleden Kabataş yalancıları ,Denizlerin katilidir.Katil Amerikanın öz çocuğu şeriatçı faşistlerdir,unutmıyacağım, sizde unutmayın.

hoatzin
06-05-2017, 22:28
Bir müslüman olarak 6 Mayıs olayından utanıyorum.

"Duvarda adalet yazıyor ona gülüyorum"

manas
06-05-2017, 23:04
Bildiğim kadarıyla Bu insanlar silah taşımıyordu ve şiddet eylemleri yapmıyorlardı.

Engse Hohol
06-05-2017, 23:39
Deniz Gezmiş Atatürk ilkeleriyle barışık birisiydi. Günümüz akp diktasında çoğumuz, ulusal bayramlarda Atatürk'ün adını anamayıp, fişlenmekten çekinip Anıtkabir'de huzuruna çıkmaktan tırsarken, Deniz Gezmiş Atatürk yolunda en önde bayrak taşıyarak yürümüştür.

https://lh3.googleusercontent.com/-DovEbL1scMY/WQ4yahXGfQI/AAAAAAAAK_k/VwqaiU2dhXIkn4GdWvL_ickKAgcLQ3bhQCL0B/w500-d-h253-p/dpva1.jpg

bilgivehis
07-05-2017, 01:06
6 Mayıs, zalime, işgalciye, sömürücüye, gerici ve faşistlere karşı verilen bir mücadelenin bir bedelin günüdür. Bu yolda halkın bayrağını omuzlarında taşıyan Denizlere selam olsun!