Orijinalini görmek için tıklayınız : Perinçek mi Tayyipçi Oldu Tayyip Mi Perinçekçi?
Bana Avrasya birliği fikriyle sanki Tayyip Perinçek'e yaklaştı gibi geliyor ama bilemedim. Sizce?
bilgivehis
11-05-2017, 21:37
Bana Avrasya birliği fikriyle sanki Tayyip Perinçek'e yaklaştı gibi geliyor ama bilemedim. Sizce?
Ne önemi var, ikisi de şerefsiz değil mi?
Su gediğini bulur, şerefsizler de aynı yerde buluştular, hiç bir önemi yok.
Politikacıları ciddiye alma hepsi farklı maske takan aynı sahibe aitler...
Engse Hohol
11-05-2017, 23:07
Avrasya birliğinin içerisinde Ermenistan da var. Bu nedenle Azerbaycan ve Türkiye'nin Avrasya katılımı blöf'den ibarettir. Avrasya birliğinde teknoloji üreten tek ülke Rusya. AB ile mukayese edilebilir bir ticaret genişlemesi Avrasya'da bulamayız. Şanghay örgütünde ise teknoloji üreten tek ülke Çin. Bana göre Türkiye katılacaksa, Şanghay beşlisine katılmalı. Ki zaten AB'den aday üyeliğimizi geri çekeceksek, yeni bir macera için Çin pazarı daha olası ve faydalı.
Avrasya birliğinin içerisinde Ermenistan da var. Bu nedenle Azerbaycan ve Türkiye'nin Avrasya katılımı blöf'den ibarettir. Avrasya birliğinde teknoloji üreten tek ülke Rusya. AB ile mukayese edilebilir bir ticaret genişlemesi Avrasya'da bulamayız. Şanghay örgütünde ise teknoloji üreten tek ülke Çin. Bana göre Türkiye katılacaksa, Şanghay beşlisine katılmalı. Ki zaten AB'den aday üyeliğimizi geri çekeceksek, yeni bir macera için Çin pazarı daha olası ve faydalı.
AB'den ne kadar uzaklaşırsan rejimimiz de AB'dekilere o kadar az benzeyecektir. Çin ve Rusya bize hiçbir zaman "demokrasiniz problemli, gazetecileri içeri atıyorsunuz, ifade özgürlüğüne değer vermiyorsunuz, temel hak hürriyetler, güçler ayrılığı" falan diye şeylerden bahsetmez. Çünkü onlar kendileri zaten bunları sallamıyor.
Shutur Nahundi
12-05-2017, 19:04
Kırım ve Suriye konularında Rusya ile Türkiye ters düşmese, bu iki ülke çok iyi ittifak olabilirdi. Hatta araya iran'ı da ekleyebilirdik. Üçümüz için de demokrasi demek, halkın kendini adam yerine koyanlar tarafından methiyeler düzenlenmesi demektir. Bu üç ülke halkları övülmeyi seviyorlar. Övülünce değerli hissediyorlar kendilerini. Putin ve Erdoğan 15 yıl daha başkanlık ederlerse, ülkelerinin halkları demokrasi kavramından ve demokratik taleplerinden kendiliğinden vazgeçecekler.
Tumagü İskicap
12-05-2017, 21:08
Tayyip'in diğer herşeyi gibi Avrasyacılığı da sahtedir veya Şanghay örgütü, kesinlikle güvenilmez. Ben en çok Perinçek'e karşı Erdoğan'ın yanında olmayı seçen mhp'ye acıyorum. Tayyip, alerji tedavisinde kullanılan gut bakterisi gibi kullanıyor mhp'yi ve mhp de kendini bu şekilde kullanılmış ve millete faydası dokunmuş şekilde gururlu hissediyor.