PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 40 yıllık kani, olmazmış yani

gungormez
15-05-2017, 12:39
https://derinstrateji.files.wordpress.com/2015/04/image002108.jpg 40 yıllık kani, olmazmış yani

Türker Ertürk
Doğu Perinçek adındaki zat-ı muhterem, bugünkü (14 Mayıs 2017) yazısında köşesinden bize saldırmış. Özetle; Türk-Amerikan savaşı olduğunu, bizim karşı cephede yer aldığımızı, Amerikan tankları arkasına saklandığımızı, Hulusi Akar'ın fotoğraflarını yayınlamakla Türk Silahı Kuvvetleri'ni vurduğumuzu iddia ediyor, "Fotoğrafı kim elinize tutuşturdu?" diye suçluyor ve bizi hedef gösteriyor.
Esasında herkesin malumu olan Doğu Perinçek; hezeyan içinde, safsata yapıyor, saçmalıyor, belki de geçmişte olduğu gibi belli yerlere hizmet ediyor. Öncelikle, yaşamda tutarlı olmak lazım. Doğu Perinçek, azami üç yılda bir frekans değiştiren bir siyasetçimiz. Geçmişten bugüne hep savruldu ve zikzaklar çizdi!
GEÇMİŞTE MAOCUYDU!
Doğu Perinçek, çok uzak olmayan geçmişte, Kürtler için federasyonu savunuyordu. 12 Eylül 1980'de, "Sovyet işgali olacak" diye aklınca başka bir cephe kurup, Kenan Evren'e destek vermişti! Anlayacağınız, bunu hep yapıyor!
http://odatv.com/images/resimler/video%20ikon%281370%29.jpg (http://odatv.com/vid_video.php?id=8EFG5)
Geçmişte Maocuydu, şimdi Atatürkçüyüm diyor, hatta Türkçülük bile yapıyor. Tek bir amacı var; güce ulaşmak. Bunun için her kılığa giriyor ve herkesle iş birliği yapıyor. Partisini bir tarikat lideri mantığı ile yönetiyor, farklı düşünenleri itibarsızlaştırıyor, saldırıyor ve atıyor. Son numarası ise; AKP'ye payandalık yapmak.
DOĞUDAN DEĞİL, BATIDAN GELDİ
Maoculuk Türkiye'ye doğudan değil, batıdan geldi. Amaç; yükselen sol hareketi bölmek ve güçsüzleştirmekti. Anti-Amerikancı söylemler, bu yalın gerçeği değiştirmez. Hamas'ın da anti-İsrail söylemleri var, bunda samimiler de ama bu, başlangıçta Hamas'ı kurduran ve destekleyen iradenin arkasında İsrail'in olmadığını göstermez. Hamas sayesinde Filistin hareketi bölündü, zayıfladı ve İsrail karşısında FKÖ ile beraber, ikili yapıya ulaştı.
Sanırım şimdi de Ulusalcı/Millici gözükerek, Ulusalcı/Millici hareketi bölüp parçalamaya çalışıyor! Doğu Perinçek, 1980 öncesi sol hareket içinde hedef gösterirdi, şimdi de kendisi gibi düşünmeyen insanları ve vatanseverleri hedef gösteriyor.
KIBRIS'TA TÜRK ASKERİ İŞGALCİ
TSK'ya saldırmakla suçladığı bu satırların yazarı Türker Ertürk; tam tamına 39 yıl üniforma giymiş, asker bir babanın, bu ülkenin kuruluş harcında katkısı olan "İstiklal Madalyalı" bir dedenin torunu. Ayrıca öğrenciyken; "Rengi ile mübarek ecdat kanının rengini, Kumaşı ile şehit tenini, Parıltısı ile zaferlerin ışığını, Ayyıldız ile hürriyet ve istiklali, Gönderi ile Milli iradeyi temsil eden" Deniz Harp Okulu'nun Kutsal Sancağını taşımış, lekesiz ve tertemiz teslim etmiş birisi!
Bize saldıran ise; "Kıbrıs'ta Türk Askeri işgalci", "Atatürk Kürtleri katletti", "Fırat'ın doğusuna geçemezsiniz" diyen, Abdullah Öcalan'ı ziyaret eden, aşıklar gibi gül veren, PKK teröristlerine gerilla muamelesi yapıp selamlayan ve resmi geçidine katılan birisi. Neymiş efendim; "Amerikan cephesinde mevzii almışız!" Haydi oradan, bre gafil!
SESİNİ ÇIKARMIYORSA, FOTOĞRAFIN ANLAMI VAR!
Hulusi Akar'ın, 1977'de Abdullah Gül ve Şükrü Karatepe ile çekilmiş fotoğrafının tek başına gerçekten bir anlamı yok. Ama bu fotoğraf kamuoyundan bilinçli bir şekilde gizlenmeye çalışıldı ise, Hulusi Akar, Ergenekon-Balyoz gibi kumpas davalarına hiç bulaştırılmamış ve itibarsızlaştırma saldırılarına uğratılmadıysa, bunun hiçbir anlamı yok mu? 15 Temmuz Darbe Girişimi'nden sonra gördük ki, darbecilerin hiçbiri geçmişte kumpasa ve saldırılara kurban gitmemişti.
15 Temmuz'dan sonra, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komuta yapısı dünyada hiçbir örneği olmayacak şekilde tahrip edilirken, eğitim sistemi imha edilirken ve kurucu genetik kodları ile oynanırken Hulusi Akar sesini çıkarmıyorsa; o fotoğrafın bir anlamı vardır.
TAKDİR YÜCE TÜRK MİLLETİ'NİNDİR
Askeri okullar kapatılırken, Harp Akademileri ucube bir yapıya kavuşturulurken, GATA yok edilirken, FETÖ'cülerin yerine başka tarikatlar ikame edilirken, Hulusi Akar itiraz etmiyor, edemiyorsa; o fotoğrafın bir manası vardır.
Ebedi Başkomutanımız Atatürk'e, Cumhuriyet'e, Cumhuriyetimizin kurucu ideolojisine düşmanlık ve küfür edenlere ziyaret yapılması, taziye sunulması 1977'de çekilen bu fotoğrafı bizim açımızdan anlamlandırmıştır. İşte biz; bunun için bu fotoğrafı Türk Milleti ile paylaştık. Takdir, Yüce Türk Milleti'nindir.
VATAN SAVAŞI DEĞİL!
Gelelim bu fotoğrafı kim sızdırdı veya bizim elimize kim verdi sorusuna! Her geçen gün felakete doğru koşar adım giden Türkiye resmine itiraz eden, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin adım adım yok edilmesine gönlü razı olmayan, Genelkurmay Başkanlığı makamının yaver gibi kullanılmasına ve siyasetin bir enstrümanı olarak tüketilmesine isyan eden Atatürkçüler sızdırdı ve elime verdi, bilesiniz!
Halen sürdürülen savaş; "Vatan Savaşı" değil, "Saray Savaşı"dır. Referandumda yaşadıklarımız ortadayken, Suriye'deki vekalet savaşının yangınına odun taşıyanların, Türk Ordusu'nun başına çuval geçirenlere karşı sessiz kalanların, hatta "Müzik notası mı verelim!" diye gırgıra alanların, Atatürk'e karşı saldırganlığın iklimini yaratanların, ülkemize ve bölgemize emperyalizmin tecavüz planı olan BOP'a eşbaşkanlık yapan iradenin, "Vatan Savaşı" vermesine imkan ve ihtimal yoktur. Veriyor diyen varsa, bilin ki başka bir hesap peşindedir!
Her fani geçmişte yanlış işler yapmış olsa bile, yaşamının terminal safhasında onurlu bir final yapma hakkı vardır diye düşünürüm. Bu yüzden bir ara; "Acaba, değişti mi, doğru yola geldi mi?" diye olumlu düşünmüştüm. Meğerse; 40 yıllık Kani, olmazmış Yani!
Türker Ertürk
Odatvcom

http://odatv.com/images/2013_12/2013_12_08/dogu-perincek-viking-cikti-0812131200_m.jpghttp://resim.kuremedya.com/haber/maxi/dogu-perincek_1375791110.jpg

Amon yarebbi
15-05-2017, 13:07
Güngörmez bu oturumun tam videosunu bulmak mümkün müdür?

Neleri unutmuşuz. Evvelden bu tip programlar yapılırdı . Bu dönem de göremiyoruz artık.

Perinçek için cümle kurmaya dahi değmez.Çok şey biliyor ancak neye kime hizmet ediyor.Bilinmiyor

Programı sunan zaat , yanlış bilmiyorsam cumhuriyet düşmanlarının olduğu yandaş bir kanal da sunum yapıyor. Sn Vefik saminin dediği gibi BİZİMLE PAYLAŞIYOR.

gungormez
15-05-2017, 13:20
Büyükbabam Mehmet Cemal Perinçek ve babam Sadık Perinçek de öyle. Odin ile aynı aşiretten oldukları duruşlarından belli değil mi?

http://www.ulusalkanal.com.tr/images/upload/image/10dogu3.jpg (http://www.ulusalkanal.com.tr/images/upload/image/10dogu3.jpg)

bilgivehis
15-05-2017, 14:08
Bir zaman bu partiye üyeydim, Sadık Perinçek imzalı bir Doğu Perinçek'in şüpheli olduğunu, sağ cenahtan kopamayacağını parti içinde tartışmıştım.
Tabi Perinçek'i eleştirmek demek partide istenmeyen demektir.
Buna rağmen defalarca bu konuyu açmıştım.
Şimdi bir varsayım yapalım, ellili yıllarda bir aile sağcı, bu aile o kadar sağa bağlı ki, meclise bir milletvekili gönderecek kadar. Ayni aileden bir başkası da solcu görünüyor, ancak sağcı milletvekili babasına en küçük bir eleştiride bulunmadığı gibi onun sağcı olmasından gurur duyduğunu söylüyor. Üstelik sağcı milletvekili baba solcu görünen oğluyla o da gurur duyuyor.
Hani baba-oğul birbiriyle gurur duyar bu normaldir ama ideolojik anlamda hiç bir eleştiri olmaması normal değildir, zira solcu görünen sistemi eleştirdiği ve sistemi değiştirmeye çalışıyor görünen oğul, yıkmaya çalıştığı sistem babasının savunduğu ve içinde olduğu sistemdir.
Madem solcusun babandan yine gurur duy ama durduğu yeri de eleştirmen gerekirken durduğu yerden de gurur duyan bu solcuyu ben eleştirirken işin bu noktasını kabul edemediler.
Yani her ay kıvıran sadece Perinçek değil, onun avanesi de ondan farklı değil.
Bu yüzden biat kitlesi kırk yıldır hep aynı, üç bin kişidir.
Ancak tayyibi buralara getiren sadece feto, baykal değil, bu partinin kıvırma politikasının da büyük rolü vardır. Çünkü bu parti elli yıldır antiemperyalistleri oyalama görevi yürütmüş böylece dinci-faşizme, sömürüye karşı olası isyanın önüne geçmiştir. Rolü buydu, rolünü iyi oynadı, şimdi de dinci-faşizme karşı olanları içte ve dışta doğrudan hedef alıyor. Türker Ertürk'e saldırması, Sadık Usta gibi bir yeteneği kovması, bazılarının uzaklaşmasını sağlaması ve daha saldıracakları sıradadır.
Bu parti akpden daha tehlikelidir, yarın akpnin özel orduları muhaliflere saldırdığı zaman göreceksiniz, bu parti sürekli hedef gösterecektir...

Takiyiddin
15-05-2017, 14:13
Bir Kemalistten ne kadar tutarlı olmasını bekleyebilirsiniz ki?

gungormez
15-05-2017, 14:26
3bin görevli olabilir çünki ;İnanmış bir sosyalist onun gerçek yüzünü çabuk görür ve mücadele başlatır.
Birbirleri ile tamamen zıt onlarca fikri sapmayı, içine sadece maaşlı ve kusulası karektersizlik taşıyan maşalar kabul eder.
Bu bir ajanlık portresidir"Her kalıba gir,dön baba dönelim"
Sonu Abd köpekliğine uzanır(geçmişte olduğu gibi).
Bir aAbd ajanı ,"ben Abd ajanıyım"diye bağırmaz.Sahibine göre kişner.
Marksistler çok kolay çözer bu namussuzları.
Pratiklerine bakıp,söylemlerine bakıp.

bilgivehis
15-05-2017, 14:30

Yine alakası yokken Atatürk'e kaydırma başladı, bakın altta bunun için başlık açmıştım, her konuya fırsat bilip atatürk'ü katmak niyetinizi ele veriyor, dürüst değilsiniz...

http://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=39625

Amon yarebbi
15-05-2017, 14:59

Bu yazı forumu ve konuyu Trollemek tir.
Gereğinin yapılmasını Reca ediyorum.

spartacus
15-05-2017, 15:43
Takiyiddin troldür-bu henüz geçmişte bir iz- ama bu ifadesi trollük içermiyor. Konu Atatürk'e kaymamış, Perinçekle ilgili, en nihayetinde Kenan Evren'de kemalistir ki bence en büyük kötülük, birilerinin siyasi-bürokratik çıkarları adına, istismarına dayalı siyasetdi... hani denir ya Allah ile aldatmak... Kısaca bunlar Atatürk'ü, ilahileştirip, tabulaştırmalar üzerinden dinleştiren, böylece bağnazlaştırıp dezenformasyona uğrattıkları biçimde putlaştırıp, bildiğiniz tipik din siyaseti, yapıyorlar ve eğer bir özeleştiri temeline inecekseniz, en büyük zararın bunlar üzerinden sağlandığını da tespit etmiş olmanız gerekir. laik siyasetten uzaklaşmanın en önemli yollarından bir tanesi, meşruiyet sağlama çabasıdır, kendi adına ve kendi kişisel handikapları, çıakrları adına siyaset yapanlar, meşruluk adına, çeşitli kutsalları kullanmak dışında ne yapacaktı ki? 9 Yaşındakiyle nikahlanacak, peygamberde böyle yapardı, bilmem ne yapacak peygamberde böyle yapardı diyecek, ilgili dönem evvelse çıakrına uygun hadis uyduracak, bilmem neler yapacak, ardına hazır kitle-koyun sağlamak adına kolayca Allah da böyle buyurdu, Allah için diyecek(sanki Allahın ihtiyacı varmış gibi, Allah için(?))...

Kısaca diğer bir ifadeyle sermaye haline getirmek bence bundan daha ağırı yok... Perinçeğe gelirsek, bu rezil-i rüsvayı neden bu kadar önemsiyorsunuz ki? Adam görevini yapıyor, bir beklentiniz de olmayacağına göre...

Bunlar soğuk savaş dönemlerinden kalma devşirmelerin yaşayan örnekleri. Her kulvara zincirlerinden tutularak salınanlar, görevleri var ve yapıyorlar ve yapacaklar, pekiiii, kendilerini nasıl meşru veya görünmez bir zırh ardında saklayabilir ve en önemliside neleri kullanılırlarsa hazır kitle-çoban lüksünü böylece de üzerlerine yüklenen görevi etkin biçimde yapabilir hale getirebilirler ki? Ya ırk, millet, din, Allah lafzıyla ya da Atatürk lafzıyla yapacaklardı aynen AKP'nin şimdi çağın dışında kalan her pisliğinde, artık kendisi için bir şey bekleyemez ve isteyemez ve kendi adlarına yapılan her melanete de itiraz etme şansları, kendileri burada olmamakla çoktan gelip, geçmiş Osmanlı padişahlarının ismine yönelmesi gibi... Birisi kendi çıkarına, ama kalanın zararına bir işe girişecekse, bu kolayca farkedilir, ama işin içine millet için, ümmet için, Allah için yapmak, Atatürk için yapmak sosunu verdi mi, zararına olan kitle bile o işe ortak hale getirilir ve sormaz bile bana rağmen benim adıma bir başkası mı her bir eşyi yapacak diye-işte Türkiye'de bu kültü kıramazsak bu toplum umut vaad etmiyor, sana rağmen senin adınalık, yani kendini sürü görüp, sırtı sağlam-laşan, altı kuru-laşan bazı simsar bireyleri çoban yapmak, böyle bir şeyin yararı yok... uzamasın ve bence Perinçekle ilgili bir kaç başlık var, oralarda yazmak daha yerinde...

Koyulaştırdım, bir cevap orada->simsarlık...

Amon yarebbi
15-05-2017, 15:58
Tamam da spartaküs bu adamın geçmişinden bildiğimiz TUTARSIZ yazılarının tamamı Trollemek üzere yazılıyor du. Şimdide aynısını yapıyor. Bu adam her zaman davulun aynı yerine vuruyor. Eleştiri dahi yapmıyor. Perinçek gibi bir zevatın üzerinden fırsat buldu bir kesimi soyutlayıp trollüyor.

Burada ki bir çok insan kemalist bile olsa Perinçek ide , evren denen mendeburu ve günün tiranlarını eleştiriyor. Bunda öyle bir özellik yok. Hep aynı yere vuruyor. Derdi eleştiri değil. Perinçek senin dediğin gibi kâle bile alınacak tip değil. Ama bu adam onu kendisine set yapıp trollüyor.

Tabiki de sorumlu abimiz sensin . Sen bilirsin. Bu adam bilgisini fayda ya değil trolleme ye kullanıyor.

Buradaki tüm Atatürkçüler gerektiğinde hem Atatürkü hemde Atatürkçüleri varsa bir hatası dibine kadar eleştirir. Ki eleştiriyor da

Örnekleri çok.. hiç kimse kutsanamaz. Burada islam peygamberinin eleştirdiğimiz gibi iyi bir yönü varsa onu da rahatlıkla söylüyoruz.

spartacus
15-05-2017, 16:37
Buradaki tüm Atatürkçüler gerektiğinde hem Atatürkü hemde Atatürkçüleri varsa bir hatası dibine kadar eleştirir. Ki eleştiriyor da

Örnekleri çok.. hiç kimse kutsanamaz. Burada islam peygamberinin eleştirdiğimiz gibi iyi bir yönü varsa onu da rahatlıkla söylüyoruz.
belki anlaşılamadı, ama ifadelerin dahi, düşünebiliyor musun Atatürk'e dair, konuya bakın, Perinçek... benim yazıma cevap verirken dahi sanki Atatürk'ü eleştirmiş, yermiş veya övnüşüm gibi Atatürk tartışıyorsun, bana kızmayın ama ne yazık ki kendiniz, bu şekidle davranarak farkında olmadan trollemiş oluyorsunuz...

O trol de Perinçek namına daha fazla ne beklenebilir ki ifadesiyle kemalist deyimini kullanmış, siz ise dönüp Atatürk tartıştırıyorsunuz, kabul birisi olta atmış olsun peki ya sonrası?.

Amon yarebbi
15-05-2017, 17:06
belki anlaşılamadı, ama ifadelerin dahi, düşünebiliyor musun Atatürk'e dair, konuya bakın, Perinçek... benim yazıma cevap verirken dahi sanki Atatürk'ü eleştirmiş, yermiş veya övnüşüm gibi Atatürk tartışıyorsun, bana kızmayın ama ne yazık ki kendiniz, bu şekidle davranarak farkında olmadan trollemiş oluyorsunuz...

O trol de Perinçek namına daha fazla ne beklenebilir ki ifadesiyle kemalist deyimini kullanmış, siz ise dönüp Atatürk tartıştırıyorsunuz, kabul birisi olta atmış olsun peki ya sonrası?.

Ben sana dert yanıyorum spartaküs.
Bir daha da olmaz.

NickMickyok
15-05-2017, 17:27
Perinçek dönme ustası, güvenilmez adam. Sırtını yaslayabileceğiniz bir adam olmadığı gibi, onunla omuz omuza da mücadele verilmez. Zira her an döneceği için, beklemediğiniz anda sizi de yalnız bırakabilir.

Dip not: Bilim ve gelecek ile Bilim ve ütopya dergilerinin Perinçekçilerle yakınlığı var mı bilmiyorum ama güzel iş çıkarıyorlar.

Ne kadar Perinçeğe yakınlar bilmiyorum. Bilim ve Ütopya için Perinçekçi, Bilim ve Gelecek için ise Perinçeğin ülkücülerle yakın temaslarından sonra Perinçekçilerden kopan insanların oluşturtuduğu yayın organı diyorlar.
Ama her halükarda hoş dergiler.

Özellikle Bilim ve Gelecek sağlam.