PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suudi futbolcular neden saygı duruşuna katılmadı

Ahlaksız
08-06-2017, 20:03
Suudi Arabistan Milli Futbol Takımı Londra’daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için yapılan bir dakikalık saygı duruşuna katılmadı.
http://odatv.com/suudi-futbolcular-neden-saygi-durusuna-katilmadi-0806171200.html
İnsan numaradan bari saygı duruşunda bulunur..
Şimdi biri kalkıp ''Müslümanlar teröristtir'' genellemesi yapsa,nasıl itiraz edecekler bu söyleme?!
Bu Müslüman/islam mevzusu,her gün Dünya'nın gündeminde kalmaya devam ediyor..Müslümanlar için inanılmaz zor günler bunlar ve daha da kötüye gidecek belli ki..

Engse Hohol
08-06-2017, 20:19
Ha işte, az önce haberi okuyunca benim de dikkatimi çekti. Suudi Arabistan taraftarları 1 dakikalık saygı duruşunun, islam kültüründe yeri olmadığı için Avustralyalı futbolculara katılmadıkları yönünde yorum yapmışlar ama ilgisi olduğunu sanmıyorum. Tıpkı akp'li Türkiye'de olduğu gibi Suudi Arabistan'da da akp'nin ortaya saldığı kendini beğenmişlik cesareti var. Bunun açıklaması bu bence. Araplar el-kaide'nin 1 numaralı finansörü idiler ama hiçbir zaman batılı ülkeler tarafından dışlanmadılar. Dışlanan Katar'ın başına gelenlerin misline layık iken hiçbir yaptırıma da uğramadılar. Dolayısıyla insan durup bir düşünüyor 2 arap ülkesinin batılarca farklı muameleye tutulmaları karşısında.

manas
09-06-2017, 00:08
islam kültüründe saygı duruşu yok ta futbol var mı ki onu oynuyorlar.

Tumagü İskicap
11-06-2017, 08:47
Bu haber gerçek olsaydı siyasi kriz çıkarırdı diye düşünüyorum.
Saygı duruşu spontane gelişmiş ve Arap takımına haber verilmemiş gibi duruyor olay.

kartopu
11-06-2017, 09:51
Kültürle alakalı olduğunu sanmıyorum Taraf olmuş öldürenlerden yana .