PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbolcularımız niye böyle?

Ahlaksız
13-06-2017, 23:22
Hakan Şükür terörist oldu,ülkeyi terk etti..
Tanju Çolak mafya oldu,hapse girdi..Bakınız;
http://www.abcgazetesi.com/tanju-colak-dolandiricilik-cetesinin-yuzuymus-55818h.htm
Arda gazeteciye saldırdı,milli takımı bıraktı..
İlhan Mansız survivorda yarışıyor..
..vb
Niye böyle?
Bir ara akpli arkadaşlarıma Hakan Şükür eleştirisi yapmıştım..Tayyip'in oy için bu fethullahcıyı partiye aldığını söylemiştim..''Olur mu canım?'' filan diye itiraz edilmişti bana..Demiştim ki ''hayatı boyunca ayaklarını çalıştırmış ama beynini çalıştır(a)mamış birinin,mecliste ne işi olabilir?''
Bugün haklı çıktığım ortada..Beynini çalıştırmayan akpli futbolcu vekil,bugün Türkiye'de bile değil..
Bugün de Tanju Çolak hapse girmiş..Akp'li Tanju Çolak..!
Çok doğal değil mi bu haberler?
Akpli Arda'da gazeteciye saldırmadı mı?
Cahiller..Hayatları boyunca top peşinde koşan aymazlar ve bunları göklere çıkaran milyonlarca Türk..Araplaşmış Türk..

Saddam Hussein
13-06-2017, 23:39
Toplumun entelektüel seviyesi çok yüksekte, futbolcularımı bu seviyenin altında kalıyor. Bence futbol camiasının kültürel seviyesi, toplumunkine paralellik arz ediyor. Asıl aksi olsaydı bir çelişki olurdu bence... Böyle topluma, böyle futbolcu işte...

manas
14-06-2017, 00:46
çocukluğu fakir geçmiş ve birden gencecik yaşta milyonlarca doların üstüne oturmuş, omuzlarda taşınmış, gıpta edilmiş,şımartılmış insanların sapıtması doğaldır, sapıtana değil sapıttırana bakmak gerek. saddam güzel demiş ; "Böyle topluma, böyle futbolcu işte". başka söze gerek yok.

kartopu
14-06-2017, 15:54
Süleyman Demirel in bir sözü aklıma geldi. Şöyle demişti Millet nasılsa meclis öyledir .
Futbol nasılsa futbolcu da öyle . Top peşinde koşanlar belli bir aşamaya geldiğinde paranın peşinde koşuyor. Elbette ülke siyaseti de onlarda belli bir yer tutuyor. Dikkatleri futbolcular çekiyor aslında millet böyle.

Bu ülkede ne marka oldu ki futbol olsun. Kötü yönetiliyor futbolda bu kötü yönetimden nasibini alıyor.