PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "BABAM İŞKENCECİ BİR POLİSTİ"

Nero
21-06-2017, 16:25
"BABAM İŞKENCECİ BİR POLİSTİ"

Özşengül 12 Eylül darbesini yaşadığını ve babasının polis memuru olduğunu belirterek, "12 Eylül darbesini yaşadım. İşkenceleri görmüştüm. Benim babam işkenceci bir polisti maalesef. Ama normalde şeker gibi bir insandı, çok severdim. Ama o sorgu odasına girdiği zaman bambaşka bir insan oluyordu, bir canavar oluyordu. Ben insanlara elektrik verildiğini, Filistin askısı yapıldığını gördüm. Elektrik verilen insanın çıkardığı sesi size tarif edemem. Onlara nasıl sopa atıldığını biliyordum. Babamla bir kaç kez tartıştım, 'niye yapıyorsun' dedim. Bana, 'oğlum görevim' diyordu" diye konuştu.

http://www.mynet.com/haber/guncel/sukru-tugrul-ozsengul-benim-babam-iskenceci-polisti-3105998-1

Yorumum: Bu zavallı "şeker gibi adam", kendisine verilen görevi icra ederken kendini kaybediyor ve canavara dönüşüyormuş. Zavallı!.. Acaba o işkencelerinin acısını ne zaman, ne kadar süre boyunca ve nasıl yaşayacak? Kendisi "şeker gibi"yken, verilen görev gereği o işkenceleri yapabilecek kadar insanlıktan çıkmasının sebeplerini ne zaman ve nasıl anlayacak ve açıklayacak?

Baskoylu
21-06-2017, 21:59
Icerden ciktiktan sonra, 2 yil ikinci Sube cevresindeki kahvelerde dolastim durdum,
Iskencecilerin sesini tanimak ve halk adina mahkum etmek, hak ettikleri yere gondermekti amacim.
Insan kani ile beslenen duzenin iskencecileri ozel yerler disinda baska yerlere gonderilmedigini yurt disina ciktiktan sonra ogrendim.....

ISKENCE INSANLIK SUCUDUR, T.C sadece 12 Mart ve 12 Eylullerle lahnetlenmiyecek T.C nin tarihi Iskence, Katliam, Soykirim, Yargisiz infaz, Gozaltinda kayiplarla saltanatini devam ettirmektedir...

Saygi ve Insani Sevgilerimle