PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şeriatla yönetilen Suudilerin kraliyet ailesi Türkiye'de laikliğin tadını çıkardı

Ahlaksız
01-07-2017, 22:15
Bodrum'a 75 metrelik süper lüks 'Mogambo' yatıyla gelen Suudi kraliyet ailesi üyeleri bikinilerle denize girdi, lüks restoranlarda iyi hesap ödeyip laikliğin keyfini sürdü.
http://www.abcgazetesi.com/seriatla-yonetilen-suudilerin-kraliyet-ailesi-turkiyede-laikligin-tadini-cikardi-57464h.htm
Türkiye'deki bazı bön insanlar,depremlerin nedeni olarak kadınların açılmasını filan gösterirler..Bu bön insanlara,bu arapların durumları sorulmalı..!

Vefik Sami
01-07-2017, 22:40
Türkiye'deki bazı bön insanlar,depremlerin nedeni olarak kadınların açılmasını filan gösterirler..

Bunun "Bön"lük ile bir ilgisi yok.
Kendini her çeşit meyvenin bulunduğu bir bahçede düşün.
Rengârenk, enfes meyveler.
Baktıkça ağzın sulanıyor.
Ama; ne yazık ki bir sorun var !..
O meyvelerden herhangi birine dokunman bile yasak.
Bir süre sonra insanın dengesi bozulur.

Görüyorsun ama; tadamıyorsun. :D

Deprem, meprem hikâye.
Konunun özü bu !..

Dikkat et !..
Kur'anda en ağır cezalar zinâ ve hırsızlık için.
Yanlış anlaşılmasın; ben, hırsızlığı övmüyorum.
Para kimde ?
Hatunların en güzelleri kimde ?

manas
01-07-2017, 22:40
ahlaksız, şeriat fakirler ve cahiller için değil mi zaten, zengini bu yasağı yurtdışında pavyonlarda kumarhanelerde kırıyor.. gerçi kendi ülkelerinde fuhuşu dini nikah bahanesiyle kılıfına uyduruyorlar. hiç kimse standart insani duyguları ve davranışları din ile yok edemez ancak üzerini örter, örtünün altında neler döner bilinmez.

Ahlaksız
01-07-2017, 23:29
Vefik sami;Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş:)

Manas;şeriat cahiller için tabi..Şeriat dediğimiz şey,kontroldür aslında..Şeriat,sözde kontrolsüz insanları,bir arada tutmak için uydurulmuş bir sistemdir..Onu yapmayın,bunu yapmayın diyerek insanları robotlaştırmanın adıdır..Bu sistemi yaratanlar da,yasakladıkları herşeyi yaparlar..Sadece islam şeriati için değil bu söylediklerim,tarih boyunca bu böyle olmuştur..
Hep birileri bir sistem uydurmuş..İnsanların geneli bu sisteme uymuştur..İstisnalar da,yani isyan edenler de hep var olmuştur..Bir yerde sistemin adı şeriat,bir yerde cumhuriyet,bir yerde imparatorluk olmuştur..
Hep ezilen güçsüz insanlar olmuştur,hep..

bakkalmahmud
01-07-2017, 23:32
Bunun "Bön"lük ile bir ilgisi yok.
Kendini her çeşit meyvenin bulunduğu bir bahçede düşün.
Rengârenk, enfes meyveler.
Baktıkça ağzın sulanıyor.
Ama; ne yazık ki bir sorun var !..
O meyvelerden herhangi birine dokunman bile yasak.
Bir süre sonra insanın dengesi bozulur.

Görüyorsun ama; tadamıyorsun. :D

Deprem, meprem hikâye.
Konunun özü bu !..

Dikkat et !..
Para kimde ?
Hatunların en güzelleri kimde ?
Vefik abim,sen dahi böyle düsünürsen zircahil naapsin,,,,Hadi bana sanalda tayyibi hirsizlikdan yada haksiz kazancdan dolayi yargila,,islami yasalara göre,yargilayamazsin,

Vefik Sami
01-07-2017, 23:38
Vefik abim,sen dahi böyle düsünürsen zircahil naapsin,,,,Hadi bana sanalda tayyibi hirsizlikdan yada haksiz kazancdan dolayi yargila,,islami yasalara göre,yargilayamazsin,

Yazdıklarıma katılmıyorsun, bu belli.
Ama; neyi-neden "yanlış" yazmışım, onu anlayamadım.
Daha açık yazarsan sevinirim.

bakkalmahmud
01-07-2017, 23:51
[QUOTE=

Dikkat et !..
Para kimde ?
Hatunların en güzelleri kimde ?[/QUOTE]

Itirazim buraya,kuranda en agir ceza hirsizlik ve zinaya diyorsun ama o kurallari olusturan adamda masallah 15 kayitli kari 60 a yakinda köle kadin vardi,hirsizliga gelince o zaten köy basip erkekleri öldürüp kadin ve cocuklari köle pazarinda satardi,,bunlari ben demiyorum islam tarihi diyor.

Vefik Sami
02-07-2017, 00:02
Itirazim buraya,kuranda en agir ceza hirsizlik ve zinaya diyorsun ama o kurallari olusturan adamda masallah 15 kayitli kari 60 a yakinda köle kadin vardi,hirsizliga gelince o zaten köy basip erkekleri öldürüp kadin ve cocuklari köle pazarinda satardi,,bunlari ben demiyorum islam tarihi diyor.

Tamam; şimdi anladım. :)
Benim bildiğim hanımlarının sayısı dokuzdur.
Câriyelerin sayısını bilmiyorum.

Söylemek istediğim de aslında gâyet eçıktı.
Paraya ve en güzel kadınlara sâhip olanlar zenginler.
Bunları, toplumun diğer kesimlerine karşı korumak zorundalar.
Bir zengin aşikâre para, ekmek vs. çalmaz.
Sâhip olduğu eş ve cariyeler nedeniyle, kendine ait olmayan kadınlar ile cinsellik yaşama ihtimâli de son derece düşüktür.

Kim zinâya yeltenir ?
Evli olmayan, cariyesi bulunmayan fakirler.
Kim çalar ?
Aç olanlar.

bakkalmahmud
02-07-2017, 00:20
Tamam; şimdi anladım. :)
Benim bildiğim hanımlarının sayısı dokuzdur.
Câriyelerin sayısını bilmiyorum.

Söylemek istediğim de aslında gâyet eçıktı.
Paraya ve en güzel kadınlara sâhip olanlar zenginler.
Bunları, toplumun diğer kesimlerine karşı korumak zorundalar.
Bir zengin aşikâre para, ekmek vs. çalmaz.
Sâhip olduğu eş ve cariyeler nedeniyle, kendine ait olmayan kadınlar ile cinsellik yaşama ihtimâli de son derece düşüktür.

Kim zinâya yeltenir ?
Evli olmayan, cariyesi bulunmayan fakirler.
Kim çalar ?
Aç olanlar.
Canim vefik abicim farzedelim sen islamin tanrisi allahsin(töbehasa)peygambere diyorsunki,ahaliye söyle kimse birbirini düdüklemesim ama öbür tarafdan adamina 15 kari 60 a yakinda düdüklemek icin cariye veriyorsun ,simdi peygamberinde 15 kari 60 a yakin cariye oldugunu duyan insaatci kardesim senin yalanlarina inanirmi?:sad:

Madem sen tanrisin ve cinsel iliskiye karsisin ve bu seni deli ediyor ne diye peygamberine 45 kari veriyorsun?türkcede bi laf var imam ossurursa cemaat sicar,,

Ahlaksız
02-07-2017, 00:25
Antika;herşeye rağmen inanıyorlar..İnanç bu yüzden,çok tehlikeli/zararlı bir virüs işte..

bakkalmahmud
02-07-2017, 00:45
Antika;herşeye rağmen inanıyorlar..İnanç bu yüzden,çok tehlikeli/zararlı bir virüs işte..
Dogada zayiflik ,insandada inanc ,ikisi doganin dengesi.

bakkalmahmud
02-07-2017, 01:01
Ahlaksiz,almanca ve türkce arastiririm almanlarla tartisirimda ama hickimseden duymadim ülkeyi akilla yönetelim diye,,herkes adil bi yönetici bekliyor, milletin mehdi beklediyi gibi,,yanlis olan bu....adil bi yönetici beklemek yanlis...un burda seker burda yag burda findik burda ama helvayi yapsin diye akillisiyla akilsiziyla birini bekliyorsun o zaman sen herseyi hakediyorsun,

Engse Hohol
02-07-2017, 06:38
Arap prensleri her temmuz ege denizinde tur yapıyorlar, alıştık artık. Eminim araplar da alışıktır bu islamla çelişik görüntülere.

✔ (http://odatv.com/suudi-prens-ve-prensesler-bodrumda-boyle-goruntulendi-0107171200.html) Yunanistan'ın Mikonos adasından dün sabah Yalıkavak, ardından Torba koyuna gelen Suudi Arabistan kraliyet prensleri, 5 bin 280 Euro’luk hesaba 500 Euro bahşiş bırakarak ayrıldılar.

Cercis Hz Circis
02-07-2017, 09:50
Arap ve iranlı turistler de türkiye'ye geldiklerinde, prensleri, prensesleri ve şeyhleri gibi öyle açılıyorlar.
Ülkelerindeki gibi çarşafla, burkayla, cilbabla, entariyle gezmeyi tercih etmiyorlar türkiye'de.
Laiklik tatilini sadece prensler yapmıyorlar. islam ülkelerinde laiklik tatili bir ihtiyaç.