PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sedat Peker'den skandal açıklamalar...


Ahlaksız
16-07-2017, 19:44
Cumhurbaşkanı'na 'dua etmeleri gerektiğini' dile getiren Peker, "Diktatör dedikleri sayın cumhurbaşkanımıza dua etsinler. Yüce Allah korusun, eceliyle bile olsa sayın cumhurbaşkanımızın bu dünyadaki misafirliği biterse, onlar diktatör neymiş görecekler. Yüce Allah’ın izniyle onlara yakınlık duymuş, onlarla yol almış, onlarla daha sonrasında yolunu ayırmamış bütün herkesi en yakın bayrak direklerine asacağız. En yakın ağaçlara asacağız" ifadelerini kullandı.
http://odatv.com/yakaladiklarimizin-hepsini-agaclara-bayrak-direklerine-astiktan-sonra...-1607171200.html
Yeni Türkiye'de,nerdeyse her hafta açıklama yapan bir akpli..!

Sonra da akpli bakanlar,Avrupa'dan kovulunca şaşırır gibi yapıyorlar..Böyle giderse Avrupa,Türkiye ile tüm bağlarını koparır..

Engse Hohol
16-07-2017, 20:54
Sedat peker, bir zamanlar taşıdığı kişilik halinden 180 derece döndü. 2005-2010 yılları civarı olduğu kişinin tam karşısında şimdi. Botokslu mafya babası, botokslu kabadayı diye aratınca direkt Sedat peker çıkıyor internette. Olasılıkta tayyip devri sona erdiğinde bunun da devri kapanacak ama esas olan mafyacılığın ortadan kalkmasıdır. Yakın gelecekte olmayacaktır elbette ama mafyacılığın ve kabadayı siyasetciliğin Türkiye'de itibarının kalmayacağı günler gelecektir.

Vefik Sami
16-07-2017, 22:40
Toplumda kutuplaşmayı artırıcı, insanlara kin ve nefret pompalayan bu tür söylemler, tesâdüfi şekilde bir 'meczup'un ağzından çıkan hezeyanlar olamaz. Sedat Peker benzer tehditleri sık sık tekrarlıyor. Yakaladığını tutup ağaca asacak derece kinlenmesine neden olacak hâdiseler yaşanmadığına göre, bu tip tahrik ve tehditler, bilinçli ve plânlı uygulanıyor olmalı. "Yerim Destanınızı" diye eleştiri getiren bayan için hemen harekete geçen savcılar, Sedat Peker'in aleni tehditleri karşısında başka tarafa bakıp ıslık çalıyor olmalılar.

kartopu
17-07-2017, 18:20
Sedat Peker iktidarın maaşlı celladı olmaya aday olmuş sanırım. Ama cellatlarda asılacağını bilmiyor Bak dün beraber yürünen yolar tıkandı Beraber ıslanılan yağmurlar dolu oldu baş yarıyor.
Çetelik bir rakip çıkar sen ne geçtin bizim mahalleden der Türkiye bu tür vakalarla dolu.

Engse Hohol
19-01-2019, 04:38
✔ (https://twitter.com/ManifestoGazete/status/1084123394818408448) Sedat Peker: Devlet sahneden çekildiğinde biz geleceğiz !

Neva
05-02-2019, 23:48
Silahlanma çağrısı yapan Sedat Peker’e soruşturma başlatıldı
Silahlanma çağrısı yapan Sedat Peker hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

Sedat Peker hakkında Ataşehir’de yaptığı konuşma nedeniyle, “Suç İşlemeye Tahrik ve Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik Etme†suçlarından soruşturma başlatıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:



“03.02.2019 tarihinde Ataşehir’de gerçekleşen bir açılış esnasında konuşan Sedat Peker’in halka silahlanma çağrısı yaptığına dair bilgi alınması üzerine ilgili konuşma kaydı kolluk marifetiyle temin edilerek incelenmiş ve 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 160. maddesi uyarınca işin gerçeği araştırılıp yasal gereğine tevessül etmek amacıyla şüpheli hakkında ‘Suç İşlemeye Tahrik ve Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik Etme’ suçlarından soruşturma başlatılmıştır.â€

https://www.birgun.net/haber-detay/silahlanma-cagrisi-yapan-sedat-pekere-sorusturma-acildi.html