Orijinalini görmek için tıklayınız : Nuray Mert’in bilim düşmanlığı: İki usta isim ağzının payını verdi!
Ahlaksız
25-07-2017, 19:38
Evrim Teorisi hakkında, skandal ifadeler kullanan Nuray Mert’e iki usta gazeteciden sert yanıt geldi. Merdan Yanardağ, Nuray Mert’in “yeni gericiliğin sözcüsü” olduğunu söyledi. Orhan Bursalı Mert’in düşüncesinin sefalet olduğunu söyledi.
http://www.abcgazetesi.com/nuray-mertin-bilim-dusmanligi-iki-usta-isim-agzinin-payini-verdi-59800h.htm
Cumhuriyet'te yazıyor ama yazdığı yazı,akit yazısı gibi..
Vefik Sami
25-07-2017, 21:15
Düşünceler eleştirilebilir ve değişebilir.
Düşünce üretip de bunu herkesle paylaşma dürüstlüğünü, erdemini gösterenlerden korkmayın.
Velev ki o kişi sizin düşüncenize 180° zıt istikâmette bulunsun; korkmayın !..
Dünyayı kendi subjektif inancı doğrultusunda dizayn etmeye çabalayan yobazlardan korkun.
Ahlaksız
25-07-2017, 21:31
Vefik Sami;Evrim teorisi bir düşünce değildir..Evrim teorisi bir kapitalizm veya siyasal islam gibi ideolojik bir şey değildir..Evrim teorisi ile dalga geçer gibi cümle kurmak,dürüstlük değil aymazlıktır..
Nuray,zerre bilgi sahibi olmadığı bir konuda atıp tutmuştur..Konu bu..Buna da aklı başında bilgili insanlar tepki göstermiştir..
Bu aslında iyi bir haber..Cumhuriyet gibi bir gazetede bile,bir yazar,hakkında zerre bilgi sahibi olmadığı bir konuda,atıp tutmaktadır..Haliyle akit ve diğer yandaş gazetelerin hali,daha iyi anlaşılabilir..
Medya tamamen b.ka batmış durumdadır..Nuray Mert,sağolsun,bu cümlemi desteklemektedir:)
Asinus Orientalis
25-07-2017, 22:26
...
Medya tamamen b.ka batmış durumdadır..Nuray Mert,sağolsun,bu cümlemi desteklemektedir:)
Medya (gazeteler), 20 sene önce bilmediğimizi, anlamadığımızı anlatırdı. Şimdi, gazetecilerin aklının ermediğini biz onlardan önce okuyup anlıyor ve kıymet veriyoruz, gidemedikleri yerlerden sıradan insanlar bilgi aktarıyorlar.
Tek görevleri dinde, terörde, ekonomide, siyasette gerçekleri konuşmaktı.
Gazeteciler, varlık sebeplerini ortadan kaldırdılar. :)
Ben buna iyi tarafından, bakmak eğilimindeyim. Üzerimizdeki hegemonyaları (artık) bitti efendim. :)
Vefik Sami
25-07-2017, 22:46
Vefik Sami;Evrim teorisi bir düşünce değildir..Evrim teorisi bir kapitalizm veya siyasal islam gibi ideolojik bir şey değildir..Evrim teorisi ile dalga geçer gibi cümle kurmak,dürüstlük değil aymazlıktır..
Nuray,zerre bilgi sahibi olmadığı bir konuda atıp tutmuştur..Konu bu..Buna da aklı başında bilgili insanlar tepki göstermiştir..
Bu aslında iyi bir haber..Cumhuriyet gibi bir gazetede bile,bir yazar,hakkında zerre bilgi sahibi olmadığı bir konuda,atıp tutmaktadır..Haliyle akit ve diğer yandaş gazetelerin hali,daha iyi anlaşılabilir..
Ne düşünrse düşünsün, ne derse desin.
Hiç kimse, bir siyâsal İslamcıdan daha tehlikeli olamaz.
Ben Nuray Mert'i savunmadım.
Lütfen o birkaç satırı bir daha oku !..
Dusunen adam
25-07-2017, 23:42
Ne düşünrse düşünsün, ne derse desin.
Hiç kimse, bir siyâsal İslamcıdan daha tehlikeli olamaz.
Ben Nuray Mert'i savunmadım.
Lütfen o birkaç satırı bir daha oku !..
Tabi ki öyle, saçmalama hakkina sahiptir ama cevabini da almali. Saçmaliklar, hangi konuda olursa olsun, cevapsiz da birakilmamali....