PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu adam hepimizle kafa bulup alay ediyor.

Vefik Sami
31-07-2017, 00:07
“48 yıldır millet düşmanlarıyla mücadele ediyorum.” (Hüseyin GÜLERCE)

*

Bu adam hayatının tam 33 yılını...

FETÖ sözcüsü, FETÖ yalaması, FETÖ şakirdi, FETÖ uşağı, FETÖ adamı olarak geçirdi.

*

Ve şimdi kalkmış...

FETÖ'nün saflarında yalın kılıç savaştığı 33 yılı da hepimize "Millet düşmanlarıyla mücadele yılları" olarak yutturmaya çalışıyor.

*

Size bir şey söyleyeyim mi?

Bu Hüseyin Gülerce'yi FETÖ'den falan değil, asıl "bu milletin aklıyla, zekâsıyla alay etmekten ve bu milleti aşağılamaktan" yargılamak şart.

Ama tutuksuz olarak!

Ahmet HAKAN (http://www.msn.com/tr-tr/haber/yazarlar/bu-adam-hepimizle-kafa-bulup-alay-ediyor/ar-AAp1Pz9?li=BBpmdUa)

Yukarıda renklendirdiğim nitelemelere dikkat lütfen !..
Ben, 2015 senesi Şubat ayında sözcü gazetesinde Hüseyin Gülerceye hitâben kullandığım "Çanak yalama" nitelemesi için bir sene cezâ aldım. Çanak yalamak bir deyimdir ve TDK sözlükte "yalakalık" olarak tanımlanır. Sn. Ahmet HAKAN ise - nazar değmesin - bi methetmiş, bi methetmiş.

Sormayın gitsin...

Bu durumda sn Hakan'a en az beş yıl hapislik vermeleri gerekiyor.
Ya da bizim devletin gözleri kör,
Tuttuğunu öpüyor.

manas
31-07-2017, 00:42
sn vefik sami devlet bazen tuttuğunu öper bu doğru ama sizde "muhterem hoca efendi" denildiği bir zamanda fetö tayfasına eleştiri yapmışsınız. sadece "yalaka" demekle aldığınız 1 yıllık ceza bunu doğrular nitelikte. ahmet hakan ceza değil ödül bile alır çünkü zamanlaması doğru.

Vefik Sami
31-07-2017, 11:24
sn vefik sami devlet bazen tuttuğunu öper bu doğru ama sizde "muhterem hoca efendi" denildiği bir zamanda fetö tayfasına eleştiri yapmışsınız. sadece "yalaka" demekle aldığınız 1 yıllık ceza bunu doğrular nitelikte. ahmet hakan ceza değil ödül bile alır çünkü zamanlaması doğru.

Ben, 2015 yılında sözcü gazetesinin internet sayfasında Hüseyin Gülerce ile ilgili bir haberin altına yazdığım yazıdan ötürü cezâ aldım. O tarihlerde Gülerce çoktaaan "muhterem"e madik atıp, saf değiştirmişti.Hüseyin Gülerce'nin siyâseten nerede konumlandığı beni enterese etmiyor. Kendisini zaman gazetesinde köşe yazarlığı yaparken de sevmezdim. Hani bazı insanlar ferâset sahibidir. İlk defâ karşılaştıkları bir şahsa "seni gözüm tutmadı" diyebilirler.

Benim de tee o zamanlar gözüm tutmamıştı bu vatandaşı.

F. Gülen'e istediğin kadar hakâret et, devlet yakana yapışmaz.
Ama; Gülerce şu an farklı bir safta.
33 sene müddetle rahle-i tedrisinde bulunduğu adama, şimdi bok atmakla iştigâl eyliyor.
Başka bir deyişle, vaktiyle ekmek yediği kaba pisliyor.

spartacus
31-07-2017, 11:54
Başka bir deyişle, vaktiyle ekmek yediği kaba pisliyor.
Çünkü şimdi daha çok ekmek veren bir kap sahibi olduğunu veya eski sahibin artık kabına ekmek koyamadığını düşünüyor. Kimin kabından yiyorsa, onun ...! Aha ülkeyi, medyayı böyleleri yönetiyor, sahibinin kabıyla...

kartopu
31-07-2017, 12:09
Bu insanlar İktidar olanları desteklenmeye progranmış Kotları öyle yapılmış İdalist gibi görünüp her tarafa dönme eğilimi gösteren tipler.
Bunlar tartışmaya konu bile olmamalı tamamen karşı olunacak tip. Bunların dini İmanı para gücün yanında durmak ve el oğuşturmak.

Bence hiç bir değeri olmayan insanlar.

Vefik Sami
31-07-2017, 12:29
Bence hiç bir değeri olmayan insanlar.

Zâten ben de bir "değer" atfettiğimden açmadım konuyu.
Gerçi aldığım cezâda hüküm açıklanmadı.
Beş yıl müddetle kasıtlı olarak bir suç işlemezsem tamâmen silinecek.

Canımı sıkan husus şu:

Bü memlekette siyâsiler, gazeteciler birbirlerine o denli ağır hakâretler ediyorlar ki akıl hafsala almıyor. Fakat gariptir; bunların hiç biri cezâ da almıyor. Benim hakâret sayılmayacak nitelemem için - yalaka - bir yıl hapislik verdiler. Bu ülkede yargı bağımsızlığı hiç olmadı. Siyasi iktidarlara göre karar alan mahkemeler gördük sürekli olarak. Eğer sırtını siyâsi iktidara dayadıysan muhalif cenahtaki insanlara istediğin hakâreti yapabilirsin. Bırak cezâ almayı, seni ödülendirirler.

Siyâsi iktidâra diyorum ki ekonomiyi, geçim darlığını, işsizliği geçtim.
Hiç olmazsa âdil olun be !..
Adâlet, partinizn tabelasına sığacak kadar cüceleşti.