PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sigara tiryâkisi başörtülülere Karaman fetvâsı !..

Vefik Sami
05-08-2017, 16:53
Hayrettin Karaman iki gün önceki yazısında şöyle demişti:

"Ben başını örten ama göstere göstere sigara içen bir bayan gördüğümde şöyle bir intibaa kapılıyorum: Sanki farklı olanlara şunu diyor: ‘Siz benim başımı örttüğüme bakmayın, benden ümidinizi kesmeyin, sizinle paylaşacağım daha çok şeyim var.'"

Haber (http://odatv.com/basortulu-evlatlarimizi-derinden-yaraladin-0508171200.html)

Gerçekten pek ağır olmuş !..
İslâma dâir gerekçeli-belgeli eleştiri getirenlere "Katli vaciptir" diyenler,
Karaman Hoca'nın sigara tiryâkisi başörtülü bayanlar için ettiği lâfa karşı pek naif eleştiriler - Hocam, ayıp oluyo ama; vs. - getirmişler.

E, sırtını Allah'a değil de Tayyip'e dayamak böyle bir güç işte.

Dün, "Muhterem Hocam" dedikleri şahıs için, bu gün ağıza alınmayacak hakaretler savuran,"manevra" yeteneği rakipsiz, kaygan zeminde raks'ta "Üstâd-ı Âzam" derecesine ulaşmış müselmanları gördükçe:

"Ey Allah !.. Sâdık bendelerinle ne kadar övünsen azdır. Sana da böyle kullar yakışır." demek geliyor içimden.

Ahlaksız
05-08-2017, 22:14
Din adamı sonuçta..Ne demesini bekliyorsunuz:)

Nero
06-08-2017, 16:59
Hayreddin Kahraman saçmalamış ve ona AKP içinden de tepkiler gelmeye başlamış. Birinin bu saçma sapan lafını neden Allah'a yüklüyorsun? Hazımsız hafızı kızdırmak için mi?

Vefik Sami
06-08-2017, 17:20
Bahsettiğin şahsa yönelik bir mesaj asacaksam, doğrudan müstearını belirtir, kime yazıldığını açık ve net ortaya koyar öyle yazarım.
"Ortaya bir buçuk karışık" gönderme âdetim yoktur.
Mesaj yazmayı muhataba sövmek zanneden birini dikkate alacağımı beklemesin hiç kimse.

Şark kurnazlığı ederek ortam kızıştırmanın da bir anlamı yok.
40. yoğunluktaki vatandaşlar kızmasın sana sonra .
Dünyaya yeniden "küf" olarak dönmeyi sitemezsin sanırım.

Nero
06-08-2017, 17:22
"müstear" olmamış ya... neyse... :)

Dusunen adam
18-08-2017, 19:28
Islam bu sekilde insanlari surekli korkutarak, tehdit ederek ayakta duruyor. Dincilere karsi çok sert ve kararli olmak lazim, hadi ordan soytari sana ne benim sigaramdan demeli basortululer. Bu dincilere elinizi verseniz kolunuzu kaparlar, hiç yuz vermemek lazim.