Orijinalini görmek için tıklayınız : Siteye girmek hâlâ sorunlu ve şarjım bitiyor.
Evet, siteye girmeye çalışırken şarjın çoğu bitti. Az sonra bugün için bir daha yazamayacağım.
Bilginize...
"arkadaşlar, başlık bir süre için kilitli, tekrar açılacak." Pyrrhon
Bakalım tekrar açılınca küfürbaz üyeye ne ceza verilecek. Küfürbaz hafız olunca yasaklanıyor, bakalım küfürbaz dinsiz olunca muamele ne olacak.
Bence sorun yok. Küfür bana değmez. Ben küfür etmem, küfre karşılık vermem. Kızmam, ama iyi kızdırırım. :)
Küfürbaz postalbd bana kızdığı için rahmetli babama küfretti. Oysa hafıza o kadar kızmamıştı, onca küfrüne rağmen. :)
Demek ki neymiş?.. :)
Amon yarebbi
26-08-2017, 15:32
O sensin
"Sanat, kendinde-anlamın gerçek oluşu yalanından doğan bir sihirdir." diye imza almış olan süper moderatörümüz, bu küfürbaz üyeyi yasaklama gücünü ve iradesini kendinde göremiyor.
Demek ki o kadar da süper değilmiş! :)
Amon yarebbi
26-08-2017, 15:47
Rahmetli !
"Sanat, kendinde-anlamın gerçek oluşu yalanından doğan bir sihirdir." diye imza almış olan süper moderatörümüz, bu küfürbaz üyeyi yasaklama gücünü ve iradesini kendinde göremiyor.
Demek ki o kadar da süper değilmiş! :)
İletilerinde küfürlü ifadeler kullanan hangi üye yasaklanmış ki? moderasyonun, zıvanadan çıkmadıkları takdirde ifade biçimleri üzerinde bir hakimiyeti bulunmuyor, dolayısıyla site, üyeleri ancak genel sağduyuya davet edebilir, ve yine yazılan iletilere müdahele de, -gerektiği takdirde- bu çerçevede yapılıyor.
Malum şahıs, üyelere süreğen şahsi saldırıları, tehditleri, forumlar içerisinde flood yapması vb. gibi gerekçelerle yasaklanmakta. Ayrıca pek çok kere de şans tanındı kendisine, ve sanıyorum an itibariyle forumlara ilişkilenme tarzını değiştirirse, yine yazabilir.
Siz dilediğinizde , şahsi aldığınız iletileri raporlayabilirsiniz, yapılması gereken birşey varsa yapılır elbette...
İletilerinde küfürlü ifadeler kullanan hangi üye yasaklanmış ki? moderasyonun, zıvanadan çıkmadıkları takdirde ifade biçimleri üzerinde bir hakimiyeti bulunmuyor, dolayısıyla site, üyeleri ancak genel sağduyuya davet edebilir, ve yine yazılan iletilere müdahele de, -gerektiği takdirde- bu çerçevede yapılıyor.
Malum şahıs, üyelere süreğen şahsi saldırıları, tehditleri, forumlar içerisinde flood yapması vb. gibi gerekçelerle yasaklanmakta. Ayrıca pek çok kere de şans tanındı kendisine, ve sanıyorum an itibariyle forumlara ilişkilenme tarzını değiştirirse, yine yazabilir.
Siz dilediğinizde , şahsi aldığınız iletileri raporlayabilirsiniz, yapılması gereken birşey varsa yapılır elbette...
Forum kuralları 4 ve 5. Maddeler üyelere küfür ve hakareti açıkça yasaklıyor.
Forum tüzüğü de dinlere ve dinî değerlere hakareti yasaklıyor.
Yasaksa gereğini yapmak zorundasınız. Siz yöneticisiniz.
Ben daha niye raporlayayım, işte siz biliyorsunuz ya...
Forum kuralları 4 ve 5. Maddeler üyelere küfür ve hakareti açıkça yasaklıyor.
Forum tüzüğü de dinlere ve dinî değerlere hakareti yasaklıyor.
Yasaksa gereğini yapmak zorundasınız. Siz yöneticisiniz.
Ben daha niye raporlayayım, işte siz biliyorsunuz ya...
Siz henüz raporlamadan Postalabd'ın ilgili iletisi kaldırılmıştı zaten... sizin bundan daha ötede bir talebiniz varsa moderasyon ile iletişime geçebilirsiniz.
-
4 ve 5. maddeleri göstererek işaret ettiğinizi sandığım başlıklar incelenecek.
Siz henüz raporlamadan Postalabd'ın ilgili iletisi kaldırılmıştı zaten... sizin bundan daha ötede bir talebiniz varsa moderasyon ile iletişime geçebilirsiniz.
4 ve 5. maddeleri göstererek işaret ettiğinizi sandığım başlıklar incelenecek.
Ama ben şu an sizinle yazışıyorum. Moderasyonla iletisim hâlindeyim yani. :)
"Bundan öte talebim" bu küfürbaz üyenin forum kurallarına göre gereken cezayı almasıdır. 3 gün mü, 5 gün mü, neyse uzaklaştırma..
Temelli yasağa gerek yok. Hafıza nasıl ki düzelmesi hâlinde açık olduğunuzu yazdınız, onun gibi geçici uzaklaştırma olsa yeter.
Ama ben şu an sizinle yazışıyorum. Moderasyonla iletisim hâlindeyim yani. :)
(...)
Yani özel mesaj ile bildirebilirsiniz, zira bu mesajlar raporlanıyor ve moderasyon ekip halinde bir karar alıyor, gerçi talebinizi alenen dile getirdiğinize göre artık buna gerek kalmadı sanırım..
Amon yarebbi
26-08-2017, 17:40
Şu müslümanı ne üzüyorsunuz , verin bana bir ceza mutlu olsun . Zira adam 24 saat burada ve yalnız. Sanki evdeki terk etmiş hali var. Evdekinden mutlu olamıyorsa bırakın burada mutlu olsun..
Zaten konulara hiç bir katkısı da yok. Birikimi de yok. İslama niye hakaret ediyorsunuz ZIRVA ve safsatasından başka bir katkısı da yok.
Hiç bir iddiamızı çürütemediği gibi , başkalarını ayarlayıp yada kendisi başka bir nikle gelip evde alamadığı hazzı burada almaya çalışıyor.
Güççükken ateistmiş hasbam! Hahaha
Şu müslümanı ne üzüyorsunuz , verin bana bir ceza mutlu olsun . Zira adam 24 saat burada ve yalnız. Sanki evdeki terk etmiş hali var. Evdekinden mutlu olamıyorsa bırakın burada mutlu olsun..
Zaten konulara hiç bir katkısı da yok. Birikimi de yok. İslama niye hakaret ediyorsunuz ZIRVA ve safsatasından başka bir katkısı da yok.
Hiç bir iddiamızı çürütemediği gibi , başkalarını ayarlayıp yada kendisi başka bir nikle gelip evde alamadığı hazzı burada almaya çalışıyor.
Güççükken ateistmiş hasbam! Hahaha
:baby:
Amon yarebbi
26-08-2017, 17:45
Sen güççükken ateistmiydin? Ah canım benim ne şeker şeysin sen. Sonradan ne oldu ? Tarikatciler mi ? Tüh üzüldüm.
Sen güççükken ateistmiydin? Ah canım benim ne şeker şeysin sen. Sonradan ne oldu ? Tarikatciler mi ? Tüh üzüldüm.
Hayır, ben küçükken müslümandım. Ergen olunca ateist oldum. Senin yaşın kadar ateist kaldım. Sonra olgunluk evresine girince sorguladım ve ateizmin mantıksal açmazını, temel çelişkisini görüp terkettim.
Seni kızdırmak zevkli, sinirlenme potansiyelin var. Ama anlama kabiliyetin zayıf olduğu için sana laf sokmanın eğlencesi biraz yarım kalıyor. :)
Hayır, ben küçükken müslümandım. Ergen olunca ateist oldum. Senin yaşın kadar ateist kaldım. Sonra olgunluk evresine girince sorguladım ve ateizmin mantıksal açmazını, temel çelişkisini görüp terkettim.
Seni kızdırmak zevkli, sinirlenme potansiyelin var. Ama anlama kabiliyetin zayıf olduğu için sana laf sokmanın eğlencesi biraz yarım kalıyor. :)
Ateizmi ergenlik devresi olarak görerek bu forumda ciddiye alınacağını düşünme bence. Ayrıca hiçbir soruma ''olmayabilir, emin değilim, kesin değil'' dışında cevap vermedin şimdi de bilgiçlik taslayıp ateizmin mantıksal çıkmazını gördüm diyorsun bu nasıl bir savunmadır?
Ateizmi ergenlik devresi olarak görerek bu forumda ciddiye alınacağını düşünme bence. Ayrıca hiçbir soruma ''olmayabilir, emin değilim, kesin değil'' dışında cevap vermedin şimdi de bilgiçlik taslayıp ateizmin mantıksal çıkmazını gördüm diyorsun bu nasıl bir savunmadır?
Ateizmin temel çelişkisini şurada yazdim: http://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=39694
Ben bilmediğim konuda tabii ki emin olmadığımı, bilmediğimi söylerim. Ama her konuya öyle bir cevap vermedim. Sen yine hatırlamak istediğin gibi hatırlıyorsun. :)
Ayrıca zaten hiç bir şey kesin değildir de. :)
Ateizmin temel çelişkisini şurada yazdim: http://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=39694
Ben bilmediğim konuda tabii ki emin olmadığımı, bilmediğimi söylerim. Ama her konuya öyle bir cevap vermedim. Sen yine hatırlamak istediğin gibi hatırlıyorsun. :)
Ayrıca zaten hiç bir şey kesin değildir de. :)
''Yoktur'' demek için kanıta ihtiyaç olduğunu sanıyorsun .
''Yoktur'' demek için kanıta ihtiyaç olduğunu sanıyorsun .
E, tabii... :)
E, tabii... :)
Maalesef öyle bir şey yok yoktur demek için kanıta gerek duymayız.
Maalesef öyle bir şey yok yoktur demek için kanıta gerek duymayız.
Her önerme için kanıta ihtiyaç vardır.
Bu önerme de dahil... :)
Öyle şeyler yazıyorsun ki bazan, çok şaşırıyorum...
Her önerme için kanıta ihtiyaç vardır.
Bu önerme de dahil... :)
Öyle şeyler yazıyorsun ki bazan, çok şaşırıyorum...
Kanıt bir şeyin var olduğuna dayanak olarak sunulur ortada hiçbir şey yokken ben zaten yok bu demek için kanıt aramam.
Kanıt bir şeyin var olduğuna dayanak olarak sunulur ortada hiçbir şey yokken ben zaten yok bu demek için kanıt aramam.
Aramadığınız için böyle oluyor zaten... :)
Aramadığınız için böyle oluyor zaten... :)
Hayali bir şeyin olmadığını nasıl göstereyim nasıl bir mantık bu?
Hayali bir şeyin olmadığını nasıl göstereyim nasıl bir mantık bu?
Hayalî olduğuna emin olurken hangi mantığı kullandın peki?..
Tanrı gibi bir kavramı uçan spagetti canavarı ile bir tutacak kadar peşin hükümlü olmanın nesi mantıklı?
Hayalî olduğuna emin olurken hangi mantığı kullandın peki?..
Tanrı gibi bir kavramı uçan spagetti canavarı ile bir tutacak kadar peşin hükümlü olmanın nesi mantıklı?
İkisi için de kanıt yok. Bu kadar basit.
İkisi için de kanıt yok. Bu kadar basit.
Kanıt var mı yok mu bir tarafa, kanıt yoksa "kanıt yok" dersin, "olgu yok" demezsin. :)
Kanıt var mı yok mu bir tarafa, kanıt yoksa "kanıt yok" dersin, "olgu yok" demezsin. :)
Kanıt yoksa o şey yok sayılır.
Kanıt yoksa o şey yok sayılır.
Hayir, yok sayilmaz. Oyle sey olur mu hiç?!?!
Ayrıca kanıt zaten gözümüzün ve aklımızın önünde duruyor: işte içinde olduğumuz şu muhteşem kainat...
Hayir, yok sayilmaz. Oyle sey olur mu hiç?!?!
Ayrıca kanıt zaten gözümüzün ve aklımızın önünde duruyor: işte içinde olduğumuz şu muhteşem kainat...
Muhteşem mi ''e göre '' kanıtlar kanıt değildir bu da size göredir.
Muhteşem mi ''e göre '' kanıtlar kanıt değildir bu da size göredir.
Öyle olsun ama en azından bir soru işareti kadar bile olsa bir değeri yok mu bu olgunun?
"Kanıt yoksa yoktur" diyecek kadar umurunuzda olmaması hakkaniyetli mi?