PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İmam hatipte kadın öğrencilere koşmayın uyarısı: Geleceğin anneleri için hoş değil

Ahlaksız
08-11-2017, 23:52
soL'da yer alan habere göre bugün yaşanan olayda tenefüste koşan öğrencileri yanına çağıran öğretmen uyarısında "imam hatiplerin ahlaklı ve dindar nesil yetiştirmek için kurulduğu; koşmanın okulun misyonlarına uymadığı, kızlara yakışmadığı ve geleceğin anneleri için hoş bir hareket olmadığı"*ifadelerini kullandı.*Kadın öğrencilerden "koşmamaları" istendi.
http://www.abcgazetesi.com/imam-hatipte-kadin-ogrencilere-kosmayin-uyarisi-gelecegin-anneleri-icin-hos-degil-68589h.htm
Devletten maaş alan bir öğretmen,öğrencilere ''KOŞMAYIN'' diyor:)
Afganistan'dan ne farkımız var?
Bugün Afrika'daki aç insanlar,koşarak kendilerini Avrupa'ya,Amerika'ya atmaya uğraşırken;bizimkiler teneffüste bile kızların koşmasını istemiyor..Çünkü islam hoşgörü dini ya..Hoş hoş evde oturup koca beklesin kızlarımız..Müdür böyle demek istiyor..!

Nero
08-11-2017, 23:58
"Kadın öğrenci" de nedir yahu? Rezalet!.. "Kız öğrenci" demek gerekir. Lise öğrencisi bunlar.

Evet, eğer haber doğruysa, ki ben solhaber'e güvenmem, o zaman o da bir rezalet!..

Ahlaksız
09-11-2017, 00:05
Nero;Sol habere solcu oldukları için mi güvenmiyorsun:)

Nero
09-11-2017, 00:09
Nero;Sol habere solcu oldukları için mi güvenmiyorsun:)

Hayır, gerçek bir solcu olmadıkları için güvenmiyorum. Çoğu zaman propaganda amaçlı yalan haber yaptıkları için güvenmiyorum.

Ahlaksız
09-11-2017, 00:18
Gerçek solcu nasıl oluyor?
Forumdaki solcular gerçek mi?

Nero
09-11-2017, 00:25
Solhaber'i sevmiyorum ve güvenmiyorum. Çok uydurma haberini gördüm. Seçici haber veriyor. İşine gelenleri verip, gelmeyenleri vermiyor. Hürriyetin ve Sözcü'nün sol versiyonu.

Gerçek solcu öncelikle gerçeğe bağlı olur. Gerçeği eğip bükenden solcu olmaz. Özellikle habercilik misyonunu kendine biçiyorsan dürüst habercilik yapmalısın.