PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 90. Oscar adayları açıklandı

Ahlaksız
27-01-2018, 21:22
Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'da Los Angeles'da verilmeye başlanan ve bu yıl 90. kez düzenlenecek olan Akademi Ödülleri’nin adayları açıklandı. İşte 4 Mart 2018'de sahiplerini bulacak, Shape of Water'ın 13, Dunkirk'ün 8 ve Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'nin 7 dalda adaylıkla damga vurduğu Oscar adaylarının tam listesi...
https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/90-oscar-adaylari-aciklandi-iste-oscar-2018-adaylari,mGjzr9t7jU6UKulwi2HtVg/D4EntXbzakaGDVNdHgPwtw

Ahlaksız
05-03-2018, 21:27
2018 Oscar ödülleri sahiplerini buldu. Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda, Jimmy Kimmel'in sunumuyla gerçekleştirilen 90. Oscar Ödül Töreni'nde kırmızı halı rüzgarından sonra Oscar kazananlar da açıklandı. Gecenin galibi, En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Prodüksiyon Tasarımı ve En İyi Film Müziği ödüllerini kazanan 'The Shape of Water' oldu. En İyi Kadın Oyuncu, 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' filmindeki performansıyla Frances McDormand olurken, En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını ise 'Darkest Hour' filmiyle Gary Oldman kazandı. En İyi Özgün Senaryo ödülü 'Get Out'a giderken, En İyi Yönetmen Guillermo del Toro oldu.
https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/2018-oscar-odullerini-kazananlar-belli-oldu-iste-90-akademi-odullerini-kazananl,PnhY4Qz3HUaBcAHStfUUWw/bC5tucNaOECmvMUSRUkT_g
Saçma bir filme Oscar vermişler..

Yıldıztozu
11-02-2020, 17:12
Bu sene oscar başlığı açmamışsın ahlaksız :)

En iyi oyuncu ödülünü alan adamın konuşmasını beğendim.

"Bir ülkenin, bir halkın, bir ırkın, bir cinsin, bir türün diğeri üzerinde, yaptırıma maruz kalmaksızın tahakküm kurma, onu kullanma ve kontrol altına alma hakkına karşı mücadeleden söz ediyoruz.

"Doğal dünyadan çok koptuğumuzu düşünüyorum. Birçoğumuz ben merkezci bir dünya görüşüne sahip olma suçunu işliyoruz, evrenin merkezinde olduğumuza inanıyoruz.

"Tabiata gidip kaynaklarını yağmalıyoruz. Feryatlarını duymamak imkansızken, kendimizde bir ineği yapay olarak dölleyip yavrusunu çalma hakkını görüyoruz. Sonra yavrusu için ürettiği sütünü alıp kahvelerimize, mısır gevreklerimize koyuyoruz.

Ahlaksız
11-02-2020, 17:29
Bu sene oscar başlığı açmamışsın ahlaksız :)

En iyi oyuncu ödülünü alan adamın konuşmasını beğendim.

"Bir ülkenin, bir halkın, bir ırkın, bir cinsin, bir türün diğeri üzerinde, yaptırıma maruz kalmaksızın tahakküm kurma, onu kullanma ve kontrol altına alma hakkına karşı mücadeleden söz ediyoruz.

"Doğal dünyadan çok koptuğumuzu düşünüyorum. Birçoğumuz ben merkezci bir dünya görüşüne sahip olma suçunu işliyoruz, evrenin merkezinde olduğumuza inanıyoruz.

"Tabiata gidip kaynaklarını yağmalıyoruz. Feryatlarını duymamak imkansızken, kendimizde bir ineği yapay olarak dölleyip yavrusunu çalma hakkını görüyoruz. Sonra yavrusu için ürettiği sütünü alıp kahvelerimize, mısır gevreklerimize koyuyoruz.
Sevgili yıldıztozu;Joaquin Phoenix özel bir oyuncu tabi..Joker filmindeki rolü inanılmazdı,aldığı ödülü hak etti..Konuşmasını bilmiyorum ama bu konuşmalara,1 ay önce altın küre ödüllerinde Ricky Gervais değinmişti;
https://www.youtube.com/watch?v=_GANNmI6cBM

Film sektörü biraz kısırlaştı sanki..Dandik filmler yapılıyor..Oscar ödülleri hak etmeyen filmlere filan veriliyor..Bu sene de Parasite'e vermişler ödülü..İyi bir film ama Oscar alacak kadar değil bence..