Orijinalini görmek için tıklayınız : Genç kaynana şehvet uyandırır
Genç kaynana şehvet uyandırır
İlahiyatçı Dr. İhsan Şenocak, bir sohbeti esnasında genç kayınvalide olan kadınların şehvet uyandıracağını savunarak bunun erkeklere "haram" olduğunu iddia etti...
Haberin tamamı ve video için tıklayınız:
https://odatv.com/genc-kaynana-sehvet-uyandirir-10021840.html
https://odatv.com/images/2018_02/2018_02_10/genc-kaynana-sehvet-uyandirir-10021840_m2.jpg
Müslümanların genel olarak iki problemi vardır:
1 - Orucu ne bozar?
2 - Kimi s*kebiliriz?
Leonardo
10-02-2018, 17:28
Ben cinsel özgürlükten yanayım.
Bu herif kim ayrıca?
Ahlaksız
10-02-2018, 19:43
Barlas,şu dine bak şimdi..
Oruçsun,tutup köpeği şey ediyorsun..Orucun bozuluyor ama kaza ile kurtuluyorsun..Kefaret gerekmiyor..
Bu ne demek?
Oruçlu iken köpeği şey etmek ile oruçlu iken bir yudum su içmek aynı kefeye koyuluyor..
Sahih bir hadis daha belirteyim..
Muhammed'in çok eşli olduğunu herkes bilir..Buna rağmen Muhammed'in ''CEBRAİL'E CİNSİ MÜNASEBETİMDEKİ ZAAFİYETİMDEN BAHSETTİM,O DA BANA KEŞKEK YEMEMİ ÖNERDİ'' sözünü kim biliyor?
Bu sözlerden niye kimse bahsetmiyor da,hep dinin batıni yanlarından,mesela ''ya hayır konuş ya sus'' tarzı söylemlerden bahsediliyor?
Neyse o..Bu din neyse,erkek gibi çıkıp hadis/ayet seçmeden insanlara anlatın..Erkekseniz,mertseniz tabi..Sorun da bu zaten..!
ilahimasal
10-02-2018, 19:51
Adam doğru söylemiş. Durup duruken de söylememiş. Dayanağı sağlam.
Genç gelin de NEFİS uyandırır.
..........nefsinde Allah'ın açacağı şeyi gizliyordun. İnsanlardan çekiniyordun......
Ön teker nereye ? Arka teker oraya.
Leonardo
11-02-2018, 01:20
Bu tür başlıklar biteceğe benzemiyor.
Sex dediğin şey erkek için de kadın için de bir ihtiyaçtır.
Biz mesela eski Avrupalılarda tuvalet olmamasına gülüyoruz değil mi?
Tuvalet tabu olduğu için büyük saraylarda bile "ayak yolu" yoktu.
Aynı şekilde çıplaklık tabu olduğu için insanlar yılda bir kere yıkanıyordu.
Her hafta hamama giden bizler buna nasıl gülüyoruz değil mi?
- Sex konusunu düşünün şimdi de. Oradaki organlar 12-13 yaşından itibaren aktifleşir.
Engellersen ne olur? Hiç mi Haydar Dümen dinlemediniz?
1) Psikolojik sapıklık. Yaşlılara / çocuklara / hayvanlara / kendi kendine göz koyma filan... (ağır psikiyatrik bozukluklar)
2) eşcinsel olmadığın halde eşcinselliğe yönelme (Kadın / Erkek olmayan yerde başka ne yapabilirsin ki?)
3) Bu anormalliği normal gösteren ideoloji arama (Yok kaynanası şey etmiş, yok eve gelen misafirden şey oluyormuş, doktorun yanında bakamıyormuş filan)
- Tabi size komik geliyor ama. Önce kendiniz anlayacaksınız ki, gerçektenbu durumda olanlara anlatasınız. Şu durumda anarşist onlar. siz değilsiniz.
Ve bu sosyal medya da bizim dönemin Televole zihniyetli TV'lerini geçti. NASA'dan, DÜz dünya teorisine kadar el atmadıkları alan kalmadı.
Da siz kime inandığınıza karar verin o zaman. Bana mı inanıyorsunuz? Youtube'deki bu herife mi inanıyorsunuz? Seçim yapmanız gerekiyor bir yerde.