PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boğuluyoruz

Barlas
01-03-2018, 21:37
Boğuluyoruz, Arab'ın bok çukurunda...

...

Sayın Cumhurbaşkanımızın pek muhterem zevceleri saygıdeğer Emine Erdoğan hanımefendinin himayesinde, 1. Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi düzenleniyormuş, 19-22 Nisan tarihleri arasında.

Bu kongrede; Tıbbi Nebevi, kanserin ateşle tedavisi, kupa-hacamat, diş hekimliğinde hipnoz, sülük vs. gibi çok bilimsel(!) konular yer alıyormuş.

Örneğin Tıbbi Nebevi ne? Tıbbi Nebevi, Muhammed hazretlerinin tıp uygulamalarına deniliyor. Mesela "tükürüklü tedavi", "tükürüksüz tedavi", akrep sokmalarına karşı okuyup-üfleyerek tedavi vs. gibi bir sürü ipe sapa gelmez şeyler.

Üstad Turan DURSUN, bunları yazmıştı eserlerinde, hatırlıyorum...

...

Vah benim ATATÜRK'üm vah... Senin ömrünü harcayarak yoktan var ettiğin bu ülke, bu hale mi düşecekti? Bir evlâdın olarak bunu hazmedemiyorum, utanıyorum, seni hak etmedik biz gerçekten de...

Muhammed denen soytarıya, ve onun uydurduğu dinle biz Türklerin ilk karşılaştığı güne lânet okuyorum... :(

...

Kongre haberini buradan okuyunuz:
http://haber.sol.org.tr/toplum/emine-erdogan-himayesinde-tip-kongresi-kupa-hipnoz-ates-peygamber-tibbi-230053

http://haber.sol.org.tr/sites/default/files/styles/newsimagestyle_615x410/public/emine_erdogann.jpg

Ahlaksız
01-03-2018, 21:52
15 temmuz sonrası,milliyetçi tarafım tamamen yok oldu..Aslında kendimi Kemalist olarak tanımlıyordum ama 15 temmuz sonrası koptum bu toplumdan..Zaten o tarihten itibaren de koptu bu ülke..

bakkalmahmud
02-03-2018, 00:11
[QUOTE=Barlas;619350]Boğuluyoruz, Arab'ın bok çukurunda...

...
Yalan ne kadar büyük olursa inandiricilik dereceside o kadar yüksek olur...
Arabin bokunda boncuk ariyoruz,yapicak birsey yok,,,milleti uyutmaya yönelik yüzlerce program var uyandirmaya yönelik birtane yok..Arabin yalanlarini pompalayan sitelerin online durumu binler onbinler ,,gecesini gündüzüne katip gercekleri anlatan sitelerin online durumu yüz ün hep altinda,,,,zaman herseyin ilaci buda (din yalanlari)zaman icinde yok olup gidicek...saygilar:)