PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türbanlı ateistler yayılıyor

Ahlaksız
17-03-2018, 20:07
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Profesör Dr. İhsan Fazlıoğlu, Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) İstanbul Şubesi’nin düzenlediği bir panelde konuştu.
Fazlıoğlu, yanına gelen başörtülü öğrencilerin “tanrı tanımaz” olduğunu söyledi ve bunun nedeni olarak da “Ortak neden sahnede dini temsil ettiğini söyleyen insanların eylemlerinin sonucudur” dedi.

“MESELE BU KADAR CİDDİDİR”
Fazlıoğlu şunları anlattı:
“15 Temmuz'dan bu yana benim odama 17 tane başörtülü deist bile değil tanrı tanımaz öğrenci gelip benimle bu konuları konuştular. Başörtülü öyle geleneksel de değil bildiğin başörtülü. Aileleri de örtülü aile.
Ortak neden sahnede dini temsil ettiğini söyleyen insanların eylemlerinin sonucudur. Mesele bu kadar ciddidir. Bu sonuçlarla yüzleşmezsek 30 yıl sonra çok farklı şeyler konuşuyor oluruz.”
https://odatv.com/turbanli-ateistler-yayiliyor-17031826.html
Bu yobaz kafalar,kendi kendilerini yiyip bitirecekler..Bu yobazlığın,bu cehaletin içinden çok marjinal kafalar çıkacak ve bu kafalar,bu cehaletin karşısında dikilecek..Yakın gelecekte bunlar olacak..Bu kaçınılmaz..
İnsanlara bu kadar yüklenirsen,bir yerde patlayacak insanlar..

Özellikle internetin gücü çok fazla..Türkiye'de gençler internet kullanmaya daha başlamadı..Bir başlarlarsa,o zaman bu yobazlar hapı yuttu..

Dijwar
18-03-2018, 16:40
Ateist sayısı artmış artmamış bu önemli değil.İnsanlar birbirine sağduyu ve hoşgörü ile yaklaşmasını öğrenmeliler, bu daha elzem

Ahlaksız
18-03-2018, 17:54
Dijwar;bir dine veya ideolojiye aidiyet duygusu ile bağlı olanlar,başka din ve ideoloji mensuplarına veya tüm bunlara benim gibi karşı olanlara,hoşgörülü olamazlar..
Hoşgörülü olmak için,öncelikle bu din ve ideoloji denilen zırvalardan kurtulmak lazım..