PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan, suç işledi ve seçimlerde terör estireceğini ilan etti!!!

upuaut
19-05-2018, 18:22
Erdoğan, Batı'ya seçimleri daha yapılmadan kazandığını ilan etti. Şöyle ki: İngiltere'de BBC'ye röportaj veren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AKP'nin ve kendisinin, seçimleri kazanamama ihtimaliyle ilgili soruya, "Batı da siz de rahat olun, hele hele BBC çok rahat olsun" diye yanıtladı... (Bkz. "Rahat olun, hele hele BBC çok rahat olsun (https://odatv.com/erdogana-ingilterede-abdullatif-sener-sorulunca-14051853.html)").

Bu açıklamalar bana "9. Kapı" filmindeki Koleksiyoner Boris Balkan'ın, "Ne olursa olsun, o kitabı al!" sözü üzerine Dean Corso'nun, "Bu, yasal değil!" uyarısını hatırlattı. Yani Erdoğan'ın yaptığı şey, Dean Corso'nun dediği gibi yasal değil tamamen suçtur. Ama ortada Devlet olmadığına göre bu suç da cezasız kalacak!!!

Barlas
19-05-2018, 19:48
Maalesef bu seçimi de A.K. partisi ve Tayyip kazanacak.

Bu şartlarda 1.000 seçim de olsa 1.000'ini de onlar kazanacak.

Niye? Çünkü hile-hurda yapıyorlar ve kendilerini kazanmış ilan ediyorlar.

Maalesef milletçe biraz safız, hatta salağız denebilir; çünkü senelerdir bu hile-hurdanın önlemini almakla kimse ilgilenmedi, bu seçimde de ilgilenmiyor.

Einstein'ın lafı mıydı, "Aynı kombinasyonlarla farklı netice beklemek aptallıktır" gibi bir laftı, öyle işte.

Dijwar
20-05-2018, 01:05
Einstein'ın lafı mıydı, "Aynı kombinasyonlarla farklı netice beklemek aptallıktır" gibi bir laftı, öyle işte.
Delilik, aynı şeyi, farklı sonuçlar umarak tekrar tekrar yapmaktır.

Leonardo
20-05-2018, 12:11
- Bunların hepsi doğru.

Ama 15 sene boyunca aynı parti tarafından yönetilmek Rusya, Azerbaycan, Çin vs için uygun olabilir.

Türkiye açısından bence biraz saçma olmaya başladı. 2012 sonrası da, AKp'nin uzatmaları oynadığını ben zaten düşünüyorum.
Bu demokrasi de öyle kolay kurulmadı.

yani denemek lazım :)

Leonardo
20-05-2018, 13:12
Saçma sapan görüntüler gelmeye devam ediyor. Bu da Filistin'e destek mitingi:
https://www.yahoo.com/news/thousands-mass-pro-palestinian-rally-190154729.html

Yıllardır rezil olduk bunlar yüzünden. Böyle bir "ikinci-Türkiye" partisi