PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selahattin Demirtaş PKK Destekçisidir

world
21-05-2018, 19:30
Ben CHP'liyim(Yeni CHP'den nefret ediyorum Sezgin Tanrıkulu,v.b gibi) Kemalistim ama bunu kabul etmeyen saftiriktir Selahattin Demirtaş PKK'yı destekler.

https://www.youtube.com/watch?v=nKinDoB8afc

https://www.youtube.com/watch?v=QuTbvcWp5-A

Barış Atay da PKK'lıdır . Kendisi HDP'den aday olduğu için değil Gezi direnişinden sonra Kandil'e gidip terörist olan ve ölen kızı devrimci diye paylaştığı için.

https://twitter.com/OzdemirErdem/status/996694743693307904

Sezgin Tanrıkulu PKK'lıdır. PYD terör örgütü değil demiş ve SİHA'lara karşı çıkmıştır.

Selin Sayek Böke PKK'lıdır PYD'ye terör örgütü diyemeyiz demiştir.

Kılıçdaroğlu Dersimli Kemaldir. Seyit Rıza adlı eşkiyaya sahip çıktığı ve o da bir insandır saygı duyulan bir insandır dediği için.

Ben CHP'liyim ama bu özeleştiriyi yapacağız CHP şu an PKK'lı kaynamakta ve onların yolundan yürümektedir. İster kabul edin ister etmeyin bu realitedir. CHP'de Kemalizm ve vatanseverlik çoook önceden ölmüştür bu YENİ CHP'dir Sosyal Demokrat ve Kürtçü, Cihangir solcusudur.

Not: Oyumu Meral Akşener'e vereceğim. Seçenekler arasından en iyisi o (O da Demirtaş serbest bırakılsın dedi ama en azından partisinde PKK beslemeleri yok.)

Engse Hohol
21-05-2018, 19:52
https://www.youtube.com/watch?v=XZHbTAArnWo

Meral Akşener, Selahattin Demirtaş yörebindeki eleştirisi yargı ile YSK arasındaki çelişkiden doğdu.
Kasım 2016'dan beri tutuklu Selahattin Demirtaş'a henüz suç isnadı yapılmadığı için YSK adaylığını kabul etti.
Madem bu adama suç isnad edemiyorsunuz niye cezaevinde tutuyorsunuz dedi ve bence haklıdır bu konuda Meral Akşener.

✔ (https://www.gazeteduvar.com.tr/gundem/2018/05/15/meral-aksener-demirtasin-kampanyasini-bizlerle-esit-kosullarda-yapmasini-isterim/) Meral Akşener : "Selahattin Demirtaş henüz bir sanık, hakkında hüküm verilmedi. siyasetçilerin tutuklu yargılanmasının doğru olmadığını düşünüyoruz" dedi.
1,5 yıldır cezaevinde yatan adama suç arıyorlar. Sen bulmuşsun gerçi world, ama yargı senin bulduklarını suç saymıyor.

Bu arada Chp'deki liste krizinden sonra benimde oy kararım Meral Akşener oldu. Selahattin Demirtaş yörebinde şu saat itibariyle mahkemenin karar açıklaması bekleniyor, umarım yine ertelemezler. Suçluysa suç isnadı yapılmalı ve hüküm giymeli, değilse serbest bırakılmalı çünkü Türk yargısı güven yitiriyor bu şekilde.

world
21-05-2018, 19:54
https://www.youtube.com/watch?v=XZHbTAArnWo

Meral Akşener, Selahattin Demirtaş yörebindeki eleştirisi yargı ile YSK arasındaki çelişkiden doğdu.
Kasım 2016'dan beri tutuklu Selahattin Demirtaş'a henüz suç isnadı yapılmadığı için YSK adaylığını kabul etti.
Madem bu adama suç isnad edemiyorsunuz niye cezaevinde tutuyorsunuz dedi ve bence haklıdır bu konuda Meral Akşener.
1,5 yıldır cezaevinde yatan adama suç arıyorlar. Sen bulmuşsun gerçi world, ama yargı senin bulduklarını suç saymıyor.
Bu arada Chp'deki liste krizinden sonra benimde oy kararım Meral Akşener oldu.,
Selahattin Demirtaş yörebinde şu saat itibariyle mahkemenin karar açıklaması bekleniyor.
Suçluysa suç isnadı yapılmadı ve hüküm giymeli, değilse serbest bırakılmalı çünkü Türk yargısı güven yitiriyor böyle.

Hedefi ''Apoya özgürlük'' olan bir lider ne kadar suçluysa o kadar suçlu kendisi yani teröre alenen destekçi.

bilgivehis
21-05-2018, 20:03
Toplumun bilgisiz, cahil, yobaz olduğu siyaset arenasında tabana bakılır, tabanın getirisi varsa o tabanı tutan ideoloji veya hedef önemsenmez.
Bir devrim partisi olan CHP Baykal'la birlikte özünden koparak bu siyasi rantı hedeflemiştir.
CHP'ye sadece Atatürkçüler oy verecek olsa değil meclise girmek bir figur olarak bile zor kalır. Çünkü bu ülkede toplum artık dinci, ayrılıkçı, liboş gibi bir çok parçaya bölünmüş, bu parçaları elinde tutmayı başaran kazanıyor.
Türkiye'de ciddi sayılabilecek Atatürkçü kalmadı, var olanlar da etkisiz.
Eğe, Akdeniz bölgelerinin Atatürkçü görünmesi yanıltıcıdır, zira gerçek Atatürkçü Gençlik Nutku'nu uygulayandır, böyle bir yapılanma olmadığına göre Baykal'la birlikte sistem partisine dönüşen CHP yönetimi de diğer tabanları hedef alıyor.
Her şeyden önce şunu düşünün, CHP'de gerçek Atatürkçü kesim olsaydı partinin temeline sahip çıkarlardı ama böyle bir şey yok, çünkü sadece kendilerini düşündüler ve bu egoistlik değişmez...

world
21-05-2018, 20:05
Toplumun bilgisiz, cahil, yobaz olduğu siyaset arenasında tabana bakılır, tabanın getirisi varsa o tabanı tutan ideoloji veya hedef önemsenmez.
Bir devrim partisi olan CHP Baykal'la birlikte özünden koparak bu siyasi rantı hedeflemiştir.
CHP'ye sadece Atatürkçüler oy verecek olsa değil meclise girmek bir figur olarak bile zor kalır. Çünkü bu ülkede toplum artık dinci, ayrılıkçı, liboş gibi bir çok parçaya bölünmüş, bu parçaları elinde tutmayı başaran kazanıyor.
Türkiye'de ciddi sayılabilecek Atatürkçü kalmadı, var olanlar da etkisiz.
Eğe, Akdeniz bölgelerinin Atatürkçü görünmesi yanıltıcıdır, zira gerçek Atatürkçü Gençlik Nutku'nu uygulayandır, böyle bir yapılanma olmadığına göre Baykal'la birlikte sistem partisine dönüşen CHP yönetimi de diğer tabanları hedef alıyor.
Her şeyden önce şunu düşünün, CHP'de gerçek Atatürkçü kesim olsaydı partinin temeline sahip çıkarlardı ama böyle bir şey yok, çünkü sadece kendilerini düşündüler ve bu egoistlik değişmez...

CHP onurlu bir şekilde Kemalist geleneği hiç istifini bozmadan savunsaydı MHP'nin Bahçeli'ye kızan tarafı şuan CHP'deydi iyi Parti'nin seçmeni de öyle . PKK'ya yanaşmakla oy kazanılmaz bu Tayyip Erdoğan'a malzeme verir.

Engse Hohol
21-05-2018, 20:15
Çok radikal birisi olmuşsun değerli world.
Hdp'lilerin şu an yargılandıkları terör propagandası yaptıkları söylemleri, "Biz sırtımızı ypg'ye pyd'ye yaslıyoruz" sloganları ve sınır hendeği kazmaları olaylarının sebep vereni, akp'nin barış süreci denen o zamanlarındaki kaypaklığıdır, bunu unutmamak gerek.

Apo'yu övücü onca söylemleri haykıran Hdp'liler baktılar ki kimse bize dokunmuyor - dokunamıyor falan filan derken Sebahat Tuncel polis dövmeye başladı, sonra Abdullah Zeydan "pkk sizi tükürüğüyle boğar" dedi ve hergün birşeyler oluyordu o sıra. Dağdan inen pkk'lıların ayağına mahkeme heyeti gönderdi akp ve ondan sonra işler çığrından çıktı. O süreçte hdp kadar akp de suçludur benim gözümde.

world
21-05-2018, 20:16
Çok radikal birisi olmuşsun değerli world.
Hdp'lilerin şu an yargılandıkları terör propagandası yaptıkları söylemleri, "Biz sırtımızı ypg'ye pyd'ye yaslıyoruz" sloganları ve sınır hendeği kazmaları olaylarının sebep vereni, akp'nin barış süreci denen o zamanlarındaki kaypaklığıdır, bunu unutmamak gerek.

Apo'yu övücü onca söylemleri haykıran Hdp'liler baktılar ki kimse bize dokunmuyor - dokunamıyor falan filan derken Sebahat Tuncel polis dövmeye başladı, sonra Abdullah Zeydan "pkk sizi tükürüğüyle boğar" dedi ve hergün birşeyler oluyordu o sıra. Dağdan inen pkk'lıların ayağına mahkeme heyeti gönderdi akp ve ondan sonra işler çığrından çıktı. O süreçte hdp kadar akp de suçludur benim gözümde.

Ben AKP'nin açılım sürecinde neler yaptığını biliyorum . ben AKP'nin her hatasını biliyorum peki sorun şu : Aynı hatayı neden CHP de yapıyor?

Turdur
21-05-2018, 20:33
Muharrem İnce çıkıp nasıl dediyse "Gül'e oy atacağıma Erdoğan'a atarım"diye bende bu CHP'ye oy atacağıma giderim Erdoğan'a yada Saadet'e atarım.
En nefret ettiğim şeyi yapıyorlar. İnce aday olsun istedim oldu, vekil listesi açıklandı ama değişen ne oldu şimdi ?
HDP ile kazanıp HDP ile nasıl mücadele olur ? Olmaz...

bilgivehis
21-05-2018, 20:44
PKK'ya yanaşmakla oy kazanılmaz bu Tayyip Erdoğan'a malzeme verir.

Şimdiki CHP yönetimi zaten onu yapıyor, ne yaparız da tayyibi kazandırırz derdindeler.

world
21-05-2018, 20:48
Muharrem İnce çıkıp nasıl dediyse "Gül'e oy atacağıma Erdoğan'a atarım"diye bende bu CHP'ye oy atacağıma giderim Erdoğan'a yada Saadet'e atarım.
En nefret ettiğim şeyi yapıyorlar. İnce aday olsun istedim oldu, vekil listesi açıklandı ama değişen ne oldu şimdi ?
HDP ile kazanıp HDP ile nasıl mücadele olur ? Olmaz...

Akşener veya Perinçek birinci tur için ideal ama Perinçek'in Hepar dışında desteği yok o yüzden Akşener'e vereceğim.

Dijwar
21-05-2018, 21:37
Faşistlere inat, yaşasın Demirtaş, yaşasın HDP

Perinçek,Akşener vb...kuzucuklar kendi kumlarında faşisçilik oynamaya devam etsinler.

Kanımızın son damlasından kadar mücadeleye devam...Türkçü faşistlere inat, yaşasın devrimci hareket

world
21-05-2018, 21:37
Faşistlere inat, yaşasın Demirtaş, yaşasın HDP

Perinçek,Akşener vb...kuzucuklar kendi kumlarında faşist ilik oynamaya devam etsinler.

Kanımızın son damlasından kadar mücadeleye devam...

Mehmetçiğe kurşun sıkanları şakşaklamak solculuksa tüküreyim öyle solculuğa teröristlerin ait olduğu yere gidecek hepsi.

Dijwar
21-05-2018, 21:40
Mehmetçiğe kurşun sıkanları şakşaklamak solculuksa tüküreyim öyle solculuğa teröristlerin ait olduğu yere gidecek hepsi.

Türkçülük yapmak faşistlikse, kürt inkarı ise, tüküreyim öyle Türkçülüğe.

Kimliğimizi haykırmaya devam.,Devletçi faşist teröristlere inat...

ilahimasal
21-05-2018, 21:41
World

Birilerinin adını kullanarak içinde beslediğin ve sadece seni kemirip bitiren bu düşmanlığın bir nedeni vardır elbet.

Dersimli derken! içinden akan o zehiri gördükce , dersimde o masum sivil halkı katleden senin zihniyetinde ki insan bozmaları halen var mı diyorum?

Yeni chp şu chp bu chp diyerek kendince çıkarımlar yaparak neyi amaçlıyorsun ?

Konuyu , devletin kendisinin bile ismini koymadığı bir suçtan içeride olan birisinin adını kullanıp kılıçtaroğluna saldırman senin ne mal olduğunu gösteriyor..

Oyumu şuna vericem buna atacam diyerek halen psikolojik sorunlarını çözemeyen birisi olarak durumun vahim.

Senin gibi biri daha var.

Ulan ülke eline alanın elinde kalacak hale dönmüş birileri halen dersimli kemal modunda.

Ülkeyi bu hale sokanlara karşı bir tek faydanız yokiken birde kalkıp fitne fucur konulara dalıyorsun.

İtifaklar kuruldu !!!!! Ne tarftasın ? Sizin gibi boş beleş guyaa milliyetciler sebebinden hdp bu ittifaka dahil edilmedi . İyi bok yediniz.

Beğenmiyorsan siee öbür ittifaka.

Bu ittifak belli. KAZANIR KAYIP EDER !! Önemli değil kimin ne olduğu çıkar meydana.

İster beğen ister beğenme minimum %10 tabanı olan ve hem Türkiye Cumhuriyeti vekillik yarışına giren hemde cumhura aday çıkaran LEGAL bir siyasi yapı var orada.

Ben onlara oy vermiyor olsam bile seçimlerde başarılı olmalarını umuyorum.

İnsanları ötekileştirip aşşağılamanıza rağmen adamlar halen kopmuyor Türkiye demokrasisine bir şeyler katıyor.

world
21-05-2018, 21:45
World

Birilerinin adını kullanarak içinde beslediğin ve sadece seni kemirip bitiren bu düşmanlığın bir nedeni vardır elbet.

Dersimli derken! içinden akan o zehiri gördükce , dersimde o masum sivil halkı katleden senin zihniyetinde ki insan bozmaları halen var mı diyorum?

Yeni chp şu chp bu chp diyerek kendince çıkarımlar yaparak neyi amaçlıyorsun ?

Konuyu , devletin kendisinin bile ismini koymadığı bir suçtan içeride olan birisinin adını kullanıp kılıçtaroğluna saldırman senin ne mal olduğunu gösteriyor..

Oyumu şuna vericem buna atacam diyerek halen psikolojik sorunlarını çözemeyen birisi olarak durumun vahim.

Senin gibi biri daha var.

Ulan ülke eline alanın elinde kalacak hale dönmüş birileri halen dersimli kemal modunda.

Ülkeyi bu hale sokanlara karşı bir tek faydanız yokiken birde kalkıp fitne fucur konulara dalıyorsun.

İtifaklar kuruldu !!!!! Ne tarftasın ? Sizin gibi boş beleş guyaa milliyetciler sebebinden hdp bu ittifaka dahil edilmedi . İyi bok yediniz.

Beğenmiyorsan siee öbür ittifaka.

Bu ittifak belli. KAZANIR KAYIP EDER !! Önemli değil kimin ne olduğu çıkar meydana.

İster beğen ister beğenme minimum %10 tabanı olan ve hem Türkiye Cumhuriyeti vekillik yarışına giren hemde cumhura aday çıkaran LEGAL bir siyasi yapı var orada.

Ben onlara oy vermiyor olsam bile seçimlerde başarılı olmalarını umuyorum.

İnsanları ötekileştirip aşşağılamanıza rağmen adamlar halen kopmuyor Türkiye demokrasisine bir şeyler katıyor.

PKK'nın siyasi ayağıyla hiçbir boku kazanamayacak bu demokrasi bunu kafanıza koyun . PKK'nin silahını kafanızda siz hissetmediğiniz için Cihangir solculuğuna soyunnmak kolay. Dersim Katliammış katliamı yapan PKK ve onun destekçileri.

world
21-05-2018, 21:45
Türkçülük yapmak faşistlikse, kürt inkarı ise, tüküreyim öyle Türkçülüğe.

Kimliğimizi haykırmaya devam.,Devletçi faşist teröristlere inat...

Demirtaş PKK'lı mı değil mi bunu açıkla ondan sonra kim sizin tarafınızdan kim değil görelim ben videolu kanıtını koydum.

Dijwar
21-05-2018, 21:49
Demirtaş PKK'lı mı değil mi bunu açıkla ondan sonra kim sizin tarafınızdan kim değil görelim ben videolu kanıtını koydum.

Hdp tabanının ciddi bir kesimin PKK sempatisi zaten var.Diyarbakır a git, nerede ise her evde 1 PKK gerillasının resmi vardır.
Sen yaptığın o paylaşımla,bize bilinmeyen bir denklemi çözdüğünü ya da atomu parçaladığını falan mı sanıyorsun.
Lan Siz Türkçülük yapmaya kalkanlar, ne beyinsiz adamlarsınız.

İçinizde bir tane de mi akıllı adam yok.

ilahimasal
21-05-2018, 21:51
World şu turduru da al , gidin akp müşahiti olun bırakın Atatürkcülerin yakasını. İstemiyoruz sizi. Olmasanız da olur..

world
21-05-2018, 21:53
Hdp tabanının ciddi bir kesimin PKK sempatisi zaten var.Diyarbakır a git, nerede ise her evde 1 PKK gerillasının resmi vardır.
Sen yaptığın o paylaşımla,bize bilinmeyen bir denklemi çözdüğünü ya da atomu parçaladığını falan mı sanıyorsun.
Lan Siz Türkçülük yapmaya kalkanlar, ne beyinsiz adamlarsınız.

İçinizde bir tane de mi akıllı adam yok.

Ben Kemalistim diyorum hala tipik Kürtçü söylemler. PKK'yla yürüyenlerin bu ülkede hiçbir iktidar hakkı yoktur. Önce bunu öğrenin sonra gelin Doğu'dan bahsedin PKK Kürtleri bile katleden bir eşkiya terör örgütüdür.

Ayrıca gerilla ne ? Gerilla özgürlük savaşçısı demek PKK'nın teöristleri gerillaymış(!), oldu olacak çiçek böcek dağıtıyor da de bari de TuranDursun gibi Kemalist bir adamın forumunda PKK şakşakçılığının resmi ideoloji olduğu kanıtlansın.

world
21-05-2018, 21:54
World şu turduru da al , gidin akp müşahiti olun bırakın Atatürkcülerin yakasını. İstemiyoruz sizi. Olmasanız da olur..

Sen Atatürkçü müsün eğer öyleysen sana sorum şu: Selahattin Demirtaş biz Kemalistler için terörist şakşakçısı mıdır değil midir? Apo başkanının heykelini dikeriz dedi mi demedi mi?

Dijwar
21-05-2018, 22:03
Ben kemalistim diyorum haal tipik Kürtçü söylemler. PKK'yla yürüyenlerin bu ülkede hiçbir iktidar hakkı yoktur. Önce bunu öürenin sonra gelin Doğu'dan bahsedin PKK Kürtleri bile katleden bir elikya terör örgütüdür.

Ayrıca gerilla ne ? Gerilla özgürlük savaşçısı demek PKK'nın teöristleri gerillaymış(!), oldu olacak çiçek böcek dağıtıyor da de bari de TuranDursun gibi Kemalist bir adamın forumunda PKK şakşakçılığının resmi ideoloji olduğu kanıtlansın.

Gene aptalca cevaplar. Kemalistmiş.Kemalizm nedir desek google a bakmadan onu bile cevaplayamayacak, ingilizce nik kullanarak da Batı kompleksini belli eden pabucumun kemalisti.

Ne siyasetten anlıyorsun ne de başa bir şeyden. Umarım ekmek almaya giderkenevin yolunu bulabiliyorsundur.

PKK,Kürtleri katletmişmiş. Sağda soldan okuduğun milliyetçi yalan propaganda haberleri alıp doğruyou gibi inanmışsın ya, hakikaten siz Türkçülerin olmayan beynine tüküreyim.

İçinizde karşımıza alıp konuşacağımız bir tane adam yok.Sırf Cahilsiniz.Eski özel harekatçıların bile bazıları çıkıp, geçmişte PKK üniforması giyip Kürtleri öldürdük diye itiraf ederken, sen neyin kafasını yaşıyorsun.

Gerçi aklı başında bir adam faşist olmaz, sana da kızmamak lazım. İşte sağdan soldan duyduğun okuduklarınla kendine bir ideoloji oyuncağı yapmışsın, adına da ben kemalistim diyerek geçiştiriyorsun:)

AKP tabanına aptal diyoruz da, sizin de onlardan farkınız yok. Devletin arkasına,resmi aldatmacı tarihe sığınıp bol keseden sallıyorsunuz.

ilahimasal
21-05-2018, 22:04
Sen Atatürkçü müsün eğer öyleysen sana sorum şu: Selahattin Demirtaş biz Kemalistler için terörist şakşakçısı mıdır değil midir? Apo başkanının heykelini dikeriz dedi mi demedi mi?

Sanane! Türkiye cumhuriyetinin bir parti lideri bunu demiş , Türk yargısı da hiç bir şey yapmamış . Sanane sen basit bir vatandaşsın.

Bu ülkenin başbakanı imralıyla görüşüyoruz demiş , o başbakan cumhurbaşkanı olunca demirtaş onu ayakta alkışlamış . Bir halt yiyememişsin !!! Sanane.

Haaa düzeltecegim diyorsan kur bir parti topla avaneni . Mucadele et.

Ne boş boş konuşuyorsun ki ?

World şahsi kinin ile siyaset yapmayı dahi beceremiyorsun

Sen basit gariban bir oy verensin. Sanane..

İttifaklar orda yap tercihini sanane.

Su bu diyerek neyi ispat etmeye uğraşıyorsun. Senin söylediklerin alayı tarih oldu önüne bak.

Atı alan üsküdardan ingiltereye gitii.

Sanane.

world
21-05-2018, 22:07
Sanane! Türkiye cumhuriyetinin bir parti lideri bunu demiş , Türk yargısı da hiç bir şey yapmamış . Sanane sen basit bir vatandaşsın.

Bu ülkenin başbakanı imralıyla görüşüyoruz demiş , o başbakan cumhurbaşkanı olunca demirtaş onu ayakta alkışlamış . Bir halt yiyememişsin !!! Sanane.

Haaa düzeltecegim diyorsan kur bir parti topla avaneni . Mucadele et.

Ne boş boş konuşuyorsun ki ?

World şahsi kinin ile siyaset yapmayı dahi beceremiyorsun

Sen basit gariban bir oy verensin. Sanane..

İttifaklar orda yap tercihini sanane.

Su bu diyerek neyi ispat etmeye uğraşıyorsun. Senin söylediklerin alayı tarih oldu önüne bak.

Atı alan üsküdardan ingiltereye gitii.

Sanane.

Ben Erdoğan'ı da eleştirdim açılım sürecinde o da aynı şeyi yaptı o zaman siz de kızdınız Erdoğan'a sonuna kadar haklıydık peki neden şimdi Erdoğan'ın yaptığının aynısını yapıyorsunuz ondan ne farkınız var?

CHP Atatürk'ün çizgisinden çıkıyor bunu ister kabul edersiniz isterseniz etmezsiniz . Burda CHP'nin ulusalcı tabanını kaybediyorsunuz haberiniz olsun biz yani ulusalcı taban yoksa CHP'nin tabanı yok demektir.

ilahimasal
21-05-2018, 22:08
Diji türk

Hayırdır tükürüp duruyorsun ? Sende mi kişisel nefretinle politika yapıyorsun?

Dijwar
21-05-2018, 22:10
Diji türk

Hayırdır tükürüp duruyorsun ? Sende mi kişisel nefretinle politika yapıyorsun?

Diji türk?
Bana diyorsan hakaret kabul ederim.

world
21-05-2018, 22:10
Gene aptalca cevaplar. Kemalistmiş.Kemalizm nedir desek google a bakmadan onu bile cevaplayamayacak, ingilizce nik kullanarak da Batı kompleksini belli eden pabucumun kemalisti.

Ne siyasetten anlıyorsun ne de başa bir şeyden. Umarım ekmek almaya giderkenevin yolunu bulabiliyorsundur.

PKK,Kürtleri katletmişmiş. Sağda soldan okuduğun milliyetçi yalan propaganda haberleri alıp doğruyou gibi inanmışsın ya, hakikaten siz Türkçülerin olmayan beynine tüküreyim.

İçinizde karşımıza alıp konuşacağımız bir tane adam yok.Sırf Cahilsiniz.Eski özel harekatçıların bile bazıları çıkıp, geçmişte PKK üniforması giyip Kürtleri öldürdük diye itiraf ederken, sen neyin kafasını yaşıyorsun.

Gerçi aklı başında bir adam faşist olmaz, sana da kızmamak lazım. İşte sağdan soldan duyduğun okuduklarınla kendine bir ideoloji oyuncağı yapmışsın, adına da ben kemalistim diyerek geçiştiriyorsun:)

AKP tabanına aptal diyoruz da, sizin de onlardan farkınız yok. Devletin arkasına,resmi aldatmacı tarihe sığınıp bol keseden sallıyorsunuz.

Sümüğünü silemeyen APO'nun şakşakçılığını bu forumda yapmak normalleştirildi ya yazıklar olsun Turandursun'un anısına hakaret edenlere. Resmi tarih yalanı, resmi devlet yalanı ,diye diye her Cumhuriyet değerini yıkmaya çalışan AKP gibi PKK'lıları kahraman Mehmetçiği hain yapan zihniyeti savunanlara yazıklar olsun.

Kemalizmi burdaki herkesten iyi billiyorum konu ideoloji değil konu kimin kime destek verdiği.

world
21-05-2018, 22:12
Bu forumu da bırakıyorum sevgili Cihangir solcuları ve Kürtçüler. Bolbol övün Selocanınızı.Benim bu foruma katkılarım da hepinize helal olsun özellikle dinler bölümünde.

Barlas
21-05-2018, 22:15
https://pbs.twimg.com/media/Ddvk29mVMAA5h92.jpg

Dijwar
21-05-2018, 22:15
Sümüğünü silemeyen APO'nun şakşakçılığını bu forumda yapmak normalleştirildi ya yazıklar olsun Turandursun'un anısına hakaret edenlere. Resmi tarih yalanı, resmi devlet yalanı ,diye diye her Cumhuriyet değerini yıkaya çalışan AKP gibi PKK'lıları kahraman Mehmetçiği hain yapan zihniyeti savunanlara yazıklar olsun.

İyi güldüm :)

Sanki ilkokul çocuğunun ağlayarak konuşması gibi olmuş...:laugh::laugh::laugh:

Hdp, devletin yasal olarak tanıdığı bir partidir.O partiye isteyen de oy verir. Bunu anladığında yazışalım.

ilahimasal
21-05-2018, 22:16
Ben Erdoğan'ı da eleştirdim açılım sürecinde o da aynı şeyi yaptı o zaman siz de kızdınız Erdoğan'a sonuna kadar haklıydık peki neden şimdi Erdoğan'ın yaptığının aynısını yapıyorsunuz ondan ne farkınız var?

CHP Atatürk'ün çizgisinden çıkıyor bunu ister kabul edersiniz isterseniz etmezsiniz . Burda CHP'nin ulusalcı tabanını kaybediyorsunuz haberiniz olsun biz yani ulusalcı taban yoksa CHP'nin tabanı yok demektir.

World Mesele Cumhuriyetin nasıl yönetileceği !!! Tercihin neyse öyle tavır takın ve tarafını seç.

Bu kadar basit. Sen kendince bir paranoyaklıkla halen bölünme korkusu ile ulusalcılık falan diyorsun.

Şu an ki kavga RANT için bu ülke ne tip bir rejimle yönetilsin kavgası.

Terchini yap işte! Eni sonu birileri geçer başa , geçen her kim olursa olsun seni nasıl öpecek ona bak

Takkeli öpücük
Kalpaklı öpücük
Lengeli fötürlü öpücük.

İşte yap tercihini.

ilahimasal
21-05-2018, 22:17
Diji türk?
Bana diyorsan hakaret kabul ederim.

Tamam diji kürt

Ne diye tükürüyorsun ? Kürt faşosu.

Dijwar
21-05-2018, 22:24
https://pbs.twimg.com/media/Ddvk29mVMAA5h92.jpg

Barlas bu capsle ne oldu şimdi?
Demirtaş ı küçülttüğünü mü sandın?

Yani ben de şimdi bir Türkçülerin evdiği liderle mi dalga geçeyim, caps mi yapayım ya da Türkçülerin Gök Tanrısına, Göt Tanrı mı diyeyim...

İşte sorun da bu...

Karşılıklı saygı şart,onu hep bizden beklemeyin, HDP yasal bir partidir. Halk onu meclise de taşımıştır, bir kumpas olmazsa gene meclise girecektir.

Yani, PKK yı ayrıca eleştir ama HDP ve Demirtaş bu ülkenin gerçeğidir.

Bu ülke Kürt realitesini kabul etti artık. Kavgaya yer vermeden bu sorunu çözmek lazım.

world
21-05-2018, 22:25
Barlas bu capsle ne oldu şimdi?
Demirtaş ı küçülttüğünü mü sandın?

Yani ben de şimdi bir Türkçülerin evdiği liderle mi dalga geçeyim, caps mi yapayım ya da Türkçülerin Gök Tanrısına, Göt Tanrı mı diyeyim...

İşte sorun da bu...

Karşılıklı saygı şart,onu hep bizden beklemeyin, HDP yasal bir partidir. Halk onu meclise de taşımıştır, bir kumpas olmazsa gene meclise girecektir.

Yani, PKK yı ayrıca eleştir ama HDP ve Demirtaş bu ülkenin gerçeğidir.

Bu ülke Kürt realitesini kabul etti artık. Kavgaya yer vermeden bu sorunu çözmek lazım.

Demirtaş , ne zaman PKK'ya silah bırakın biz sizden değiliz derse bu sorunu o zaman çözeriz .

Dijwar
21-05-2018, 22:26
Ne diye tükürüyorsun ? Kürt faşosu.

Faşistlerin suratına tükürmek için varım zaten.
Birkaç tükürük damlası sanada geldiyse, kendinde ara.

Kürt milliyetçisi olmak benim için onurdur, ne idüğü belirsiz olmaktan iyidr:)

Barlas
21-05-2018, 22:28
Yok hocam benim nezdimde ne HDP ne Selahaddin Demirtaş yasal falan değildir, bal gibi bölücülük yapmaktadırlar. Ama emperyalistlerin bir dediğini iki etmeyen satılık şahıs ve partisi, bu durumu yasallaştırılmış hale getirmiştir.

Bu adam mı, bu HDP'liler mi bu ülkenin gerçeği? Yapmayın...

https://cf.kizlarsoruyor.com/q3068924/cf286210-6f26-4087-a088-c82e723bd6e1.jpg

ilahimasal
21-05-2018, 22:31
Faşistlerin suratına tükürmek için varım zaten.
Birkaç tükürük damlası sanada geldiyse, kendinde ara.

Kürt milliyetçisi olmak benim için onurdur, ne idüğü belirsiz olmaktan iyidr:)

Gittiğin yerde ki adamları yalayan biri olarak çok milliyetcisin.

Demirtası ve tabanı kürt siyasetci olarak bir kenara alırsak.

Pkk nın dağda ki itleri abd nin tasmalı köpeğidir diyebilirim. Malum sahiplerini hiç ısırmadılar. Önlerine ne konduysa onu yediler.

Bak nasıl.

Dijwar
21-05-2018, 22:32
Demirtaş , ne zaman PKK'ya silah bırakın biz sizden değiliz derse bu sorunu o zaman çözeriz .

Hayır, o söylem Demirtaşı aşar.

Halen anlamıyorsunız.Kürt siyasetinden çok uzaksınız.

PKK da işler öyle yürümüyor, dağdaki lider kadrosunun ve tabanınında ikna edilmesi lazım. Bu Demirtaş ı aşan bir şey.

O yüzden diyorum ya, adam bir yere kadar elinden geleni yapıyor.

Türkiyedeki Türkler, HDP YE sahip çıkarsa, HDP büyürse PKK küçülür. Ama HDP sadece Kürt tabana itilince, kendi içinde olması gerektiği gibi dönüyor.

Demirtaş yarın PKK silah bıraksın dese bile, tek bir PKK lı bile bırakmaz.

MHP,AKP gibi partilerle karıştırma,onlarda lider ne derse o olur.HDP de öyle değil.

Dijwar
21-05-2018, 22:38
Gittiğin yerde ki adamları yalayan biri olarak çok milliyetcisin.

Demirtası ve tabanı kürt siyasetci olarak bir kenara alırsak.

Pkk nın dağda ki itleri abd nin tasmalı köpeğidir diyebilirim. Malum sahiplerini hiç ısırmadılar. Önlerine ne konduysa onu yediler.

Bak nasıl.

Pek yeterli değil. Sıkışınca, Pkk lı lar Abd nin itleridir oğlummmmmmm deyip böyle, köşe kapmaca oynamak ve siyaset yapmak, biraz düşük IQ göstergesi ama olsun.

Türkiyede siyasetçiler bile ABD den icazet alırken, ABD yi örnek gösterdiğin için ayrıca tebrik ediyorum.

Senden şimdi PKK ,Rusya ile savaşmadığı için onun da itleridir cevabını bekliyorum.
Sonra sırayla diğer ülkelere de gideriz.
Ne de olsa PKK nın kuruluş amacı Dünya devletlerine savaş açmak. Terbiyesizlik yapıyorlar tabi.

Barlas
21-05-2018, 22:38
Türkiyedeki Türkler, HDP YE sahip çıkarsa, HDP büyürse PKK küçülür.

Zannetmem. Aşağıda Demirtaş, Türkiye Cumhuriyeti topraklarının bir bölümü için "Kürdistan" diyor, "bebek katilinin heykelini dikeceğiz" diyor. PKK ile bir fark göremiyorum.

MaxgDVIEegI

ilahimasal
21-05-2018, 22:44
Pek yeterli değil. Sıkışınca, Pkk lı lar Abd nin itleridir oğlummmmmmm deyip böyle, köşe kapmaca oynamak ve siyaset yapmak, biraz düşük IQ göstergesi ama olsun.

Türkiyede siyasetçiler bile ABD den icazet alırken, ABD yi örnek gösterdiğin için ayrıca tebrik ediyorum.

Senden şimdi PKK ,Rusya ile savaşmadığı için onun da itleridir cevabını bekliyorum.
Sonra sırayla diğer ülkelere de gideriz.
Ne de olsa PKK nın kuruluş amacı Dünya devletlerine savaş açmak. Terbiyesizlik yapıyorlar tabi.

abd nin ve ab nin beslediği ve bir gün çöp poşetine koyup atacağı yapıdan medet ummak. !!

Koşa koşa onlara gitmek ?

world
21-05-2018, 22:45
Çok mu şey istedik onurlu bir siyasetçi ise Demirtaş gerçekten Türkiyelileşmek ve mücadelesini sadece siyasi düzlemde devam ettirmek istiyorsa tek bir şey yapması yeterli: Biz PKK'lı değiliz ve PKK'ya çağrı yapıyoruz silah bırakın bizim mücadelemiz siyasettedir silahta değil.

Bu kadar mı zor?

Dijwar
21-05-2018, 22:49
Yok hocam benim nezdimde ne HDP ne Selahaddin Demirtaş yasal falan değildir, bal gibi bölücülük yapmaktadırlar. Ama emperyalistlerin bir dediğini iki etmeyen satılık şahıs ve partisi, bu durumu yasallaştırılmış hale getirmiştir.

Bu adam mı, bu HDP'liler mi bu ülkenin gerçeği? Yapmayın...

https://cf.kizlarsoruyor.com/q3068924/cf286210-6f26-4087-a088-c82e723bd6e1.jpg

Usta bu resimleri bilmeyen bir Allahın kulu yok.
Asıl mesele şu.

Devlet, HDP yi yasal parti olarak gördü mü, gördü.
Gelin düz ovaya siyaset yapın dedi mi, dedi.

HDP yasal partidir,keşke biraz daha dikkatli olsalardı bazı konularda.Bu ayrı bir mevzu.

Ama HDP de, PKK da bir sonuçtur.

Keşke etnik kimliğe dayalı siyaset olmasaydı ama bunlar geçmişteki inkar ve baskıların sonucu, yani suçu yine dedelerinizde babalarınızda aramalısınız.

Yaşar Okuyan, geçmişin MHP lisi. Adam çıkıyor ve PKK yı bu duruma yanlış politikalar getirdi evet hata yaptık diyebiliyor.
Hiçbir şeyden pişman değilim gene olsa aynılarını yapardım diyen Kenan Evren, ama Kürt inkarında hata ettik diyebildi.

Anlamadığınız nokta şu.PKK da, HDP de bir sonuçtur, geçmişin sonucu. Siz sonuç üzerinden tartışıyorsunuz, bu da kısır döngü ye sebep oluyor.

Don Kişotun yel değirmenlerine saldırması gibi, sadece sonuca saldırıyorsunuz.

ilahimasal
21-05-2018, 22:53
Diji kürt

Pkk sonuç değil , kendine yalan söyleyebilirsin.

Pkk abd ve israil üretimidir.

Sonuç diyip duygusala bağlama girişimlerin sonuç vermez.

Barlas
21-05-2018, 22:57
Ya biz bu tartışmaları sonraya ertelesek de AKP'ye odaklansak daha isabetli olacak gibime geliyor.

Ne Türkçülük, ne Kürtçülük vb. yapamayacağız zaten bir süre sonra: AKP süratle ülkeyi ikiye bölüyor:

"Müslüman olan (yahut AKP destekçisi olan) ve olmayan" şeklinde...

Şeriat hızlı adımlarla yol alıyor.

Hile-dalavere ile bu seçimi de AKP ve Tayyip kazanacak.

Elden bir şey gelmiyor.

world
21-05-2018, 22:59
Ya biz bu tartışmaları sonraya ertelesek de AKP'ye odaklansak daha isabetli olacak gibime geliyor.

Ne Türkçülük, ne Kürtçülük vb. yapamayacağız zaten bir süre sonra: AKP süratle ülkeyi ikiye bölüyor:

"Müslüman olan (yahut AKP destekçisi olan) ve olmayan" şeklinde...

Şeriat hızlı adımlarla yol alıyor.

Hile-dalavere ile bu seçimi de AKP ve Tayyip kazanacak.

Elden bir şey gelmiyor.

PKK ile yan yana olmak oy kaybettiriyor.

world
21-05-2018, 23:02
Usta bu resimleri bilmeyen bir Allahın kulu yok.
Asıl mesele şu.

Devlet, HDP yi yasal parti olarak gördü mü, gördü.
Gelin düz ovaya siyaset yapın dedi mi, dedi.

HDP yasal partidir,keşke biraz daha dikkatli olsalardı bazı konularda.Bu ayrı bir mevzu.

Ama HDP de, PKK da bir sonuçtur.

Keşke etnik kimliğe dayalı siyaset olmasaydı ama bunlar geçmişteki inkar ve baskıların sonucu, yani suçu yine dedelerinizde babalarınızda aramalısınız.

Yaşar Okuyan, geçmişin MHP lisi. Adam çıkıyor ve PKK yı bu duruma yanlış politikalar getirdi evet hata yaptık diyebiliyor.
Hiçbir şeyden pişman değilim gene olsa aynılarını yapardım diyen Kenan Evren, ama Kürt inkarında hata ettik diyebildi.

Anlamadığınız nokta şu.PKK da, HDP de bir sonuçtur, geçmişin sonucu. Siz sonuç üzerinden tartışıyorsunuz, bu da kısır döngü ye sebep oluyor.

Don Kişotun yel değirmenlerine saldırması gibi, sadece sonuca saldırıyorsunuz.

Yaşar Okuyan'ın dediği şu: Diyarbakır cezaevinde uygulanan işkenceler PKK'ya güç kazandırdı.

İyi de her işkence gören dağa çıksaydı bu ülkede her işkence gören intikamcı olsaydı ülke mülke kalmazdı işte hatanız bu işkenceyi sadece Kürtler mi gördü o cezaevlerinde.Sağcısı solcusu görmedi mi aynı işkenceyi.

Dijwar
21-05-2018, 23:07
abd nin ve ab nin beslediği ve bir gün çöp poşetine koyup atacağı yapıdan medet ummak. !!

Koşa koşa onlara gitmek ?

Usta ben PKK lı değilim, olsam söylerim çekinmem.

Ama ABD nin ya da AB nin beslediğine inanmıyorum. Türkiye içinde tabanından gelen bir lojistik destek olmasa , ayakta kalmazdı.

21.yüzyıldayız örgütler tek tek silah bırakıyor , silahlı mücadele vazgeçilen yöntem oldu, Kürt tabanı da bıkmıştır artık PKK ya katılmaz diye düşünüyordum ama halen taraftar bulabilmesi açıkçası beni de şaşırtıyor.

Tıp Fakültelerini mühendislikleri yarıda bırakıp gidenler olduğunu duyuyoruz,insan üzülüyor haliylen. Sonuçta eline aldıkları bir silahla milyonluk bir orduyu yenemeyeceklerini onlar da biliyordur ama onları oraya yönlendiren ruh hali ne.
Neden göz göre göre ölüme koşuyorlar.
Bunun tespit edilip o gençlerin topluma kazandırılması lazım, bunun da yolu barışmaktan ve birbirine saygı duymasından geçiyor.

Dijwar
21-05-2018, 23:11
Diji kürt

Türkiyedeki sağcı ve milliyetçi ideoloji İsrail ve ABD projesi desen anlarım da, PKK olayı komik durmuş:)

Geçmişte Ülkücülerin İsrailliler tarafından komando kamplarında eğitildiğini biliyoruz.
L
PKK nın kurusu kadrosu ve sonraki üyeleri, bu Anadoluda çıkmıştır. Öz be öz Kürt ağırlıklıdır. Tabanı desteği ile gelmiştir bu güne.

Bunları inkar ederek kendinizi kandırabilirsiniz. Zaten tek yaptığınızda bu

world
21-05-2018, 23:13
Usta ben PKK lı değilim, olsam söylerim çekinmem.

Ama ABD nin ya da AB nin beslediğine inanmıyorum. Türkiye içinde tabanından gelen bir lojistik destek olmasa , ayakta kalmazdı.

21.yüzyıldayız örgütler tek tek silah bırakıyor , silahlı mücadele vazgeçilen yöntem oldu, Kürt tabanı da bıkmıştır artık PKK ya katılmaz diye düşünüyordum ama halen taraftar bulabilmesi açıkçası beni de şaşırtıyor.

Tıp Fakültelerini mühendislikleri yarıda bırakıp gidenler olduğunu duyuyoruz,insan üzülüyor haliylen. Sonuçta eline aldıkları bir silahla milyonluk bir orduyu yenemeyeceklerini onlar da biliyordur ama onları oraya yönlendiren ruh hali ne.
Neden göz göre göre ölüme koşuyorlar.
Bunun tespit edilip o gençlerin topluma kazandırılması lazım, bunun da yolu barışmaktan ve birbirine saygı duymasından geçiyor.

Orduyla değil masum sivil halkla çarpışıyorlar artık bunu anlayın. Nasıl bir propaganda yapmışlarsa PKK'ya Nobel ödülüne aday göstereceksiniz. PKK Türk Ordusu ile savaşamaz çünkü bir devlet değildir ancak orduya karşı saldırı düzenler devlet de silah kullanmaya hakkı olan tek güç olarak gereken cevabı verir.

Hiçbir ülke hiçbir ülke kendi halkına askerine yönelen silaha (ülkeler arası savaş değilse) müzakereyle cevap vermez

Dijwar
21-05-2018, 23:14
Yaşar Okuyan'ın dediği şu: Diyarbakır cezaevinde uygulanan işkenceler PKK'ya güç kazandırdı.

İyi de her işkence gören dağa çıksaydı bu ülkede her işkence gören intikamcı olsaydı ülke mülke kalmazdı işte hatanız bu işkenceyi sadece Kürtler mi gördü o cezaevlerinde.Sağcısı solcusu görmedi mi aynı işkenceyi.

Ama o işkenceninde temeli, Kürt inkarıydı. Milyonlarca Kürdü ateşlediler, geç fark ettiler.

Aslında ne kadar AKP ye kızsamda, Kürt konusunda zaman zaman güzel işler yaptı ama PKK, baltaladı Hendek vb.. olaylarla.

Şüpheci Dinsiz
21-05-2018, 23:17
Sevgili Fabula,

Bu konu hem karışık, hem karanlık, hem bundan sonraki akıbeti belirsiz.

İddiaya göre PKK'yı MİT kurmuş, tüm zamanlarda PKK içinde MİT'in ajanlarının oranı %25'ten aşağı düşmemiş. Eski MİT'çilerin ve APO herifinin kendisinin, kardeşinin itirafları var. Bu MİT'çiler PKK süsü vererek veya PKK ile işbirliği yaparak bir çok katliam yapmış.

Her kim yapmışsa yapmış, TC tarihi boyunca Zaza/Kürt/Alevi-Kürt/Zaza kökenli insanlar katledilmiş, işkence görmüş, hapsedilmiş, sürülmüş, ana dilinde yazması-konuşması yasaklanmış.

Böyle bir realite var. Hala insanlar öldürülüyor, işkence görüyor. Artık kan dursun, düşmanlık bitsin, eşitlik olsun dedikçe hemen Kürtçülükle suçlanıyoruz. Kürtler dağa çıksa suç, meclise girse suç, peki ne yapsınlar?

Başlıkta yazan ergenlerin sığ yorumları Anadolu halkının tümünü bağlamaz elbette. Anadolu insanının şunu artık anlaması lazım; toplumun bir kesimine ırkçı-etnik-dinci-mezhepci-ideolojik gerekçelerle sistematik olarak baskı ve zulüm uygularsan, öldürürsen, işkence edersen, hukuksuz bırakırsan onları karşı koymak için örgütlenmeye itersin. Baskıyı yapanın hukukuna göre bu örgüt/kişiler terörist ilan edilir. Oysa bu örgüt/kişiler mevcut düzen tarafından baskı görmüşlerdir, düzenin hukuku ile çözüm bulamamışlardır, başka çareleri kalmayınca kendi bakış açısıyla "gerilla", düzenin bakış açısıyla "terörist" olmuşlardır. Yani eşit-mutlu-mesut yaşamaktayken sırf kendi keyfi öyle istedi kimse gerilla veya terörist olmaz. Bu, süregitmekte olan çarpık düzenin bir sonucudur.

Bana göre Apo'nun da, PKK'nın da, Türklere-Kürtlere-Ermenilere-Lazlara-Çerkeslere-Rumlara, ırk-etnik-dil-din-mezhep-ideoloji gibi çağ dışı gerekçelerle insanlara zulmedenlerin ve bunların çarpık düzenlerinin, hepsinin canı cehenneme.

Çarpık olmayan bir düzen; insanı, insan haklarını baz alır, anayasasını-hukukunu eşitlik temelinde kurar, eşit olarak uygular. Başlıktaki ergenlerin sığlığı ile bir yere varılamaz.

Sevgiler

--/--

Moderasyon Notu:
Solucandan hallice kültür-birikim yapısıyla yazılan ırkçı mesajlar silinecektir, ısrarı halinde başlık silinecektir.

TuranDursun.com moderasyonu

world
21-05-2018, 23:26
Sevgili Fabula,

Bu konu hem karışık, hem karanlık, hem bundan sonraki akıbeti belirsiz.

İddiaya göre PKK'yı MİT kurmuş, tüm zamanlarda PKK içinde MİT'in ajanlarının oranı %25'ten aşağı düşmemiş. Eski MİT'çilerin ve APO herifinin kendisinin, kardeşinin itirafları var. Bu MİT'çiler PKK süsü vererek veya PKK ile işbirliği yaparak bir çok katliam yapmış.

Her kim yapmışsa yapmış, TC tarihi boyunca Zaza/Kürt/Alevi-Kürt/Zaza kökenli insanlar katledilmiş, işkence görmüş, hapsedilmiş, sürülmüş, ana dilinde yazması-konuşması yasaklanmış.

Böyle bir realite var. Hala insanlar öldürülüyor, işkence görüyor. Artık kan dursun, düşmanlık bitsin, eşitlik olsun dedikçe hemen Kürtçülükle suçlanıyoruz. Kürtler dağa çıksa suç, meclise girse suç, peki ne yapsınlar?

Başlıkta yazan ergenlerin sığ yorumları Anadolu halkının tümünü bağlamaz elbette. Anadolu insanının şunu artık anlaması lazım; toplumun bir kesimine ırkçı-etnik-dinci-mezhepci-ideolojik gerekçelerle sistematik olarak baskı ve zulüm uygularsan, öldürürsen, işkence edersen, hukuksuz bırakırsan onları karşı koymak için örgütlenmeye itersin. Baskıyı yapanın hukukuna göre bu örgüt/kişiler terörist ilan edilir. Oysa bu örgüt/kişiler mevcut düzen tarafından baskı görmüşlerdir, düzenin hukuku ile çözüm bulamamışlardır, başka çareleri kalmayınca kendi bakış açısıyla "gerilla", düzenin bakış açısıyla "terörist" olmuşlardır. Yani eşit-mutlu-mesut yaşamaktayken sırf kendi keyfi öyle istedi kimse gerilla veya terörist olmaz. Bu, süregitmekte olan çarpık düzenin bir sonucudur.

Bana göre Apo'nun da, PKK'nın da, Türklere-Kürtlere-Ermenilere-Lazlara-Çerkeslere-Rumlara, ırk-etnik-dil-din-mezhep-ideoloji gibi çağ dışı gerekçelerle insanlara zulmedenlerin ve bunların çarpık düzenlerinin, hepsinin canı cehenneme.

Çarpık olmayan bir düzen; insanı, insan haklarını baz alır, anayasasını-hukukunu eşitlik temelinde kurar, eşit olarak uygular. Başlıktaki ergenlerin sığlığı ile bir yere varılamaz.

Sevgiler

--/--

Moderasyon Notu:
Solucandan hallice kültür-birikim yapısıyla yazılan ırkçı mesajlar silinecektir, ısrarı halinde başlık silinecektir.

TuranDursun.com moderasyonu

APO'nun canı cehenneme ise samimi olun APO'yu destekleyenlerin de canı cehenneme diyin mesela Selo'nun.

Şüpheci Dinsiz
21-05-2018, 23:29
APO'nun canı cehenneme ise samimi olun APO'yu destekleyenlerin de canı cehenneme diyin mesela Selo'nun.
Samimiyetimi sana anlatmak zorunda olduğumu da nereden çıkardın? Akranlarınla yazış olur mu?

Dijwar
21-05-2018, 23:29

Gene başa sardın:)

world
21-05-2018, 23:42
Samimiyetimi sana anlatmak zorunda olduğumu da nereden çıkardın? Akranlarınla yazış olur mu?

İşte çözüm bu yüzden olmuyor siz silah bırakmalarını istemiyorsunuz sonra da millete ergen diyorsunuz. O silahlar ne zaman iner ne zaman silahların inmesi için HDP ve Selo adım atar o zaman bu ülke birleşir aksi takdirde Selo'nun bu söylemle bir çözüm olması mümkün değil.

Uğraştığımız şeye bakın yahu Selolar Apolar ,ne ara Atatürkler'den bu noktaya geldik, eskiden isyancılar bile açık açık ben buyum derdi şimdi ise kimler teröristleri destekliyor kimler desteklemiyor ağızdan laf alamıyoruz.

Dijwar
21-05-2018, 23:47
İşte çözüm bu yüzden olmuyor siz silah bırakmalarını istemiyorsunuz sonra da millete ergen diyorsunuz. O silahlar ne zaman iner ne zaman silahların inmesi için HDP ve Selo adım atar o zaman bu ülke birleşir aksi takdirde Selo'nun bu söylemle bir çözüm olması mümkün değil.

Uğraştığımız şeye bakın yahu Selolar Apolar ,ne ara Atatürkler'den bu noktaya geldik, eskiden isyancılar bile açık açık ben buyum derdi şimdi ise kimler teröristleri destekliyor kimler desteklemiyor ağızdan laf alamıyoruz.

Terörist görmek istiyorsan, iyi parti tabanında geçmişin Ülkücü katilleri olan ülkücü teröristleri görebilirsin.

Çok uzağında değil.Başını çevir görürsün.

Ne ara Atatürklerden ülkücü katillere evrildi Atatürkçülük :clap2:

Natan
22-05-2018, 00:14
Diji kürt

Seni kim uretti fabula? Kimin usagisin sen?

Turk devletinin gonullu mu yoksa parali ''iti'' misin?

O kucuk beynine devletin propagandasini sigdirmis, devlet gozluguyle etrafina bakar olmussun. Din denilen bas belasindan bir nevi kurtulmus ama devlet denilen basbelasinin zihniyetinden kurtulamamissin.

Tasmani tutan kim?
Ben soyleyeyim: Devlet!

Su din ve devlet zihniyetinden kurtulun artik be!

Din adamlari size yalan soyledi.

Devlet size yalan soyledi.

Sizi, gazete ile, televizyon ile, cahil insan uretimiyle etkileyip, beyninizi cesitli tabularla doldurup uyusturuyorlar. Din, devlet, bayrak, asker diyerek sizi hipnotize ediyorlar. Bunlara karsi cikildiginda kuduruyor, saldirganlasiyorsunuz. Devletin belirleyip empoze ettigi kavramlari savunuyorsunuz.

Size yalan soyleniyor anlamiyor musun?

ilahimasal
22-05-2018, 09:19
Bravo sana natan. Hanzo.yobaz

Natan
22-05-2018, 09:41
Bravo sana natan. Hanzo.yobaz

Defalarca hakaret ettin bana, sustum. İlk iki üç hakaretinden sonra yine de kibarca yaklaştım. Senin ilk hakaretine cevabım, seni kırmak istemiyorum, ikincisine de kardeşim diyerek cevap verdim. Fakat bundan sonra ..istemeyerek de olsa ..yine kendimi tuttum.

Devam et Tatar Ramazan :)

Ne diyeyim. Küfür mü edeyim. Zorlarsan, anladığın dilden cevap vereceğim.

Konuyu benim de katkım ile kisisellestirme. Buna izin vermeyeceğim. Esasında sen mışıl mışıl uyurken tek başıma, senin anana kufur edip de nick alanlarla saatlerce uğraşmış bı insan olarak.(ki benim görevim uydu, söylemem de biraz yanlış oldu) .pisliklrine ragmen yine yapardım. Devam et, yakışanı yap..golü at.. egomuzu böyle kavga ederek, cevap verme tatmini yaşayarak giderelim..

Kolay gelsin.

Şimdi konuya donebiliriz

slave
22-05-2018, 20:55
Word tosunu, sosyal atık yine şorlamışsın! Lan zaviyesine çaktıklarım. Süt çocukları. Bir de adama makyaj yapmışlar aklı sıra. Yok ikna oldum ben sizi kurtlar eğitmiş. İnsan davranışlarına sahip değilsiniz.
Hıyar tohumları. Bakın adam sizin beyninize paralel dallamalara nasıl cevap vermiş. O vekil hatunlarınız sıfatınıza tükürsün. Cinsiyetçi zevzek chp li isilikler.
https://youtu.be/sLmrk4EBv8Q

world
22-05-2018, 21:00
Word tosunu, sosyal atık yine şorlamışsın! Lan zaviyesine çaktıklarım. Süt çocukları. Bir de adama makyaj yapmışlar aklı sıra. Yok ikna oldum ben sizi kurtlar eğitmiş. İnsan davranışlarına sahip değilsiniz.
Hıyar tohumları. Bakın adam sizin beyninize paralel dallamalara nasıl cevap vermiş. O vekil hatunlarınız sıfatınıza tükürsün. Cinsiyetçi zevzek chp li isilikler.
https://youtu.be/sLmrk4EBv8Q

Makyajı ben mi yaptım yobaz yapana sor genelleme yapma.

Videolara cevabın yoksa itirazların ve hakaretlerinin hiçbir kıymeti yok. Yine de çaban için teşekkürler.

slave
22-05-2018, 21:18
Bak world kemalizim nasıl şu anda senin ihtiyacının karşılığı oluyorsa, aynı şekikde pkk, bilmem demirtaş bilmem eli kınalım başı yazmalım maralım da birilerinin ihtiyacıdır. Sana anlatamadığımız şu: Eleştir, insansan insan evrimine yaraşır şekilde. Uygarlığın gerisinden beslenme. Siyaset yapıyorum diye tecavüzcü coşkuna bağlanma. Yoksa bağlananın çok olur.

world
22-05-2018, 21:58
Bak world kemalizim nasıl şu anda senin ihtiyacının karşılığı oluyorsa, aynı şekikde pkk, bilmem demirtaş bilmem eli kınalım başı yazmalım maralım da birilerinin ihtiyacıdır. Sana anlatamadığımız şu: Eleştir, insansan insan evrimine yaraşır şekilde. Uygarlığın gerisinden beslenme. Siyaset yapıyorum diye tecavüzcü coşkuna bağlanma. Yoksa bağlananın çok olur.

Kemalizm PKK değildir daha doğrusu PKK Kemalizmle aynı tutulamaz biri Kürt solunu temsil ettiğini iddia eden terör örgütü tanımlarının hepsine uyan bir yapıdır diğeri Modern Türkiye Cumhuriyetinin devrim pratiğidir.

Silahın ucundaki kanı normalleştiremem üzgünüm PKK şartsız şurtsuz bir terör örgütüdür ve lideri o terör örgütünü dahi satıp yakalandıktan sonra '' devletimin emrindeyim bana 3 ay verin PKK'yı btireyim'' demiştir.

Bu eleştirileri yapacağız siz de hoşunuza gitmese de sabredeceksiniz biz sizin Selo güzellemelerinize bir tepki vermiyor onu kanıtlarla eleştiriyoruz.

dine mine ne
22-05-2018, 22:55
Hdp mi?. Buyrun hatırlatalım.:crazy:
https://www.youtube.com/watch?v=3JIAO-OU4KE

slave
23-05-2018, 00:35
Kemalizm PKK değildir daha doğrusu PKK Kemalizmle aynı tutulamaz biri Kürt solunu temsil ettiğini iddia eden terör örgütü tanımlarının hepsine uyan bir yapıdır diğeri Modern Türkiye Cumhuriyetinin devrim pratiğidir.

Silahın ucundaki kanı normalleştiremem üzgünüm PKK şartsız şurtsuz bir terör örgütüdür ve lideri o terör örgütünü dahi satıp yakalandıktan sonra '' devletimin emrindeyim bana 3 ay verin PKK'yı btireyim'' demiştir.

Bu eleştirileri yapacağız siz de hoşunuza gitmese de sabredeceksiniz biz sizin Selo güzellemelerinize bir
tepki vermiyor onu kanıtlarla eleştiriyoruz.

Yüksek çok çok yüksek siyaset bilicisi pırttt ünvanlı world dediyse doğrudur. Güzelleme yapan kim?
Kusmuk başlıklarından birini daha açıp papağanlığını şakıyorsun.

Sonra da sabredin diye sanki çok bir cevher dökmüşsün de önümüze kendi kendine havalanıyorsun. Benim yazdığımdan hangi güzellemeyi çıkardın. Tabi Ak kafası bu kendinden olmayan terör destekçisi şucu bucu tey teyde tey.

Binbir surat aşkım bedo vardı. Oy toplama başlıkları açıyordu. Sen de oy toplayacaksan ona buna kuduzlayacağına adam gibi ben savunduklarımın şu şu icraatlarını tutuyorum de. Sizin bu konuda fikriniz nedir diye sormak yerine ben şunu bunu beğenmiyorum, şöyle nefret ediyorum, onun için böyleyim demen seni daha da komik duruma düşürüyor.
Sütünü ilacını al da uyu. acıklı komik siyasetçi çırağı seni.