Orijinalini görmek için tıklayınız : Kiliste 50 liralık izdiham
ilahimasal
24-05-2018, 09:09
Kilis'te bir iş adamı tarafından 50 TL'lik gıda yardımı kartı dağıtılması nedeniyle oluşan izdiham, polisin devreye girmesiyle son buldu
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQNyiMsUi7uSOvK1ybYaTGSyB68YnknZ rrzocuCXoUTt3h7DSkwDMmG0MbC
Aç köpekler :D Devam edin lan Tayyip'e oy vermeye.
ilahimasal
24-05-2018, 15:21
Bence yanlış tepki veriyorsun. Olmaz
Bu insanların içinde bir çok akp karşıtı olan insanlar da vardır.
50 lira bile insanlara bu derece lazımsa !!!!
Kilis' de Kilisli kalmadı.Kilisliler Kilisi terk edeli çok oldu.Bundan beş altı yıl öncesine kadar Kilis kendi yağında kavrulan sınır ticareti ile geçinen nüfusu az ve mutlu bir kentti. İşsizlik neredeyse sıfırdı.
Günümüzde ise Kilis bitmiş bir kent.Ne olacağını kimse bilmiyor.Gelecekten umudu yok.Savaş ve göç çok etkiledi.
Leonardo
24-05-2018, 18:50
İktidar partisi olan adamın "3 çocuk", "5 Çocuk" lafı etmesi saçma.
Aynı şeyi Turgut Özal da yapardı. Sağ partiler böyle.
Biz insanız. O yüzden "Tamam 7 milyar nüfus bu dünyaya yeter, artık çocuk yapmıyorum" diyebilmemiz lazım.
Oralarda insanlar Arapların çok fazla çocuğu olduğunu söylüyorlar. Doğu Anadolu'da da bu var. Çözüm olarak da AKP Batılı Türklerin daha çok çocuk yapmalarını istiyor (en mantıklısı o).
Gerçekte tek çözüm: Kadının eğitime / iş hayatına erişiminin artması filan.
İktidar partisi olan adamın "3 çocuk", "5 Çocuk" lafı etmesi saçma.
Aynı şeyi Turgut Özal da yapardı. Sağ partiler böyle.
Biz insanız. O yüzden "Tamam 7 milyar nüfus bu dünyaya yeter, artık çocuk yapmıyorum" diyebilmemiz lazım.
Oralarda insanlar Arapların çok fazla çocuğu olduğunu söylüyorlar. Doğu Anadolu'da da bu var. Çözüm olarak da AKP Batılı Türklerin daha çok çocuk yapmalarını istiyor (en mantıklısı o).
Gerçekte tek çözüm: Kadının eğitime / iş hayatına erişiminin artması filan.
Dostum Kilis' de Araplar nüfusun yüzde beşini oluşturuyordu.Kilisin yüzde sekseni Türk dü.Tabi bu durum mülteci akınından önceydi.
Nedense insanımız Kilisi Arap yada Kürt sanıyor.Oysa Kilis orijinal Türktür.
KİLİS'in Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Ramazan Bayramı'nı ülkelerinde geçirmek için kayıt yaptıran 74 bin Suriyeli'den 10 bini geçiş yaptı.
Suriyeliler, Kilis Valiliği'nin izniyle 13 Haziran tarihine kadar Suriye'nin Azez, Mare, Soran, Aktarin, Çobanbey, Afrin, Cerablus ve El Bab bölgelerine online randevu sistemine kayıt olduktan sonra gidebiliyor. İşlemleri yapıldıktan sonra geçişlerine izin verilen ve online randevu sistemine kayıt yaptıran 74 bin Suriyeli'den 10 bininin ülkesine geçtiği belirtildi.
Kaynak
Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, (DHA)
Kilis merkezden ücretsiz otobüs kaldırılıyor. Dönüşte de gidip alınıyor.
Ben gidemiyorum ........... cepte para yok.
Ahlaksız
26-05-2018, 12:37
Savaş deniyor ama bayram kutlanıyor:)