PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AB'de Burka yasakları

Leonardo
28-06-2018, 17:52
Fransa, Danimarka, Belçika, Avusturya, Hollanda + Bulgaristan'da Burka yasası geçti. Hollanda'nın aşırı sağ partisi de bu işe yarıyor (pis işleri bunlara yaptırıyorlar).

Diğer Avrupa ülkelerinde Burka yasak değilse bile devlet görevlisi talep ettiğinde yüzlerini açmak zorundalar.

https://www.yahoo.com/news/why-turkish-president-erdogan-not-101846916.html

İsviçre'de daha farklı bir yöntem benimsemişler. Burka yasak değil. Ama Kızına / kardeşine / akrabasına / eşine zorla burka taktırmanın cezası 3 yıl hapis veya 3000 Avro mu ne, para cezası.

Bence İsviçre yöntemi uygun: Meclis dahil her yerde serbest. Ama zorla örttürene para veya hapis cezası. :)

Ahlaksız
28-06-2018, 19:24
Yakında acayip şeyler olacak..Müslümanların sınır dışı edilmesi bile gündeme gelebilir..Zaten birileri ''reisi seven ülkesine dönsün'' deyip duruyor..

Barlas
28-06-2018, 19:31
Müslümanlara hoşgörü-insanlık vb. göstermenin salakça bir şey olduğunu tüm dünya bir gün anlayacak.

Eline gücü geçirse senin kafasını kesecek mahluklara hoş görü göstermek?.. Salaklığın alâsı.

Leonardo
01-07-2018, 19:32
Küfürlü konuşmayacağım ama benim başım dönmeye başladı.

Ankara'da yaşıyorum. Gittiğim bazı yerlerde Avrupalıları değil belki, ama ABD'nin muhafazakar yerlerindeki kızları çatlatacak kadar rahat giyiniyorlar (Gayet de normal görünüyor), Sonra aynı mekana çarşaflı hatunlar gelebiliyor ve bugün gittiğim sinemada, sağım - solum - önüm vs. 3 tarafımda çarşaflı çiftler var ve kocaları / nişanlıları (ya da ne deniyorsa) onlarla yiyişiyorlar.

Yani Barlas'a katılıyorum. "dayak cenneten çıkmadır" sözünün anlamı da bu zaten.

Çünkü: - Peki örtsün. da ben samimiyetine inanmıyorsam, mesela mecliste / resmi kurumlarda neden izin vereyim. Samimiyetine inanmıyorum.(?)