Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli gazete Star
ilahimasal
05-08-2018, 11:50
Kendisini yerli ve milli ilan eden gazete STAR a tavsiyemiz , ismini değiştir ve YILDIZ yap .
Yaptığım haberlere de dikkat et , pkk ile mhp yi aynı kefeye koyarak manşet atmak olmaz , mhp de sizin kadar yerli ve milli
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0YPpP5xXz8YID49H3jlg_0uejhKI7m bQLflSAjK4xJtlFApnG
Devlet siyaseti bu, bazen anlaşılmaması istenir. Alta haçlı ittifakından söz ediliyor demek ki kendilerini Arap islamı ile bir tutuyorlar.
Leonardo
05-08-2018, 16:50
- Peki siz bu başlığı niye açtınız?
Ben MHP'yi sevmiyorum bu bir.
HDP'yi de sevmiyorum bu 2.
Star gazetesi dinci bir yayın organıdır, siz star mı okuyorsunuz? bu 3.
Ben haçlılarla ilgili tarihi romanları / filmleri çok severim, "Cennetin Krallığı" filmi en sevdiğim filmlerden biridir bu 4.
Bizans Ortaçağın büyük ve parlak bir medeniyetidir ve Osmanlı İmparatorluğunun da öncüsü sayılır. tarihsel açıdan bu böyle. Bu 5.
/Eğitim düzeyiniz nedir bilmiyorum. Ama Star gazetesini ilkokul mezunları filan okuyor. Ben Üniversite mezunuyum. Sizler liseyi bitirmediniz mi? Neden cevap vermeye tenezzül etmeyeceğim şeyi buraya getirdiniz? - Bence bu gazeteyi satın aldıysanız dershanede tarih hocasına götürün o yorum yapsın.
tarihler iyice karıştı herhalde o zamanlar 1018 yılı idi. Akıllı saatiniz yok mu? bakın akıllı saate "yıl" bölümünde ne yazıyor.
Google'a girip "biz hangi yıldayız?" diye de yazabilirsiniz.
Bir de. Trollük yapıp milletin eğlenmesine filan niye müdahele ediyorsunuz onu anlamıyorum. Ben de dini sitelere girip orada mı sahtekarlık yapayım?
Hiç mantıklı bulmuyorum (Tabi trollük olsun diye mi yapıyorsunuz onu da bilmiyorum)
Leonardo
05-08-2018, 16:50
- ben Arapları da severim. Normal bir arabın 5 MHP'li kadar değeri var benim için (tamam mı? Rahat ettiniz mi?) :)
ilahimasal
05-08-2018, 18:04
Sana açıklama ihtiyacı duymuyorum ama kendisini yerli ve milli ilan eden gazetenin adı STAR , ben ne diyorum ? Madem öyle ismini yerli yap YILDIZ olsun.
Ha bu arada sen salak falanmısın leo.
Leonardo
05-08-2018, 20:45
Kusura bakmayın, geçmişte Troll aleminden çekmişliğim var. Artık bu tür ortamlarda elimde olmadan her şeye şüphe ile yaklaşıyorum.
- Ama Star gazetesini bilmiyor musunuz? Foto-maç kadar değeri yok. Feto yayın organı olsa Feto üzülür "ben niye bu kadar salak gazete basıyorum" diye.
Siz herhalde askerlik de yapmamışsınız. Bu ülkede okuma yazma bilmeyen adamlar da var. Bir sürü ilkokul - orta-okul mezunu adam var. Üzücü ama mesela Hürriyet okuyamıyorlar. Star okuyabiliyorlar.
Ben salak değilim de. Dediğim gibi "Cennetin krallığı" filmini izledim. Çok da beğendim. Bu ne diyor yani? MHP'li olunca o zaman o filmdeki Şövalyeler gibi mi oluyorum? - "Evet" ise düşünebilirim demek istiyorum :)
/Özetle benim okuduğumu o anlıyor mu? -yok.
Tek tek anlatsam anlıyor mu? - yok.
O zaman bu gereksiz bir ilişki olur. Ben çocukken bile "Miliyet-Çocuk" filan vardı onu okurdum. Star gazetesini örtülü bir teyze vardı. "Bilim teknik" sorduğumda satmaya çalışırdı. O kadar.
Yani polemik olarak saçma geldi. :)
Leonardo
05-08-2018, 20:46
(Bizans diyor adam ilk sayfada yaw...)
Leonardo
05-08-2018, 21:12
İşin doğrusu da şudur:
Asparagas basın, mesela LeManyak dergisi bile olsan, toplumu eğitme görevin vardır.
Sadece cahil oldukları için kızdırma, yönlendirme, korkutma, koyun gibi gütme.
Ona "Öcü", buna "Arap", şuna "şeytan" deme hakkın da yoktur.
Bu dediğim de mesleki ahlak meselesi. Tabi mizah dergisini biraz abarttık. Ama onu bile bir ölçüde sorumluluğu vardır. Yani insanlar seni okuyor.
Bu 1)
2) Umrumda bile değil. Adam Bizans'ı bilmeyen gaste. İlk sayfada Bizans diyor. Yani hiç olmazsa kendini ortaya koyuyor. MHP kısmını da bilmek istemiyorum. İlgilenmiyorum da.
ilahimasal
05-08-2018, 23:41
Leo ne zırvalayıp duruyorsun ??
Ben gazetenin iddiası ve ismi arasında ki çelişkiyi ve daha ötesinde , mhp ye pkk cı diyen , bu günlerde ise mhp yi yere göğe sığdırmayan bir gruptan bahaediyorum.
Bu Gazeteyi ilkokul mezunu okurmuş falan diye abuk subuk yazılar yazıp duruyorsun.
Belliki birilerinin eğitim seviyesine vurgu yaparak kendini daha üst seviye eğitimli gibi gösterme derdine düşmüşsün.
Belkide yalancının birisin. Hem bize ne senin eğitim seviyenden .
Hastamısın sen?
Leonardo
06-08-2018, 19:02
Hayır.
Sen ilgi çekmek için çok saçma bir paylaşımda bulunmuşsun.
Ne diyor bunlar yok Bizans, Yok Haçlı seferi?
G.Z.lı
ilahimasal
06-08-2018, 20:49
Durumu kişiselleştiriyorsun !! Hani bende sana uyuyorum galiba da , sen kafadan kırıksın , senin ilgini cekmek için mi ? Midem kaldırmaz.
Lütfen uzak dur.
Leonardo
06-08-2018, 23:14
Gerek yok.
Tanımadığım adamları durup dururken haşlamak gibi bir özelliğim yok. "haksızsın" da demedim.
Ama örnek verdiğin gazete o kadar saçma bir gazete ki ne demek istedikelrini bile anlamadım. Sen anlıyorsan bana anlat:
Açık açık soruyorum:
- Bahçeli Cüneyt Arkın'ın filmlerindeki Bizans imparatoru gibi mi oldu şimdi? İma edilen nedir? daha onu anlamadım ki :)
/ Mantıklı yorum yapmamı istiyorsan önce onu anlamam gerek. II İnocent filan mı olduk? Star gazetesinin manşetinde ima edilen nedir?
- Bunu anlamamak salaklıksa evet ben salağım. Rahat ettin mi?
+ Diğer mesajda dediğim gibi. Avrupadaki ciddi gazetelerin baş sayfasında resim bile olmaz. Hepsi aynı boyutta bazı yerlerde büyük-kalın karakterler olur. Bu tür zibidi benzetmelerin lafı bile olmaz. Haber olabildiğince bilimsel, mantıksal, duygudan uzak, oldu odaklı, bilgilendirici özelliktedir.
+ Yanlış / sahte haber yapmanın da sorumluluğu vardır. Bir gazete 1 kere sahte haber yayınlarsa ikincisinde kimse o gazeteyi almaz. Gazetenin itibarı 2 paralık olur. Star gazetesi gibi olur. Aklı başında kimse o gazeteyi de almaz.
Onu demek istiyorum. Halen anlamıyorsan git sen birine görün.