PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Türkiye'den bir yazar:)

Ahlaksız
25-08-2018, 11:58
Kitaplarında dualar ile birlikte yiyecekleri karıştırarak tarifler veren ve bunları kullanan insanların sağlığına iyi geldiğini iddia eden Işınsu, Twitter’dan kendisine tepki gösteren bir Twitter kullanıcısına yanıt verdi.
İrem Nukur isimli Twitter kullanıcısının, Tuğçe Işınsu kitaplarını kastederek, “Off bu ülkede kitap yazmaak kolaaay ondan para kazanmak kolaaay. Bilmem kaç puntoluk bas yazıyı iki allah geçir iki ayrıldık ama mutluyum slk şy .s yaz al sana milyonlar” yazmasına şu ifadelerle yanıt verdi:
“Ben 8 kitap yazdım. 3'ü çok satan oldu. Kitap yazmak hele çok satmak birikim ve zeka işidir benim için... Ayrıca belirtmek isterim ben 'edebiyat' mezunuyum!”
Tuğçe Işınsu, kitaplarında ise hamile kalmak için gül suyu ile karışık normal suyun Cuma Suresi okunarak içilmesini öneriyor.
https://odatv.com/kitap-yazmak-zeka-isidir-diyen-yazar-hamile-kalmak-icin-ne-onerdi-24081824.html
Tamam..Dinden bahsederek birşeyler yazabilirsin ve çok satıp milyonlar da kazanabilirsin ama bu dış görünüş nedir böyle?
Haberde de fotoğrafları var,şu sitedeki fotoğrafına da bakın;
https://www.idefix.com/Yazar/tugce-isinsu/s=5203
İslam dinine göre kadın evden tek başına çıkamaz..Kuran'da açıkça kadınların evde oturması tembihlenir/emredilir..
Bir de bu dinden/imandan bahseden kadına bakın..İngiliz edebiyatı okumuş,son derece modern bir görünüş ama yazdığı kitaplar ortada..
Türkiye'de kitap filan okunmuyor..Satılan kitapların çoğunluğu böyle kitaplar..Çok az bir azınlık,düzenli olarak doğru düzgün kitap okuyor..Çok çok az..!

kartopu
25-08-2018, 12:07
Satın alınan bir çok kitap bir süre rafta, sonra ya çöp, ya bir yerlere bağış olarak veriliyor. Okumak gibi zaman alıcı şeyler bu halk a çok külfetli iş. Akıllı telefon bütün ihtiyacı karşılıyor.
Bu son günlerde yazar bolluğu yaşıyor da okuyan yok. Okuduğunu anlamak başlı başına sorun.

ForumKirpisi
04-12-2018, 04:44
Kitaplarında dualar ile birlikte yiyecekleri karıştırarak tarifler veren ve bunları kullanan insanların sağlığına iyi geldiğini iddia eden Işınsu, Twitter'dan kendisine tepki gösteren bir Twitter kullanıcısına yanıt verdi.
İrem Nukur isimli Twitter kullanıcısının, Tuğçe Işınsu kitaplarını kastederek, "Off bu ülkede kitap yazmaak kolaaay ondan para kazanmak kolaaay. Bilmem kaç puntoluk bas yazıyı iki allah geçir iki ayrıldık ama mutluyum slk şy .s yaz al sana milyonlar" yazmasına şu ifadelerle yanıt verdi:
"Ben 8 kitap yazdım. 3'ü çok satan oldu. Kitap yazmak hele çok satmak birikim ve zeka işidir benim için... Ayrıca belirtmek isterim ben 'edebiyat' mezunuyum!"
Tuğçe Işınsu, kitaplarında ise hamile kalmak için gül suyu ile karışık normal suyun Cuma Suresi okunarak içilmesini öneriyor.
https://odatv.com/kitap-yazmak-zeka-isidir-diyen-yazar-hamile-kalmak-icin-ne-onerdi-24081824.html
Tamam..Dinden bahsederek birşeyler yazabilirsin ve çok satıp milyonlar da kazanabilirsin ama bu dış görünüş nedir böyle?
Haberde de fotoğrafları var,şu sitedeki fotoğrafına da bakın;
https://www.idefix.com/Yazar/tugce-isinsu/s=5203
İslam dinine göre kadın evden tek başına çıkamaz..Kuran'da açıkça kadınların evde oturması tembihlenir/emredilir..
Bir de bu dinden/imandan bahseden kadına bakın..İngiliz edebiyatı okumuş,son derece modern bir görünüş ama yazdığı kitaplar ortada..
Türkiye'de kitap filan okunmuyor..Satılan kitapların çoğunluğu böyle kitaplar..Çok az bir azınlık,düzenli olarak doğru düzgün kitap okuyor..Çok çok az..!

Valla konuyu hortlatmış kartopu suç bende değil.
Dekolte derinliğine dair Kur'an-da bi ibare var mı?
E o zaman niye bu hanfendi dinden çıkmış olsun?
Ayrıca mesela saçı ve yüzü illahaki örtüyle örtmeye gerek yoktur, makyajla ve saç spreyiyle örtülenlerde olur. Kur'an-da yasak diyor mu demiyor. Hadiste de demiyor.

kartopu
04-12-2018, 09:46
Ben merak ediyorum neden bu erkekler sürekli kadınlarla uğraşır. Dindarı dinsizi hepsi kadınlarla uğraşıyor. Konu kitapken niçin kadının kıyafeti bir erkeğin ilgisini çekiyor.
Kadın sadece İslam da kısıtlanmıyor ki Yahudilik Hiristiyanlık da kadın yaşamını kısıtlıyor Tarihte özel mülkiyet çıktığından bu yana kadın ın yaşamı kısıtlanmıştır. Kadın da özel mülkiyet gibi görülmüştür.

Bunun dinlerden daha çok sosyal yaşamla ilgisi olduğu niçin düşünülmüyor. Siz hiç bir Yahudi dininde filazof bir kadından söz edildiğini duydunuz mu Hiristiyan lık ta öyle. Hadi İslam dini eleştiri altında bunu anladık. Dinsiz veya putperest Romalılarda Kadın filozof var mı, ya yunan tarihinde.

Bence sorun sosyal ilişkiler ve üretim biçiminden kaynaklanıyor.
İslam yaşadığı çağı aşamamış modern çağa adapta olamamış zaten bunun sancısını çekiyor dünyanın gelişme seviyesinin altında kalmış ve yine İslam, İslam bilginlerinden eleştiri alıyor.
Aslında İslam neden bu yaşadığı çağa uyum sağlayamıyor neden İslam kadınları buna itiraz edemiyor Neden İslam sosyal yaşamın gerisine düşüyor.
Bence onu incelemek gerekiyor. Aslında İslam kadını aşağılıyor bunun tek sebebi de zamanı aşamadığı içindir. İslam,nın tıpkı diğer dinler gibi reform a ihtiyacı var.

kadınların başı açık veya kapalı olması kadınları çok fazla rahatsız ettiğini düşünmüyorum bunu zaten sokakta görüyorum .Bütün mesele siyaset erenasında dönüyor
Sigara ve İçki yasağına çok çok önem veren sıkı takipçisi olan siyasetçilerin yalana ve hırsızlığa hiç önem vermemesinden kaynaklanan siyaset sofrasında görülüyor bu durum. İşte siyaset kadınları Allahtan daha fazla cezalandırıyor yaşamda. İster iktidar ister muhalefet.

Din siyasetten uzaklaşırsa kadında İslam da rahat edecektir.

Ahlaksız
04-12-2018, 19:19
Valla konuyu hortlatmış kartopu suç bende değil.
Dekolte derinliğine dair Kur'an-da bi ibare var mı?
E o zaman niye bu hanfendi dinden çıkmış olsun?
Ayrıca mesela saçı ve yüzü illahaki örtüyle örtmeye gerek yoktur, makyajla ve saç spreyiyle örtülenlerde olur. Kur'an-da yasak diyor mu demiyor. Hadiste de demiyor.
Buradaki sorun tutarsızlık..
Hadislerde kadınlarla ilgili inanılmaz olumsuz ifadeler var..Sadece Kuran'a bakacak olursak,Kuran'da kadınların tek başına şahitliğinin kabul edilmediği,kadınların erkeklerle bir görülmediği,kadınların evde oturmasının emredildiği ya da kadınların dövülmesi gerektiği gibi ifadeler var..Böyle bir kitabı kutsal belleyen bir kadının,son derece modern bir görüntü ile dini kitaplar yazması tutarsızdır..

ForumKirpisi
05-12-2018, 10:57
Buradaki sorun tutarsızlık..
Hadislerde kadınlarla ilgili inanılmaz olumsuz ifadeler var..Sadece Kuran'a bakacak olursak,Kuran'da kadınların tek başına şahitliğinin kabul edilmediği,kadınların erkeklerle bir görülmediği,kadınların evde oturmasının emredildiği ya da kadınların dövülmesi gerektiği gibi ifadeler var..Böyle bir kitabı kutsal belleyen bir kadının,son derece modern bir görüntü ile dini kitaplar yazması tutarsızdır..

Kur'anda cariye denen şey cerndir. Cern ise İsviçre'nin Cern kasabasıdır. Oradaki bilime işaret ediliyor.

Bakın köle denilen şey ise Kl alırsak Kül kelimesinden gelir. Kül ise kül tozunu işaret ediyor, kül ise soda külü yani deterjanların aktif maddesi. Bilime bi işaret daha!

Kadınların yarım olması da onların aslında yarım olmaması gerektiğini vurgulamak için bi ironidir. Kur'an öyle yüce bi kaynak ki bakınız neleri düşünmüş nası işi ters köşe etmiş.

Kadını dövünüz, bak şimdi Araplar bunu tam anlamamışlar ki,
döv kelimesini al dv , v r imiş v olmuş. Burada dür demek istemiş. Karınızı biraz dürünüz. Dürmek düzeltmek manasında,
kadınların kemik erimesine yatkınlığı sırt bölgesinde eğrilme olasılığına karşı kadınları dürüm gibi döndürerek bu kemiklerin kuvvetlenmesini sağlamak istemiş. Bakın Kuranın bilim gerçeğine bir kez daha.

İyi bükebildim mi çok saçma oldu ama olsun?

Ya 3 din apaçık kadını çöp yerine koyuyor, bunun altında yatan sebep vahiy aldım diyen akıl hastalarının, cinsel dürtülerinin de bozuk olması. Bu cinsel zayıflıklarını kadını aşağı konuma koyarak güçlendirmişler. Bir dinci, bir şeriat/tarikat lideri olmasın ki cinsel açıdan sağlıklı olsun, hepsi bozuk hepsi. Bak antipsikotik ilaç alırsan ne dediğimi anlarsın, insanı yumuşatır.

bilgivehis
05-12-2018, 11:48
Dinler çıkar üzerine kurulmuştur, inanç sıfatı taşısa da aslında Yahudi, Hristiyan, İslam adında birer şirkettirler. Bu şirketlerde her yol mübah olduğu için her şey çıkarcılığa dayalıdır. Belli başlı çıkar kaynakları, yalan, psikolojik uyuşturma, kelle koparma, tecavüz etme ve doğal olarak da tutarsızlık sergileme bunlardan sadece bazılarıdır. Bu yüzden bu şirketlerin mümin adındaki üyelerine bu gibi olaylar sıradan gelmektedir. Hatta bu gibi olaylarda öne çıkanları daha çok takdir ve tasdik etmektedirler. Düşünebiliyor musunuz, 21. asırdayız daha çok kelle koparan, daha çok tecavüz eden ve daha çok yalan söyleyen kahraman ilan edilmekte baş tacı yapılmaktadır. Bunlar sadece çıkar için yapılıyor, din-inanç işin bahanesidir, bu güruhun bütün üyeleri bu gerçeği biliyor, ancak tecavüzü hak gören bir şirketin üyesi olmak onlara tatlı geliyor.

ForumKirpisi
05-12-2018, 12:14
Dinler çıkar üzerine kurulmuştur, inanç sıfatı taşısa da aslında Yahudi, Hristiyan, İslam adında birer şirkettirler. Bu şirketlerde her yol mübah olduğu için her şey çıkarcılığa dayalıdır. Belli başlı çıkar kaynakları, yalan, psikolojik uyuşturma, kelle koparma, tecavüz etme ve doğal olarak da tutarsızlık sergileme bunlardan sadece bazılarıdır. Bu yüzden bu şirketlerin mümin adındaki üyelerine bu gibi olaylar sıradan gelmektedir. Hatta bu gibi olaylarda öne çıkanları daha çok takdir ve tasdik etmektedirler. Düşünebiliyor musunuz, 21. asırdayız daha çok kelle koparan, daha çok tecavüz eden ve daha çok yalan söyleyen kahraman ilan edilmekte baş tacı yapılmaktadır. Bunlar sadece çıkar için yapılıyor, din-inanç işin bahanesidir, bu güruhun bütün üyeleri bu gerçeği biliyor, ancak tecavüzü hak gören bir şirketin üyesi olmak onlara tatlı geliyor.

İslamın sahibi Suudi Arabistan, İslamın en iyi yaşandığı yer Suudi Arabistan. Suudi Arabistanın hallerini hareketlerini de görebilirsiniz. Amerikan Şirketi. Adam doğrama ve yatta tangalı eğlence konusunda uzmanlar.

Herkesin senin kadar kafası bassa zaten İskandinavya oluruz. Elalem hala bu şirketten hisse alma peşinde.