Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağlık sorunları sebebiyle geçici süreyle foruma giremeyecekler
Şüpheci Dinsiz
13-11-2018, 18:47
Sevgili Spartacus sağlık sorunları sebebiyle iki hafta süreyle forumdan uzak kalacağını bildirmemi istedi.
Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur, aramıza dönersin, benim için çok değerlisin sevgili dostum.
Çok çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Spartacus hocaya...
Ahlaksız
13-11-2018, 21:59
Geçmiş olsun..
Felâsife
13-11-2018, 22:09
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Acaba Spartacus kaç yaşında?
Zaman belirttiğine göre sanırım bir operasyon geçirdi. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Spartakus. Temennimiz kısa sürede iyileşmen yazılarına devam etmendir.
RollingStones
14-11-2018, 10:42
Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun.
Sevgiler Spartacus
Yıldıztozu
14-11-2018, 11:37
Spartacus değerli biri.
Cahil ve gerizekalı olduğum dönemlerde (belki hala öyleyimdir) forumda bana laf anlatmaya çalışırdı.
Bilge olduğu kadar etik değerleri yüksek olan biri.
Geçmiş olsun.
usta geçmiş olsun
kendine iyi bak
bilgivehis
14-11-2018, 22:10
Geçmiş olsun, hepimizin üzerinde az veya çok emeği olan bir insandır, umarım sağlığına kavuşur.
Spartacus, gecmis olsun, umarim muhim birsey degildir. Sevgiler....
aliyarasfal
16-11-2018, 15:27
Sevgili Spartacus
Geç gördüm, iyi olduğunu umut ediyorum ve sevgi saygımı bırakıp gidiyorum...
spartacus
24-11-2018, 00:18
Sok sağolun. Şuan konamaşımıyorum, kusuraba bakmayın... Beyin operesanoyunu geçirdim. Yazamıyorum. 5-6 Hafta sücecekmiş... Kendiniziye iyi bakın...
https://www.youtube.com/watch?v=XKdE8RBGKRg&index=42&list=PL9eqsFtpSOs4H8phqRXjk0OW2247PGoEB
cenkvarol
24-11-2018, 00:28
çok geçmiş olsun sevgili Spartacus, kendini yorma sakın, en kısa sürede iyileşmen dileğiyle.
Gecmis olsun Spartacus, yazma, cizme bir an once iyilesmeye bak.
aliyarasfal
26-11-2018, 15:14
Sevgili Spartacus,
Sen iyi ol, bizler iyi olduğunu bilelim yeter.
Sevgi saygım daim...
Natürelist
07-12-2018, 00:01
Çok çok geçmiş olsun sevgili spartacus.
ilahimasal
07-12-2018, 00:08
Spartaküs çok geçmiş olsun yaratan yardımcın olsun.
spartacus
07-12-2018, 00:34
Sevgili arkadaşlar, sağolun.
2 Ay daha yatmak ve serum tedavisi veya tabletle evde devam etmek üzerine tercih durumu vardı. Kontrollü biçimde evi tercih ettim, damarlar çekildiği-direnç gösterdiği için serum işi zor oluyordu. Yarın, 1 ay yattığım hastaneden çıkıyorum. Felç ve ölümden döndüğüm söylendi, operasyon öncesi 4 günümü hatırlamıyorum, hastaneye kendim gidip yatmıştım.
Ameliyatdan çıkınca yürümeye başladım, saçımın bir tarafını kesmemişlerdi kendim kestim, doktorlar kızdı, ama turp gibiyim. Meslek hayatlarında benim gibisi ile karşılaşmamışlar(bu kadar hızlı ayağa kalkan ve değerleri bu kadar hızlı normale dönen), sürekli hastane dışına çıktım, hava aldım, 2 hafta zorda olsa konuşabildim, ama yazamıyordum, şimdi gayet rahat koşuyor ve yazıyorum ve tüm değerler ise normal :)
Neyse, sonunda kafamızı da kırdırdık...
aliyarasfal
07-12-2018, 01:13
Sevgili Spartacus;
İyi olduğunu bilmekten mutlu oldum, eski topraksın sen :)
Sevgi saygım daim...
Felâsife
07-12-2018, 01:29
Meslek hayatlarında benim gibisi ile karşılaşmamışlar(bu kadar hızlı ayağa kalkan ve değerleri bu kadar hızlı normale dönen),
Eheh, diyeydin, düşünülecek çok şey, yazılacak çok yazı var, bu kafa bana acilen lazım diye. :biggrin1:
Tekrar geçmiş olsun, sen genede ehven takıl, iyileşme süreci dalgaları, yorgunlukları sevmez.
Ahlaksız
07-12-2018, 19:00
Spartacus üstat,tekrar geçmiş olsun..Dinlenmenize bakın,yormayın kendinizi..
büyük usta, çok sevindimhttps://i.imgur.com/dDyXsLA.jpg
ForumKirpisi
07-12-2018, 21:18
Sevgili Spartacus,
Adam gibi adamdın,
Bizi yalnız bıraktın,
Forum sensiz kalmasın,
Temennim, forum popülasyonu hep artsın.
dipnot: tanımıyorum ama olsun
Değerli spartacus, operasyon olduğunu okuyunca epey telaşlandım. Sonradan konuya yazdığını görmek nasıl rahatlattı anlatamam. Çok geçmiş olsun.
Doktorların şaşkınlığı hakkında bir hipotezim var bu arada. Beyindeki kıvrımlar ve bağlantılar fazla olunca, yenilenme hızı da yüksek oluyor diye tahmin ediyorum :) Veya hiçbir yenilenme olmasa bile, o kadar sıkı bağlantılar vardır ki, beyninin yarısını alsalar bile yetiyordur vs.
Kendine çok iyi bakasın...
Iyi haberini simdi gordum, cok sevindim, bayagi ciddiymis durumun, kendine iyi bak.
Eski tufek.
Şüpheci Dinsiz
25-12-2018, 22:58
Dün konuştuk.
Durumu genel olarak iyi ama baş ağrıları, göz yorgunluğu, hafif denge sorunu devam ediyormuş. Operasyon sonrası sıkıntıların tamamen geçmesinin 6 ayı bulabileceği söylenmiş.
Şüpheci Dinsiz
04-11-2024, 02:18
Sevgili Baskoylu'ye sağlığına ilişkin e-posta atmıştım, cevap göndermiş.
Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.
Merhaba Saygideger Supheci Dinsiz dost,
Forumdan ayrildigim gunden beri Ameliyat ve chemotherapy tedavisi goruyordum.
Halen bazi tedavilerim devam ediyor.
Stress den uzak kalmam zorunlu oldugundan dolayi Telefon dahil internet ortamindan kesinlikle uzak kalmam gerektiginden foruma girmem de olanaksizdi.
Duyarliliginizdan ve dostlugunuzdan dolayi sizlere cok tesekkur ederim.
Bir sure daha sizlerle birlikte olamiyacagim.
Butun dostlara saygilarimi ve mucadelelerinde basarilar diledigimi bildirirseniz sevinirim...
Saygi ve Insani Sevgilerimle
Baskoylu.
Geçmiş olsun sevgili başköylü
En kısa sürede sağlığına kavuşması dilerim
Yıldıztozu
05-11-2024, 18:38
Geçmiş olsun.
Sağlığına kavuşmak istiyorsan kavuşursun umarım.
Herkes kavuşmak istemeyebilir, o yüzden direkt dilekte bulunmadım.
spartacus
07-11-2024, 04:37
Geçmiş olsun Baskoylu... kenine iyi bak...
Baskoylu
18-12-2024, 15:53
Merhaba Saygideger Dostlar.
Herkese KIZIL SELAMLAR.
Duyarli dostlugunuzdan dolayi cok tessekkur ederim.
Umarim her sey gonlunuzce olur.
Saygi ve Insani Sevgilerimle