Orijinalini görmek için tıklayınız : Kum Gibi
ilahimasal
12-12-2018, 17:10
https://youtu.be/1miwaIZwJbk
Martılar ağlardı çöplüklerde
Biz seninle gülüşürdük
Şehirlere bombalar yağardı her gece
Biz durmadan sevişirdik
Acımasız olma şimdi bu kadar
Dün gibi dün gibi çekip gitme
Bırak da sarılayım ayaklarına
Kum gibi kum gibi ezip geçme
Bırak da dolanayım ayaklarına
Kum gibi kum gibi ezip geçme
Sonbahar damlardı damlarımıza
Biz seninle sararırdık
Aydınlanlansın diye şu kirli yüzler
Biz durmadan şavaşırdık
ForumKirpisi
12-12-2018, 17:15
ahmet kaya teröris değil mi reiz
ilahimasal
13-12-2018, 18:13
Kafadan kırıkmısın sen ?
ForumKirpisi
13-12-2018, 20:17
Kafadan kırıkmısın sen ?
yok yaşarken genelde malumlarla çok beraberdi. öldükten sonra bi güzellene güzellene özgürlük adamı ilan edildi ondan dedim.
sempatizan diyebiliriz. soruya soruyla cevap verilince manası bilmiyorum demek oluyor heralde.
Ahmet Kaya Çok özel bir ses tonu olan bir kaç kişiden bir tanesi.
Ruhi Su -Ahmet Kaya- Selda- Nurettin Reçber. Cem Karaca - Edip Akbayram .Gibi özel ses tonu olan kişiler az bulunur Hepsini saygı ile anıyoruz. Hepsi ölümsüzleşmiştir.
Keşke devlet bu gibi sanatçılara sahip çıksa idi. Ne yazık ki öyle devlet bize nasip olmadı.
reiz sen de troll değil misin...
ForumKirpisi
14-12-2018, 14:36
reiz sen de troll değil misin...
troll bi niyetle birisi adına saldıranlara denmiyor mu?
bu arada sen zaten kalbimi kırmıştın bence daha da parçalama. :sad:
troll bi niyetle birisi adına saldıranlara denmiyor mu?
bu arada sen zaten kalbimi kırmıştın bence daha da parçalama. :sad:
dünyanın en büyük teroristleri devletlerdir.
en demokratik olanı dahi uygun koşullarda
teroriste dönüşür.
üstelik örgütlü ve güçlü olduklarını da düşününce
üretecekleri teror/korku/yıldırma hangi boyutlara ulaşır sen tahmin edebilecek adamsın.
ahmet kayaya çatal biçak fırlatan serdarla aynı mevzide buluşmak yerine;
otur devletlerin terörünü dile getir.
ahmet kaya seni neyle korkuttu terorize etti.
yok öyle bişey.
kalp kırılmaz, kalbini kırmış olamam.
ForumKirpisi
14-12-2018, 16:36
dünyanın en büyük teroristleri devletlerdir.
en demokratik olanı dahi uygun koşullarda
teroriste dönüşür.
üstelik örgütlü ve güçlü olduklarını da düşününce
üretecekleri teror/korku/yıldırma hangi boyutlara ulaşır sen tahmin edebilecek adamsın.
ahmet kayaya çatal biçak fırlatan serdarla aynı mevzide buluşmak yerine;
otur devletlerin terörünü dile getir.
ahmet kaya seni neyle korkuttu terorize etti.
yok öyle bişey.
kalp kırılmaz, kalbini kırmış olamam.
niye almanyada isveçte emperyal kucaklarda ülkemizin insanına serbest atış yapanlarla beraberdi onlara sempati duyuyordu. köpeklerle türkler giremez falan olayları. bunu nası güzelleyek, apo gibi italyaya gitti mi bilemem gladyonun merkezi italyada fahri vatandaşlık bile verdilerdi bunun örgütüne. haaa kürtçe şarkı okudu diye kınananlar falan vardı bu toplumdaki kürtçe alerjisi de zaten bu emperyallerin işi ile gelişti. keşke kürtler daha yüksek eğitimli olabilseydi de bu emperyallere kukla olmasalardı.
niye almanyada isveçte emperyal kucaklarda ülkemizin insanına serbest atış yapanlarla beraberdi onlara sempati duyuyordu. köpeklerle türkler giremez falan olayları. bunu nası güzelleyek, apo gibi italyaya gitti mi bilemem gladyonun merkezi italyada fahri vatandaşlık bile verdilerdi bunun örgütüne. haaa kürtçe şarkı okudu diye kınananlar falan vardı bu toplumdaki kürtçe alerjisi de zaten bu emperyallerin işi ile gelişti. keşke kürtler daha yüksek eğitimli olabilseydi de bu emperyallere kukla olmasalardı.
en az kürtler kadar hatta daha fazlasıyla o emperyallerin kuklası olmadı mı bu halk kompradorları yöneticileri hatta ordusu eliyle.
ötekileştirip yaftaladığın adamlar sudan çıkmış ak kaşık değil
hatta anarşistleri hiç sevmezler
cambaza bakmamızı istiyosun anladık
da motivasyonunu anlamadık
hadi öncesini bu tartışmaya dahil etmeyelim de;
bu memlekette seferberlik tetkik kurulundan bu yana hiç kimse devletin işlediği kadar suç işlemeyi başaramamıştır.
istese de hiç kimse hiç bir örgüt devlet kadar terorist olamaz.
hem devletin özünden hem de üretim biçiminin kapitalist oluşundan kaynaklanır bu durum.
o yüzden dedikoduyla uğraşma. bırak pasaport falan hikayelerini
sistemi analiz et
gerçi edildi zaten
aç edenleri oku. marksla başla
ForumKirpisi
14-12-2018, 16:47
benim bildiğim ahmet kayanın tüm yurtdışı konserleri pkk tarafından ayarlanıp propaganda
malzemesi yapıldı. pkk mitinglerinin üstüne tatlı niyetine. bunlar da helmut köhl adlı amerikan uzantısı hristiyancı maymunsunun
vaktinde gerçekleşti. pkk yine almanyada en büyük atılımlarını amerikan uzantısı helmut ve merkel döneminde yaptı.
nedense sdp döneminde pek ilerleyemediler :D sol alerjisi midir nedir. hani adolf hitler şarkıcı olsa burada paylaşsam tadı nasıl kalırdı? not olarak ben de ahmet kaya dinlemiş bi insanım ama şahsi olarak görüşlerim bu şekilde. bugün yaşasa idi görüşlerinin değişeceğini de tahmin ediyorum, ahmet kaya çok kompleks biri olmasa gerek memleketten sürüldüğünde memlekete kolay düşman kesilmiş, mesela "taner akçam" diye biri vardır belki bilirsiniz onun gibi.
benim bildiğim ahmet kayanın tüm yurtdışı konserleri pkk tarafından ayarlanıp propaganda
malzemesi yapıldı. pkk mitinglerinin üstüne tatlı niyetine. bunlar da helmut köhl adlı amerikan uzantısı hristiyancı maymunsunun
vaktinde gerçekleşti. pkk yine almanyada en büyük atılımlarını amerikan uzantısı helmut ve merkel döneminde yaptı.
nedense sdp döneminde pek ilerleyemediler :D sol alerjisi midir nedir.
hala cambaza bak diyosun.
boş yapmayı boşver
daha derinlikli bi tartışmayı ya üret ya tarafı ol.
ForumKirpisi
14-12-2018, 16:54
hala cambaza bak diyosun.
boş yapmayı boşver
daha derinlikli bi tartışmayı ya üret ya tarafı ol.
burda derin yapsak bi faydası olmıcak ki :D
td forumdan ihtilale mi yürüciğiz
ben senin kadar orak çekiç değilim ki. kaldı ki siyasete girsen oy verirdik onu da yapmamakta ısrar ettin. üstüne de üzüyon.
burda derin yapsak bi faydası olmıcak ki :D
td forumdan ihtilale mi yürüciğiz
ben senin kadar orak çekiç değilim ki. kaldı ki siyasete girsen oy verirdik onu da yapmamakta ısrar ettin. üstüne de üzüyon.
ya ne üzmesi
ne ihtilali
ben ihtilal için yazmıyorum
bişeyleri daha iyi anlamanın nesi kötü
bişeyleri daha iyi anlamak ise önce altyapıyı tanımaktan geçer.
kapitalizmi , emperyal kapitalizmi, bonapartizmi, faşizmi çözümle
ondan sonra dinle
kum gibi ezilip geçildi benim üzerimden
bunun türküsünü yapmış adam
benim için yapmış
sana hitap etmediyse elini çek
git asıl teroriste kafa tut
ForumKirpisi
14-12-2018, 17:05
ya ne üzmesi
ne ihtilali
ben ihtilal için yazmıyorum
bişeyleri daha iyi anlamanın nesi kötü
bişeyleri daha iyi anlamak ise önce altyapıyı tanımaktan geçer.
kapitalizmi , emperyal kapitalizmi, bonapartizmi, faşizmi çözümle
ondan sonra dinle
kum gibi ezilip geçildi benim üzerimden
bunun türküsünü yapmış adam
benim için yapmış
sana hitap etmediyse elini çek
git asıl teroriste kafa tut
sözleri biraz modifiye ettim.
Biz seninle gülüşürdük
Biz durmadan sevişirdik
Quartz kristalleri gibi quartz kristalleri gibi ezip geçme
Biz seninle sararırdık
Biz durmadan şavaşırdık
sözleri biraz modifiye ettim.
Biz seninle gülüşürdük
Biz durmadan sevişirdik
Biz seninle sararırdık
Biz durmadan şavaşırdık
aferim 10 numara aldın benden
bu arada özel mesaj atma bana diye sana özelden çok söyledim.
yine yaptın bu kez açıktan yazıyorum.atma bana özel mesaj
parti kuraymışım da oy verecekmişsin
kimle konuştuğundan emin misin.
ForumKirpisi
14-12-2018, 17:18
aferim 10 numara aldın benden
bu arada özel mesaj atma bana diye sana özelden çok söyledim.
yine yaptın bu kez açıktan yazıyorum.atma bana özel mesaj
parti kuraymışım da oy verecekmişsin
kimle konuştuğundan emin misin.
öncelikle beni gururlandırdın.
kimsin söyle bilmiyorum pm at ad soyad.
özelden söylüyon üzüyosun beni ben seni seviyorum diye yapıyosun böyle.
öncelikle beni gururlandırdın.
kimsin söyle bilmiyorum pm at ad soyad.
özelden söylüyon üzüyosun beni ben seni seviyorum diye yapıyosun böyle.
anarşistler parti kurup senin oyuna talip olmaz.
adımı soyadımı da biliyorlar sen kafanı yorma.
https://www.youtube.com/watch?v=S4Pg2f1lPpc
şu an bunu dinliyodum al sende dinle
ForumKirpisi
14-12-2018, 17:29
anarşistler parti kurup senin oyuna talip olmaz.
adımı soyadımı da biliyorlar sen kafanı yorma.
https://www.youtube.com/watch?v=S4Pg2f1lPpc
şu an bunu dinliyodum al sende dinle
pianola biliyo mudur söyler mi bana? bişey dicem anarşi olsa millet birbirini kesmez mi
pianola biliyo mudur söyler mi bana? bişey dicem anarşi olsa millet birbirini kesmez mi
biliyo derken
bilmesi gereken resmi makamları kastettim
site yazarlarını değil
boşver sen okuma ve yazma
al bunu dinle
https://www.youtube.com/watch?v=I5_kKLbX3G4&index=7&list=PLobFXxRoxqSwFzLX-yk9OVZTtXr0bhC0x
ForumKirpisi
14-12-2018, 17:53
biliyo derken
bilmesi gereken resmi makamları kastettim
site yazarlarını değil
boşver sen okuma ve yazma
al bunu dinle
https://www.youtube.com/watch?v=I5_kKLbX3G4&index=7&list=PLobFXxRoxqSwFzLX-yk9OVZTtXr0bhC0x
pm göndermeyi de yasakladın işte iletişim de kuramıyoruz seninle. bipolar bipolar otur işte. :couch2:
pm göndermeyi de yasakladın işte iletişim de kuramıyoruz seninle. bipolar bipolar otur işte. :couch2:
kardeşim ben nerden yasaklandığını bile bilmem ya
bunca senedir bi kişiyi forum yönetimine şikayet etmişliğim de yok.
15 senedir bipolar bipolar oturuyorum
üstelik şu anda gayet de nötr durumdayım
içimde zıttı olan tek bir duygu yok.
ne sevgi var ne nefret
sözlükte olup da zıttı olan hiç bir sözcük şu an ki duygu durumumu izah falan edemez.
matematikteki sadeleştirme işlemini bilirsin ya
işte öyle her şey kendi zıttını yok edip sadeleştirdi
geriye kalan bir çeşit sıfır, ilginç bi nötr olma hali
yani hiç
ForumKirpisi
14-12-2018, 18:18
kardeşim ben nerden yasaklandığını bile bilmem ya
bunca senedir bi kişiyi forum yönetimine şikayet etmişliğim de yok.
15 senedir bipolar bipolar oturuyorum
üstelik şu anda gayet de nötr durumdayım
içimde zıttı olan tek bir duygu yok.
ne sevgi var ne nefret
sözlükte olup da zıttı olan hiç bir sözcük şu an ki duygu durumumu izah falan edemez.
matematikteki sadeleştirme işlemini bilirsin ya
işte öyle her şey kendi zıttını yok edip sadeleştirdi
geriye kalan bir çeşit sıfır, ilginç bi nötr olma hali
yani hiç
bende asperger var. :grouphug:
geçmiş olsun
ForumKirpisi
14-12-2018, 18:33
geçmiş olsun
ben seni seviyorum ben anlamam. :puke:
ilahimasal
14-12-2018, 19:03
Ahmet Kaya nın her hareketini terörizme bağlayan sen !
Ona çatal bıçak savuranLARdan Ortaçın askerlik vazifesini yapmadığını , vatansever Kocası Zarap ile ülkeyi soyan Gündeş denilen kadın ve gibilerinden neden bahsedemiyorsunuz ki ?
Evet edemezssiniz. Onlar Harekat merkezi terör olan yerlere hizmet ettikleri için olabilir.
Hem bir Türküden TERÖRİZM ve Terörist üretmeyi nasıl beceriyorsunuz.
Hatırlıyorumda bir bakan vardı TÜRKÜDEN terörizm ürüyor demişti. O bakan şimdi nerelerde acaba.
Türküye şarkıya , onları yazıp söyleyene saldırma bari.
Senin başka sorunlarında olabilir. Kendine dikkat et. Üzme kendini.
ForumKirpisi
14-12-2018, 19:10
Ahmet Kaya nın her hareketini terörizme bağlayan sen !
Ona çatal bıçak savuranLARdan Ortaçın askerlik vazifesini yapmadığını , vatansever Kocası Zarap ile ülkeyi soyan Gündeş denilen kadın ve gibilerinden neden bahsedemiyorsunuz ki ?
Evet edemezssiniz. Onlar Harekat merkezi terör olan yerlere hizmet ettikleri için olabilir.
Hem bir Türküden TERÖRİZM ve Terörist üretmeyi nasıl beceriyorsunuz.
Hatırlıyorumda bir bakan vardı TÜRKÜDEN terörizm ürüyor demişti. O bakan şimdi nerelerde acaba.
Türküye şarkıya , onları yazıp söyleyene saldırma bari.
Senin başka sorunlarında olabilir. Kendine dikkat et. Üzme kendini.
banane serdardan ya ne dinlerim ne takip ederim. hükumetin yardakçısı islamcı birisidir ortaç. ha kıvırtmasını da iyi bilir ama.
ayrıca o kalpazan kaçakçı zarrabtan bana ne.
sadece tepki ne olacak bakalım dedim, genelde birisi öldükten sonra güzellemesi her türlü oluyor. yaşasa yapmazsın böyle. doğuda havan atıp almanyaya kaçanların yanındaki birisiydi ne diyeyim değil miydi diyeyim? sempatizandı bildiğin. yine bu millet kin tutmaz üstüne gidip takipçisi olur böyle.
yani mesela necip fazılında bir ton takipçisi var ama necip fazıl şeyh saidi savunmuştur tek kriter dinciliktir onun için bir şey dinciyse doğrudur. şimdi kalkıp necip fazıl çok iyiydi diyemeyiz.
tabu oluyor her şey nedense.
ilahimasal
14-12-2018, 19:18
banane serdardan ya ne dinlerim ne takip ederim. hükumetin yardakçısı islamcı birisidir ortaç. ha kıvırtmasını da iyi bilir ama.
ayrıca o kalpazan kaçakçı zarrabtan bana ne.
sadece tepki ne olacak bakalım dedim, genelde birisi öldükten sonra güzellemesi her türlü oluyor. yaşasa yapmazsın böyle. doğuda havan atıp almanyaya kaçanların yanındaki birisiydi ne diyeyim değil miydi diyeyim? sempatizandı bildiğin. yine bu millet kin tutmaz üstüne gidip takipçisi olur böyle.
yani mesela necip fazılında bir ton takipçisi var ama necip fazıl şeyh saidi savunmuştur tek kriter dinciliktir onun için bir şey dinciyse doğrudur. şimdi kalkıp necip fazıl çok iyiydi diyemeyiz.
tabu oluyor her şey nedense.
Ortaça , zarraba , Gündeşe Necip fazıla terörist diyemedin bak !
Banane , iyi değildi gibi sözler tipini belli ediyor. Seni ele veriyor.
Neyse.
ForumKirpisi
14-12-2018, 19:20
Ortaça , zarraba , Gündeşe Necip fazıla terörist diyemedin bak !
Banane , iyi değildi gibi sözler tipini belli ediyor. Seni ele veriyor.
Neyse.
değil mi anladın kalitesizliğimi.
ortaçta zarrabta necipte süper kahramandır. :D
dinci tabuları yok edebiliyoruz ama kişisel-siyasi tabuları edemiyoruz işte.
NikolaTeslis; Ahmet Kaya konulara sonradan vakıf olmuş ve kendisine bir çizgi belirlemiş eğitimsiz, cahil cüheyla bir şarkıcıydı. Yurt dışı olayında PKK eline düştü ve o malum görüntüler ortaya çıktı. Bundan kaçışı pek yoktu.
Kendisi terörist değildir, delikanlıdır. Halk gibi sade yaşayan magazinden uzak kalmış dip diri bir adamdır. Umarım bir gün mezarı toprağına bulaşır.
Tek başına olayların üstesinden gelemedi ve PKK eline düştü, o sadece derdini anlatmaya çalışıyordu. Biraz linç edildi hem burada hem PKK kanadında. Terörist demek bence çok ağır bir yakıştırma.
ForumKirpisi
15-12-2018, 18:12
NikolaTeslis; Ahmet Kaya konulara sonradan vakıf olmuş ve kendisine bir çizgi belirlemiş eğitimsiz, cahil cüheyla bir şarkıcıydı. Yurt dışı olayında PKK eline düştü ve o malum görüntüler ortaya çıktı. Bundan kaçışı pek yoktu.
Kendisi terörist değildir, delikanlıdır. Halk gibi sade yaşayan magazinden uzak kalmış dip diri bir adamdır. Umarım bir gün mezarı toprağına bulaşır.
Tek başına olayların üstesinden gelemedi ve PKK eline düştü, o sadece derdini anlatmaya çalışıyordu. Biraz linç edildi hem burada hem PKK kanadında. Terörist demek bence çok ağır bir yakıştırma.
ahmet kaya zaten medyaya da böyle düştü benim bildiğim bilindiği andan itibaren reklamı öyle yapılmıştı. yani pkknın en eylemli döneminde çatal bıçak atma olayları kürtçe karşıtlığı falan hep bu motivasyonla meydana çıktı. şivan perwer falan da böyle pkk sanatçısı gibi çıktı meydana. ibrahim tatlısesi denediler ama başaramadılar.
apoda ölse 10 sene sonra ne adamdı ne kahramandı ne yağızdı diye çıkaracaklar. bizim ülke ilginç yer.
kürtlerde bunlar tabu hiç te dokundurtmuyorlar. burada terörist derken teröris yazdım bu islamcı cahil ağzıdır. altından neler çıkacak diye merak etmiştim. hep de tahmin ettiğim gibi taşa tutuluyorsun. işin yamuğu artık islamcılar tarafından da taşa tutuluyorsun. malum saidi kürdiciler falan yığılıyor.
ahmet kaya zaten medyaya da böyle düştü benim bildiğim bilindiği andan itibaren reklamı öyle yapılmıştı. yani pkknın en eylemli döneminde çatal bıçak atma olayları kürtçe karşıtlığı falan hep bu motivasyonla meydana çıktı. şivan perwer falan da böyle pkk sanatçısı gibi çıktı meydana. ibrahim tatlısesi denediler ama başaramadılar.
apoda ölse 10 sene sonra ne adamdı ne kahramandı ne yağızdı diye çıkaracaklar. bizim ülke ilginç yer.
Bizde o günlerde çok kızgındık Ahmet Kaya'ya. Ancak Apo gibi elinde kan yoktu. Öldürmenin değil yaşatmanın şarkılarını okuyordu. Ağır Kemalist baskıların yaşandığı bir dönemde biraz ileri gitti bedelini ödedi. Ancak hiç bir zaman terörist değildir. PKK propagandası için bu kişiyi kullanmıştır ve bunu da başarmıştır.
Ahmet Kaya'nın bölücülük içeren ve Türklere hakaret eden hiç bir sözünü bulamazsınız. Şunu da belirteyim, Ahmet Kaya Kürtçe şarkı yapacağım dediği için değil "Annemin başörtüsüne kimse el uzatamaz" dediği için linç edildi. Bunu anlarsanız PKK'lı sanatçı görüşünüz anında hükmünü yitirecektir. Onu linç eden sözde vatanseverler ve hatta Atatürkçülük adına iş yaptığını zanneden insanlar neden daha önceden bunu yapmadılar ? Ahmet Kaya her zaman kaset çıkarıyordu her zaman Kürtçeyi savunuyordu ve her zaman siyasi baskıları konuşuyordu. Bunu yapmadılar çünkü linç sebebi Kürtçe felan değildi. Madem PKK'dan bu kadar rahatsız bir toplumumuz vardı o zaman neden PKK'yı hiç etmediler diyede sormak lazım. Demek ki bilmediğimiz çözemediğimiz bir sistem var ve bu sisteme en ufak başkaldıranı ezip geçiyorlar.