ilahimasal
25-12-2018, 11:54
O mecburiyetlerin o dinamiklerin karşısında kimse duramaz. Türkiye, BOP Eşbaşkanını da alır, önüne katar ve kendi mecburiyetlerinin görevlisi yapar. Bu, Türk Devriminin ve Türk milletinin gücüdür ve başarısıdır. Vatan Partisi işte o gücün ve o başarının temsilcisidir
14 aralıkta Cumhur başkanı Erdoğan ve abd denilen devletin başındaki sarı kafalı adam telefonda abd nin kuzey Suriye deki askerleri çekiceğini konuşup karar vermişler.
Bu haber henüz dün öğrenildi.
Bu haber bilinmezken perinçek isimli kişi 15 aralıkta vatan partisinde bir yazı kaleme alıyor ve diyorki ; " Türkiye, BOP Eşbaşkanını da alır, önüne katar " diyor ve devam ediyor.
10 gün boyunca bu haber ulusal kanalda ve vatan partisinin bülteninde RESMİ olarak duruyor.
Benim merak ettiğim , yandaş haber merkezleri bunu neden köpürterek kullanmıyorlar? Diyelim ki , Erdoğan ses etmeden ses etmiyorlar. Peki Erdoğan neden ses etmiyor.
Bu Bop eşbaşkanı ben değilim diye olabilir mi ?
Perinçekin Önüne kattığı BOP eş başkanı kim ?
Daha dün iki sanatçının bir tv de ki sözleri yüzünden savcılığa gitmesi. Yüzlerce kişinin hakkında açılan onca davalara bakınca , perinçek korkulan mı ! Ciddiye alınmayan mıdır diye merak ediyorum.
Perinçek makalesinde , fetoyu bitirmekten suriyenin kuzeyine kadar elde edilen başarıların tamamının sahibiymiş gibi kendini işaret etmiş.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu yazıyı görmedimi duymadımı bilmiyormu ?
Şayet biliyorsa " HADİ ORADAN HADDİNİ BİL " Neden demiyor ?
Medyada bir kaç yer haricinde pekte konuşulmayan yazı alttaki linkte.
https://www.google.com/amp/s/www.ulusal.com.tr/haber/amp/218767
14 aralıkta Cumhur başkanı Erdoğan ve abd denilen devletin başındaki sarı kafalı adam telefonda abd nin kuzey Suriye deki askerleri çekiceğini konuşup karar vermişler.
Bu haber henüz dün öğrenildi.
Bu haber bilinmezken perinçek isimli kişi 15 aralıkta vatan partisinde bir yazı kaleme alıyor ve diyorki ; " Türkiye, BOP Eşbaşkanını da alır, önüne katar " diyor ve devam ediyor.
10 gün boyunca bu haber ulusal kanalda ve vatan partisinin bülteninde RESMİ olarak duruyor.
Benim merak ettiğim , yandaş haber merkezleri bunu neden köpürterek kullanmıyorlar? Diyelim ki , Erdoğan ses etmeden ses etmiyorlar. Peki Erdoğan neden ses etmiyor.
Bu Bop eşbaşkanı ben değilim diye olabilir mi ?
Perinçekin Önüne kattığı BOP eş başkanı kim ?
Daha dün iki sanatçının bir tv de ki sözleri yüzünden savcılığa gitmesi. Yüzlerce kişinin hakkında açılan onca davalara bakınca , perinçek korkulan mı ! Ciddiye alınmayan mıdır diye merak ediyorum.
Perinçek makalesinde , fetoyu bitirmekten suriyenin kuzeyine kadar elde edilen başarıların tamamının sahibiymiş gibi kendini işaret etmiş.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu yazıyı görmedimi duymadımı bilmiyormu ?
Şayet biliyorsa " HADİ ORADAN HADDİNİ BİL " Neden demiyor ?
Medyada bir kaç yer haricinde pekte konuşulmayan yazı alttaki linkte.
https://www.google.com/amp/s/www.ulusal.com.tr/haber/amp/218767