PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avanak Avni heykelini çalan kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Neva
07-01-2019, 11:48
Avanak Avni heykelini çalan kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi önünden çalınan ve bir süre önce bulunan Avanak Avni heykelini çalan G.T. ifadesinde "Benim hiç arkadaşım yoktu. Onun için aldım" dedi.

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın haberine göre İstanbul 1'inci Sulh Ceza Hâkimliği'nde ifade veren G.T. evli ve iki çocuğu olduğunu belirtti. Çiçek sattığını söyleyen G.T. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 4 kez yattığını anlattı.

G.T. ifadesinde şunları söyledi:

"Olay günü ailemle tartıştığım için çok hap alıp dışarı çıktım. Kadıköy'de yürürken bu heykeli gördüm. Bana gülümsüyordu. Koşarak gidip sarıldım. Heykel sarsıldı. İçimden bir ses 'Al bunu evine götür' dedi. Ben de alıp hiçbir şeye sarmadan metrobüsle onu evime götürdüm. Benim hiç arkadaşım yoktu. Onun için aldım."

G.T. 'kamu kurum ve kuruluşlarındaki eşya hakkında hırsızlık' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

https://www.artigercek.com/haberler/hic-arkadasim-yoktu-heykeli-onun-icin-aldim

Felâsife
07-01-2019, 12:05
Ne saçma işler var, insan öyle birine o heykeli hediye eder. :\

Ama tabii içteki seste o zaman haklı olmuş olur ki, gerçeklik algısı tamamen gider. Zor bir durum gerçekten.

Khaos
07-01-2019, 12:31
amk ne kadar ceza verdilerde HAGB uygulanmamış.
dışardan yerine hemen içerden ceza verdiklerine göre tekerrür olması lazım.

ForumKirpisi
07-01-2019, 13:06
amk ne kadar ceza verdilerde HAGB uygulanmamış.
dışardan yerine hemen içerden ceza verdiklerine göre tekerrür olması lazım.

adam arkadaşım yok falan demiş bi de gidip erittirmeye satmadıysa gariban ya. ama suçlu da olsa en fazla denetimli serbestlik. gitmek istemiyosan doktor raporu alıyon 3-5 gün sonra imza atıyon. tanıdığın bir kişiyi darp ettiysen denetimli serbestlik veriyorlar.
hapis için birini direk öldürmen lazım. hapisler hala dolu inşaatlar yavaşladı. Bazılarına garip gelcek ama AB TRden bi sürü geri gönderim merkezi ve büyük hapishane yapmasını istemişti. hatta mümkünse aynı kampüs içinde. zaten mehmet bahçeli(mehmet)'ye yapılan af teklifi ve kumpası da akpden geldi mapuslara çok para harcıyoz.