Orijinalini görmek için tıklayınız : Mariam Kavakçı Başdanışman Oldu
ForumKirpisi
08-01-2019, 15:58
ABD vatandaşı geleneksel İslamcı Merve Kavakçının kızı ABD vatandaşı Mariam Kavakçı başdanışman olmuş. Kendisine başarılar dileriz, çok faydalanacağımız bir kişi. Merve Kavakçı sayesinde zaten ülkemiz uzay çağını yakalamıştı şimdi bence kimse bizi tutamaz, kemerlerinizi bağlayın. Astronotlarımıza Abdutronot deyip kafalarına da kask yerine türbanla uzaya gönderebiliriz.
Mariam mı, Marisik mi, ne biçim isim o be? Kendileri zaten tuhaf yaratıklar, isimleri de tuhaf.
https://odatv.com/images/2019_01/2019_01_08/merve-kavakcinin-kizi-erdoganin-danismani-oldu-08011908_m2.jpg?v=1546938418
ForumKirpisi
08-01-2019, 21:37
Mariam mı, Marisik mi, ne biçim isim o be? Kendileri zaten tuhaf yaratıklar, isimleri de tuhaf.
https://odatv.com/images/2019_01/2019_01_08/merve-kavakcinin-kizi-erdoganin-danismani-oldu-08011908_m2.jpg?v=1546938418
Kendi mi kocasını boşamış bu karının yoksa kocası mı boşamış? 3 kere evlenmiş, bu galiba ilk evliliği olan Arap asıllı eşinden. Çünkü en son evlendiği 2017'de son bulmuş. Haram değil mi! Bir kadın nasıl erkeğini boşar?
Ahlaksız
08-01-2019, 23:11
Bu ülkeden ve insanlarından yaklaşık 10 sene önce umudumu kestim..Ergenekon/balyoz saçmalıkları zamanında..Sonrasında İlker Başbuğ'un terörist diye damgalandığı 2012 yılı,bu ülkenin resmen/alenen bittiğinin ilanıydı..Artık o andan sonra geriye dönüş yoktu..Zaten bu sürecin sonucunda gezi olayları,17-25 aralık,başörtüsü serbestliği,15 temmuz yaşandı..Zaten 15 temmuz tam bir felaketti..Sonrasında ekonomik/toplumsal kriz,bugüne kadar devam etti..Bugün çok ciddi bir ekonomik kriz yaşanıyor ülkede..
Bu başörtüsü takmaktan başka bir vasfı olmayan Merve Kavakçı'nın babası,geçen sene ''Fethullah Gülen ülkeye dönsün,tevbe etsin'' demiş..Bak şuna..Dikkat et konuya..!
Bu lafları eden kişinin torunu,Reisin danışmanı olmuş..
Bu ne demek?Bilmem,sen anla işte..!
https://odatv.com/gulen-ozur-dilesin-tevbe-etsin-son-gunlerini-turkiyede-huzur-icinde-gecirsin-19041822.html
ForumKirpisi
08-01-2019, 23:22
Bunlar bu ülke için ne yapabilir ne düşünebilir benim hiç aklıma bişey gelmiyor.
Onu soruyorum ben. Park falan mı yaptırırlar naptırırlar? Söyleyin cidden. Bu ülkeye
ne gibi bi katkıları olabilir. Bir Merve Kavakçı bu ülkeye ne katar? Hele hele onun kızı ne katar bu ülkeye?
En azından Aleyna Tilkiyi koysan şarkı falan söyler. Bu ne yapacak? Merve Kavakçı veya kızının sözünü, fikrini eğer varsa
kim dinler?
Merve Kavakçı’nın bugün (5 Ağustos 2016) yayımlanan “Nazlı Ilıcak ve…†başlıklı yazısı
17 Nisan 1999 seçimlerinde Fazilet Partisi’nden milletvekili seçilerek başörtüsüyle TBMM’ye giren ve dönemin Başbakanı Bülent Ecevit’in “Bu hanıma haddini bildiriniz†sözleriyle tepki gösterdiği Merve Kavakçı, TBMM’de yanında duran, tepkilere birlikte karşı koyduğu Nazlı Ilıcak’ın FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanmasına ilişkin Yeni Akit gazetesinde bir yazı kaleme aldı. Kavakçı, “Açıkçası kendimi sorumlu hissediyorum. Keşke diyorum, keşke bu dostluğu dondurmayıp Nazlı Ilıcak’a FETÖ’nün ne olduğunu izaha çalışsaydım. Keşke görüşmeyerek görüşmeyi seçmeseydim. Belki onu ikna edebilirdim. Belki görmediklerini görmesine vesile olabilirdim†ifadelerini kullandı.
-----------------------------
Vay be Merve Kavakçı nerde Nazlı Ilıcak nerelerde.
Nazlı Ilıcak, Merve Kavakçının parlamentodan atılmasını önlemeye çalışmıştı kendini ona siper etmişti
Bu liberaller kazık yemekten bir türlü kurtulamayacak ister solcusu ister sağcısı olsun. Nazlı Ilıcak Demirel in manevi kızı TV de sosyalistlere kök söktüren devleti kendi malı gibi gören sağ liberal politikanın bülbülü şimdi ne hallerde.
Merve Kavakçı bir nasihatta bulunmuş Belki görmediklerini görebilmesinde vesile olacakmış.
Hayat bu ders almasını bilene iyi ders verir bilmeyene se hadi oradan akılsız der.
ilahimasal
09-01-2019, 12:24
Kırmızı koltuk uzun topuk kadınsı bir durum anlaşılabilirde !
Bunun anlamı ne ?
https://www.ciddigazete.com/images/upload/mariam_2_1.jpg
Bunun anlamı bir ayağımız Türkiye de ise bir ayağımızda ABD de demek. Yerli ve Enternasyonel.
ForumKirpisi
09-01-2019, 14:49
nazlı ılıcak tayyip beyi seviyorum diyodu bi programda eleştirmeyin artık dediydi.
bu dinciler kanser gibi bunlar türban giyemiyoruz serbest bırakın derse onu bırakmak demokrasi
gereği değildir bunu diyoruz. bu kararları veren AIHM Kur'an , hadis okumuş mu? tamam şöyle yapalım,
birisi meclise kafasında külotla girsin, alınmasın dava etsin. haklı mı şimdi? AIHM davaya bakmaz bile.
benim anlayamadığım baş danışman (adı üstünde BAŞ) 1 tane olur öyle olmalıdır ama neredeyse her ay bir baş danışman ataması yapılıyor, bunun adı "çok başlılık" olur. hem koskoca cumhur başkanı bu yeni yetmelerden ülke idaresi için ne öğrenebilir, bunların fikirleri ülkeye ne katabilir? bu tipler ömrünü bir binada geçirecek değillerdir ayda yılda bir uğrarlar. sanırım eş dost çocukları iyi para alıp çok yorulmayacağı bir iş sahibi olsun diye şişirilmiş kadro oluşturulmuş. ülkenin en tepe ve en kritik noktasına alınacak görevliler bu kadar basit olmamalıydı.
Bunlar bu ülke için ne yapabilir ne düşünebilir benim hiç aklıma bişey gelmiyor.
Onu soruyorum ben. Park falan mı yaptırırlar naptırırlar? Söyleyin cidden. Bu ülkeye
ne gibi bi katkıları olabilir. Bir Merve Kavakçı bu ülkeye ne katar? Hele hele onun kızı ne katar bu ülkeye?
En azından Aleyna Tilkiyi koysan şarkı falan söyler. Bu ne yapacak? Merve Kavakçı veya kızının sözünü, fikrini eğer varsa
kim dinler?
Seni anlıyorum Nikola.
Selahattin Demirtaş ı araya sokup kovalık taşlıyorsun o kovalıktan tavşan çıkmaz .Boşuna taş atma.
ForumKirpisi
10-01-2019, 15:38
Seni anlıyorum Nikola.
Selahattin Demirtaş ı araya sokup kovalık taşlıyorsun o kovalıktan tavşan çıkmaz .Boşuna taş atma.
selahattinciğim bence merveynen kızından binmilyonkez daha iyi. sen nası aradan onu çıkarıyon orasını anlamadım heralde içinde bi sevgi falan var ama neyse. klasik siyasetçi bunlar siyasetçi olmak için baya bi hile ve pislik yapmak gerekiyor.
ForumKirpisi
10-01-2019, 18:08
Seni anlıyorum Nikola.
bence demirtaşı uygun gören birisinin mhpye kızma hakkı hiç yok. zamanında gayet güzel iş tuttular akp ile biz noluyo lan dedik, çıkar dünyası. akpnin reisin olayı anlaşılamamış.
Merve Kavakçı'nın diğer kızı da Erdoğan'ın danışmanı çıktı
Merve Kavakçı'nın diğer kızı Fatma Gülham Abushanab'ın da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı olduğu ortaya çıktı.
https://odatv.com/merve-kavakcinin-diger-kizi-da-erdoganin-danismani-cikti-10011912.html
https://odatv.com/images/2019_01/2019_01_10/merve-kavakcinin-diger-kizi-da-erdoganin-danismani-cikti-10011912_m2.jpg?v=1547115143
ForumKirpisi
10-01-2019, 20:40
BTK başkanı da öyleydi. Kardeşi bakandı. Bunlar tanıdık akraba işi götürüyorlar.
Bir ara MİT böyleymiş, Emre Taner ve öncesi MİT eş dost akraba yeri diyolardı.
bence demirtaşı uygun gören birisinin mhpye kızma hakkı hiç yok. zamanında gayet güzel iş tuttular akp ile biz noluyo lan dedik, çıkar dünyası. akpnin reisin olayı anlaşılamamış.
Kürt sorunu 1926 dan bu yana bu ülkenin sorunu Selahattin gider bu günkülerde gider sorun bitmez .
Nasıl 1926 dan bu yana hala sürmüşse daha da sürer kendi kendine düzeltmezsen birileri gelir ya tamamen bozar ya düzeltir.
Bu sorun AKP ile başlamadı onunla da bitmeyecek.
MHP ye gelince devletin yönü ne tarafa MHP nin yönü o tarafa kendine has bir parti değil. Kızmaya bile değmez.
ForumKirpisi
11-01-2019, 16:56
Kürt sorunu 1926 dan bu yana bu ülkenin sorunu Selahattin gider bu günkülerde gider sorun bitmez .
Nasıl 1926 dan bu yana hala sürmüşse daha da sürer kendi kendine düzeltmezsen birileri gelir ya tamamen bozar ya düzeltir.
Bu sorun AKP ile başlamadı onunla da bitmeyecek.
MHP ye gelince devletin yönü ne tarafa MHP nin yönü o tarafa kendine has bir parti değil. Kızmaya bile değmez.
Olayın Demirtaştan Kürt sorununa gelmesi nasıl oldu ki? Demirtaş,
başkalarının taşeronluğundan kurtulamadı sıra Kürtlerin sesini duyurmaya gelsin.
Kürt sorunu derken bir dil, kültür konusu falan mı? Bunla ilgili engelleyici bir durum mu var?
Benim kişisel tanımıma göre Kürt sorunu, Doğudaki Kürtlerin aslında
Türkiye paydasına dahil olmak isteyip bir taraftan ekonomik düzeylerinden hiç memnun olmaması idi. Buna da devletin sebep olduğunu düşünüyorlardı. Halbuki buna izole kalmak ve gelenekler sebep olmuş. İslamcı bir geleneği benimseyip ailenin yarısını okutmadan, erkekleri de hemen işe koyup bir iş becermeye kalkmak.
Devletin buralara erken ve geç eğitim tesisi çabalarının boş çıkarılması. Örgütlerin ve feodalitenin bunları hiç istememesi.
Yoksa okul, lise, üniversitede batıda da yoktu, doğuda da yoktu. Hepimizin okuyan aileleri bir dönem büyükşehirlere göç etmek zorunda kaldı. Elektrik de yoktu su da yoktu.
Yoksa arı bir toplumun öz yönetim isteği mi? Öz derken, Avrupa'dan
ithal vekil getirilecek mi? Yani öz derken Suriye'den, Irak'tan adam gelmeyeceği kesin midir?
2000'lerin başında mutlak tam bağımsız özgürlük deniyordu. Sonra özerklik oldu. Sonra ne oldu ben orasını kaçırdım. Parlamento falan oldu galiba en son. Doğudaki bu parlamentocu Kürtler herhangi bir örgüt kurmaksızın, herhangi bir dış güçle işbirliğine gitmeksizin, başka başka yollara girmeksizin bu işi halledebilir mi?
Ben de Ankara hükumetinden ayrılmak istiyorum, bana da çözüm olacak mı? İş çok ilerilere gider, Türkiye'de olgun ortam çok uzak.
Sol-sağ fikirler, özerkçi veya parlamentocu fikirler şu anda gerçeklikten çok uzak. Çünkü hala bölgede şekillendirme çabaları var. Elbette ABD ve Rusya bölgeye yanaşır ve zaten bunu istiyorlar. Bunun başarılması için bu niyeti olan Kürtlerin olması ve iyi niyetli olması lazım. Genelde altından Büyük Kürdistan, sonra Ermenistala doğuyu tam vurmak, Suriyeye set çekmek falan geliyor. Iraktaki ve Suriyedeki sözde Kürtlerle, Türkiyedekileri hatta Türkiyenin batısındakilerle doğusundakileri bile karıştırmamak lazım.
Bu Chomsky'nin ne olduğunu bile bilmeden desteklediği şehir direnişi denilen bir olay vardı Vietnam tünel olaylarından örnek alınarak yapılmış olduğu açık, 2014-2015 yılında. Çözüm esnasında şehir şebekelerine kazılan tünellere bomba falan koydular, oralara yaşam alanları yapmışlar. Böyle şeyler olmayacak değil mi?
AKP, Reis ile falan çok zor şu anda ülkenin genel siyasi durumu, idari gücü çok uzak çok zayıf.
Yani eninde sonunda apaçık bir Sevr'e falan geliyorsun :D . Bizim sınırlarımızdaki ülkeler dandik yapacak bişey yok. Bir taraftan Ege'de bir köşe kapmaca var. Bir taraftan Edirne'de vardı, göçürüldü.
Bir taraftan Kıbrıs'ta oluyor olacak.
Doğal ortam yok ki. Zorlayarak bişeyleri yapamazsın.
Engse Hohol
11-01-2019, 18:33
Tayyip erdoğan, kulak küpelerinde mason işareti olan 23 (https://www.facebook.com/siyasetforumu/posts/1289633674524156) yaşındaki aşüfte bir kıza danışmaya gereksinecek kadar cahil bir adam. Tayyip erdoğan'ın siyasi becerisi katma değer üretmeye dayanmadığı için yüzlerce danışman kiralıyor mecburen. Danışman ücretleri devletin kasasından değil de erdoğan'ın maaşından ödenseydi erdoğan aynı işgüzarlığı yapar mıydı acaba? Akp'liler 20 yıldır Tayyip erdoğan'ın cehaletini anlayamadıysa bu saatten sonra anlasalar bile nafile, kıymeti kalmadı artık.
Anne Merve Kavakcı malezya büyükelçisi,
Merve Kavakcı’nın kız kardeşi Ravza Kavakcı akp milletvekili,
Merve Kavakçı’nın diğer kız kardeşi Elif Kavakçı, Emine Erdoğan’ın moda tasarımcısı.
Merve Kavakcı’nın kızı Mariam Kavakcı Tayyip erdoğan'ın danışmanı,
Merve Kavakcı’nın diğer kızı Fatma Abushanab yine Tayyip erdoğan'ın danışmanı.
Sosyal politikalar bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın aile ferdlerine torpil uygulamasını eleştiriyorduk geçen yıl bu zamanlar, şimdi Merve Kavakcı’nın aile ferdlerine torpilini eleştiriyoruz. Her yıl akp birilerinin hakkını gasp ediyor ve buna dur diyecek hiçbir kurum ve kişi yok!
ilahimasal
11-01-2019, 18:45
Meaşelah
- Merve Kavakçı: Fazilet Partisi eski Milletvekili ve Kuala Lumpur Büyükelçisi
- Merve Kavakçı nın kızı Mariam: Cumhurbaşkanlığı danışmanı
- Merve Kavakçı nın diğer kızı Fatima: Cumhurbaşkanlığı uzmanı
- Merve Kavakçının kız kardeşi Ravza Kavakçı: AKP İstanbul Milletvekili
-Merve Kavakçı nın diğer kız kardeşi Elif Kavakçı: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ın moda tasarımcısı.
Kavakcı & kavakcı
Engse Hohol
11-01-2019, 18:54
✔ (https://www.facebook.com/iyipartiliyiz/photos/a.371677309943260/627504341027221/?type=3&theater) Mariam Kavakcı'nın kulak küpelerinde mason işareti var, bariz görünüyor.
https://scontent.fist1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/49676453_627504344360554_5708819256523620352_n.jpg ?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent.fist1-2.fna&oh=50c771015ab20ab74e5d0570c8e290b1&oe=5CBE5E6E
ForumKirpisi
11-01-2019, 18:56
Meaşelah
- Merve Kavakçı: Fazilet Partisi eski Milletvekili ve Kuala Lumpur Büyükelçisi
- Merve Kavakçı nın kızı Mariam: Cumhurbaşkanlığı danışmanı
- Merve Kavakçı nın diğer kızı Fatima: Cumhurbaşkanlığı uzmanı
- Merve Kavakçının kız kardeşi Ravza Kavakçı: AKP İstanbul Milletvekili
-Merve Kavakçı nın diğer kız kardeşi Elif Kavakçı: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ın moda tasarımcısı.
Kavakcı & kavakcı
Moda haram değil mi? Benim bildiğim İslam'da kadınların kendilerini dışarı(kocasından başka) hoş göstermek, beğendirmek istemesi günah haram (bu kavramların farklarını bazı konularda hala anlayamadım). Doğru değil miyim? Baş örtüsünün, kara çarşafın maksatlarından biri bu değil midir?
ilahimasal
11-01-2019, 19:04
Bu el simgesi alevilikte fazlaca kullanılır. Kolye küpe vs.
Alinin eşi iftiraya uğradığında elini kaynar yemeğin içine soktu çıkardı derler bizim oralarda. Hikaye işte. Fatma ana eli diye isimlendirilir.
Hititlerde bile olması ise çok garip
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTwMbYylfvKQJhE9lPu8-BEbO926_4ZmK0HUiduHf_xlnoomHyj
ForumKirpisi
11-01-2019, 19:14
Bu el simgesi alevilikte fazlaca kullanılır. Kolye küpe vs.
Alinin eşi iftiraya uğradığında elini kaynar yemeğin içine soktu çıkardı derler bizim oralarda. Hikaye işte.
Hititlerde bile olması ise çok garip
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTwMbYylfvKQJhE9lPu8-BEbO926_4ZmK0HUiduHf_xlnoomHyj
Alevilik - Al yani Kızıl(Ulu) dini bağlantısını (hatta ve hatta belki Ruslardaki Kızıl Ordu? Kızıl yıldız?) daha önce demiştik. Al dininin İslamla olan münakaşasının sebebi budur bence. Öz Pre Turkic şeylerin Alevilikte aynen başka isimlerle olması bir tesadüf değil. Aleviler başka sebeplerle Aliye sarılmış olmalılar ama olayın Aliyle alakası olmadığı açık.
ilahimasal
11-01-2019, 21:39
Alevilik - Al yani Kızıl(Ulu) dini bağlantısını (hatta ve hatta belki Ruslardaki Kızıl Ordu? Kızıl yıldız?) daha önce demiştik. Al dininin İslamla olan münakaşasının sebebi budur bence. Öz Pre Turkic şeylerin Alevilikte aynen başka isimlerle olması bir tesadüf değil. Aleviler başka sebeplerle Aliye sarılmış olmalılar ama olayın Aliyle alakası olmadığı açık. Kimse Aliyi falan şeyine takmıyor zaten.
Nikola malesef ki ! Ali denilen arabı aleviler takıyorlar.. durum bu .
Konu başka yerlere kayıyor.
Bu el simgesini çevremde o kadar çok görüyorumki , hafızama çakılmış bir simge. Hafızamda yer etmesinin sebebide çevremde bir ço insanda kolye küpe manevi degeri olan bir süs eşyası olarak çok kullanılıyor.
Hemen hemen her alevi bu simgenin alinin kızı fatımanın eli der. İsmide FATMA ANA ELİDİR. hikayesinide yazdım.
Alevilerin hepsinin mensup olduğu ve konuşma dili olan bir milleti var.. bu insanları lütfen belli bir millet üzerinden kalıplaştırma...
Bu durum her inanç kesiminde aynı.
Bak mesela el simgesinin ALACAHÖYÜKTE bile kullanılıyor olması garip bir durum.
Simge bilimi yapanlar kesin biliyordur..
Engse Hohol
12-01-2019, 09:13
✔ (https://odatv.com/bir-kavakci-daha-saraydan-cikti-11011922.html) Merve Kavakçı'nın kardeşi Ravza Kavakçı Kan AKP milletvekili. Ravza Kavakçı Kan'ın kızı Erva Kan ise yine Saray'da imiş.
✔ (https://twitter.com/TimarRutherford/status/1012274454884507648) Şu adam işsiz geziyor yazık değil mi? O da akp'li hemde sapına dek.
Ahlaksız
12-01-2019, 18:47
Merve Kavakçı’nın adı, Türkiye'de bir dönem CIA istasyon şefliği de yapmış olan Graham Fuller’le de yan yana anılmıştı. Fuller ile pek çok panele birlikte katılan Kavakçı, yine onunla birlikte ABD yönetimine hitaben yazılmış pek çok açık mektuba imza da atmıştı.
https://odatv.com/bir-kavakci-daha-saraydan-cikti-11011922.html
Fethullah'ı Abd himaye ediyor..Akpliler ''15 temmuzda Abd/Cıa parmağı var'' diyorlar..Sonra da CIA ile ilişkili olan bir kadını ve yakınlarını,devletin üst düzey pozisyonlarına yerleştiriyorlar..Burada bir gariplik yok mu?
ForumKirpisi
12-01-2019, 18:58
Nikola malesef ki ! Ali denilen arabı aleviler takıyorlar.. durum bu .
Konu başka yerlere kayıyor.
Bu el simgesini çevremde o kadar çok görüyorumki , hafızama çakılmış bir simge. Hafızamda yer etmesinin sebebide çevremde bir ço insanda kolye küpe manevi degeri olan bir süs eşyası olarak çok kullanılıyor.
Hemen hemen her alevi bu simgenin alinin kızı fatımanın eli der. İsmide FATMA ANA ELİDİR. hikayesinide yazdım.
Alevilerin hepsinin mensup olduğu ve konuşma dili olan bir milleti var.. bu insanları lütfen belli bir millet üzerinden kalıplaştırma...
Bu durum her inanç kesiminde aynı.
Bak mesela el simgesinin ALACAHÖYÜKTE bile kullanılıyor olması garip bir durum.
Simge bilimi yapanlar kesin biliyordur..
alacahöyükte turkic simgeler bol zaten. alman ve avusturyalı arkeologlar o kadar turkic şey görüyorlar ki genelde yorumları
siz bu topraklara ne malazgirtle ne hunlarla geldiniz geçmişiniz çok daha eski derler. sümerlerle başlatan muazzez ilmiye çığ var mesela. tabi o dönem türk ayrımı yok ama türki izler görüyorsun. yani medeniyet öncesi kök medeniyetlere isim koymak zor. sümerler türk derken muazzez ilmiye çığın kastettiği sümerlerdeki türk izleri kesindir aynı toplumdur diyor. hakeza aha bu kürt diye ayrılan kürtlerin aslında türk toplumunun bir parçası olduğu ve sonradan çizilen kürtlerin geç kürtler olduğu gibi başka olaylar da var.
benim tanıdığım aleviler sosyokültürel olarak çok üst olduğu için hiç aliyi takana denk gelmedim, hatta alevi de değiller gibi sade babası anası falan öyle. ama çok yobazı da elbet var, her dinde olduğu gibi.
alevici falan var yani ona bişey diyemem aliyi allah yapan bile vardır bilmiyorum orasını. muhammedi allah yapan fethullah gülenciler vardı ben lisedeyken onun yüzü suyu hürmetine yüce karakter falan derken eninde sonunda allahın aynasına getiriyorlar işi.
ForumKirpisi
12-01-2019, 19:02
Merve Kavakçı’nın adı, Türkiye'de bir dönem CIA istasyon şefliği de yapmış olan Graham Fuller’le de yan yana anılmıştı. Fuller ile pek çok panele birlikte katılan Kavakçı, yine onunla birlikte ABD yönetimine hitaben yazılmış pek çok açık mektuba imza da atmıştı.
https://odatv.com/bir-kavakci-daha-saraydan-cikti-11011922.html
Fethullah'ı Abd himaye ediyor..Akpliler ''15 temmuzda Abd/Cıa parmağı var'' diyorlar..Sonra da CIA ile ilişkili olan bir kadını ve yakınlarını,devletin üst düzey pozisyonlarına yerleştiriyorlar..Burada bir gariplik yok mu?
Graham Füller, Ilımlı İslam Ülkesi ve BOP'un Belçikası, Amerikanın Uzak Eyaleti olarak Türkiyeyi belirliyor, bu kavakçıların o sıktıkları kafalarıyla zaten bu olaydan gocunmayacağı sabit.
Amerika ülke dışı bir islam eyaleti kurmak istiyor o da Türkiye. Experimental. Belki Amerikan overseas pasaportlarımız olacaktı?
Olmaz birader, bi kere İslam ılımlı olmaz. İkincisi experimental olursak ayvayı yeriz. Reis bile bunu anladı ama etrafını bu zerzevatlarla dolduruyor hala.
Ahlaksız
12-01-2019, 20:46
En son liste şöyle:D
Merve Kavakçı, Malezya/Kuala Lumpur Büyükelçisi…
Merve Kavakçı’nın kızları Fatma Gülham ve Mariam, Cumhurbaşkanı danışmanı…
Merve Kavakçı’nın kardeşi Ravza Kavakçı Kan, AKP milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı…
Merve Kavakçı’nın diğer kız kardeşi Elif Kavakçı Emine Erdoğan'ın moda tasarımcısı…
Merve Kavakçı’nın yeğeni Erva Kan, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi proje direktörü…
Merve Kavakçı’nın eniştesi Osman Kan ise, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü…
https://odatv.com/merve-kavakcinin-enistesine-de-surpriz-gorev-12011921.html
Engse Hohol
12-01-2019, 20:52
https://www.youtube.com/watch?v=4qGbdCc1AFI
Ekrem Dumanlı "Merve kavakçı büyükelçi olurken Nazlı ılıcak'ın hapiste çürütülmesi en basit tabirle ayıptır" demişti video'nun 6:46 dakikasında.
Nazlı ılıcak'ın allah bintürlü belasını versin tabiki orası ayrı. Türbanlı Merve kavakçı'yı meclise sokan şıllık tayyip den önce Nazlı ılıcak dır.