PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hurdaci Muharrem (+18)

Barlas
19-01-2019, 19:56
Hurdacı Muharrem - efsane telefon şakası (+18).

Qsg3W_OD33I

Engse Hohol
19-01-2019, 21:58
Barlas kardeşim, eklediğin video baştan sona dek küfür, ağır sövgü, kime ne faydası olabilir onca sövgünün anlamış değilim. Bu forumda olmaması gerek bence öyle videoların.

Barlas
19-01-2019, 22:56
Bu kaydı ilk çıktığından beri, yani yaklaşık 25 senedir ara ara dinlerim ve halâ gülerim.

Bunu pek çok kişiye dinlettim, tespitim şu oldu: Kimi bu kayıdı çok itici buluyor, "Ne yani komik mi?" havasında, kiminin ise gülmekten karnına kramplar giriyor. İkisi arası yok, ilginç.

Sizlerin de gülenlerden olmanız temennisiyle paylaştım. Uygun değilse moderatör arkadaşlar silsinler.

https://eksisozluk.com/hurdaci-muharrem--131105

Barlas
05-02-2020, 17:01
(2:05)

(M: Muharrem)
(G: İşleten genç)

G: Bana bak.
M: Hee.

G: Alo?
M: Hee?

G: Kiminle görüşüyorum?
M: (Biraz duraksar) Senin ananı s*kenlen görüşüyon, buyur.

G: Ben Meliha Kaynak canım.
M: Kimm???

G: Meliha Kaynak.
M: Meliha Kaynak mı? Sen zaten kendin... topsun demek ki karı ismi kullanıyosun. Top!

G: Top mu?
M: Hee, sen topsun dimek ki.

G: Top ne demek?
M: Çünkü top dimek..............

Barlas
29-04-2020, 22:39
09:10

Muharrem:

Hepinizin *mı, g*tü, ağzı, meme arası, koltuk altı iki milyon iki! Tamam mı?

Tenasül uzvunun konumlandırılacağı yerleri sayarken listeye "koltuk altı"nı eklemek nasıl bir fantazidir Muharrem ağbi?

Büyüksün ağbi, öpüyorum ellerinden.

Barlas
06-08-2021, 21:48
Kaydı dinlediğimizde, "top" kavramının Muharrem ağbi için önem arzettiğini görüyoruz... Muharrem ağbi, alakalı-alakasız durup dururken lafı "top"a getiriyor bir kaç kere.. Örneğin 10:13'de;

-Bah hele! Evde makinayn ucundan dudarken, aynı doplar gibi dudarken gördüm senin ne boh olduğunu...

Hayâl gücü de gayet güzel ağbimizin, "makinanın ucu" derken neyi kastediyor, "penis başı"nı mı? Bilinmez...

Top konusuyla ilgili Muharrem ağbi de şu var, hani sanki "keşke biri gelse de 'Top nedir?' diye bana sorsa" gibisinden umutla bekliyor gibi bir ruh halinde Muharrem ağbimiz. İşleten elemanlar da bunun farkında olsalar gerek, birden fazla kez "top nedir?" diye Muharrem ağbiye soruyorlar...

10:20'den itibaren gene bu soruya cevap verirken, Muharrem ağbi "top" ile "p*zevenk" kavramlarını karıştırıyor önce, ama cümlenin sonunda işi gene toparlıyor:

-Top nedir, sen söyle bakiym bana, top nedir, nedir top?

+Top mu? Top, senin gibi, önce anasını sonra bacısını, teyzesinin kızını satan, sonra da parayı çok görünce kendine vurdurana derler top...

Gerçi toparlasa da biraz mantıksızlık var, yani parayı çok görmekle kendine vurdurmanın ne alâkası vardır...

Ama hep dediğim gibi, gene de oldukça başarılı bir mücadele veriyor Muharrem ağbimiz, 3-4 tane fırlamanın karşısında...