Orijinalini görmek için tıklayınız : habilis İslam Dışındaki Dinler Forum yöneticisi olmuştur.
Habilis arkadaşımız İslam Dışındaki Dinler forumu ile sınırlı olmak üzere forum
moderatörü olmuştur. Kendisini kutlar katkılarının devamını bekleriz.
teşekkürler frodo ,,ve YK !
ozgur_beyin
31-05-2007, 20:21
Habilis tebrikler. Araştır. ihmal etme. Aklıma gelmişken söyleyeyim . Bu hani bizim SİTEDE bi sahte peygamber var
* Adı SPARTACUS onun dininin amentüsü varmı yokmu? Bi araştır bakalım. O neler söylüyor ve vaadediyor.
* * :lol: *:lol: *:lol:
commandante
31-05-2007, 20:24
tebrik ederim habilis umarım çalışmaların daha da başarılı bir şekilde devam eder.
özgür sahte peygamberler ikiye çıktı. Freewill de Hz. Temel kod adıyla vahyini teblige başlamış. Yahu adam gibi bir peygamberimiz vardı, ne güzel Kuran daha inmemiştir, Muhammed gelmemiştir falan diyordu Pantenin fırçasını yedi o da yo oldu mübarek. *:cry:
* * *Aslında bizim site Ortadogu gibi oldu, Peygamberler diyarı oldu mübarek. Soro gibi okuyup üfleyip keramet gösteren Vlileri saymıyorum tabii ki. *:lol:
* * * Bu arada tebrik eder ve başarılar dilerim Habilis.
* * * saygılarımla
NedimYilmaz
31-05-2007, 21:17
Görevinde başarılar dilerim sevgili habilis.
Habilis tebrikler.
Senin bölümden DK'ya iş düşmez.
Yine de satanist misyonerlere karşı gözün açık olsun. *:)
Başarılar diliyorum.
Haydi bakalim kolay gelsin, bize iyice anlat su dinlerin ne imansiz oldugunu...
Habilis abim...
İslam dışındaki dinler forum yöneticisi olmuşun abi...
Abi seni malzemenin bol olduğu,hatta malzemenin menbaı
olan bi dinin dışına atmışlar...işin zor.! Ama asıl iş zoru başarmak,
başarılar abim..
Sevgili habilis,
bu yeni vazifenden dolayi seni kutluyorum, masonlarla mucadelede basarilar diliyorum.
Sevgili habilis ;
Görevinde başarılar dilerim.
İslam dışındaki dinler moderatörü olarak benimle de uğraşmak zorunda kalacaksın.Ama şanslısın çünkü kuzu gibiyimdir dolayısı ile çok sorun çıkarmam *:)
Hayirli olsun Habilis,
Psiko'ya cok dikkat et. Cok tehlikeli bir dini vardir, ona gore. *:D
spartacus
01-06-2007, 10:01
Hehehe
Hayırlı olsun Sevgili Habilis.
Bu arada sevgili Ozgur_beyin'in dediği gibi benimle iyi geçinmen gerektiğine inanıyorum çünkü ben Vahy'imi Yaratandan alıyorum, yani arkam sağlam, O'na göre, o gözü, o kulağı, o eli, o ayağı, o kalemi veren Hübüm, bana yapacağın her türlü itaatsizlikde onları senden alabilir, düşünsene nasıl bir korku nasıl bir kaygı durumu.. :) O yüzden islam dışındaki tüm dinlere yüklen ama Hübülmanlarıma ve Hebelüslam dinime dokunma, hatta sana yardım bile ederim ki benim yardımım en büyük yardım olur, düşünsene o ilahi gücü ne büyük işler başarırız..
herkeze çok teşekkür ediyorum,, !!! :)
..................
ahh bi bilseler dinlerin insanı uğraştıran gerçek dünyadan soyutlaştıran bir uyuşturucu olduğunu ! *tek derdim bu :)
....
Herkese, Sn. habilis herkese.
Sorumlu biri olarak gözümüz bundan böyle daha da üstünüzde bilesiniz. :)
Görevinizde başarılar.
Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın
Hayırlı olsun sevigili Habilis,
Allah utandırmaya Muafak eyleye Yz Xizir yardimcin ola...
habilis işin bittiyse imzamı geri alabilirmiym *8)
gandalf ! :) *.. senin imzan benimki ile aynı yaa !! alla alla . hiç fark etmedim ...
neyse bi değişiyimde geleyim... :D