Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivil Polis Tacizi
ilahimasal
18-02-2019, 15:11
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQ6pyer8DS4xMc4hPVIy_m2nomYJJK OwFQfEFu77LqfBagCElQL
Ankara Sakarya Caddesi'nde eyleme katılan bir üniversite öğrencisi polis tarafından gözaltına alındı. Öğrencinin o sırada bir polisin cinsel tacizine uğradığı fotoğraf karelerine yansıdı. Ankara Barosu, polis hakkında suç duyurusunda bulundu
http://halktv.com.tr/kabatas-yalan-ankara-gercek-turbanli-ogrenciye-polisten-taciz-369425
bilgivehis
18-02-2019, 17:37
Resimde net olarak taciz görünüyor ama videoda bir saniye dahi sürmeyen o hareket yitme olarak görünüyor.
Adam kadını içeriye yitmeye hazırlandığı anda kadın eğilince kıçıyla itmek durumunda kalıyor
Bence tacizle alakası yok, resim yanıltmış.
ForumKirpisi
18-02-2019, 17:41
polisi fetöcü yaparlar şimdi kumpas kurdu bize derler :D
Ahlaksız
18-02-2019, 19:10
Gezideki polislere ikramiye verilmişti,bu polisin gezideki polislerden neyi eksik?!
Eyleme katılanlara engel olmuş işte..Buna da ikramiye verin..
iyimisiniz millet
tiner mi çekiyosunuz
adaletli olun adaletli
Ceza evlerinde ne tacizler oluyor bu görünen devede kulak o gardiyanlar parmağını insanın makatına vajinasına sokuyor.
Bir şey medyaya çıktımı insanlar ancak fark ediyor aşağılamayı hakareti.
ilahimasal
19-02-2019, 09:41
polisi fetöcü yaparlar şimdi kumpas kurdu bize derler :D
Nikola
polis fetocumu degilmi bilinmezde ! Taciz edilen kadının BABASININ FETOCU oldugu emniyetten kamu oyuna duyurulmuş.
Kızın babası fetocuysa kızda fetocudur ve taciz edilmek ve hatta ırzına geçmek helaldir demek istemiş galiba..
İlginç bir ülke olmaya başladık.
Resim yanıltmış diyecek kadar düşükler bile var.
Şimdi bu polis kızı darabe mi , darp mı , darbe mi ediyor ?
https://evrimagaci.org/kotulugun-siradanligi-siradan-insanin-gaddarligi-7586#at_pco=tst-1.0&at_si=5c6ba4960997dcdf&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=2
Suc duyurusunda bulunmalari yerinde bir davranis olmus.
Nikola
polis fetocumu degilmi bilinmezde ! Taciz edilen kadının BABASININ FETOCU oldugu emniyetten kamu oyuna duyurulmuş.
Kızın babası fetocuysa kızda fetocudur ve taciz edilmek ve hatta ırzına geçmek helaldir demek istemiş galiba..
İlginç bir ülke olmaya başladık.
Resim yanıltmış diyecek kadar düşükler bile var.
tam olarak doğru teşhis
ancak bu ilginç bi durum değil
sıradan bi durum
Ahlaksız
19-02-2019, 18:48
…….
:D
Zamanında başörtüsü başörtüsü başörtüsü diye feryat edenler olmasaydı,bugün başörtülü kızlara polisler parmak atamazdı..Son 20 yıldır bu başörtüsü o kadar topluma pompalandı ki,artık sokaklarda peçeli görmek normalleşti..İleride peçelilere parmak atılmasını bekliyorum:D
Bu sorduğunuz soruyu da Nihat Hatipoğlu'na sormak lazım..Hatta şunu da sormak lazım..Devletin polisi,başörtülü bacımıza parmak atarsa,abdesti bozulur mu?
Ailesi fetöcüymüş ya,kesin bir şey olmaz diye cevap verir bunlar:D
ForumKirpisi
19-02-2019, 19:28
Zamanında başörtüsü başörtüsü başörtüsü diye feryat edenler olmasaydı,bugün başörtülü kızlara polisler parmak atamazdı..Son 20 yıldır bu başörtüsü o kadar topluma pompalandı ki,artık sokaklarda peçeli görmek normalleşti..İleride peçelilere parmak atılmasını bekliyorum:D
Bu sorduğunuz soruyu da Nihat Hatipoğlu'na sormak lazım..Hatta şunu da sormak lazım..Devletin polisi,başörtülü bacımıza parmak atarsa,abdesti bozulur mu?
Ailesi fetöcüymüş ya,kesin bir şey olmaz diye cevap verir bunlar:D
Adam ne bileyim Sultanahmet silüeti çekecek gelmiş Kanada'dan. Tripodu açıyor, makinayı yerleştiriyor, kuruyor. Pozluyor, şak. Art arda pozlar karta yazılıyor. Geldi, Mac'ini açtı. 25 pozun 20'de çarşaflı peçeli Suudiler, 5 karılı adam.
Böyle paylaşıyorsun blog'dan... Güzel... Potansiyel turisti uzaklaştırmak için muhteşem. Reisin kafa çalışmıyor ki.
Ben İstanbulda yaşamıyorum, yaşadığım şehir dışı - şehir içi sayılabilecek noktada hali vakti yerinde insanların yaşadığı çok güzel doğa içi ve doğaya doğru bir yer Dünya'da eşsiz. İniyorsun börekçide 2 karılı adamlar var, ev almışlar. 4 karılı olan gördüm, peçeyi kaldırıp çorbayı içiyor peçeyi indiriyor. Hizmetçileri de var(CARİYE) o Pakistanlı falan galiba, bebek kucağında ağlıyor 2 elinde 5 çocuk. Bir de peçeli karılarından biri fiske atıyor suratına. Sokağa çıkmayan ben bir günde bunları tecrübe ettim. Yeni vatandaşlarımız. Laik Türkiye'nin geleceği :D
AKP'li kadın vekil polisin cinsel saldırısını ‘telaş' olarak yorumladı!
AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Merve Demirel adlı öğrencinin polisin cinsel saldırsına maruz kalmasına ilişkin, 'Bir telaş içerisinde, bir kişiyi arabaya yerleştirmeyle alakalı telaşın verdiği yanlış bir hareket' dedi.
https://www.birgun.net/haber-detay/akpli-kadin-vekil-polisin-cinsel-saldirisina-yorum-telasin-verdigi-yanlis-bir-hareket.html
ilahimasal
20-02-2019, 10:15
AKP'li kadın vekil polisin cinsel saldırısını ‘telaş' olarak yorumladı!
AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Merve Demirel adlı öğrencinin polisin cinsel saldırsına maruz kalmasına ilişkin, 'Bir telaş içerisinde, bir kişiyi arabaya yerleştirmeyle alakalı telaşın verdiği yanlış bir hareket' dedi.
https://www.birgun.net/haber-detay/akpli-kadin-vekil-polisin-cinsel-saldirisina-yorum-telasin-verdigi-yanlis-bir-hareket.html
İslamcı bir vakıfta küçük erkek çocuklarının tecavüze uğraması hakkında , " bir kereden bir sey olmaz" diyen BAKAN KADIN geldi aklıma.
Bu akp li kadının da partisindeki bakan kadından farkı yok.
Şimdi ben şöylemi anlamalıyım.
Akp deki kadınlar kendilerine ve çocuklara tecavuz edilince
-Birkereden bir sey olmaz
-Yanlışlıkla olmuş.
Diyerekten kapımı aralıyorlar.
Sayet böyleyse KABATAŞ OLAYI nedir ?
Ve adnan oktar. kadınları onlarca yıl bu akp li kadın vekillerin zihniyetine bakarak mı kullandı?
Evinde polis tarafından vurulan kız
Tecavuz edildikten sonra binanın teoesinden atılan kız
Tecavuze yeltenip beceremeyince yakılan kız
Sokaklarda her gün taciz edilen kız
Aile içi şiddet ve tacize ugrayan kız
Her gün namus cinayetine kurban olan kız
Her gün darp edilen kız.
Bu vekil diyor ki ! Su yukarıda olanlar tam gaz devam etsin. Durmak yok TECAVUZE , TACIZE , DAYAGA , DARP etmeye devam.
Bu vekil kadında kadınlık onuru YOK. Olsaydı böyle konuşmazdı.
Hatta sus be sus. Konuşmasan bundan daha iyi.
Ahlaksız
20-02-2019, 17:26
Adam ne bileyim Sultanahmet silüeti çekecek gelmiş Kanada'dan. Tripodu açıyor, makinayı yerleştiriyor, kuruyor. Pozluyor, şak. Art arda pozlar karta yazılıyor. Geldi, Mac'ini açtı. 25 pozun 20'de çarşaflı peçeli Suudiler, 5 karılı adam.
Böyle paylaşıyorsun blog'dan... Güzel... Potansiyel turisti uzaklaştırmak için muhteşem. Reisin kafa çalışmıyor ki.
Ben İstanbulda yaşamıyorum, yaşadığım şehir dışı - şehir içi sayılabilecek noktada hali vakti yerinde insanların yaşadığı çok güzel doğa içi ve doğaya doğru bir yer Dünya'da eşsiz. İniyorsun börekçide 2 karılı adamlar var, ev almışlar. 4 karılı olan gördüm, peçeyi kaldırıp çorbayı içiyor peçeyi indiriyor. Hizmetçileri de var(CARİYE) o Pakistanlı falan galiba, bebek kucağında ağlıyor 2 elinde 5 çocuk. Bir de peçeli karılarından biri fiske atıyor suratına. Sokağa çıkmayan ben bir günde bunları tecrübe ettim. Yeni vatandaşlarımız. Laik Türkiye'nin geleceği :D
Sevgili NikolaTeslis;Türkiye bitti..Söylenecek bir söz yok artık..