PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ERDOĞAN’IN VASİYETİ

Neva
11-03-2019, 10:33
AKP kulislerinde Çamlıca Cami'nin ibadete açılmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vasiyeti konuşulmaya başlandı.

İstanbul'un en yüksek tepesinde 2013 yılında yapımı başlanan Çamlıca Camisi'nde ilk namaz kılındı. İnşaatı 6 yıl süren cami, imanın şartını temsilen 6 minareli inşa edildi. Çamlıca Camisi'nin üç şerefeli 4 minaresi Malazgirt Zaferi'ne ithafen 107,1 metre, iki şerefeli 2 minaresi ise 90 metre yüksekliğinde.

Caminin 72 metre yükseklikteki ana kubbesi İstanbul'da yaşayan 72 milleti, 34 metre çapındaki kubbesi İstanbul'u simgeliyor. Caminin ana kubbesinin üzerinde 3 metre 12 santimetre genişliğinde, 7 metre 77 santimetre yüksekliğinde, 4,5 ton ağırlığında alem bulunuyor. Nanoteknolojiyle renklendirilen ve 3 parçadan oluşan alem, dünyanın en büyük alemi olma özelliğini taşıyor.

http://www.patronlardunyasi.com/haber/Cumhurbaskani-Erdogan-nereye-gomulmek-istiyor/217472

ilahimasal
11-03-2019, 11:17
Benim gibi tanrıtanımaz birinin ve benim gibi milyonlarca islamdan uzak duran insanın cebinden zorla alınan (vergi) ile şatafatlı bir puta tapınma yeri inşaa edip övüneceksiniz öylemi ?

Benden çıkan paraların zeresi o camiye ve diğerlerine giden kısmı zıkkım olsun.

Kendi ceplerinden çıkan parayla bir put tapınma evi yapsalardı kesinlikle tek kelime etmezdim. Banane derdim.

Hristiyanların yahudilerin ve bir çok inancın ibadethanesi var onlar benim cebimden para çalıp ibadet yeri yapıyor mu ?

Ya bu müslüman tiplerde arlanma utanmada yok. Benim cebimden sizin ibadet yerinize giden para zıkkım olsun diyorum. Adamlar gülüyor . Arsızlar. Ben olsam utanır iade ederim. Ne iadesi almamki .

Bu ülke sözde laik sözde demokrat sözde özgürlükçü.

Birde bu caminin hocasını müezzinini besliycez. Şarıl şarıl akıttıkları su parasını elektirik ısınma parasınıda benim gibi ATEISTLERDEN talep edecekler.

Hani mimari desek
Osmanlının yaptıgı camilerin tamamında sanat ve mimari var.

Bu ne be bildigin sıvama beton.

ForumKirpisi
11-03-2019, 20:38
İstanbul'un bağrına bi meteor düşmüş gibi.

Bir tepe üzerinde beton kütlesi. Ben ilk gördüğümde şoke olmuştum.

İstanbul yerine Betonbul deseler. Sembolik bişey değil tam bi şov, iğrenç bi mimari.

Namaz kılmaya özellikle Çamlıcaya gidenler dolup taşıracak. :D Hadi bi cuma yapalım herkes orada
olacak. Hadi bi akşam kılalım herkes orada olacak. Metro,otobüs güzergahı da yapacaklar mıymış?

Umarım yıkarlar yerine de ağaç dikerler ve Tayyibe utanç anıtı yaparlar.

Türkü, Haram zıkkım olsun diyorsun ama ateistim diyorsun tezat olmamış mı? :D

kartopu
12-03-2019, 09:22
Bu ülkede tarihe saygı gösterilse idi tarihin bıraktıkları korunurdu Erdoğan Atatürk e yaptırılan Anıt kabir e rakip olsun diye o camiyi yaptırdı. Hatırlayanlar var mı bilmiyorum Erdoğan baş kenti İstanbul a (aşık olduğu şehre) taşımak istemişti .

Erdoğan ın aklında cumhuriyet tarihini ortadan kaldırmak var. Yerine ne koyabilir ancak Arap kültürüne uygun bir şey o da cami olacak tabii.
Ama tarih ne kadar korunur bu bilinmez Osmanlının mirası ne kadar korundu.

Bu ülkeyi yönetenlerin sorunu bir şeylerin yapılması değil korunmasıdır. Her kes kendi saltanatının devam etmesini istiyor ne yazık ki gelen gideni silerek varlığını koruyor bu ülkede.
Bence hiç kimse tarihte eser bırakmıyor. Köroğlunun hangi eserini görüyoruz ama hala anılıyor ve yüreklerde yaşıyor. Ona dost olanda düşman olanda ondan yararlanıyor.

Yanlış yatırım, yanlış harcama, yanlış umut . en iyi mekan gönüller girmek bir vasiyete de gerek yok sevenleri unutturmuyor nesilden nesile aktarıyor.