PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan: Biz insanımızın dinine mi karıştık, yediğine içtiğine mi karıştık?

Neva
18-03-2019, 09:24
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ilk ortak mitinglerini İzmir'de düzenledi. Mitingte Yeni Zelanda'daki cami katliamının görüntüleri izletildi.

İlk konuşmayı yapan Bahçeli "İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin, hiç kimse İzmir'i arka bahçesi zannetmesin" diyerek "Şımaranlara yolunu şaşıranlara 12 Eylül'ün mirasçılarına İzmir sırtını dönmeli" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin konuşmasının ardından kürsüye çıkan Erdoğan, "Biz insanımızın dinine mi karıştık, yediğine içtiğine mi karıştık? Hanım kardeşlerime bakıyorum, herkes istediği gibi giyiniyor" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Ortak mitingimizin ilkini buraya çok önem verdiğimiz için İzmir'de yapıyoruz. Biz Cumhur İttifakı'nı masa başında değil 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı mücadele ederken meydanlarda sokaklarda kurduk. İnşallah bizim bu birlikteliğimiz pazara kadar değil mezara kadar sürer. Türk siyasetinin son zamanlardaki en dirayetli siyasetçisi olarak gördüğüm Sayın Bahçeli ile önümüze kurulan tuzakları birer birer bozarak yolumuza devam ediyoruz. Unutmayın kale içeriden fethedilir. Siz kararı verirseniz evvel Allah bu iş biter Bu vesileyle MHP'ye gönül vermiş tüm kardeşlerimize bu güne kadar göstermiş oldukları asil duruş için şahsım ve partim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Birileri çıkmış ortaya terör örgütünün desteğiyle bu şehirde kendine yol açmaya çalışıyor. İzmir için dişe dokunur tek bir hizmeti olmayanlar bu şehri belli değerler ve korkular üzerinden istismar ettiler. Şimdi gösterdikleri aday da böyle bir aday. Onlardan buraya inanın hiçbir fayda gelmez. Bu güne kadar hiçbir eserleri var mı? Şu İzmir'in körfezine bakın ya kokudan geçilmiyor. Peki bu İzmir'e layık mı?"

"İnşallah burayı da çok çok başarılı bir belediyeci olan Denizli'de iki dönem belediye başkanlığı yapan Nihat Zeybekçi kardeşimle Ege'nin bir delikanlısı olan Nihat Zeybekçi kardeşimle İzmir'i şanına yaraşır bir hale getirmeye kararlıyız. Ak Parti 17 yıldır iktidarda bunların dile getirdiği hangi korkular doğru çıktı? Biz insanımızın yediğine içtiğine mi karıştık. E bunlar ne diyor bunlar gelirse şöyle olacak böyle olacak. Hanım kardeşlerime bakıyorum herkes istediği gibi giyiniyor. Yıllardır Atatürk'ü istismar ettiler. "

https://www.birgun.net/haber-detay/erdogan-ve-bahceliden-izmirde-ortak-miting.html

karakedi
18-03-2019, 09:28
yemin ediyorum türkiye beyin ambelesi geçiriyor. daha 2 gün önce erdoğan'ın atadığı bekçiler parkta bira içen gençleri zorla karakola götürüp gözaltına almaya kalkıştı.

bunların hepsi emekçi politikası gütmeyen bir partinin eksinliğinden kaynaklanıyor. ölçü kalmadı. o an aklına ne geliyorsa sayıp sallıyorsun. kimin sesi çok çıkarsa, kim çalıp çırptığından kemik atarsa seçimi o kazanıyor. ölçü kalmayınca sonuç bu tabii.

ForumKirpisi
18-03-2019, 09:34
parkta alkol tüketimi iyi bi hareket değil bence.

ne yazık ki açık hava pub tarzı hafif yerler de yok millet öyle underground

şeylere kayıyor.

bunun sebebi de alkollü yerlere lisans verilmemesi, alkol fiyatları zaten ortada.

ben hiç alkol içmedim, içmeyi de düşünmüyorum. alkolün reklamının yapılmaması gayet iyi.

ama mekanlara alkol lisansı vermiyor, sosyal tesislerden kalktı. hani sağlık açısından olsa

zerre kadar umursamam ama maksat din. zaten tüketim az.

yabancı turist doğuya veya iç anadoluya gidip otellerde alkol bulamıyormuş ondan şikayetçiler çok.

bize gelen turistte kalitesiz oluyor antalyada dayıyorlar falan bilemicem. hep bu tayyibin pislikleri.

alkolü her şey dahilden sayma olsun bitsin.

karakedi
18-03-2019, 11:49
parkta alkol tüketimi iyi bi hareket değil bence.

ne yazık ki açık hava pub tarzı hafif yerler de yok millet öyle underground şeylere kayıyor.

parkta alkol tüketimi neden iyi değilmiş. biz içiyoruz sağa sola sarkıyor muyuz? sarkmıyoruz. çünkü okumuş, kültürlü insanlarız. milletini yurdunu seven insanlarız. çünkü iyi bir eğitim aldık. eğer gençlerine iyi eğitim verirsen, insanlarını kaynaştırır sosyalleştirirsen onlar da insan gibi içkisini içer. ama tayyip'in yaptığı gibi sabah akşam eyy şerefsizler, eyy teröristler dersen vatandaş birbirine düşman olur. o senin içtiğine karışır, öbürü sevgilinin giydiği eteğe. niye? çünkü onun tuttuğu parti saldırgan ve türkiyeyi yönetiyor. sen teröristsin, çünkü akp haricindeki bütün partiler terörist.

parkta milletin içtiği alkole karışmak ortaçağdaki yasakçı zihniyetle aynı kafa.

ortaçağda burjuvalar gelişince kralı sıkıştırıp köylüleri topraklarından attılar. köylüler kasabalara kaçınca feodal senyörler boşalan topraklara çöktü. köylüler kasabalarda iş bulamayınca serseriliğe başladı. kral da bu serseriliğin önünü almak için, serserilik yapanın sol kulağını kesti. tekrar yapınca sağ kulanı da kesti. artık bir daha yaparsa at arabasına bağlayıp derisini yüzerek öldürdüler.

o zaman kimsenin aklına işsizlikten serseriliğe başlayan köylülere iş bulmak, istihdam yaratmak gelmemişti. çünkü umurlarında değildi.

bugün de gençliğin hali, kalitesi yönetimin umurunda değil. parkça serseriler bira içip kadınlara laf mı atıyor? kapatın parkı gitsin amk. akıllarına bu kadar geliyor.

zenginler kordonda püfür püfür levreğine limon sıkıp deniz kokusuna rakısını yudumlarken, fakirler evine tıkansın. ne zıkkım içiyorsa içsin. içki zaten haram değil mi. gebersin amk.

işte bizdeki yasakçı zihniyetin mantığı bu.

ForumKirpisi
18-03-2019, 11:58
herkes sen mi peki

kartopu
18-03-2019, 12:39
Bu islam ne garip bir din Bir çok geri zekalıya siyaset yapma olanağı tanıyor.
Şarap haram (böyle bir ayet görmedim de) Başka uyuşturucu ya söz yok okul önlerinde sentetik uyarıcı satılır başka uyuşturuculara a hiç söz söylenmez. Takmışlar kafayı şaraba.

Yalan dillerinden hiç düşmez Haram sa elinin hiç çekmezler rüşvet desen yaşam biçimleri.
Park ta bira içmişler neymiş suçmuş çocuklara tecavüz o normal çünkü cennette turunç memeli huri, yüzünde tüyü bitmedik gılman (erkek çocuk)verilecek bu uyanıklara.

Ahlaksızlığı din diye yamamışlar garip insanlara. Böyle bir din nasıl bu zamana kadar gelebilmiş o da bir problem Ah bu İmam gazali bu dini bu hale sokan Krallara Şahlara reislere bu imkanı veren onlarına saltanatının devamını sağlayan o el üstünde tuttukları islam felsefesi diye topluma yutturdukları bu tecavizcü din işte bu birayı yasaklar hırsızlığı yalanı özgürleştirir.

Ben içiyorum en az haftada bir kere bazen iki hatta üç bile oluyor İçki güzel şey içmesini oturduğu gibi kalkmasını bilene Kendini bilmeyene hiç güzellik yok zaten içkimi olsun.
Kendine başkasına saygısı olmayan şarap yerine şerbet içse ne olur.

İşte bak biz baş örtüsünü selbelt bıraktık diyorlar ama başka özgürlükleri yasakladıklarından hiç söz etmiyorlar Park ta bile bira içemiyorsun neymiş yasakmış.

Haramı yasakla, Yalanı yasakla, Rüşveti yasakla, Biradan ne istiyorsun. Sana söz veriyoruz bak boş şişeyi oralara atmayacağız, poşeti de.