PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaşar Alptekin'den tartışmalı ifadeler

Neva
24-03-2019, 10:14
Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, Posta gazetesinden Alev Gürsoy'a verdiği röportajda bazı tesettürlü kadınların makyaj yapmalarına yorum getirdi ve "Böyle yaparak İslam'a zarar veriyorlar. Bir de tesettürlü olsun ya da olmasın sokakta sigara içen kadın ucuzdur" dedi.

Alptekin'in açıklamalarından satır başları şöyle:

- Türkiye'nin muhafazakarlaştığını düşünüyor musunuz?

- Tabii. Tesettürlü hanımlar bu kadar rahatlıkla sokakta dolaşamıyordu. Evlerinde oturuyorlardı. Özgür değillerdi. Şimdi ise kendi hayatlarını yaşayabiliyorlar. Böyle olması da gerek zaten. Muhafazakarlar mini etekli kadına karışmamalı. Mini etekli bir kadın da sakallı bir adama karışmamalı. Kadınlar, tesettürle harama karşı kendilerini korurlar. Bazı tesettürlü kadınlara bakıyorum; dudaklarda ruj, gözler sürmeli, koku yoğun, dapdaracık kıyafetler...

Tesettür bu olamaz. Bu şekilde Müslüman değil ancak Süslüman olurlar. Böyle yaparak İslam'a zarar veriyorlar. Bir de tesettürlü olsun ya da olmasın sokakta sigara içen kadın ucuzdur.

https://t24.com.tr/haber/yasar-alptekin-sokakta-sigara-icen-kadin-ucuzdur,813698

Ahlaksız
24-03-2019, 10:27
İnsanların hayatında bazı sıkıntılar varsa,bunu bir şekilde dinle çözmeye çalışıyorlar..Dini bir cemaata katılan bir yakınım,''eğer oraya girmeseydim,kafayı üşütürdüm'' filan diyormuş..Bu Yaşar'da böyle..Yaşar'da bir sıkıntı var..
Yalnız iyi öğrenmiş bu konuları..Sırf sigara içtiği için Müslüman kadınlara UCUZ demiş..Bu kafa,sırf zina ettiği için kadınları recm de eder..Edemez mi?Bence eder..Sigara yüzünden kadını aşağılayan birisi,seks yüzünden kadını rahatlıkla taşlar..

Herkes tesettüre girerse ne olur?Sigara içen tesettürlü görürsün,nette seks yapan tesettürlü görürsün,sokakta oral seks yapan tesettürlü görürsün(ben görüyorum),dar pantolonla/taytla gezen tesettürlü görürsün,çevreyi kirleten tesettürlü görürsün,fetö gibi şeylere bulaşan tesettürlü görürsün..vb
Anladın mı Yaşar?!

kartopu
24-03-2019, 11:41
Bunların hepsi yalancı Ben hatırlıyorum kara çarşaflı kadınlar burunlarına kadar kapalı giysiler giyer istedikleri yerlere giderdi
Bu dincilerin sorunu bizlerle değil dini insanlar daha hoş göstermek isteyen dindarlarla .
Bunlar sayesinde dinsizler çoğalıyor bizim yıllardır yapmak istediklerimizi bunlar bir kaç yılda yaptılar. Bu çıkarcı takımı bize mi çalışıyor anlamadım onları biz de kiralamadık ama .

Yaşar Alptekin şunu bilmiyor zamanımızın müşterisi dinci olduğunda böyle oluyor makyajlı süslü AVM müşterisi .Bankadan kredi alacak onu süsle moda ile tüketecek.