PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AKP’lilerin pusu kurduğu MHP’liler hastanelik oldu!


Neva
26-03-2019, 03:27
MHP'nin Mucur Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Köşker'in ev ziyaretinde olduğu sırada, kardeşi Hulusi Köşker'in ağabeyinin yanına destek olmaya giderken pusuya düşürüldüğü ifade edildi. 15 araçla yaklaşık 50-60 kişilik bir grubun saldırısına uğrayan Hulusi Köşker, hastanede tedavi altına alındı. Saldıran grubun, Hulusi Köşker'i MHP'li aday Hasan Hüseyin Köşker ile karıştırdığı belirtildi.

Saldırıda, Hulusi Köşker de kırıkların bulunduğu, bir başka kişinin elinin kırıldığı, bir diğer kişinin ise kafasına aldığı darbeden ötürü hafıza kaybı yaşadığı aktarıldı.

Öte yandan, olaylarda, 4 el silah sesinin de duyulduğu iddia edildi.

Odatv'den Hakan Erol'a, konuyla ilgili bir açıklama yapan Hulusi Köşker, AKP'lilerin kendi adayı dışında hiçbir partiyi seçim çalışmaları için ilçede gezdirmediğini ve diğer adayların insanlarla iletişim kurmasını engellemeye çalıştıklarını aktardı.

Hulusi Köşker yaşananları şöyle anlattı:

"Ben Ankara'da devlet memuruyum, ağabeyime yardımcı olmak için gelmiştim. Burada bir gruplaşma var. AKP'liler kendileri dışında adayı gezdirmeyip, sıkıştırarak böyle bir uygulama yapıyorlar. Ağabeyim ev gezisindeyken bana da mesaj geliyor. Ben de yürüyerek yanına giderken, 15 kadar arabayla bir anda saldırıya uğradım. Aslında saldırıyı ağabeyim Hasan Hüseyin Köşker'e kurmuşlar, ama karıştırıyorlar bana saldırıyorlar, kumpas kurdular. Ben şu an Kırşehir devlet hastanesinde yatıyorum, 50-60 kişinin saldırısına uğradım. Ne zaman taburcu olacağımı bilmiyorum. Demokratik bir ortam yok, baskı oluşmuş durumda. Adayların rahat gezmesini, insanlarla iletişim kurmasını engellemeye çalışıyorlar. AKP'nin adayı nerede içkici takımı var yanına toplamış…"

Hulusi Köşker'in iddialarına ilişkin konuşan AKP Mucur İlçe Başkanı Oğuzhan Gündüz, "Konu yargıya intikal eden bir konu ve konu ittifaka zarar vermek için kullanılacak bir konu. O yüzden benim görüş bildirme durumum yok, yargı kararı verecektir" derken, "Bu münferit bir olaydır. Alkollü gençlerin yaptığı bu olayı biz de tasvip etmiyoruz. Saldıranların bizimle bir ilgisi yok" ifadelerini kullandı.

https://www.abcgazetesi.com/akplilerin-pusu-kurdugu-mhpliler-hastanelik-oldu-4744

karakedi
26-03-2019, 23:57
Bu olay cok ilginc. Bugun de bir MHP belediye baskani, sanirim duzcede AKP adayi hakkinda cok sert ithamlarda ve hirsizlik yolsuzluk suclamasinda bulundu. Yanindaki vatandas da baskanim madem bunlari biliyordun niye bugune kadar sustun diye sordu. Cevap veremedi.

Ben bu halkin durumuna gercekten uzuluyorum. begenmeyebiliriz. Cahil oldugunu dusunebiliriz. Ama halkin alinteriyle biriktirilen vergilerin boyle iki part arasinda anlasarak soyulmasini hazmedemiyorum arkadas. Yazik ya gercekten yazik. Halk enayi yerine kouyluyor.

Bizi uyutmak icin de pkk terorist laflarini ortaya atip bizi kutuplastiriyorlar. Fakat bu kutuplastirma da bir yere kadar. Halk artik bu pkk suclamalarindan tiksiniyor. Imamoglu'nun barisci politikasi da ruzgarin degismesini etkiledi.

Bakalim bazi beleidyeler alonirsa MHP nin de pislikleri dokulecek.

Neva
27-03-2019, 22:16
Düzce’de AKP’lilerle MHP’liler birbirine girdi.

Düzce’de Cumhur İttifakı ortakları AKP ve MHP seçime kendi adaylarıyla katılıyor. MHP’nin Düzce’de adayı Erdoğan Bıyık, AKP’nin adayı ise eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü oldu.

FOX Ana Haber’de yayımlanan görüntülerde; AKP’nin Düzce adayı Faruk Özlü dün katıldığı bir seçim toplantısında MHP’li aday için “Geçmişlerinde düzceye bir çivi çakmamış adamlar bugün çıkmış konuşuyorlar.†ifadelerini kullanmıştı.

AKP’li Özlü’nün bu sözleri Cumhur İttifakı içinde derin çatlak yarattı. MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz Akınlar Mahallesi’ndeki bir seçim toplantısında o sözleri hatırlattı. Çok sert ifadeler kullanan Yılmaz, “Çivi çakmadılar demiş. Çaktıklarını söyleyeyim. 110 trilyon borç aldıkları belediyeyi 420 trilyon borç çaktılar. Hepimize çaktılar†dedi.

MHP’li vekil konuşmasının devamında ise; “Allah razı olsun yol yaptınız ama ucunu getirdiniz yine bize çaktınız.†dedi. MHP’li vekilin sözleri alkış aldı.

Toplantıda bulunan seçmenlerden birisi “Sayın vekilim şimdi düşünüyorum burada biliyor musun? Siz bunu seçimden önce niye dile getirmediniz? Çakmayı makmayı hepsini.†diye sordu. Yılmaz ise “Yeni çıkmış çakma.†ifadelerini kullandı.

MHP’li vekilin “Hepimize çaktılar†derken yaptığı el hareketi dikkat çekti.

https://www.birgun.net/haber-detay/duzcede-akplilerle-mhpliler-birbirine-girdi.html

karakedi
27-03-2019, 22:34
evet benim dediğim olay bu. düzcede. yazık gerçekten bu halkın durumuna üzülüyorum. MHP başkan adayı AKP adayının hırsızlık yaptığını söylüyor. düzcede AKP MHP seçime ayrı girdikleri için birbirlerine gerçekleri söyleyebiliyor, yaptıkları hırsızlıkları halka anlatıyorlar. ya diğer illerde? diğer illerde çalmıyorlar mı? hadi CHP belediyelerini anlarım devlet para vermiyor, kendi yağında kavrulmaya çalışıyor. ya AKP nin 80% oyla kazandığı belediyelerin trilyarlarca borç içinde olması ne demek? bknz kocaeli belediyesi. bu paralar nereye gidiyor? kim çalıyor bu paraları? MHP neden sessiz kalıyor? tank fabrikamız arap şirketine satıldı. bu beka sorunu değil mi? hani ülkücüydünüz?

adam ne diyor. 100bin TL lik elektrik direğini 900bin TL ye size çaktılar diyor. halka halkın parasıyla çakıyorlar. kimse dinden imandan bahsetmesin. bu halkın parası da haram zıkkım olsun bunlara. halk da parasının hesabını sormasını bilecek kardeşim. yeter artık. bırakın şu dilenciliği. yarabbi şükür bugünümüze de karnımızı doyurduk yok. bizim vergilerimizle bize çakıyorlar. biz hesap sormazsak çakmaya devam edecekler.

enayilik de bir yere kadar. herkes aklını başına alsın. oyunu bilinçli şekilde kullansın. çevresindeki tanıdık eş dost insanlara seçim konusunda yardımcı olsun. seçimden sonra bizleri çok zor bir türkiye bekliyor. erdoğan sermayeyi seçime kadar yasaklayarak tutmaya çalışıyor. dış mihrak falan olduğu yok. çalan çaldı, borç batak yine bize kaldı.

Neva
28-03-2019, 03:23
https://medyabold.com/2019/03/27/seval-turkesten-mansur-yavasa-destek-milliyetci-gorusunden-odun-vermedi/

Neva
05-04-2019, 12:12
Oyları sayacak olan AKP’li ve MHP’li üyeler kaçtı.
Yalova'nın Çınarcık İlçesi'nde oyların yeniden sayılmasına karar verilmesine rağmen İlçe Seçim Kurulu'nun AKP'li, MHP'li ve memur üyelerine dün geceden bu yana ulaşılamıyor. Bu nedenle ilçede yeniden sayım yapılamıyor. Haklarında tutanak tutulan kayıp üyeler gerektiğinde polis nezaretinde getirilerek sayım yaptırılacak.

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/oylari-sayacak-olan-akpli-ve-mhpli-uyeler-kacti-4306126/