PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Metastaz yazarlarından iddia: Türkiye fetö ile çözüm sürecine gidecek

karakedi
27-03-2019, 14:23
fetö yapılanmasını inceleyen, darbeden sonra fetö'nün devlet içindeki devam eden kadrolaşmasını inceleyen metastaz kitabının yazarlarından ilginç bir iddia. seçimlerden sonra türkiyenin fetö ile çözüm sürecine gideceğini, aksi taktirde tıkanacağını iddia ediyorlar. bu iddiasını da bazı gözlem ve bilgilere dayandırıyorlarmış.

https://www.youtube.com/watch?v=lG4IUwQDtWY

"ictenlik"
27-03-2019, 15:04
Komik..

Önlerinde sanırım az yol var
Ya demokratikleşme, modernleşme batılılaşma ve Avrupa vb. süreci ki. İmkansız gibi..
Yani ya Ergenekon Balyoz süreçlerinden dönüş gibi Çözüm Süreci denene yarı dönüş ve hapisteki siyasetçilerin çıkarılması felan oradan bir barış ferahlık çatışma azlığı sağlama: O da zor gibi..
Ya da gerçekten özgürlükçü iç ve dış cephelerden yardım isteyecekler taraf seçecekler...Bilmiyorum...
Bakalım bekleyip göreceğiz.
Kaldı ki bu süreçler iç-dış,üst hangi akıllarla yapılıyor ve işletiliyor olacaktır?
Denize düşen yılan'a sarılıyormuş bakalım karadalar mı? denizdeler mi?

ForumKirpisi
27-03-2019, 16:39
Küresel cihadçılara el-kol olan bi siyasi iktidardan rönesans bekleyemezsin.
Tüm dünyadan Eski El-Kaideçiler, Yeni İşidçiler ve Hizbullahçılar ülkemizde destek ve kıymet görüyor.
Es kaza vatandaş çarşaflılar araba bagajlarından silah alırken polise ihbar ederlerse,
yakalandığı an serbest bırakılıyor.

Yapısal reform derken de rönesans kastediliyor. Bunların en fazla yapabileceği
vadesi gelmemiş swap faizini arttırmak, para değiş tokuşu yaparken tl'yi tercih etsinler
de azıcık bi süre olsa da bi tl hareketi olsun diye.

Bu metastaz neo/ex-fethullahçı mı aceba? Sgitsin hepsi.

kartopu
27-03-2019, 18:09
Metastaz yazarlarından iddia: Türkiye fetö ile çözüm sürecine gidecek

Ben ihtimal veriyorum

Türkiyenin önünde 3 yol var. biri daha sıkı daha gaddar yönetim biçimi. İkincisi CHP ile anlaşıp AB ile birlikte yürümek. Üçüncüsü Feto ile birlikte ABD paralelinde yürümek .

Üçüncü yol Erdoğana daha uygun Erdoğan ın hiç vazgeçemediği iktidarının devamıdır yani saltanatını devam etmesi Elbette sorunlar çıkacak en büyük sorunda bu gün yanında olan cemaatler ve tarikatlar olacak.