PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Barbaros Şansal'ı nasıl bilirsiniz?

Turdur
14-04-2019, 15:05
Demirören ve Kalyoncu ailelerinin şirketlerini/ çocuklarını evlendirdikleri düğünü incelemek aslında sosyoloji alanına girer dersem yalan olmaz. Yıldırım Mayruk Barbaros Şansal imzalı 1. Gelinlik şuydu

https://twitter.com/LeydiKedi/status/1117366085282607104

Bir yılbaşı gecesinde Türkiye'ye "b.kunda boğul" diye seslenen terzi yamağı Barbaros Şansal'ın yukarıda ki işe imza atması beni şaşırttı.

Muhalif kişiliği ile tanıdığımız Şansal nasıl oluyor da böyle bir iş yapabiliyor? Buna neden değiniyorum, herhangi bir ünlü hemde saatlerce muhalif açıklamalar yapmamış bir sürü ünlü isim sırf Tayyip Erdoğan ile el sıkıştığı yâda saraya gittiği için adeta linç edilirken ve bizzat Şansal tarafından bazı ünlüler eleştirilirken kendisi bu işi neden yapıyor?

Bu düğünün yılın düğünü olarak adlandırılması sadece ailelerden değil Cumhurbaşkanı ve eşinin nikâh şahidi olmasından kaynaklanıyordu aslında... Ve dahî o kadar önemliydi ki RTE nin karşısında nikahı Ekrem İmamoğlu kıymasın diye mazbatadan bir kaç gün daha feragati istenmiş

İş ayrı muhalif duruş ayrımıdır sizce? Kimse kimseye işi hakkında karışamaz, ancak bu etik geliyor mu size?

ForumKirpisi
14-04-2019, 20:06
barbaros şansalın akli dengesi bozuk. kişiliği uçlarda yaşıyor. barbaros şansalı kucaklarsa en sıkı tayyipçi olarak da görebilirsiniz.

Ahlaksız
14-04-2019, 21:01
Tuhaf olmuş..Yıllarca iktidarın yanında yer alıp,iktidardan nemalanan insanların;iktidarı ağır şekilde eleştiren,iktidarın hiç tasvip etmediği eşcinsel birine iş yaptırması tuhaf:)
Yalnız bir yandan da anlaşılır..Niye?Bu tip insanlar dik durmayı filan bilmezler..Gurur filan da yoktur bunlarda..Bu tip insanların tek önem verdiği gösteriştir..Bunlar göstermek uğruna,her türlü pis işe imza atarlar..

Turdur
14-04-2019, 21:09
Tuhaf olmuş..Yıllarca iktidarın yanında yer alıp,iktidardan nemalanan insanların;iktidarı ağır şekilde eleştiren,iktidarın hiç tasvip etmediği eşcinsel birine iş yaptırması tuhaf:)
Yalnız bir yandan da anlaşılır..Niye?Bu tip insanlar dik durmayı filan bilmezler..Gurur filan da yoktur bunlarda..Bu tip insanların tek önem verdiği gösteriştir..Bunlar göstermek uğruna,her türlü pis işe imza atarlar..

Onlara ne hacet, her gün her yerde yazılıp çiziliyorlar. Barbaros Şansal ne iş? Mazbata konusunda kaç gündür ortalıkta yok, ilginç değil mi?
Tayyip Erdoğan'ın eşi yâda kızı da elbise istese onuda yapar.
Bazı tipler sosyal medya olsun tv ekranları olsun nefessiz konuşup muhalefet yapıyorlar, her yerde gaza gelecek milyonlar dolu. İşin ucunda para olunca herkes susuyor.

Şüpheci Dinsiz
14-04-2019, 22:24
Otellerin teknik servisinde çalıştığım yıllarda sendika getirmek için kazan kaldırmıştık. İki eşcinsel arkadaş vardı, hayatımda o ikisi kadar delikanlısını az gördüm. Delikanlı iddiasında olup tersi olanı ise çok gördüm. Bu mesnetsiz önyargıları-genellemeleri bırakın.

Turdur,
Barbaros Şansal hayatını zenginlere iş yaparak kazandı-kazanıyor. Terzi yamağı değil, uluslararası şöhreti var. Zaten yamak olmadığı için sipariş ona verilmiş. Belki de teklif kıramayacağı kişilerden gelmiştir. Yine de yeri gelirse lafını sakınacağını sanmam.

NikolaTeslis,
Bilmediğin konularda yazma, bildiğin konuları iyice düşün öyle yaz.

Ahlaksız
14-04-2019, 22:45
Onlara ne hacet, her gün her yerde yazılıp çiziliyorlar. Barbaros Şansal ne iş? Mazbata konusunda kaç gündür ortalıkta yok, ilginç değil mi?
Tayyip Erdoğan'ın eşi yâda kızı da elbise istese onuda yapar.
Bazı tipler sosyal medya olsun tv ekranları olsun nefessiz konuşup muhalefet yapıyorlar, her yerde gaza gelecek milyonlar dolu. İşin ucunda para olunca herkes susuyor.
Şöyle de bakabiliriz belki..Bu insanlar(akp ve yandaşlar),İsrail'e de düşmanlar ama kapalı kapılar ardında İsrail ile her türlü ilişkiye devam ediyorlar..
Otellerin teknik servisinde çalıştığım yıllarda sendika getirmek için kazan kaldırmıştık. İki eşcinsel arkadaş vardı, hayatımda o ikisi kadar delikanlısını az gördüm. Delikanlı iddiasında olup tersi olanı ise çok gördüm. Bu mesnetsiz önyargıları-genellemeleri bırakın..
Sevgili Şüpheci Dinsiz;benim eşcinsellerle bir sorunum yok..Olamaz da..
Eşcinsellerle sorunu olanlar,sözde akpliler ama eşcinsellere iş yaptıranlar da aynı kişiler..Ben bu paradoksu işaret etmek istedim..

bilgivehis
14-04-2019, 23:20

Akp gibi kapitalist uşakları için din, eşcinselliği dışlama amaca giden bir araçtır sadece, kendi içinde öyle bir sorunları yoktur, zaten kandırdığı taban da bunu düşünmez bile.

Muhalif birinin iş yapması bence normaldir, sonuçta siyasi hizmet değil, kendi mesleğini kullanmış.

ForumKirpisi
15-04-2019, 00:01
barbaros şansalın haline hareketine bakarsan mani durumu olduğunu görürsün, van goghda kafadan bu da kafadan.
ama farkındalık yaratçam falan diye taşkınlık yapınca gereksiz uçtu sonra tekmelediler falan o başka rezalet.

moda dünyasındaki erkeklerden veya erkeksilerden iki-üç muhaliften biri barbaros şansaldı benim bildiğim.
Allah kuran falan kurcalamış biri değil ama yine baya baya farkında biri.

herkes ekmek parası oldu mu herkese iş yapıyo demek ki. ben yapmam fakir fukara kalırım.

Turdur
15-04-2019, 09:51
Turdur,
Barbaros Şansal hayatını zenginlere iş yaparak kazandı-kazanıyor. Terzi yamağı değil, uluslararası şöhreti var. Zaten yamak olmadığı için sipariş ona verilmiş. Belki de teklif kıramayacağı kişilerden gelmiştir. Yine de yeri gelirse lafını sakınacağını sanmam.

Kendisini takip ediyorum, "terzi yamağıyım" diyen kendisi. Modacılığı kabullenmiyor.

Bu yaptığını hoş karşılamıyorum. Menfaat dünyası, bir tane has delikanlı kalmamış bu ülkede. Geçen gün FETÖ için hizmet hareketi demiş. Hakkında yayınlanan en son haber bu. Videosu da var.

bilgivehis; Bir kaç sanatçı saray davetlerine rest çekmiştir. Mesela bunların olduğu yerde ben sahneye çıkmam diyen az sanatçı yok. Örneğin Candan Erçetin. Ve Levent Üzümcü gibi birisi hala gözümüzün önünde.
Şansal beni çok şaşırttı. Bundan sonra hiç bir muhalif söylemine kulak asmayacağım. Buralara iş yapıp para kazanan birisi sağlıklı muhalefet yapamaz benim için.

Turdur
16-04-2019, 09:33
https://www.artigercek.com/haberler/cumhurbaskanligi-korumalarindan-avukata-iskence

Barbaros Şansal buna değinecek mi acaba?

ForumKirpisi
16-04-2019, 10:06
https://odatv.com/suriyelilere-nasil-oy-kullandirildiginin-belgesi-cikti-16041945.html

barbarosu salla, dil bilmeyen canım vatandaşlarım görevlerini yapıyor odatv pislik atıyor.

ForumKirpisi
16-04-2019, 10:22
Kendisini takip ediyorum, "terzi yamağıyım" diyen kendisi. Modacılığı kabullenmiyor.

Bu yaptığını hoş karşılamıyorum. Menfaat dünyası, bir tane has delikanlı kalmamış bu ülkede. Geçen gün FETÖ için hizmet hareketi demiş. Hakkında yayınlanan en son haber bu. Videosu da var.

bilgivehis; Bir kaç sanatçı saray davetlerine rest çekmiştir. Mesela bunların olduğu yerde ben sahneye çıkmam diyen az sanatçı yok. Örneğin Candan Erçetin. Ve Levent Üzümcü gibi birisi hala gözümüzün önünde.
Şansal beni çok şaşırttı. Bundan sonra hiç bir muhalif söylemine kulak asmayacağım. Buralara iş yapıp para kazanan birisi sağlıklı muhalefet yapamaz benim için.

Yanlış düşünüyorsun, kesin bi entegre olamamış asırlık göçmen okşamıştır ondan doğru der her şeyi. Adam gibi adam barbaros başkan.

Şüpheci Dinsiz
21-04-2019, 01:35
Barbaros Şansal'ı böyle bilirim.

t24.com.tr (https://t24.com.tr/yazarlar/barbaros-sansal/washington-da-sokak-lambalari,22291)

Washington'da sokak lambaları

Sahi onca adam neden Amerika'daydı ve ne istiyorlardı?.. Yoksa birisi beni ve ailemi koruyun, istediğiniz her şeyi vereceğim mi diyordu?

Turdur
21-04-2019, 01:38

t24.com.tr (https://t24.com.tr/yazarlar/barbaros-sansal/washington-da-sokak-lambalari,22291)

Sonrada yandaş dediklerine dikim işi.. Bunda samimiyet yok.

Şüpheci Dinsiz
21-04-2019, 01:41
Sonrada yandaş dediklerine dikim işi.. Bunda samimiyet yok.
Ne kendisinin ne diğer insanların senin samimiyetmetrene ihtiyacı olduğunu sanmam.

ForumKirpisi
21-04-2019, 01:43

gidiciyiz diye mi yalvarıyolar abd'de?
belki de abdye iltica etmeye yer yapıyolardır.

Turdur
21-04-2019, 01:48
Ne kendisinin ne diğer insanların senin samimiyetmetrene ihtiyacı olduğunu sanmam.

O zaman oyda kullanmayalım. Nasıl olsa kimsenin 1 oya ihtiyacı olmaz.

Neva
21-04-2019, 03:22
Sansal isini yapip parasini almis. Bunun filanca veya falancaya kiyafet dikmek veya samimiyeti olup olmamakla ne alakasi var?

Turdur
21-04-2019, 15:56
Sansal isini yapip parasini almis. Bunun filanca veya falancaya kiyafet dikmek veya samimiyeti olup olmamakla ne alakasi var?

Levent Üzümcü bir gün gidip AKP belediyesine yâda saraya parayla tiyatro oynarsa ne düşünürsünüz?

ilahimasal
23-05-2019, 20:52
Barbaros a HAIN diyenlerin eşleri ondan elbise dikmesini istiyorlar !!!!

Dedem derdi ki ;
Bir kadının diktiği giyilebilmeli , pişirdiği yenebilmeli

Barbaros için demiyorum. Barbaros un diktiğini giymek isteyen , yemek yapmaktan aciz eşler için diyorum.

Barbaros güzel bir insan

Lulin
23-05-2019, 23:49
Ee profesyonel hayat !

Rapi
29-05-2019, 02:10
Hiç bilmem. İlk defa burada duydum. Medyatik bir isim anlaşılan.

Ahlaksız
24-11-2019, 20:09
https://www.youtube.com/watch?v=gFKuE7oDL-A

copernicus
03-06-2021, 14:14
Ayaklı kütüphane.