PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fransiz ciftciler hukumete dava acti.

Neva
30-04-2019, 01:39
Bir grup Fransız çiftçi, son yıllarda ölen ineklerinin ölümünden sorumlu tuttukları hükümete dava açtı.
Daily Telegraph'taki habere göre, veterinerler yüzlerce ineğin ölüm nedenini açıklamakta zorlanırken, üç yıl içinde 200 ineği ölen Stephane Le Bechec ve beş yılda 120 ineği ölen Patrick Le Nechet ölümlerden manyetik alanları sorumlu tuttu. Britanny'de çiftliği olan Le Bechec vericisi, mobil telefon baz istasyonları, kablosuz internet bağlantıları ve elektrik hatlarının neden olduğu manyetik alanların arazilerine olumsuz etki ettiğini savundu. Le Bechec dava dilekçesine, "Yere bastırdığımda veya suya soktuğumda voltmetrenin ciddi anlamda reaksiyon verdiğini görüyorum" ifadelerini ekledi.

Le Nechet şunları söyledi: "Bu hafta bir buzağı öldü. Bazen üç inek bir haftada ölüyor. Bazıları ise kör oluyor veya bacakları deforme oluyor. yürüyemiyorlar ya da süt üretemiyorlar. İnceleme sonucunda çiftliğimde yüksek seviyede elektrik tespit edildi" dedi. Bu ikiliye arıtı olarak Britanny'de yaşayan 10 çiftçi ve Normandiya ve Sarthe'da yaşayan bazı çiftçiler de hükümeti sorumlu tutarak dava açtı.

Fransa hükümeti, manyetik alanlarla ilgili ilk araştırmasını 1998'de yaptırdı ancak bir sonuca varılmadı. Yakın geçmişte yapılan bilimsel araştırmalar süt veren ineklerin toprak akımından olumsuz etkilendini ortaya koydu.

http://www.diken.com.tr/fransiz-ciftciler-hukumete-dava-acti-gerekce-ineklerimizi-oldurdunuz/

https://www.telegraph.co.uk/news/2019/04/26/french-farmers-sue-state-mystery-cow-deaths-blame-electromagnetic/

Şüpheci Dinsiz
30-04-2019, 02:04
Sevgili Neva,

Topraktaki kimyasallardan ve bir şekilde asit oluşturan sıvılardan (asit yağmuru, amonyak ki hayvan idrarında bolca bulunur) kaynaklı elektroliz meydana gelip buradan (pil) elektrik oluşuyor olabilir. Bu ihtimal, manyetik alan'dan elektrik oluşma ihtimalinden çok daha yüksek. İlginç bir vaka gerçekten.

ForumKirpisi
30-04-2019, 03:29
Üf şüpheci hacıkozmonot olayı uçurmuşsun resmen. O da olabilir gerçi ihtimal dışı değil.
bağdat piline kadar gittin.

Ama medyanın dili elektrik oluşmasından kasıt elektromanyetik alan oluşması galiba.

Dilovasında sülfürik asitli çözeltiyi bidona gömüp gidiyolardı(bidon nasıl olsa 15 yılda çözünür). bizim çiftçimiz devletine saygılı yapmaz öyle şey.

çiftçi boş yapmış gibime geldi. zorlayıp toprak radyoaktif falan diyecem ama.

hayvanlarının genetiğine baksın. bi de radyoaktif taş falan var mı granit madeni falan çıkabilir.

burdan sesleniyorum çiftçiye. bi geiger tube al sovyet malı gez oraları. çin malı alma gereksiz yere öter anlayamazsın.

Şüpheci Dinsiz
30-04-2019, 04:04
Manyetik alan, radyasyon veya gaz çıkışı olsa, insanlar da etkilenirdi.
Toprağa direkt temas etmeyle ilgisi var gibi. Çiftçinin avometre kullanımına ne kadar güvenebiliriz, onu da bilemiyorum. Avometrenin proplarını nerelere dokundurmuş da voltaj ölçmüş, o konuda detay verilmemiş.

ForumKirpisi
30-04-2019, 04:21
Üff direk ölmüş diyor onu şimdi gördüm.

bazı radyoaktif maddeler tiroide, bazısı akciğer bazısı karaciğer bazısı beyin.
hepsi farklı organları hedef alıyor galiba.

insanın bi şekilde tolere edebileceği bi radyoaktif materyal olma ihtimali de verdim ben.

anama bi çiftçi gelmiş 40 senedir sigara içiyorum demiş. daralmam var.
anam sigarayı bırak demiş. çiftçi çok kızmış demiş ne alakası var sigarayla daralmanın. bunca senedir içiyorum.
çiftçinin iddiası çernobil patladı ondan. :D bu geçen hafta olan olay sigara polikliniğinde.

sakaryada, plütonyumu tesbih yapanlara pek bişey olmadı bildiğim kadarıyla. (gerçekten adam tesbih yapıp hediye etmiş)

fransa diyoruz, nükleer santraller de var.

mesela bu Ermenistanın metsamor santrali yüzünden şu anda kanser hastalıklarında belirgin artış var.
Kars - Ardahan çevresi. Bu Metsamorda zırhlama da yok galiba. Yağmur suları aynı Pripyattaki gibi içe akıyor olabilir.

suyu bıraktım buhar bile girse.

ama direk ölüm deyince baya bi elektrik akımı olabilir bölgeden geçen yer altı hattında kaçak olabilir mi ki
yani fareler yiyor çelik zırh yoksa. fiberleri kemiriyorlar.

Bir de, Macron'un ABD tayfası tarafından sevilmemesi ve var olma mücadelesi var. Fransa hakkında çok garip haberler duyabiliriz.

Benim duyduğuma göre Macron, Almanya ve ABD esaretine karşı diğerleriyle iş birliğine gitmeye çalışıyormuş. Fiilen AB
yok çünkü.

Turdur
30-04-2019, 04:33
Bir de, Macron'un ABD tayfası tarafından sevilmemesi ve var olma mücadelesi var. Fransa hakkında çok garip haberler duyabiliriz.

Notre Dame yangını gibi mi?

ForumKirpisi
30-04-2019, 04:47
Notre Dame yangınından 1 hafta önce, katedral boşaltılmış.

Zaten restorasyonda imiş.

O üstteki yanan kısım 1800lerde yapılan bir ekmiş.

Bu yangından önce restorasyon parası aranırken, yangın sebebiyle çok daha fazla para toplanmış.

Kenetlenme artmış, turistik bir reklam oldu.

Macron'a fayda ettiği söyleniyor. Ama bence tersi.

François Hollande'in başına gelmeyen kalmadı. Bombalar patladı.

François Hollande istenmedi. sosyalist parti.

Alman-CIA ekolü Fransayı göçmen deposu gibi kullanıyor da.

Kesinlikle ve kesinlikle bir çok olayın ardında Almanya var.

Söylendiğinin aksine SDG-PYDye çimento taşıma olayında Fransa hükumeti idaresi yok.

Çimento Türkiye üzerinden geçti, faturanın kesildiği yer Türkiye.

Fransa taşeron.

Herkes her şeyi biliyo zaten medyayı zehirliyolar.

ForumKirpisi
30-04-2019, 05:12
OdaTV'ye girdik baktık ne var.

https://odatv.com/turkiye-bunun-sonuclarini-hesaba-katmali-29041912.html

Büyükelçi İstanbul'da tehdit etmiş.

S400 gelirse siz gidersiniz diyor :D

Hadi canım.

ForumKirpisi
30-04-2019, 09:59
https://odatv.com/macron-protestocularin-arasinda-kaldi-29041905.html

Üf daha gece yazdık macrona çok bok atacaklar diye. her gün bi macron haberi okuruz artık.

Amerikanın değirmenine su taşımayan herkesi atıyolar böyle. Erdoğana da böyle yaptılar.